- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Kullan bence de inşallah acillik2bisey olmaz ama iyi hastaneymis ben bayrampasa da olduğum için uzagim biraz
Kizlarrrrrr sabahtan beri junyir biyerde toplanip sisiyor ve geriliyor sertlesiyor yaa napcam ben acayip kotu bi hal aliyor ; ( nefesimi kesiyor
Canim bu kadar telas yapmayin benim esim de benden daha telasli eli ayagina dolanir ben dogum sancisi cekerken suyum patladi o hastaneye gidis animiz hic gozumun onunden eksik olmuyo:) ben dogumhanede sanci cekerken her iknmamda esim dogurdum saniyomus disarda beklerken benim aglayisimi bebegin dogunca aglama sesi sanmis sen icerde 1 dogururken o disarda 9 dogurur artik benimki gibi:)Bence de büyük ihtimal hastane ye gidince de yapılacak ilk işlem eşime sakinleştirici yapmak olur acile alırlar ben sonra dogursam da olur :)
ha ha :) dağ gıbı adama da 2-3 tup sakınlestırıcı ancak :)
Tamam canım ben ankaradayım netten bulurum inşInternetten arat goggle den Canim
Kadife kapli rolyefli yasin I serif diye
Eminonu nde varmis istanbulda yasayanlar icin
Online satis da var Internet sitesinden
aynen meltemcim ya allah herkese ödeme kolaylığı versin zor bir süreçboswer canım ya maddı durum musaıtse ozel en ıyısı, dediğim gıbı hassas bı donem, devlettekı gaddarlıkları cekemeyız bu donemde.
Ayh tüh ya kocişler girebilseydi sıkılmazdık :))kanunı sultan suleymanda bayan olan arkadasları aldılar ama eslerı falan almıyolar cnm.
Aynen :))) hastanenin sağlam stogu olmasi lazim ben bi de bu adamdan doğuma girmesini bekliyorum :))
benm eve arabayla 5-6 dk da, acıklık olsa da gtmem ben oraya ya, dırek kendı doktorumun yanına gıderım. Ne yapacakları bellı olmaz, bı de yanlıs bısı yaparlar allah korusun, nedense guvenemedım ben o hastaneye
Evet canım verisen çok sevinirim daha erken ama yaptırcam ben ondan doğunca Allah izin verirseCanım bendim o adet 5 tl ye yapıyordu faceden bir bayan istersen link veririm yine
Ayh tüh ya kocişler girebilseydi sıkılmazdık :))
canım nst ye bağlanman gerek. doğum ağrın olabilirKizlarrrrrr sabahtan beri junyir biyerde toplanip sisiyor ve geriliyor sertlesiyor yaa napcam ben acayip kotu bi hal aliyor ; ( nefesimi kesiyor
canım ben istanbul medicana çamlıca da sezeryan olacağım nasipse.. ama doktorum lavman yapılmayacka dedi.. zaten uyuyorsun max.1,5 saat sonra uyanıyorsun dedi. akşam 12 den sonrada bişey yiyip içmek yasak dedi. lavmana gerek yok dedi..kızlar sezeryanda lağma yapılıyormu bi kaç arkadaşıma sordum olanda var olmayanda neye göre değişiyor acaba
Canim bu kadar telas yapmayin benim esim de benden daha telasli eli ayagina dolanir ben dogum sancisi cekerken suyum patladi o hastaneye gidis animiz hic gozumun onunden eksik olmuyo:) ben dogumhanede sanci cekerken her iknmamda esim dogurdum saniyomus disarda beklerken benim aglayisimi bebegin dogunca aglama sesi sanmis sen icerde 1 dogururken o disarda 9 dogurur artik benimki gibi:)
Kadina yazdim daha cvb vermedi musait olsa arar ama nebilim fenalik geldi sertlesip duruyorcanım korkutmak ıstemem amachnb gunde 4 ten fazla toplanıp kasılıyosa rısklı olabılır doktorunuzu bılgılendırın demıstı.
Ayyy bilmiyorum su kadin bi cvb verseydi cnm kendime gelcektimde bekliyorum sabirla bakalim gel derse gidecemcanım nst ye bağlanman gerek. doğum ağrın olabilir
benim 33. haftamda 1550 gr ama doktor cok iyi dedi hatta 2 hafta önce 1450 idi onda bile doktor iki hafta önce gözüküyor dedi iri filan dedi ama diger arkadaslara göre cok az kaliyor bu kilo ben anlamadim bu isievet ya zeynep yedı yedı, kendı kılo almadı Yedıklerının hepsı bebıse gtmıs demek kı :))
@hedef 2016
Ama boylee kötü oluyo her şey hazır bebek yok beklemek çok kötü :)walla herseyını hazırlayıp ısını bıtırmıs olanlara ozenıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?