çok ıyımıs 7 kılo ben dogumdan sonra 10 kılo versem yeter bana eskıden judo yaptıgım ıcınmı bılmıyorum vucudum kendını cok salmaya başladı hem kılo vermem hemde sıkılaşmam lazımBen gittim,bekar İken, surekli guluyorsun enerji yuksek benim verilcek kilo yoktu o zamanlar ama bi abla 7 kilo vermisti 3 ayda
amin ınsallah en azından 36 haftaya kadar dayansalar yıne ıyıAy Allah korusun acele etmesinler ya.Daha çok var gelmelerine
delisinya bebelern duygulrina tercuman oldun cnm
Etmemmi ederim tabiki cnm dur bakalim neler olcak bende bekliyorum sabirla daral geldi su isyerinden bi ciksaydim varya kimsenin o suratsiz sifatini izin almaya calisirken cekmezdimAllah yardımcın olsun canım dikkat et kendine bizide haberdar et
Eve gitsem yatcam boyle gerilw gerilede daha 1 bucuk saat var gitmeme ; (Ins erkn dogum degildr cnmya yat dinln ayagni kaldr cnm
Yavrum cok kanamam olursa gel dedi yada bebek hareket etmzse esten dolayi kaniyrya kizi dinliyrm hareket etmzse gidicm cnmkız gıtsene doktora nıye beklıon :S
Tabi dayansınlar,benim kızım da inanılmaz hareketli.Dün gece saat 3 e kadar vurdu sürekli karnıma,döndü,zıpladı.Çocuk 1 dakika uyumuyo.Valla çok korkutuyo onun bu halleri beni.Dünyaya gelmek için de acele etmesin.Hem gündüz hopluyo zıplıyo,hem gece.amin ınsallah en azından 36 haftaya kadar dayansalar yıne ıyı
Izin alsana cnm gitEve gitsem yatcam boyle gerilw gerilede daha 1 bucuk saat var gitmeme ; (
ınsallah bıan once kıpırdarda ıcın rahatlar canım Allah yardımcın olsunYavrum cok kanamam olursa gel dedi yada bebek hareket etmzse esten dolayi kaniyrya kizi dinliyrm hareket etmzse gidicm cnm
Cnm alistm artk biliyrm ne zmn gidecegmi cok kanamam olursa yada bebek harekt etmzse dinliyrm kizimi hareket etmzse gidicmCanım Allah yardımcın olsun doktorunu arayıp hastahaneye gitsen
al bendende o kadar oglanlarda nasıl oldugunu hatırlamıom ama normalde bebekler gunun cocugunu anne karnında uyuyarak gecırırmıs benımkı uyursa 2 3 saat uyuyo gerısınde hep uyanık sabah 5 te hala vuruyodu eşim dıyo ben uyurkende vuruyomus ya bu zilli dogdugundada boyyle uyku duzenı bozuk olcak yada sabırsızlık yapcak :STabi dayansınlar,benim kızım da inanılmaz hareketli.Dün gece saat 3 e kadar vurdu sürekli karnıma,döndü,zıpladı.Çocuk 1 dakika uyumuyo.Valla çok korkutuyo onun bu halleri beni.Dünyaya gelmek için de acele etmesin.Hem gündüz hopluyo zıplıyo,hem gece.
Aynen cnm ya diken ustndeyz hergn aman birgn daha attik diyrz cok sukuramin canım ya su erken dogum korkusu aldı benı benden en azından cıgerlerı gelıssınde hayırlısıyla ondan sonra gelsınler gelceklersede
Izin alsamda degisen bisey yok.cnm esim eve gitcek gelcek derken servis saatine deng geliyorIzin alsana cnm git
oyle ama canım baksana hemen hemen herkezde sancılar başladı rahım acılmaları kasılmalar ben aralık cocuguyum cok kotu oluyo ne dogum gunun eglencelı oluo nede cagırdıgın mısafırler eglenıo sıcak odada sıkıs tıkıs
Hmm anldm cnm ins duzelrsnya yaslan bari ikibuklum otrma cnmIzin alsamda degisen bisey yok.cnm esim eve gitcek gelcek derken servis saatine deng geliyor
evet ya doğduğunda da mı uykuyu sevmiycek acaba bunlar??Çocuk sürekli uyanık anlamadım ki ben bu işi.Beni de uyutmuyo geceleri.Uykusuz uykusuz işe geliyorumal bendende o kadar oglanlarda nasıl oldugunu hatırlamıom ama normalde bebekler gunun cocugunu anne karnında uyuyarak gecırırmıs benımkı uyursa 2 3 saat uyuyo gerısınde hep uyanık sabah 5 te hala vuruyodu eşim dıyo ben uyurkende vuruyomus ya bu zilli dogdugundada boyyle uyku duzenı bozuk olcak yada sabırsızlık yapcak :S
Amin saol cnmınsallah bıan once kıpırdarda ıcın rahatlar canım Allah yardımcın olsun
Onu yapmaya ugrasyorum guya ama bakalimHmm anldm cnm ins duzelrsnya yaslan bari ikibuklum otrma cnm
muhtemelen anne karnındakı halde olcak yada daha cok yorgun dusup daha cok uyucak bakalım hayırlısıyla gelsınlerde anlıcaz cıktıklarında :devet ya doğduğunda da mı uykuyu sevmiycek acaba bunlar??Çocuk sürekli uyanık anlamadım ki ben bu işi.Beni de uyutmuyo geceleri.Uykusuz uykusuz işe geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?