ayy inşallah iyi haberlerle dönersin cnm..Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
Sana da gecmiş olsun tatlim Sen kendine cok dıkkat et, bayadır sıkıntılı bi süreçtesin ztnAllah Allahya bugun bize noluyr boyle ya doktrunla gorus cnm bnde bugun gitmedm isyerine sabh kanamm geldi progestn ictm tekrar simdi vc ye gidiyom sip sip sari akinti ile kan geliyr yine iccem yaticm dedigin gibi bebek bitarafa toplndi sistm sanki kizda hareket etmiyr onu bkliyrm
banada dr. önemli olan sat dedi.. onu baz alıcaz hep dedi. yani ben kendi kendime doğurmazsam çocuumun 5 kilo olmasını mı beklicekler sat a göre vaktiniz var diyipBenimde iki hafta onde canım doktorum ultrason u baz aliyo en gec 20 kasim dedi banada bakalım
kızlar sanırım bızım bebeklerın hıc bırı aralıgı beklemıcekler :S bune sancılar dogumlar kanamalar bende pazartesıye kadar dişimi sıkmaya calısıyorum acıle gıtmek ıstemıyorum cocuklarda haklı anam sogugun ortasında ne işimiz var deyıp acele edıyolar
dün sabah pekmezli kahvaltı sonrası 149 çıkmıştı. eczacı 180 e kadar yolu var dedi. bende bi havalar görecen. ooo diyom o kadarda pekmez yedim.. dün akşam 114.. bu gün ise sabah 103 (pekmezsiz) öğlende 136 (makarna).. ama daha 140 ı geçmem yemem tutuyom gırtlağımı..olur mu canım, yemegın ılk lokmasından 1 saat sonra olctugun tokluk degerın ıcın sınır 140.
O korkular bende de var evle hastane arası 1.5 saatbende biliyorum da işte korkular başladı bende :)
mikroplar 60 dada ölmez ki. ütü ile ölecek onlar.. o yüzden kaçta yıkandığı aslında çokta mühim değil. pisliği aksın gitsin yeter ki. ütüde dezenfekte oluyo esas..yok ben renklileri 40 da beyazları 60 da yıkadım bizim kıyafetlerimizi yakadığım gibi yaptım yani 30 derece çok düşük hangi mikrop ölcek onda
cnm inşallah her şey yolundadırKızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
bizim apartmanda asansör yok ve en üst katta oturuyoruz. ben de merdivenlerde doğurcam diye korkuyom bi gün hastaneye giderken değil ama eve çıkarkenO korkular bende de var evle hastane arası 1.5 saatilkinde suyum gelmişti bunda nası olur hiç bilmiyorum ilki gibi olursa sıkıntı olmaz ama duramadım yolda doğum videosu izledim ya diyorum yolda olursa...
Bn gorerek aldm cnm kesinlikle gerekli cok cukur bencede hayatta yatamaz bebek onda ya bel destegi yastik alicam yada evdeki yastiklrdan idare edicem sanirimMerhaba bebek arabasi bana hediye geldide sen gorerekmi aldin? Ana kucagi cok cukur geldi banasence nasil ? Destek minderi vs gerekirmi?
Ben de özel hastane olunca kesin alırlar diyordum. İlk defa bugün sordum. (Danışmadaki görevliye) Kesinlikle almıyoruz dediler. Sonra doktorumla konuştum, o da aynı şeyi söyledi.aaaa bende eşimi istiyorum ama hiç hastaneye sormadık bu durumu özel hastane alır diye düşündüm ben hep birdahaki gidişimde sorayım ay ben kendimi ona alıştırdım ama giremez derse çok üzülürüm
Sancı odasına da eşleri almıyorlarmış.Hayır canm benim ilk doğumum normaldi,ben doğumda çatala falan oturmadım.Doğum odasında yatakta oldu doğumun.İnanın çekilen sancılardan sonra doğum olayı hiç birşey.Hele bebek doğunca bir rahatlıyorsunuz ki ,dünyaya yeniden gelmiş gibi.O anda bütün çekilen acılar bile unutuluyor.Şimdiki doğumum mecbur sezeryan ben de onu düşünüyorun,sonrasındankorkuyorum.Normal doğumdan korkmayın derim,olumsuz düşünmeyin. Maşallah senin de bebiş 2 kg.a yaklaşmış.Sağlıkla kucağına almanı dilerim.Bu arada eşinin yorumunu merak ettim,benimki olsa sevinçten uçardı.
Teşekkürler canım. Antibakteriyel pamuk yastık aldım.
19 u dönüş tarihi derken neyi kastettin?Aynen benim doktorumda haftasıyla uyumlu dedi.. Bende çalışabilir raporu aldım 19 unda dönüş tarihim kısmetse.. Aman saglıklı olsunlarda inş.
Beni en cok o lavman,catala cikmak ve dikis nakis isleri korkutuyorbende biliyorum da işte korkular başladı bende :)
al benden de o kadar!Beni en cok o lavman,catala cikmak ve dikis nakis isleri korkutuyor
Cnm nekadar dikkat edersem edeym geliyr yani bi is yapmiyrmki oturuyrm yatiyrm bi yere ckmiyrm kayin valideme gidiyrm ayni mahalledeyz rahatsz olunca geciyrm eve evde oturup kalkiyrm bu yani yarn ablama gidicm ole yakin oda minubusle 5dkda ordasnSana da gecmiş olsun tatlim Sen kendine cok dıkkat et, bayadır sıkıntılı bi süreçtesin ztn
anne olmak ne büyük lütuf!Ara ara geceleri mide yanmasıyla uyanıyorum( ama alev alev yanıyo bildiğin cnm çok fena onu söyledim. Doğru düzgün bişey de yiyemiyorum neden oluyo anlamadım (
karli bir gun olmus tatlim,gule gule kullaninkızlar unibaby yenidoğan çanta seti vardı dün markette, tek kaldığı için uygun fiyata satıldığını düşünüp aldım ve sanırım iyi ettim :) 30 liraydı ve hemen orda cepten nete girip baktım en ucuzu 50 tl görünüyordu, ben de aldım gitti. bir eksik daha aradan çıktı bu tatlı tesadüfle
ayrıca bugün english home'a uğrayıp %50 indirimle nevresim takımı, 1 pike, 1 örgü battaniye, 1 çarşaf-yastık seti, 1 kaz tüyü yastık aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?