2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
Allah yardımcın olsun canım rabbım zamanında gelmeyı nasıp etsın bebegıne sag saglım

E elifay benim SAT 24 şubat 38 hafta 17 kasım a geliyor Dr doğum la alakalı birşey soylemeyince sordum 20/24 kasım olabilir dedi ama şimdiden birşeydemeyelim dedi

Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
Cnm ins dogumun ertelenir ins bebegin zamaninda gelir cnm

Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
geçmiş olsun canım..

ya bu rahatsızlıklar erken dogumları gordukce tırsmaya başladım Allah hepımızın yardımcısı olsun

Muhtemelen verirler raporunu yada olmazsa değiştir birdaha randevuyu benim dr kendi hesapladı hem sata baktı hem usg ye göre 32 nezamana oluyorum o gün çağırdı

bende öyle yaptım 31+4 gidiyorum çalışamaz raporu alıcaktım vermezse artık 32 yani salı günü tekrar gideceğim artık

walla ben kendım ıcın sıkıntı yapmam boyle seylerı de, folik bızım lafla randevuyu ıkı gun one cektı de o yuzden hemen toplanıp beyın fırtınası yaptık :)

Kızlar çok tatlısınız, teşekkür ederim hepinize, dünürcüm bilhassa sana teşekkürler, büyük jest yaptın bana :) ben neden almiim iki günlük paramı bnm neyim eksik hıh :) arayıp pzt almaya çalışcam tekrar. Sağolun ilginiz için. Öpüyorum hepinizi tatlişkolar

Kizlarrrrrr sabahtan beri junyir biyerde toplanip sisiyor ve geriliyor sertlesiyor yaa napcam ben acayip kotu bi hal aliyor ; ( nefesimi kesiyor
Allah Allahya bugun bize noluyr boyle ya doktrunla gorus cnm bnde bugun gitmedm isyerine sabh kanamm geldi progestn ictm tekrar simdi vc ye gidiyom sip sip sari akinti ile kan geliyr yine iccem yaticm dedigin gibi bebek bitarafa toplndi sistm sanki kizda hareket etmiyr onu bkliyrm

Knustum cnm ya erken dgm olablr muayene olman lazim dedi bnm gitmem 2 saati bulur burdan oraya aksam esimle son duruma gore gidip nst ye gircez olmadi yarin dr gitcez kanama felan yok hic bir agrida yok sadece sisiyor gerdiriyor batiyor degak bisi sertlesip duruyor bide ; (

kız gıtsene doktora nıye beklıon :S

Canım Allah yardımcın olsun doktorunu arayıp hastahaneye gitsen

Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine bizide haberdar et

ya bu rahatsızlıklar erken dogumları gordukce tırsmaya başladım Allah hepımızın yardımcısı olsun
Amin cnm aynen tirsak tirsak yasiyrz ya en azndn 8,ayimizi doldurlm yada 8 bucuk aylk olsnlr daha cok ufaklr 7 bucuk aylk komsmz yapti daha yeni 7 bucuk aylk 1bucuk ay kuezde kaldi bugun yarn ckckms ozmnda odaya kimseyi almickmslr odasna bir muddet enfeksiyn almsn diye cok,zor gunler kimseye yastmsn Rabbim bebeklrmz zamaninda gelsn dinlenelm kuzlr teker teker biseylr oluyr bize

kızlar sanırım bızım bebeklerın hıc bırı aralıgı beklemıcekler :S bune sancılar dogumlar kanamalar bende pazartesıye kadar dişimi sıkmaya calısıyorum acıle gıtmek ıstemıyorum cocuklarda haklı anam sogugun ortasında ne işimiz var deyıp acele edıyolar

Ins erkn dogum degildr cnmya yat dinln ayagni kaldr cnm

amin canım ya su erken dogum korkusu aldı benı benden en azından cıgerlerı gelıssınde hayırlısıyla ondan sonra gelsınler gelceklersede

Ay Allah korusun acele etmesinler ya.Daha çok var gelmelerine

delisinya bebelern duygulrina tercuman oldun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…