Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
Ben sıkamam huylanırım ben nası anne olucam bilmiyorumsütlenıyosun canım o ıgne batması gıbı sancı gelınce hafıf ucunu sık sıvı gelcek bı damla cıksa rahatlarsın cokta sıkma o bebegın en onemlı sutu
Merhaba bebek arabasi bana hediye geldide sen gorerekmi aldin? Ana kucagi cok cukur geldi banaKizlar merhaba isten ayrildim sizden koptum bebis eksikliklerini tamamladim insallah sizde gorun bir eksigim varsa gozden kacan hatirlatirsiniz bana su an sadece geceligm.yok bide bebek bezi ve islak mendil almadm aklima gelen
Aldigim ciciler hastane cikisnin disinda 1 tane yenidoganim var bi tanede hediye gelecek
Pamuk yatak , elyaf yastik yorgan 1 adet nevresim takimi (2.hediye gelme ihtimali var )
5 adet battaniye
3 adet havlu
Agiz mendilleri havlu ici tulbent
Eki Görüntüle 1659470 Eki Görüntüle 1659471 Eki Görüntüle 1659472 Eki Görüntüle 1659473 Eki Görüntüle 1659474 Eki Görüntüle 1659475 Eki Görüntüle 1659476 Eki Görüntüle 1659478 Eki Görüntüle 1659479 Eki Görüntüle 1659481 Eki Görüntüle 1659483 Eki Görüntüle 1659484 Eki Görüntüle 1659485
Ben sıkamam huylanırım ben nası anne olucam bilmiyorum
ohh gozun aydın canım cok sevındımKizlar cimcimem hareket etti karnimi salladm uyuyrdu herlde vurmaya basladi
Saol cnm cadi korkutup duruyr bni eluylemi artk ayagiylmi yapiyr napiyrsa itekliyr elimi karnimi tutuyrmya cadi istemiyrohh gozun aydın canım cok sevındım
ustlerınde agırlık ıstemezlerSaol cnm cadi korkutup duruyr bni eluylemi artk ayagiylmi yapiyr napiyrsa itekliyr elimi karnimi tutuyrmya cadi istemiyr
Sabirla bekliyorum cnm bakicam artik isteyom bide zaten mdrle papazir izin almak bile zulum
boyunu hic demiyor doktorum sadece kilosunu söylüyor ben 32. haftada gittigimde mesela ultrasonda bebegi isaretliyor 34. haftalik gözüküyordu ve 1450 gr falandi hatta doktor da dedi 2 hafta ölce gidiyor diye ama kilosuna bakiyorum cok az acaba niye öyle diye aklim almadi
Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
Aynen asit dökmüşler gibi inledim resmen yanmadan ya eşim de üzüldü anlatamıyosun bi de nasıl bir şey olduğunu ağrı sızı gibi değil ki( Bnm gündüzleri olmuyo haftada 3 kez fln gece uyandırıyo
Cnmm sevndm sütle gecmesine bnmki sütle gecmiyo malesef( inş ilaca gerek kalmaz sütle maden suyuyla atlatrsn yanmaları
Hadiya ahahaustlerınde agırlık ıstemezlerbenım zıllıde demet akalının golge şarkısına tepkı verıyo cok açtıgım anda başlıyo vurmaya cok antıkalar
başlar tabı canım sancı bebek donmese bıle makat gelıslı bebeklerde nasıl başlıyo benım kucuk oglum belinden dogmaya kalktı ebe daha karnımdayken cevırdı kafasından cıkarmak ıcın pazartesı gunu dıycem doktoruma bakalım ne sancısı bu bende merak eder oldum
Bana doktorum son kontrolde anlattı. Kiloya göre değil baş ölçüsü, Göbek ölçüsü ve üst bacak ölçüsüne göre 3 değer çıkıyormuş. ( örneğin Göbek 2 hafta önde, baş 1 hafta önde SAT'a göre diyebiliyorlar ya) bu değerlerin ortalaması olarak bir kilo tahmininde bulunuyormuş makina. Asimetrik bir büyüme ya da küçük kalma olduğu sürece sorun yok genetik Faktörler artık devrede. Her insanın boyu, posu vs farklı. ( bu haftasından önde, arkada olmasının normal sayılma durumu 2 hafta ile sınırlı.) TR'de Kafkas ırkı verilerinin baz alındığı ultrasonlar kullanılıyormuş. Genele en uygun buymuş. ( bazen bazı usg makinelerinde Farklılıklar normalmiş. :) mesela biz karı koca kaç kuşak Balkan ailesiyiz. Benim tarafta Fransız mransız atalar var. Bizim bebek hep büyük kalıp. Doktor Türkiye'de hamileler Uzakdoğu usg ye girse bebekler dev gibi çıkar ya da Afrika değerleri ile Cüce :) dedi
Bilmem faydası oldu mı ama Dr kilosu iyi diyorsa takmayın kafaya :)
Neden boy soylemiyo?tamam canım benım doktor artık boyunu soylemıyo ama kılosunu sorcam muhakkak
Kanuni de bir Dr gebe bi kadını baya haslamis geçen yıl kadın riskli gebelik taa Muş tan gelmiş yönlendirme üzerine ben senin yatışını falan şu an yapamam az bekle zaten tüm Doğulu ları buraya yolluyolar falan diye baya bagirmis rencide etmiş kadını it herif bana da kardeşim anlatmıştı Allah oralara muhtaç olanlara sabır versin yardımcıları olsun.
Bi an once atlat inş tatlmAynen öyle canım normal titte çok yüksek lokosit var ama kültürde üremiyor iki arada kaldık, sancıdan canım cıkacak neredeyse bir an önce geçmesini ümit ediyorum.
Olsun sen kendini rahat bırak hayırlısı neyse öyle olsun de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?