2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ailevi bir sıkıntımız var hepinizden dua istiyorum hamişlerin duasi kabul olur
Rabbim hayirlisiyla bu sıkıntıdan çıkarsın derseniz sevinirim.
Şimdiden hepinize tesekkur ediyorum

tamam canım, sana soyle tesırı yuksek bol manevıyatlı dualar edıcez, sen hıc merak etme :)

kızlar sezeryanda lağma yapılıyormu bi kaç arkadaşıma sordum olanda var olmayanda neye göre değişiyor acaba

benım de donmedı hala cnım ya
Doktorun suyuna normal diyosa doner canim ins 35 36 ya kadar doner ins bi arkadasin donmemisti 39 da doktor sik iliski tavsiye etmis cocuk donmus normal olmus ins bizimki de doner normal olur ama daha var zaman dua et icini ferah tut canim

Maalesef canım ya ama kızımda da böyleydi anlayamıyorlar vücut kendi üretiyor Sağol canım benim

yanı kulturde bakterı uremeyıp tahlılde enfeksıyon cıkması cdden cok garıp canm

Bu arada tatlım sende çok takma kafana aramızda çok yok bak mesela benim kide makat gelişli yani bir tek dönmeyen senin ki değil stres yapma daha vakit var hiç belli olmaz döner ve normal yaparsın yani

ınsallah donerler cnm ya, cok sartladım kendımı ama bı yandan da sezeryana da alıstrmaya calısıyorum, normal olmazsa cok etkılenmeyeyım dıye.

benm eve cok yakın, ben bebısı gormek ıstedıgımde sadece usg ıcın acılıne gıttım hamılelık boyunca, zaten ıs yerım sıslıde old ıcın, normal tahlıllerı, ıkılıyı detaylıyı şişli etfalde yaptırıyorum hep, ızne ayrıldıktan sonra ıhtıyacım olursa kanunıyı kullanırım ozaman :)

Doktorun suyuna normal diyosa doner canim ins 35 36 ya kadar doner ins bi arkadasin donmemisti 39 da doktor sik iliski tavsiye etmis cocuk donmus normal olmus ins bizimki de doner normal olur ama daha var zaman dua et icini ferah tut canim

valla dr suyu iyi dıyo ama, sonucta bu bebekler buyudukce yerlerı azalıyo rahat donemezler gıbı gelıyo bana, pek de mıskın bu aralar, hareket de etmıyo, sankı donmeyecek. Bılmıyorum ıste tatlım ya kulaklar onlarda, dınlıyoruz :)

bence de düşürmesin ama eksik de etmesin meltemcim ya belkide ben bu kadar hassas davranıyorum diyorum arada ama ne yapalım tercihim değil eşim zaten hayatta götürmez yaşanılan travmadan sonra

Bak simdi kizimi hic hatirlamiyom sen oyle diyince korktum suan ama yok ya bu haftalarda donmemisti daha kizim doner ins merak etme onlar da kendisini doguma hazirliyolar cikis bulmaya calisiyolar icini ferah tut dua et ins donucek bebislerimiz canim

Kullan bence de inşallah acillik2bisey olmaz ama iyi hastaneymis ben bayrampasa da olduğum için uzagim biraz

bence de düşürmesin ama eksik de etmesin meltemcim ya belkide ben bu kadar hassas davranıyorum diyorum arada ama ne yapalım tercihim değil eşim zaten hayatta götürmez yaşanılan travmadan sonra

boswer canım ya maddı durum musaıtse ozel en ıyısı, dediğim gıbı hassas bı donem, devlettekı gaddarlıkları cekemeyız bu donemde.

Bak simdi kizimi hic hatirlamiyom sen oyle diyince korktum suan ama yok ya bu haftalarda donmemisti daha kizim doner ins merak etme onlar da kendisini doguma hazirliyolar cikis bulmaya calisiyolar icini ferah tut dua et ins donucek bebislerimiz canim

ınsallah cnm.
bol dua + bol ilişki diyosun yanı :) pekı ben calısmalara baslayayım :)

Aynen benim doktorumda haftasıyla uyumlu dedi.. Bende çalışabilir raporu aldım 19 unda dönüş tarihim kısmetse.. Aman saglıklı olsunlarda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…