- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Canim bir önceki dogumumda yaptim bunda hicbirseyi yapamadim esimin atamasina denk geldi tasinma vs basimiz hep kalabalikti ki dedigin gibi doktor bir farklilik sezerdi heralde insallah iyidir kizlarimiz :)
Ben ilk 6 ay hiç süt içemedim şimdi de içmezsem olmuyo Allahın hikmeti :))Aa ne guzel sen süt içebiliyosun ben içemiyorum süt iyi geliyomus evet
İnşalah canimiz, rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın.ıyıdır annesı merak etme, yurt dısında bu kadar kontrol bıle etmıyolar. Bız her gun kadın dogumcudayız.
En son gecen hafta Dr daydim alttan bakmadı ama usg de asagilara baktı rahim ağzında incelme ya da kısalma vs. Yok dedi nst de de sancı çıkmadı 10 gün sonra kontrolum var ama korkuyorum olmadı bir Haseki ye falan gidim diyorum ya da kanuni sultan suleymana devlet de.bir baksın normal mi herşey oralardan da randevu almak işkence
Dün denedim canım baya iyi geldi teşekkürler
Aynen canım çantani hazirladinmi sen
İnş doğumun vaktinde olur kimseys kulak asmamak lazım aslında tabi ki yerleri daralınca bebişlerin baskıda agrıda çogalıyor şu an karnımda iki bebiş var inanın bazen oturamıyorum bile oglum düşük kilolu dogmasına ragmen ilk gördügümde bu benim karnıma nasıl sıgdı diye çok şaşırmıştım
Burda biri nette bulduğu linki atmıştı onu kaydetmemişim ben tüh ben de çok beğenmiştim canım
huzurluvemutlu .!.:@clarita çok haklısın. Aslına herşeye alışmaları lazım. Yoksa en ufak birşeyde hasta olurlar. Fakat doğduklarında o kadar küçük ve hassas olacaklar ki insanın isteği istemez herşeyden korumak istiyor
Gul_ay01 geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu mu?
@selin7734 ben de hiç acele etmiyordum. 8 haftam var diye rahatım. Ama herkes soruyor. Hastane çantan hazır mı diye. Doğum bu belli olmaz. Bir an önce hazırlamak lazım. Yarın bebeğimin odası gelecek. Eşyalarını yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum.
gecmıs olsun gulo, ne enfeksıyonu, idrar mı?
kızlar herkese günaydın
gülaycım dr mı gitmişsin canım geçmiş olsun bol bol su iç ama ilaçlarını da kullan tatlım ya ne olur ne olmaz
evet idrar yolu enfeksiyonuEvet ben en son tek kulanimlik toz ilaç ictim üromisin adı çok iyi gelmişti
bende okuyorum ama ben öyle olmam ya yapıma ters panik olucam kesinBen doğum hikâyelerini okuyorum son haftalarda zaten bebeğin suyu geliyor Ohhh hatunlar kahvaltı yapıp duş alıp sonra hastaneye gidiyormus ben suyum gelse naparim bilmiyorum eşim diyo zaten ben o panikle araba kullanamam ambulans cagiricam diyor hastane yakın ama ne olur ne olmaz
ayy yetişiriz deme meltemcim pofffyok leylacım ya sezeryan olursa zaten gunu saatı bellı, normal dogumda da ewde son ana kadar bekleyeyım demezsen, sancılar baya zaman alıyomus zaten, her turlu yetısırsn korkma.
Bizim @elifeva gibi pandık yemeyeyım dıe, hastaneye son anda gıdersen ancak o zaman yolda dogurursun :)
cnm ben sezona gelcem o yüzden maassız izin patrondan ,rapor parası ile iadere etcez artık
canım geçmiş olsun senin enfeksiyon geçmedi bir türlü bak benim dr um daha önce şöyle bir tedavi yapmıştı malum bölgeden pamuk çubukla kültür örneği aldı ve enfeksiyon türüne göre tedavi yapmıştı belki sanda öyle yapar bir teklif et istersen dr na
kanunı sultan suleymana acıle gel canım, randevu ıle ugrasma, "sancım oldu bugun hep gecmedı de" de. Zaten anlattgm gıbı tuttuklarını alttan muayene, usg ve nst kontrolune alıyolar :) Yalnıs esın dıkkat etsın onu da alabılırler, dedıgım gıbı her gecene yapıyolar :)
Canim peynirde harika oluyor dene bence zorlanirim diyorsan haftaya resimli olarak yapar yüklerim peynir çökelek oluyor ve çok güzel bi tadi var bebisler nasiplensin :)
Biri varsa yanımızda girebiliyor mu bizle içeri?
ben karnıma dokunduklarında dikkat ısırır diyorumHahaha canım yaa :)) bazen öyle oluyor bende bebek yanlara doğru gerilince fenalasiyorum iki buklum oluyorum hemen zaten benimki ortalık malı gibi gelen giden tanıyan tanımayan karnimi seviyor bi de oğlan maşallah diyorlar bir kisi bile kiz mi demedi hajkaten herkes kendini jinekolog zannediyor bizimki erkek fatma olucak heralde diyorum eşime :))
tamam canim haftaya yapicam mutlaka paylasirim :)olur, sen foto atarsan ben de bı kere denerım :)
Benim dr um 2500 den sonra olgun bebek sayilir kilo az - diye sorun etme. DediBiraz acemice bir soru olacak ama doğumda da o çatala mı oturacağız? O sancılarla oraya nasıl çıkacağız?
Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı. Ben de şimdi doktordan çıktım. Çalışabilir raporu aldım. Bebeğimin kilosu 1800 gr. Boyu 42 cm. Doktorum haftasıyla uyumlu, bir problem yok dedi.
Doğuma eşimle birlikte girecektik. Özel hastane olmasına rağmen kesinlikle eşleri almıyoruz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?