2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben gittim,bekar İken, surekli guluyorsun enerji yuksek benim verilcek kilo yoktu o zamanlar ama bi abla 7 kilo vermisti 3 ayda
çok ıyımıs 7 kılo ben dogumdan sonra 10 kılo versem yeter bana eskıden judo yaptıgım ıcınmı bılmıyorum vucudum kendını cok salmaya başladı hem kılo vermem hemde sıkılaşmam lazım

delisinya bebelern duygulrina tercuman oldun cnm
oyle ama canım baksana hemen hemen herkezde sancılar başladı rahım acılmaları kasılmalar ben aralık cocuguyum cok kotu oluyo ne dogum gunun eglencelı oluo nede cagırdıgın mısafırler eglenıo sıcak odada sıkıs tıkıs

Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine bizide haberdar et
Etmemmi ederim tabiki cnm dur bakalim neler olcak bende bekliyorum sabirla daral geldi su isyerinden bi ciksaydim varya kimsenin o suratsiz sifatini izin almaya calisirken cekmezdim

amin ınsallah en azından 36 haftaya kadar dayansalar yıne ıyı
Tabi dayansınlar,benim kızım da inanılmaz hareketli.Dün gece saat 3 e kadar vurdu sürekli karnıma,döndü,zıpladı.Çocuk 1 dakika uyumuyo.Valla çok korkutuyo onun bu halleri beni.Dünyaya gelmek için de acele etmesin.Hem gündüz hopluyo zıplıyo,hem gece.

Kizlar merhaba isten ayrildim sizden koptum bebis eksikliklerini tamamladim insallah sizde gorun bir eksigim varsa gozden kacan hatirlatirsiniz bana su an sadece geceligm.yok bide bebek bezi ve islak mendil almadm aklima gelen
Aldigim ciciler hastane cikisnin disinda 1 tane yenidoganim var bi tanede hediye gelecek

Pamuk yatak , elyaf yastik yorgan 1 adet nevresim takimi (2.hediye gelme ihtimali var )
5 adet battaniye
3 adet havlu
Agiz mendilleri havlu ici tulbent

al bendende o kadar oglanlarda nasıl oldugunu hatırlamıom ama normalde bebekler gunun cocugunu anne karnında uyuyarak gecırırmıs benımkı uyursa 2 3 saat uyuyo gerısınde hep uyanık sabah 5 te hala vuruyodu eşim dıyo ben uyurkende vuruyomus ya bu zilli dogdugundada boyyle uyku duzenı bozuk olcak yada sabırsızlık yapcak :S

evet ya doğduğunda da mı uykuyu sevmiycek acaba bunlar??Çocuk sürekli uyanık anlamadım ki ben bu işi.Beni de uyutmuyo geceleri.Uykusuz uykusuz işe geliyorum

evet ya doğduğunda da mı uykuyu sevmiycek acaba bunlar??Çocuk sürekli uyanık anlamadım ki ben bu işi.Beni de uyutmuyo geceleri.Uykusuz uykusuz işe geliyorum
muhtemelen anne karnındakı halde olcak yada daha cok yorgun dusup daha cok uyucak bakalım hayırlısıyla gelsınlerde anlıcaz cıktıklarında :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…