2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim bir önceki dogumumda yaptim bunda hicbirseyi yapamadim esimin atamasina denk geldi tasinma vs basimiz hep kalabalikti ki dedigin gibi doktor bir farklilik sezerdi heralde insallah iyidir kizlarimiz :)

ıyıdır annesı merak etme, yurt dısında bu kadar kontrol bıle etmıyolar. Bız her gun kadın dogumcudayız.

kanunı sultan suleymana acıle gel canım, randevu ıle ugrasma, "sancım oldu bugun hep gecmedı de" de. Zaten anlattgm gıbı tuttuklarını alttan muayene, usg ve nst kontrolune alıyolar :) Yalnıs esın dıkkat etsın onu da alabılırler, dedıgım gıbı her gecene yapıyolar :)

Ooo senin işin daha zor canım yaa bir tanesi bizi ne hale getirdi sende iki tane var :)) Allah yardimcin olsun inşallah güç kuvvet versin sana dediğin gibi dinlememek lazım kimseyi bende öyle yapıcam zaten yapı olarak da panik halindeyim2hep

gecmıs olsun gulo, ne enfeksıyonu, idrar mı?

kızlar herkese günaydın
gülaycım dr mı gitmişsin canım geçmiş olsun bol bol su iç ama ilaçlarını da kullan tatlım ya ne olur ne olmaz

Evet ben en son tek kulanimlik toz ilaç ictim üromisin adı çok iyi gelmişti
evet idrar yolu enfeksiyonu
Dr gecen hafta gitmistim ama tlfonla arayip tahlil sonucumu almam gec oldu o yuzden ilaclarida gec aldim haliyle.
Bana da tek icimlik vermis ea1986 digerlerinin disinda

Hepiniz sagolun kizlar

bende okuyorum ama ben öyle olmam ya yapıma ters panik olucam kesin
gece lavaboya kalkıyorum eşim hemen ne oldu iyimisin bir şey mi oldu diyor yazık o benden daha çok korkuyor kıyamam :)
ayy yetişiriz deme meltemcim pofff
bence o elle yapılan kötü hareket sadece devlet hast. sık sık yapılıyor ben daha önce düşük yaptığımda yakın diye gitme gafletinde bulundum ve bebeğimi kaybettim devamında nasıl kaçacağımı şaşırmıştım eşimi yanıma almadılar bile bende ayrı travma eşimde ayrı bir travma oldu sanki bebeğimiz onlar yüzünden düştü gibi geliyor hala çok insafsızca davranmışlardı

Canım benim çok sağol ama işin enteresan kısmı kültürde enfeksiyon üremiyor, dolayısıyla ekstra bir tedavi yöntemi sunamıyorlar doktorda çok şaşırdı

Hadi yaa iyiymiş o zaman olmadı iş çıkışı eşimin mesaisi olmazsa oraya gidim ben doğum Hastanesi olduğu için baya detaylı inceliyolarmis

ben karnıma dokunduklarında dikkat ısırır diyorum anlayıp ellerini çekiyorlar nedir bu milletçe dokunarak sevme merakımız anlamadım gitti

Slm kizlar nasil iyisiniz ins. Hep okuyorum ama telefondan giriyorum diye yazmak zor oluyo hata veriyo..2 gun once kontrolumuz wardi hersey normaldi fakat bebek ters duruyo makat gelisli kizim ne zaman donmustu hic hatirlamiyorum doktor buna suyun normal doner insallah dedi ama bakalim sizlerin bebisleri nasil hersey yolunda ins. Bide donmeyen ters olan varmi benim bebisim gibi

Benim dr um 2500 den sonra olgun bebek sayilir kilo az - diye sorun etme. Dedi
Bebekler dogumdan sonra da gr. OLARAK zayifliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…