2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlarrrrrr sabahtan beri junyir biyerde toplanip sisiyor ve geriliyor sertlesiyor yaa napcam ben acayip kotu bi hal aliyor ; ( nefesimi kesiyor

Kullan bence de inşallah acillik2bisey olmaz ama iyi hastaneymis ben bayrampasa da olduğum için uzagim biraz

benm eve arabayla 5-6 dk da, acıklık olsa da gtmem ben oraya ya, dırek kendı doktorumun yanına gıderım. Ne yapacakları bellı olmaz, bı de yanlıs bısı yaparlar allah korusun, nedense guvenemedım ben o hastaneye

Bence de büyük ihtimal hastane ye gidince de yapılacak ilk işlem eşime sakinleştirici yapmak olur acile alırlar ben sonra dogursam da olur :)
Canim bu kadar telas yapmayin benim esim de benden daha telasli eli ayagina dolanir ben dogum sancisi cekerken suyum patladi o hastaneye gidis animiz hic gozumun onunden eksik olmuyo:) ben dogumhanede sanci cekerken her iknmamda esim dogurdum saniyomus disarda beklerken benim aglayisimi bebegin dogunca aglama sesi sanmis sen icerde 1 dogururken o disarda 9 dogurur artik benimki gibi:)

İçine sinmediyse gitme tabi canım zaten inşallah yasamazsin acillik2birsey aksiligin insanı nerde bulacağı belli olmuyor hepimiz kendi Dr muzda doguralim inşallah yaa

kızlar sezeryanda lağma yapılıyormu bi kaç arkadaşıma sordum olanda var olmayanda neye göre değişiyor acaba
canım ben istanbul medicana çamlıca da sezeryan olacağım nasipse.. ama doktorum lavman yapılmayacka dedi.. zaten uyuyorsun max.1,5 saat sonra uyanıyorsun dedi. akşam 12 den sonrada bişey yiyip içmek yasak dedi. lavmana gerek yok dedi..

ne lavman ne sonda olmayak benim.. sadece çıkınca ameliyattan hasta bezi veya sürgü gibi bişey kullanıyormuş

çok tatlisiniz yaa :))) kesin biz de öyle oluruz

Kızlar benimde listem şu şekilde sizede umarım yardımcı olur.. Kırmızıları aldıklarımmm...
Doğuma hazırlık
Bebek kıyafetleri:
-2-3 takım yeni doğan seti
-Alttan çıtçıtlı body (0-3 ay)
-Bodylere uygun patikli pantolon
-Tulum
-Şapka
-Yelek (2-3 adet yeterli olacaktır)
-Çorap
-Patik (2-3 adet yeterli olacaktır)
-Mevsim kışa denk geliyorsa 1 adet kalın tulum, mont gibi olanlardan
-Mevsim kışsa bere
-Ağız bezi (bolca, çok fazla kullanılıyor)

-Omuz bezi
-Banyo sonrası için havlu (3 adet, çok uzun süre kullanacaklar)
-Değişik ebat ve kalınlıkta battaniye/örtü
Bebek bakım ürünleri:
-Şampuan Sebamed
-Vücut kremi-Losyonu Sabunu Sebamed

-Tarak
-Burun aspiratörü
-Tırnak makası Bebedor marka
-Küvet Kova-tas
-Küvet filesi
-Banyo süngeri

-Pişik kremi
-Yeni doğan bezi Prima care
-Yenidoğan ıslak mendil Unı baby -Chıco
-Emzik Phılıps Avent
-Biberon Phılıps avent Naturel - Dr.browns
-Biberon temizleme fırçası bebedor
-Bebek çantası
-Ateş ölçer
-Alt değiştirme örtüsü
-Bebek telsizi
Puset Ana kucağı

Bir de acil olmayan ama 2-3 aylık olduklarında kullanacaklar;
-Pusete oyuncak
-2-3 tane renkli ve yumuşak oyuncak
-Diş kaşıma oyuncakları
-Kanguru
Anne için:
-Göğüs pompası
-Göğüs pedi lansinoh
-Günlük ve normal ped
-Göğüs ucu kremi lansinoh marka

evet ya zeynep yedı yedı, kendı kılo almadı Yedıklerının hepsı bebıse gtmıs demek kı :))
@hedef 2016
benim 33. haftamda 1550 gr ama doktor cok iyi dedi hatta 2 hafta önce 1450 idi onda bile doktor iki hafta önce gözüküyor dedi iri filan dedi ama diger arkadaslara göre cok az kaliyor bu kilo ben anlamadim bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…