- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar ailevi bir sıkıntımız var hepinizden dua istiyorum hamişlerin duasi kabul olur
Rabbim hayirlisiyla bu sıkıntıdan çıkarsın derseniz sevinirim.
Şimdiden hepinize tesekkur ediyorum
Doktorun suyuna normal diyosa doner canim ins 35 36 ya kadar doner ins bi arkadasin donmemisti 39 da doktor sik iliski tavsiye etmis cocuk donmus normal olmus ins bizimki de doner normal olur ama daha var zaman dua et icini ferah tut canimbenım de donmedı hala cnım ya
Maalesef canım ya ama kızımda da böyleydi anlayamıyorlar vücut kendi üretiyorSağol canım benim
Bu arada tatlım sende çok takma kafana aramızda çok yok bak mesela benim kide makat gelişli yani bir tek dönmeyen senin ki değil stres yapma daha vakit var hiç belli olmaz döner ve normal yaparsın yani
Evet ins gazli olmaz bebislerimizzDogunca da gazlarini çıkarmak için aticaklar o tekmeleri artık :)
Çok güzel masallah iç canım ben 8 aydır ağzıma surmedim tiskindimBen ilk 6 ay hiç süt içemedim şimdi de içmezsem olmuyo Allahın hikmeti :))
gülcüm nerelerdesın sen :)Rabbim yardımcı olsun inşaallah
Ahaha :))) aynen diyorum yaa bunların tipine bakan da bir adım geri atar ebattan dolayi ama kanatlarini kaldirinca kedi gibi masum.misali .adam panik işte araba kullanamam sen o haldeyken diyor :))
Hii anladim cnm bende daha yeni hazırladımyok cnm canta yok, daha alacaklarım var, bebegın kıyafetlerını de yıkamadım zaten :)
Benim kardeşim geçen yıl oradaydi da.canım o anlatıyordu bende ordan biliyorum özellikle riskli gebeliklerde ün yapmış bir hastane perinatologlari çok iyiymiş diğer illerden bile bu hastaneye gelen baya kişi varmış
Doktorun suyuna normal diyosa doner canim ins 35 36 ya kadar doner ins bi arkadasin donmemisti 39 da doktor sik iliski tavsiye etmis cocuk donmus normal olmus ins bizimki de doner normal olur ama daha var zaman dua et icini ferah tut canim
Hii anladim cnm bende daha yeni hazırladım
bence de düşürmesin ama eksik de etmesin meltemcim ya belkide ben bu kadar hassas davranıyorum diyorum arada ama ne yapalım tercihim değil eşim zaten hayatta götürmez yaşanılan travmadan sonraAyy cıdden allah kımseyı devlet hastanesıne dusurmesın, ben sımdı gıdıyorum arada ama tahlıle ya da usg ye keyfı olarak, tum kontrolunu dogumunu orda yapan ınsanlar var.
Evet para verıyoruz bıraz ama en azından ınsan muamelesı goruyoruz ozel doktorda. Benım doktorum da asırı tatlı bı kadın, allah herkese oyle doktorlar versın, zaten gebelık ılgı sevgı ısteyen bı donem.
Bak simdi kizimi hic hatirlamiyom sen oyle diyince korktum suan ama yok ya bu haftalarda donmemisti daha kizim doner ins merak etme onlar da kendisini doguma hazirliyolar cikis bulmaya calisiyolar icini ferah tut dua et ins donucek bebislerimiz canimvalla dr suyu iyi dıyo ama, sonucta bu bebekler buyudukce yerlerı azalıyo rahat donemezler gıbı gelıyo bana, pek de mıskın bu aralar, hareket de etmıyo, sankı donmeyecek. Bılmıyorum ıste tatlım ya kulaklar onlarda, dınlıyoruz :)
artık sen kullanırsın :)) o da telaşlandığina utansın :)
benm eve cok yakın, ben bebısı gormek ıstedıgımde sadece usg ıcın acılıne gıttım hamılelık boyunca, zaten ıs yerım sıslıde old ıcın, normal tahlıllerı, ıkılıyı detaylıyı şişli etfalde yaptırıyorum hep, ızne ayrıldıktan sonra ıhtıyacım olursa kanunıyı kullanırım ozaman :)
bence de düşürmesin ama eksik de etmesin meltemcim ya belkide ben bu kadar hassas davranıyorum diyorum arada ama ne yapalım tercihim değil eşim zaten hayatta götürmez yaşanılan travmadan sonra
Bak simdi kizimi hic hatirlamiyom sen oyle diyince korktum suan ama yok ya bu haftalarda donmemisti daha kizim doner ins merak etme onlar da kendisini doguma hazirliyolar cikis bulmaya calisiyolar icini ferah tut dua et ins donucek bebislerimiz canim
Bence de büyük ihtimal hastane ye gidince de yapılacak ilk işlem eşime sakinleştirici yapmak olur acile alırlar ben sonra dogursam da olur :)
Aynen benim doktorumda haftasıyla uyumlu dedi.. Bende çalışabilir raporu aldım 19 unda dönüş tarihim kısmetse.. Aman saglıklı olsunlarda inş.Biraz acemice bir soru olacak ama doğumda da o çatala mı oturacağız? O sancılarla oraya nasıl çıkacağız?
Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı. Ben de şimdi doktordan çıktım. Çalışabilir raporu aldım. Bebeğimin kilosu 1800 gr. Boyu 42 cm. Doktorum haftasıyla uyumlu, bir problem yok dedi.
Doğuma eşimle birlikte girecektik. Özel hastane olmasına rağmen kesinlikle eşleri almıyoruz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?