- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Ben bisey ddmiyorum artik Allah A havale ettim o goruyor kendi kizida var karisida isine gelene boyle davraniyor ama surda 4 5 haftam var sorcam ben onaSu zor zamannda bile senı bu kadar sıkıyolar ya allah görüyo bunlari canm, herkes ettiğini bulur.
Buralardayım bugün tek tam günüm:) normalde öğlen 3 yada 4 dersim oluyo rahattım neyse bu günüde atlattık şükür:) sen nasılsın tatlımgülcüm nerelerdesın sen :)
Kızlar çok tatlısınız, teşekkür ederim hepinize, dünürcüm bilhassa sana teşekkürler, büyük jest yaptın bana :) ben neden almiim iki günlük paramı bnm neyim eksik hıh :) arayıp pzt almaya çalışcam tekrar. Sağolun ilginiz için. Öpüyorum hepinizi tatlişkolar
Knustum cnm ya erken dgm olablr muayene olman lazim dedi bnm gitmem 2 saati bulur burdan oraya aksam esimle son duruma gore gidip nst ye gircez olmadi yarin dr gitcez kanama felan yok hic bir agrida yok sadece sisiyor gerdiriyor batiyor degak bisi sertlesip duruyor bide ; (
eve gelirken uğradım yüz yüze hallettim cnm, kız zaten hesapladı ve direk 26 ekim pzt gelmem gerektiğini söyledi rapor için. önü ya da arkası olmaz dedi. ben de o tarihe aldım randevuyu, vatana millete hayırlı olsun, bu sorunsalı da böylece çözdük sanırım el birliği ve desteğinizle.He he yerim seni tatlı dünürüm, senn de iki günlük paran yanmasın tabi İyi o zaman sen de pzt git Cuma iş çıkısı yaparsn Ardındaki cnt ve pazarın da parasını alirsin :)
Ama bu kez randevuyu ileri atarken, sekretere sor aslinda cmt ama pzt gelebilcem de :) yok olmaz derlerse cmt sehir disindayım mecbur pzt gelicem de, zorla brz yani.
bebek yanmıs karnımda ne bas assa ne bası yukarda o cevırme olayı bıraz sıkıntılı ozelden anlatırım suankı sancım dogum sancının yenı başlangıcı gıbıBelinden doğmak ne demek canım?
Bi de ebe karnındaki bebeği basıl çevirmeye çalişti?
Sendeki sancı şu anda doğum sancısı gibi mi?
bılmıyorumkı sasdece kılosunu soyluyo son bı kac muayne sırasındaNeden boy soylemiyo?
Haftaya bende yapicam,bende koyarim fotograf.bu kadar tereyag kac kilo sutten ciktiCanim yoğurdu mayaliyorsun sonra soğuk olacak şekilde dolaptan çikariyorsun, robotun çırpici bölümüne aldigi kadar dolduruyorsun ve yağ cikana kadar cirpiyorsun ki yarim saati bulabilir düsükte çirp ve sonra ince süzgecten gecir kalani ister ayran olarak tüket ister kaynatip peynirini çikar afiyet olsun şimdiden :) yaptigim yag biraz beyaz oluyor hayvanlar mondofon cinsi oldugu icin yani aslinda daha iyi :)
O kadar kolay degil canim bosuna dusunme bunlari,nisaninin yada suyunun gelip acilmanin baslayip dogurman ortalama 5-6,o zamana kadarda 10 kere varirsiniz zaten.olurmu olur meltemcim ya zaten ben sürekli korkuyorum ya hastaneye yetişemezsek trafik olursa, ben hareket edemezsem diye seneryolar var kafamda
Sağol cnm sorma yanma başladı mı çok fena oluyoO kadar kötü mü denizcim yageçmiş olsun
bende biliyorum da işte korkular başladı bende :)O kadar kolay degil canim bosuna dusunme bunlari,nisaninin yada suyunun gelip acilmanin baslayip dogurman ortalama 5-6,o zamana kadarda 10 kere varirsiniz zaten.
Maşallah oğluşuna cnmKizlar kontrolden geldim Simdi oglusum 42 cm 1850 gram olmus 31+3 teyiz.kasilmalar agrilar normal dedi bide bebek bi yerde toplaniyodu Onada normal dedi Rahim kendini doguma hazirliyormus.cinsel iliskiyi sordum yasak yok ama dikkat edin dedi bide korunarak birlikte olun dedi spremler erken dogum riski yapabiliyormus.3 hafta sonra nst Ye giricekmisim onemli bizim icin dedi.hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim ins
noldu denizciğim bi sıkıntı mı var?Sağol cnm sorma yanma başladı mı çok fena oluyo( Allahtan sürekli değil tek tesellim bu züğürt tesellisi gibi işte napalım annelik az kaldı geçecek bu skıntılarımız inş. Bu arada dün atlamışım burcu hn medicaldydi önceden cnm. Ptesi ona mı gitcen ?ertelemiştin randevunu
Ohh süper denk gelmişşş bende h. Sonu eksikleri tamamlicam inşkızlar unibaby yenidoğan çanta seti vardı dün markette, tek kaldığı için uygun fiyata satıldığını düşünüp aldım ve sanırım iyi ettim :) 30 liraydı ve hemen orda cepten nete girip baktım en ucuzu 50 tl görünüyordu, ben de aldım gitti. bir eksik daha aradan çıktı bu tatlı tesadüfle
ayrıca bugün english home'a uğrayıp %50 indirimle nevresim takımı, 1 pike, 1 örgü battaniye, 1 çarşaf-yastık seti, 1 kaz tüyü yastık aldım
canım ya umarı bebeğin biraz daha bekler bol bol dua edicem senin için güzel haberler bekliyoruzKızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
biz de bir aksilik olmazsa yarın gidiyoruz tekrar havuzlu hana küveti, park yatağı falan halledicez sanırım. siz park yatak aldınız mı? ne aldınız?Ohh süper denk gelmişşş bende h. Sonu eksikleri tamamlicam inş
Ara ara geceleri mide yanmasıyla uyanıyorumnoldu denizciğim bi sıkıntı mı var?
Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?