2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

canım, sezeryan olursa normal amelıyat gıbı uzandırıyolar senı, normal dogumda da bazı hastanelerde oturuyosun bazılarında da oturamadan doguruyosun zaten :)

benım de kanım 0rh pozitif yogurt süt bize iyi gelmıyor mu? tereyagını yoğurttan nasıl yapıyosun canım maşallah ben bunların hiç birinı bılmıyorum peynır yapmayı falan hamarat anne

ben de sormadım valla doktoruma, soracaklarım arasına onu da ekleyeyım.

Kızlar işyerinde cogu5kisi senin göbeğin aşağı inmiş diyor yoneticim bile git revirde bol bol uzan ya da kötü hissedersen eve git her an dogurucakmissin gibi duruyorsun diyorlar annem de 2 gün önce sen bir aya kalmaz dogurursun belli ediyorsun diyo nasıl ediyosam artık :) korkmaya başladım arada bebeğin hareketlerini tam malum bölgede hissediyorum sanki hani şu ağda yaptirdigimiz yer var ya orada kimildamalar var valla korkmaya başladım ufaktan

baya oluyo geçeli, ama doktor soylememıstı bana hıc acılma olur falan dıe. Bu acılma muhabbetı kızlar arasında dolasan bı efsane mı, bı doktor mu soylemıs bunu :)
Valla banada herkes öyle soyluyo şimdi bende merak ettim hapşırmak öksürük açılmaya sebebiyet oluyomus aman yine biz dikkat edelim de canim 37 den once acilma olmasın dimi

İlk kez duydum cnm hemen bakıyorum çok çok saol
rica ederim bende hamileliğin en başından beri oluyordu dr söylemişti şimdi bayağı azaldı arada damla şeklinde kaçak oluypr oda bebek mesanemle oynamaya başladığında falan çok az oluyor

Allah allah, doktorunu en son ne zaman gordun ve ne dedı acılma falan kontrol ettı mı?
Daha sancın da yok bence hemen stres olma cnm.

benim en başından beri aşağıda eğer dr bir şey demediyse korkma sana söylenenlerin aynısı bana her gün söyleniyor artık alıştım bebekde sürekli aşağıda oyun oynuyor artık nerelerimi oyuncak yaptıysa kendine :)
ama korkarsan dr git baksın muhakkak

Valla banada herkes öyle soyluyo şimdi bende merak ettim hapşırmak öksürük açılmaya sebebiyet oluyomus aman yine biz dikkat edelim de canim 37 den once acilma olmasın dimi

1-2 cm acılsa da sorun olur mu kı, bılmıyorum valla atıp tutmayayım sımdı :)

Evet canim suan 35 haftalik ultrasona göre doktor 20 kasim i bulmaz dedi bakalim ya meltem bi an once dogsun bebisler ben şahsen bekleyemiyorum zaten :))))

ıyı ozaman, anneden ıstek gelıyorsa senn bebıs doğsun :) benımkı 39 u beklesın bı de normal dogsun :)

Bende sut zenginiyim ama hic tereyag yapmak aklima gelmemisti,nasil yapiyosun anlatirmisin
Canim yoğurdu mayaliyorsun sonra soğuk olacak şekilde dolaptan çikariyorsun, robotun çırpici bölümüne aldigi kadar dolduruyorsun ve yağ cikana kadar cirpiyorsun ki yarim saati bulabilir düsükte çirp ve sonra ince süzgecten gecir kalani ister ayran olarak tüket ister kaynatip peynirini çikar afiyet olsun şimdiden :) yaptigim yag biraz beyaz oluyor hayvanlar mondofon cinsi oldugu icin yani aslinda daha iyi :)

Eklentiler

• IMG_20150902_171006.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 50
1-2 cm acılsa da sorun olur mu kı, bılmıyorum valla atıp tutmayayım sımdı :)
Cnm dün bana doktor epidural doğumu sorduğumda 4 cm açılman varsa olur dedi 1 2 cm önemli olmaz sanırım ama 2 cm acilma var sa sıcak duş yürüyüş vs bunlar 2 cm 4 e de çıkarır 5 e de yani dikkat etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…