canım ya dayan artık az kaldı bol bol da sıvı al ilaçlarınla birlikte çok geçmiş olsunCanım benim çok sağol ama işin enteresan kısmı kültürde enfeksiyon üremiyor, dolayısıyla ekstra bir tedavi yöntemi sunamıyorlar doktorda çok şaşırdı
Selam güzel anneler nasılsınız? Sabahtan beri okumaya çalışıyorum ama işlerden yetişemedim valla. Ben dün aniden sancılandım yine idrar yolu enfeksiyonu var çok fazla antibiyotik başladık ama çokta fayda etmiyecek gibi. Bugünde çok iyi değilim erken çıkacağım o yüzden umarım çok aceleci davranıpta gelmez oğluş
canım ya dayan artık az kaldı bol bol da sıvı al ilaçlarınla birlikte çok geçmiş olsun
gızemcım bı kurtulamadın ıdrar yolu enfeksıyonundangecmıs olsun tatlm
gızemcım bı kurtulamadın ıdrar yolu enfeksıyonundangecmıs olsun tatlm
Ben doğum hikâyelerini okuyorum son haftalarda zaten bebeğin suyu geliyor Ohhh hatunlar kahvaltı yapıp duş alıp sonra hastaneye gidiyormus ben suyum gelse naparim bilmiyorum eşim diyo zaten ben o panikle araba kullanamam ambulans cagiricam diyor hastane yakın ama ne olur ne olmaz
umarım herşey dilediğin gibi olur senin izin olayın bayağı sıkıntılı zaten artık sağlıkla atlat kalan sürenideSağol canım ama bazen yürüyemiyecek derecede baskı yapıyor korkuyorum bir şey olacak diye, yerime birini başlatacağız ne kadar erken işi öğrenirse bende o kadar erkn çıkarım sanırım izne bakalım geçsin yeter ki sıkıntı da sağlıkla gelsin bebeğim
amın cnm :)İnşalah canimiz, rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın.
Rabbim yardımcı olsun inşaallahKızlar ailevi bir sıkıntımız var hepinizden dua istiyorum hamişlerin duasi kabul olur
Rabbim hayirlisiyla bu sıkıntıdan çıkarsın derseniz sevinirim.
Şimdiden hepinize tesekkur ediyorum
evet idrar yolu enfeksiyonu
Dr gecen hafta gitmistim ama tlfonla arayip tahlil sonucumu almam gec oldu o yuzden ilaclarida gec aldim haliyle.
Bana da tek icimlik vermis @ea1986 digerlerinin disinda
Hepiniz sagolun kizlar
Benim kizim 2.730 dogmustu 9ay cikardim hicbisey yiyemiyodum doguma giderken bile cikardim oyle dogurdum dogduktan sonra sik sik emzirdim hdmen toparlandi hatta tam bi tosbik oldu oyuzden kiloyu hic takmayin saglikla kucagimiza alalim ins sik emzirirseniz hemen toparlaniyolar merak etmeyinBenim dr um 2500 den sonra olgun bebek sayilir kilo az - diye sorun etme. Dedi
Bebekler dogumdan sonra da gr. OLARAK zayifliyormus
Internetten arat goggle den CanimBurda biri nette bulduğu linki atmıştı onu kaydetmemişim ben tüh ben de çok beğenmiştim canım
canım ya iki bebiş çifter çifter tekme ne tatlı allah sana kolaylık versin senin yükün bizden fazla söylenmeye utandım senin mesajını okurkenİnş doğumun vaktinde olur kimseys kulak asmamak lazım aslında tabi ki yerleri daralınca bebişlerin baskıda agrıda çogalıyor şu an karnımda iki bebiş var inanın bazen oturamıyorum bile oglum düşük kilolu dogmasına ragmen ilk gördügümde bu benim karnıma nasıl sıgdı diye çok şaşırmıştım
bende okuyorum ama ben öyle olmam ya yapıma ters panik olucam kesin
gece lavaboya kalkıyorum eşim hemen ne oldu iyimisin bir şey mi oldu diyor yazık o benden daha çok korkuyor kıyamam :)
ayy yetişiriz deme meltemcim pofff
bence o elle yapılan kötü hareket sadece devlet hast. sık sık yapılıyor ben daha önce düşük yaptığımda yakın diye gitme gafletinde bulundum ve bebeğimi kaybettim devamında nasıl kaçacağımı şaşırmıştım eşimi yanıma almadılar bile bende ayrı travma eşimde ayrı bir travma oldu sanki bebeğimiz onlar yüzünden düştü gibi geliyor hala çok insafsızca davranmışlardı
Hadi yaa iyiymiş o zaman olmadı iş çıkışı eşimin mesaisi olmazsa oraya gidim ben doğum Hastanesi olduğu için baya detaylı inceliyolarmis
ayıp ama rus mafyası hıc araba kullanamayacak kadar telaslanır mymıs :)
tamam canim haftaya yapicam mutlaka paylasirim :)
benim bi aksilik olmazsa kasım son hafta 30 kasım gibi ama daha nst ye girmediğimden bilemiyorm şuanki duruma göre 30 kasımBenimde sezeryan bstan beri belli ama Dr gün olarak birşey söylemedi şimdiden soylemeyelim dedi ilginc
yanı acılde bu dedıklerımı yapıyolar ama normal polıklınıkte ekstra ne yaapıyolar bılmıyorum cnm, ben hıc gtmedım.
Slm kizlar nasil iyisiniz ins. Hep okuyorum ama telefondan giriyorum diye yazmak zor oluyo hata veriyo..2 gun once kontrolumuz wardi hersey normaldi fakat bebek ters duruyo makat gelisli kizim ne zaman donmustu hic hatirlamiyorum doktor buna suyun normal doner insallah dedi ama bakalim sizlerin bebisleri nasil hersey yolunda ins. Bide donmeyen ters olan varmi benim bebisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?