2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr

Allah yardımcın olsun inşallah zamanında gelir dualarımız seninle...

Merhaba bebek arabasi bana hediye geldide sen gorerekmi aldin? Ana kucagi cok cukur geldi bana sence nasil ? Destek minderi vs gerekirmi?

Saol cnm cadi korkutup duruyr bni eluylemi artk ayagiylmi yapiyr napiyrsa itekliyr elimi karnimi tutuyrmya cadi istemiyr
ustlerınde agırlık ıstemezler benım zıllıde demet akalının golge şarkısına tepkı verıyo cok açtıgım anda başlıyo vurmaya cok antıkalar

Belki kılo değil de asıl onemli olan kemik yapısıdır canım, ona bakarak ileri demiştir

Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr

Ayy küçük melek ya allah yardımcınız olsun tatlim, biz dua edicez sen de bol bol dua et ve bebeğinle konus canm, henüz erken oldugunu braz daha beklemesi gerektiğini söyle. Annelerini hissederler onlar

O kadar kötü mü denizcim ya geçmiş olsun

Belinden doğmak ne demek canım?
Bi de ebe karnındaki bebeği basıl çevirmeye çalişti?
Sendeki sancı şu anda doğum sancısı gibi mi?

Kizlar kontrolden geldim Simdi oglusum 42 cm 1850 gram olmus 31+3 teyiz.kasilmalar agrilar normal dedi bide bebek bi yerde toplaniyodu Onada normal dedi Rahim kendini doguma hazirliyormus.cinsel iliskiyi sordum yasak yok ama dikkat edin dedi bide korunarak birlikte olun dedi spremler erken dogum riski yapabiliyormus.3 hafta sonra nst Ye giricekmisim onemli bizim icin dedi.hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim ins

Sağol canım baya detaylı anlatmışsın, doktorun da baya detaylı anlatmış sana :)

Özellikle biraz ezik gördüklerini azarlarlar Ama haklarını yememek lazım, çok tatlı doktorlar da var.

Bi an once atlat inş tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…