2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar korse ve emzirme atleti (kaplı) almadıysanız havuzlu handa maya diye bi mağaza var %90 bambudan ürünleri var . çook güzel. ben birer tane aldım geçen gün. yıkadım kaldırdım. fiyatlarıda 30 tl. almak isterseniz tavsiye ederim..

doğumdan sonra korse giyecez ya . hemen mi giycez onu daha hastanedeyken mi?

Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
ayy inşallah iyi haberlerle dönersin cnm..

Sana da gecmiş olsun tatlim Sen kendine cok dıkkat et, bayadır sıkıntılı bi süreçtesin ztn

Benimde iki hafta onde canım doktorum ultrason u baz aliyo en gec 20 kasim dedi banada bakalım
banada dr. önemli olan sat dedi.. onu baz alıcaz hep dedi. yani ben kendi kendime doğurmazsam çocuumun 5 kilo olmasını mı beklicekler sat a göre vaktiniz var diyip saçma geldi.
seninde az kalmış . allah kurtarsın diyolar ya hep sanki hapse düşmüşlere der gibi bende allah kavuştursun diyim bari

Kız senn sancın doğum sancısı gibi mi, sana ne oldu

olur mu canım, yemegın ılk lokmasından 1 saat sonra olctugun tokluk degerın ıcın sınır 140.
dün sabah pekmezli kahvaltı sonrası 149 çıkmıştı. eczacı 180 e kadar yolu var dedi. bende bi havalar görecen. ooo diyom o kadarda pekmez yedim.. dün akşam 114.. bu gün ise sabah 103 (pekmezsiz) öğlende 136 (makarna).. ama daha 140 ı geçmem yemem tutuyom gırtlağımı..

yok ben renklileri 40 da beyazları 60 da yıkadım bizim kıyafetlerimizi yakadığım gibi yaptım yani 30 derece çok düşük hangi mikrop ölcek onda
mikroplar 60 dada ölmez ki. ütü ile ölecek onlar.. o yüzden kaçta yıkandığı aslında çokta mühim değil. pisliği aksın gitsin yeter ki. ütüde dezenfekte oluyo esas..

Kızlar şu anda hastanedeyim.
Servikal uzunluk 2 cm düşmüş çalışamaz raporu verdi doktor.
Doğumhanede uzun nst çekiliyor sancı çıkarsa yatış verecek ne olur bize dua edin.
Bebeğim daha 1900 gr
cnm inşallah her şey yolundadır

O korkular bende de var evle hastane arası 1.5 saat ilkinde suyum gelmişti bunda nası olur hiç bilmiyorum ilki gibi olursa sıkıntı olmaz ama duramadım yolda doğum videosu izledim ya diyorum yolda olursa...
bizim apartmanda asansör yok ve en üst katta oturuyoruz. ben de merdivenlerde doğurcam diye korkuyom bi gün hastaneye giderken değil ama eve çıkarken

Merhaba bebek arabasi bana hediye geldide sen gorerekmi aldin? Ana kucagi cok cukur geldi bana sence nasil ? Destek minderi vs gerekirmi?
Bn gorerek aldm cnm kesinlikle gerekli cok cukur bencede hayatta yatamaz bebek onda ya bel destegi yastik alicam yada evdeki yastiklrdan idare edicem sanirim

Ben de özel hastane olunca kesin alırlar diyordum. İlk defa bugün sordum. (Danışmadaki görevliye) Kesinlikle almıyoruz dediler. Sonra doktorumla konuştum, o da aynı şeyi söyledi.
Eşimle ikimiz, kendimizi alırlar diye alıştırmıştık.

Sancı odasına da eşleri almıyorlarmış.
Eşim doğum için başka bir özel hastaneye gidelim dedi. Fakat ben hamileliğimin başından beri buraya gidiyorum. Doktorumdan da hastaneden de memnunum. Değiştirmek istemiyorum.

Aynen benim doktorumda haftasıyla uyumlu dedi.. Bende çalışabilir raporu aldım 19 unda dönüş tarihim kısmetse.. Aman saglıklı olsunlarda inş.
19 u dönüş tarihi derken neyi kastettin?
Ben bugün itibariyle çalışabilir raporu aldım. 20 kasımda 37 haftam doluyor. O zaman izne ayrılacağım.

Sana da gecmiş olsun tatlim Sen kendine cok dıkkat et, bayadır sıkıntılı bi süreçtesin ztn
Cnm nekadar dikkat edersem edeym geliyr yani bi is yapmiyrmki oturuyrm yatiyrm bi yere ckmiyrm kayin valideme gidiyrm ayni mahalledeyz rahatsz olunca geciyrm eve evde oturup kalkiyrm bu yani yarn ablama gidicm ole yakin oda minubusle 5dkda ordasn

Ara ara geceleri mide yanmasıyla uyanıyorum ( ama alev alev yanıyo bildiğin cnm çok fena onu söyledim. Doğru düzgün bişey de yiyemiyorum neden oluyo anlamadım(
anne olmak ne büyük lütuf! şükürler olsun bugünümüze! yanma, ekşime oldu bende ama 10 gün kadar sürüp geçti. Allah dayanma gücü versin cümlemize.

karli bir gun olmus tatlim,gule gule kullanin
bende dun burda kizlardan ogrendim indirimi.kaz tuyu yastik,nevresim,pike aldim.bu konuda eksigim kalmadi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…