Allah yardımcın olsun canım rabbım zamanında gelmeyı nasıp etsın bebegıne sag saglımKızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
Yok cnm istanbul bnm sen bir sonraki gidişte muhasebeden yine teyit ettir derim fiyatlar sigortaya göre değişebilirben ptesi görüştüm
Cnm ins dogumun ertelenir ins bebegin zamaninda gelir cnmKızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
geçmiş olsun canım..Kızlar şu anda hastanedeyim.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
son durum nedir cnm ?Kızlar şu anda hastanedeyim.
Bebeğim daha 1900 gr
Muhtemelen verirler raporunu yada olmazsa değiştir birdaha randevuyu benim dr kendi hesapladı hem sata baktı hem usg ye göre 32 nezamana oluyorum o gün çağırdı
canım ben bısey olacagını zannetmıyorum, sen bıdaha degıstrme, acıkcası ben bıraz da 2 gunun hesabını yaptım, 2 gun sonraya yazarsa cıkmadan oncekı cmt pazarın da parasını alayım dıe :)
Raporda sıkıntı cıkmaz merak etme, 170 den sordum ben.
yafolik de biz erken olsun sıkıntı cıkmasın dedık dıe kızcagız, tarıhını 31+5 e cekmıs
gercı ben dedıgım gıbı 170 e sordum, 31+5 de de gıdebılırsınız dedıler, sıkıntı cıkmayacak buyuk ıhtımal, ben, bız sennle cmt pazar parası da alalım ıs yerınden dıe hesap yaptıgımız ıcın pazartesıye cektım randevuyu.
bende öyle yaptım 31+4 gidiyorum çalışamaz raporu alıcaktım vermezse artık 32 yani salı günü tekrar gideceğim artık
walla ben kendım ıcın sıkıntı yapmam boyle seylerı de,folik bızım lafla randevuyu ıkı gun one cektı de o yuzden hemen toplanıp beyın fırtınası yaptık :)
folik dünürcüm içim rahat etmedi şu rapor olayı için, senin hastaneyi aradım (kadın dogum polıklınık sekreterlıgını) dedım "ben calısabılır raporu almaya gelıcem, 31+5 gunumde gelsem sorun olur mu" kadın dedı kı "tam 32 de gelın" Ben de dedım kı "ama ıs ıcın 31+6 ve 32+0 da ıstanbulda olamıycagım" kadın da "tamam ozaman 31+5 de gelın, raporu duzenlerız bız"
Sen de oyle dersın, "iş ıcın canakkalede olucam o yuzden 31+5 de geldım, telefonda da sıkıntı olmaz ayarlarız" demıstınız dersın :)
Allah Allahya bugun bize noluyr boyle ya doktrunla gorus cnm bnde bugun gitmedm isyerine sabh kanamm geldi progestn ictm tekrar simdi vc ye gidiyom sip sip sari akinti ile kan geliyr yine iccem yaticm dedigin gibi bebek bitarafa toplndi sistm sanki kizda hareket etmiyr onu bkliyrmKizlarrrrrr sabahtan beri junyir biyerde toplanip sisiyor ve geriliyor sertlesiyor yaa napcam ben acayip kotu bi hal aliyor ; ( nefesimi kesiyor
Knustum cnm ya erken dgm olablr muayene olman lazim dedi bnm gitmem 2 saati bulur burdan oraya aksam esimle son duruma gore gidip nst ye gircez olmadi yarin dr gitcez kanama felan yok hic bir agrida yok sadece sisiyor gerdiriyor batiyor degak bisi sertlesip duruyor bide ; (Allah Allahya bugun bize noluyr boyle ya doktrunla gorus cnm bnde bugun gitmedm isyerine sabh kanamm geldi progestn ictm tekrar simdi vc ye gidiyom sip sip sari akinti ile kan geliyr yine iccem yaticm dedigin gibi bebek bitarafa toplndi sistm sanki kizda hareket etmiyr onu bkliyrm
kız gıtsene doktora nıye beklıon :SAllah Allahya bugun bize noluyr boyle ya doktrunla gorus cnm bnde bugun gitmedm isyerine sabh kanamm geldi progestn ictm tekrar simdi vc ye gidiyom sip sip sari akinti ile kan geliyr yine iccem yaticm dedigin gibi bebek bitarafa toplndi sistm sanki kizda hareket etmiyr onu bkliyrm
Canım Allah yardımcın olsun doktorunu arayıp hastahaneye gitsenAllah Allahya bugun bize noluyr boyle ya doktrunla gorus cnm bnde bugun gitmedm isyerine sabh kanamm geldi progestn ictm tekrar simdi vc ye gidiyom sip sip sari akinti ile kan geliyr yine iccem yaticm dedigin gibi bebek bitarafa toplndi sistm sanki kizda hareket etmiyr onu bkliyrm
Ben gittim,bekar İken, surekli guluyorsun enerji yuksek benim verilcek kilo yoktu o zamanlar ama bi abla 7 kilo vermisti 3 aydakızlar dogumdan sonra nasıl kılo vercemızı buldum cok eglencelı gorunuyo
Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine bizide haberdar etKnustum cnm ya erken dgm olablr muayene olman lazim dedi bnm gitmem 2 saati bulur burdan oraya aksam esimle son duruma gore gidip nst ye gircez olmadi yarin dr gitcez kanama felan yok hic bir agrida yok sadece sisiyor gerdiriyor batiyor degak bisi sertlesip duruyor bide ; (
Amin cnm aynen tirsak tirsak yasiyrz ya en azndn 8,ayimizi doldurlm yada 8 bucuk aylk olsnlr daha cok ufaklr 7 bucuk aylk komsmz yapti daha yeni 7 bucuk aylk 1bucuk ay kuezde kaldi bugun yarn ckckms ozmnda odaya kimseyi almickmslr odasna bir muddet enfeksiyn almsn diye cok,zor gunler kimseye yastmsn Rabbim bebeklrmz zamaninda gelsn dinlenelm kuzlr teker teker biseylr oluyr bizeya bu rahatsızlıklar erken dogumları gordukce tırsmaya başladım Allah hepımızın yardımcısı olsun
Ins erkn dogum degildr cnmya yat dinln ayagni kaldr cnmKnustum cnm ya erken dgm olablr muayene olman lazim dedi bnm gitmem 2 saati bulur burdan oraya aksam esimle son duruma gore gidip nst ye gircez olmadi yarin dr gitcez kanama felan yok hic bir agrida yok sadece sisiyor gerdiriyor batiyor degak bisi sertlesip duruyor bide ; (
amin canım ya su erken dogum korkusu aldı benı benden en azından cıgerlerı gelıssınde hayırlısıyla ondan sonra gelsınler gelceklersedeAmin cnm aynen tirsak tirsak yasiyrz ya en azndn 8,ayimizi doldurlm yada 8 bucuk aylk olsnlr daha cok ufaklr 7 bucuk aylk komsmz yapti daha yeni 7 bucuk aylk 1bucuk ay kuezde kaldi bugun yarn ckckms ozmnda odaya kimseyi almickmslr odasna bir muddet enfeksiyn almsn diye cok,zor gunler kimseye yastmsn Rabbim bebeklrmz zamaninda gelsn dinlenelm kuzlr teker teker biseylr oluyr bize
Ay Allah korusun acele etmesinler ya.Daha çok var gelmelerinekızlar sanırım bızım bebeklerın hıc bırı aralıgı beklemıcekler :S bune sancılar dogumlar kanamalar bende pazartesıye kadar dişimi sıkmaya calısıyorum acıle gıtmek ıstemıyorum cocuklarda haklı anam sogugun ortasında ne işimiz var deyıp acele edıyolar
kızlar sanırım bızım bebeklerın hıc bırı aralıgı beklemıcekler :S bune sancılar dogumlar kanamalar bende pazartesıye kadar dişimi sıkmaya calısıyorum acıle gıtmek ıstemıyorum cocuklarda haklı anam sogugun ortasında ne işimiz var deyıp acele edıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?