2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya işte biz karı koca çok panik tipleriz umarım soğuk kanlı olurum gerçi bu korkuyla kesin ben 1 cm açılmayla hastanede alırım soluğu :)

Doktorum devam ederse bişiler yazıcam dedi şimdilik sütle idare ediyorum yarım bardak süt baya düzeltio bi müddet

Herkes felaket tellali zaten :)) Allaha Şükür şimdilik sancı kasılma vs yok sadece dediğin gibi olmadık yerde bazen hissediyorum bebisi :))
oo millet zaten uzman jinekolog sen kulaklarını kapat hiç duyma doktorunu kıstas al kendine sadece
ben geçen metroda çığlık atacaktım resmen nasıl canımı yaktı eğer çığlık atsaysım millet beni doğuruyor zannederdi

ya işte biz karı koca çok panik tipleriz umarım soğuk kanlı olurum gerçi bu korkuyla kesin ben 1 cm açılmayla hastanede alırım soluğu :)
İlk bebekte hep öyle oluyor yaşananlarda sonradan hem komik hem de hoş anılar olarak kalıyo hafızamızda inş hakkında nasıl hayırlıysa öyle dogumun olur:)

süt ürünlerı benı daha kotu yapıo canım ben cozumunu bulamadım şu zaman dolsada dogursak bende sabaha kadar sancılandım bebek hareket etmese acile gıtcektım ama cok sukur hareketlı
Doktorundan ilaç iste canım benim ki devam ederse yazıcam dedi yazık bize ya uyuyamıyorum resmen buara göğüslerim de sızı da başladı neyin nesi anlamadım

Burda biri nette bulduğu linki atmıştı onu kaydetmemişim ben tüh ben de çok beğenmiştim canım

Selam güzel anneler nasılsınız? Sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama işlerden yetişemedim valla. Ben dün aniden sancılandım yine idrar yolu enfeksiyonu var çok fazla antibiyotik başladık ama çokta fayda etmiyecek gibi. Bugünde çok iyi değilim erken çıkacağım o yüzden umarım çok aceleci davranıpta gelmez oğluş

Hahaha canım yaa :)) bazen öyle oluyor bende bebek yanlara doğru gerilince fenalasiyorum iki buklum oluyorum hemen zaten benimki ortalık malı gibi gelen giden tanıyan tanımayan karnimi seviyor bi de oğlan maşallah diyorlar bir kisi bile kiz mi demedi hajkaten herkes kendini jinekolog zannediyor bizimki erkek fatma olucak heralde diyorum eşime :))

Ben doğum hikâyelerini okuyorum son haftalarda zaten bebeğin suyu geliyor Ohhh hatunlar kahvaltı yapıp duş alıp sonra hastaneye gidiyormus ben suyum gelse naparim bilmiyorum eşim diyo zaten ben o panikle araba kullanamam ambulans cagiricam diyor hastane yakın ama ne olur ne olmaz

olurmu olur meltemcim ya zaten ben sürekli korkuyorum ya hastaneye yetişemezsek trafik olursa, ben hareket edemezsem diye seneryolar var kafamda

yok leylacım ya sezeryan olursa zaten gunu saatı bellı, normal dogumda da ewde son ana kadar bekleyeyım demezsen, sancılar baya zaman alıyomus zaten, her turlu yetısırsn korkma.
Bizim elifeva gibi pandık yemeyeyım dıe, hastaneye son anda gıdersen ancak o zaman yolda dogurursun :)

canım geçmiş olsun senin enfeksiyon geçmedi bir türlü bak benim dr um daha önce şöyle bir tedavi yapmıştı malum bölgeden pamuk çubukla kültür örneği aldı ve enfeksiyon türüne göre tedavi yapmıştı belki sanda öyle yapar bir teklif et istersen dr na

Herkes felaket tellali zaten :)) Allaha Şükür şimdilik sancı kasılma vs yok sadece dediğin gibi olmadık yerde bazen hissediyorum bebisi :))
İnş doğumun vaktinde olur kimseys kulak asmamak lazım aslında tabi ki yerleri daralınca bebişlerin baskıda agrıda çogalıyor şu an karnımda iki bebiş var inanın bazen oturamıyorum bile oglum düşük kilolu dogmasına ragmen ilk gördügümde bu benim karnıma nasıl sıgdı diye çok şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…