ya işte biz karı koca çok panik tipleriz umarım soğuk kanlı olurum gerçi bu korkuyla kesin ben 1 cm açılmayla hastanede alırım soluğu :)Canım hiç korkma ben ilk dogumumda 12saat sancı çektim tabi belirli aralıklarla 5dk düştügünde yola çıktık ben gider gitmez dogururum zannederken hiç açılma olmamış 2cm sonuç sezeryan doguramadım yani şimdi ikizlerimde doktoruma diyorum ya suyum gelirse evde hiç panik yapma duşunu al rahat rahat hazırlan 5-6saat vaktimiz var diyo hayırlısı valla hepimiz için
Ayakları yukarda olduğu için yukarı doğru ittiriyodur oyuzden gogsunu skistiriyo :))
Doktorum devam ederse bişiler yazıcam dedi şimdilik sütle idare ediyorum yarım bardak süt baya düzeltio bi müddetBende kaç gündür iyiydim gece bi uyandım alev alev yanıyodr rennie vermişti şurup ama hiççç işe yaramadı bende biraz dayanmaya çalışıp gaviscon içtim geçti bugün yine gaviscon alcam nolur nolmaz böyle çok zor uyutmuyo yanma ( sana da geçmiş olsun cnm sen bişey kullanıyo musun??
Canım başta çok iyi gelmişti şimdi ilerledi sanki süt içmezsem düzelemiyorumCanım bende senin gibiydim yastığı mi değiştirdim rahatladım yüksek olsun yastığın etkisini goruceksin
oo millet zaten uzman jinekolog sen kulaklarını kapat hiç duyma doktorunu kıstas al kendine sadeceHerkes felaket tellali zaten :)) Allaha Şükür şimdilik sancı kasılma vs yok sadece dediğin gibi olmadık yerde bazen hissediyorum bebisi :))
İlk bebekte hep öyle oluyor yaşananlarda sonradan hem komik hem de hoş anılar olarak kalıyo hafızamızda inş hakkında nasıl hayırlıysa öyle dogumun olur:)ya işte biz karı koca çok panik tipleriz umarım soğuk kanlı olurum gerçi bu korkuyla kesin ben 1 cm açılmayla hastanede alırım soluğu :)
Doktorundan ilaç iste canım benim ki devam ederse yazıcam dedi yazık bize ya uyuyamıyorum resmen buara göğüslerim de sızı da başladı neyin nesi anlamadımsüt ürünlerı benı daha kotu yapıo canım ben cozumunu bulamadım şu zaman dolsada dogursak bende sabaha kadar sancılandım bebek hareket etmese acile gıtcektım ama cok sukur hareketlı
Burda biri nette bulduğu linki atmıştı onu kaydetmemişim ben tüh ben de çok beğenmiştim canım10 gun icinde teslim olacak ben canakklaledeyim burda bebek süsleri yapan bir dükkan a getirttirdim numune , sipariş ettim , 8,5 tl adeti - 30 adet kutulu olarak gelecek canım
Ama numune ne içindeki yazılar olunuyor 1 karış boyutu var kadife kaplı dış yüzey üzerinde arma var Allah yazısı kabartma renklerini değiştirebiliriz dedi benim ki mavi , allah yazisi altin yaldiz ,internetten buldum kadına gösterdim oda numune istedi çalıştığı yerden .
inşallah umarım dediğin gibi olurİlk bebekte hep öyle oluyor yaşananlarda sonradan hem komik hem de hoş anılar olarak kalıyo hafızamızda inş hakkında nasıl hayırlıysa öyle dogumun olur:)
Evet aynen benimde değişti :))benim ki ağrı değil de sanki değişik bir baskı basınç yapıyor ağrımı bu anlamdım ne yaptığını ve evet sürekli, uzanmak istiyorum dehşet çatı ağrım var penguen yürüşüne geçtim ben senin de değiştimi yürüyüşün
oo millet zaten uzman jinekolog sen kulaklarını kapat hiç duyma doktorunu kıstas al kendine sadece
ben geçen metroda çığlık atacaktım resmen nasıl canımı yaktıeğer çığlık atsaysım millet beni doğuruyor zannederdi
Evet ama onlarada yazık yaa :)Bende öyle tahmin ettim canım kabına sigmiyor veletler :)
Aa ne guzel sen süt içebiliyosun ben içemiyorum süt iyi geliyomus evetCanım başta çok iyi gelmişti şimdi ilerledi sanki süt içmezsem düzelemiyorum
ya işte biz karı koca çok panik tipleriz umarım soğuk kanlı olurum gerçi bu korkuyla kesin ben 1 cm açılmayla hastanede alırım soluğu :)
olurmu olur meltemcim ya zaten ben sürekli korkuyorum ya hastaneye yetişemezsek trafik olursa, ben hareket edemezsem diye seneryolar var kafamda
canım geçmiş olsun senin enfeksiyon geçmedi bir türlü bak benim dr um daha önce şöyle bir tedavi yapmıştı malum bölgeden pamuk çubukla kültür örneği aldı ve enfeksiyon türüne göre tedavi yapmıştı belki sanda öyle yapar bir teklif et istersen dr naSelam güzel anneler nasılsınız? Sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama işlerden yetişemedim valla. Ben dün aniden sancılandım yine idrar yolu enfeksiyonu var çok fazla antibiyotik başladık ama çokta fayda etmiyecek gibi. Bugünde çok iyi değilim erken çıkacağım o yüzden umarım çok aceleci davranıpta gelmez oğluş
Evet ama onlarada yazık yaa :)
İnş doğumun vaktinde olur kimseys kulak asmamak lazım aslında tabi ki yerleri daralınca bebişlerin baskıda agrıda çogalıyor şu an karnımda iki bebiş var inanın bazen oturamıyorum bile oglum düşük kilolu dogmasına ragmen ilk gördügümde bu benim karnıma nasıl sıgdı diye çok şaşırmıştımHerkes felaket tellali zaten :)) Allaha Şükür şimdilik sancı kasılma vs yok sadece dediğin gibi olmadık yerde bazen hissediyorum bebisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?