2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Su zor zamannda bile senı bu kadar sıkıyolar ya allah görüyo bunlari canm, herkes ettiğini bulur.
Ben bisey ddmiyorum artik Allah A havale ettim o goruyor kendi kizida var karisida isine gelene boyle davraniyor ama surda 4 5 haftam var sorcam ben ona

He he yerim seni tatlı dünürüm, senn de iki günlük paran yanmasın tabi İyi o zaman sen de pzt git Cuma iş çıkısı yaparsn Ardındaki cnt ve pazarın da parasını alirsin :)
Ama bu kez randevuyu ileri atarken, sekretere sor aslinda cmt ama pzt gelebilcem de :) yok olmaz derlerse cmt sehir disindayım mecbur pzt gelicem de, zorla brz yani.

güzel haberlerle gel inş tatlim, inş sadece oyun oynuyordur senn efe keremcik.

KEVOK tatlım Allah yardımcı olsun inşaallah bekleyecektir bebişin benim arkadasım yeni 1.5 kilo doğum yaptı. İnşaallah inşaallah daha bekler ama şükür ki sağlıklı olabilecekleri aydayız. Meltem e katılıyorum konuş bebeğinle ve bol bol dua et bizde dua ediyoruz inşaallah Lütfen elinden geldiğince olumlu ol

eve gelirken uğradım yüz yüze hallettim cnm, kız zaten hesapladı ve direk 26 ekim pzt gelmem gerektiğini söyledi rapor için. önü ya da arkası olmaz dedi. ben de o tarihe aldım randevuyu, vatana millete hayırlı olsun, bu sorunsalı da böylece çözdük sanırım el birliği ve desteğinizle.

Belinden doğmak ne demek canım?
Bi de ebe karnındaki bebeği basıl çevirmeye çalişti?
Sendeki sancı şu anda doğum sancısı gibi mi?
bebek yanmıs karnımda ne bas assa ne bası yukarda o cevırme olayı bıraz sıkıntılı ozelden anlatırım suankı sancım dogum sancının yenı başlangıcı gıbı

Haftaya bende yapicam,bende koyarim fotograf.bu kadar tereyag kac kilo sutten cikti

olurmu olur meltemcim ya zaten ben sürekli korkuyorum ya hastaneye yetişemezsek trafik olursa, ben hareket edemezsem diye seneryolar var kafamda
O kadar kolay degil canim bosuna dusunme bunlari,nisaninin yada suyunun gelip acilmanin baslayip dogurman ortalama 5-6,o zamana kadarda 10 kere varirsiniz zaten.

O kadar kötü mü denizcim ya geçmiş olsun
Sağol cnm sorma yanma başladı mı çok fena oluyo ( Allahtan sürekli değil tek tesellim bu züğürt tesellisi gibi işte napalım annelik az kaldı geçecek bu skıntılarımız inş. Bu arada dün atlamışım burcu hn medicaldydi önceden cnm. Ptesi ona mı gitcen ?ertelemiştin randevunu

kızlar unibaby yenidoğan çanta seti vardı dün markette, tek kaldığı için uygun fiyata satıldığını düşünüp aldım ve sanırım iyi ettim :) 30 liraydı ve hemen orda cepten nete girip baktım en ucuzu 50 tl görünüyordu, ben de aldım gitti. bir eksik daha aradan çıktı bu tatlı tesadüfle
ayrıca bugün english home'a uğrayıp %50 indirimle nevresim takımı, 1 pike, 1 örgü battaniye, 1 çarşaf-yastık seti, 1 kaz tüyü yastık aldım

Maşallah oğluşuna cnm Bende de bazen toplanıyor bi yere gibi oluyor grrilme hissediyorum ama çok üstünde durmadım normaldir diye. Dün de yine baya tekmeledi babası elini karnıma koyunca direkt kasıyo kendini bende eşime dedim elini koyma diye Serbest bıraktık tepindi yine. Ben sormamıştım bunu dr. a unuttum senin sormana sevindim. Amin sağlıkla gelsinn bebişler inş

noldu denizciğim bi sıkıntı mı var?

Ohh süper denk gelmişşş bende h. Sonu eksikleri tamamlicam inş

Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
canım ya umarı bebeğin biraz daha bekler bol bol dua edicem senin için güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…