2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım benim çok sağol ama işin enteresan kısmı kültürde enfeksiyon üremiyor, dolayısıyla ekstra bir tedavi yöntemi sunamıyorlar doktorda çok şaşırdı
canım ya dayan artık az kaldı bol bol da sıvı al ilaçlarınla birlikte çok geçmiş olsun

gızemcım bı kurtulamadın ıdrar yolu enfeksıyonundan gecmıs olsun tatlm

canım ya dayan artık az kaldı bol bol da sıvı al ilaçlarınla birlikte çok geçmiş olsun

Sağol canım ama bazen yürüyemiyecek derecede baskı yapıyor korkuyorum bir şey olacak diye, yerime birini başlatacağız ne kadar erken işi öğrenirse bende o kadar erkn çıkarım sanırım izne bakalım geçsin yeter ki sıkıntı da sağlıkla gelsin bebeğim

gızemcım bı kurtulamadın ıdrar yolu enfeksıyonundan gecmıs olsun tatlm

Bu arada tatlım sende çok takma kafana aramızda çok yok bak mesela benim kide makat gelişli yani bir tek dönmeyen senin ki değil stres yapma daha vakit var hiç belli olmaz döner ve normal yaparsın yani

ayıp ama rus mafyası hıc araba kullanamayacak kadar telaslanır mymıs :)

umarım herşey dilediğin gibi olur senin izin olayın bayağı sıkıntılı zaten artık sağlıkla atlat kalan sürenide

Benim dr um 2500 den sonra olgun bebek sayilir kilo az - diye sorun etme. Dedi
Bebekler dogumdan sonra da gr. OLARAK zayifliyormus
Benim kizim 2.730 dogmustu 9ay cikardim hicbisey yiyemiyodum doguma giderken bile cikardim oyle dogurdum dogduktan sonra sik sik emzirdim hdmen toparlandi hatta tam bi tosbik oldu oyuzden kiloyu hic takmayin saglikla kucagimiza alalim ins sik emzirirseniz hemen toparlaniyolar merak etmeyin

canım ya iki bebiş çifter çifter tekme ne tatlı allah sana kolaylık versin senin yükün bizden fazla söylenmeye utandım senin mesajını okurken

Ayy cıdden allah kımseyı devlet hastanesıne dusurmesın, ben sımdı gıdıyorum arada ama tahlıle ya da usg ye keyfı olarak, tum kontrolunu dogumunu orda yapan ınsanlar var.
Evet para verıyoruz bıraz ama en azından ınsan muamelesı goruyoruz ozel doktorda. Benım doktorum da asırı tatlı bı kadın, allah herkese oyle doktorlar versın, zaten gebelık ılgı sevgı ısteyen bı donem.

yanı acılde bu dedıklerımı yapıyolar ama normal polıklınıkte ekstra ne yaapıyolar bılmıyorum cnm, ben hıc gtmedım.

Benim kardeşim geçen yıl oradaydi da.canım o anlatıyordu bende ordan biliyorum özellikle riskli gebeliklerde ün yapmış bir hastane perinatologlari çok iyiymiş diğer illerden bile bu hastaneye gelen baya kişi varmış

benım de donmedı hala cnım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…