- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
evet aslinda doktorun dedigini türkceye cevirince öyle demek oluyor yani cocugun kemikleri cok güclü demek istemis hem onu demisti güclü diye bide iki hafta büyük görünüyor dedi canim sagsalim kucaklarimiza alalimda insallah baska ne isterizBelki kılo değil de asıl onemli olan kemik yapısıdır canım, ona bakarak ileri demiştir
Kraft cnm bzimki bende yatak alcam içine kraftın pamuk yatağını. Ya indirim vardı chicco da park yataklarda da e- bebekteydi galiba geçti mi indirim bilmiyorum hemen hmen aynı gibi park yataklar inş içine sinen bulursun folikimmbiz de bir aksilik olmazsa yarın gidiyoruz tekrar havuzlu hana küveti, park yatağı falan halledicez sanırım. siz park yatak aldınız mı? ne aldınız?
Aynen öyleanne olmak ne büyük lütuf!şükürler olsun bugünümüze! yanma, ekşime oldu bende ama 10 gün kadar sürüp geçti. Allah dayanma gücü versin cümlemize.
Canım bebeğin 2 kiloyu geçmiştir ultrason genelde yaniliyor. İnşallah günün de gelir bebisin şimdi gelirse de sağlıkla dogsunn insallah
Dualarımız seninle...
ALLAH yardımcın olsun.
Allah yardımcın olsun canım rabbım zamanında gelmeyı nasıp etsın bebegıne sag saglım
geçmiş olsun canım..
son durum nedir cnm ?
Allah yardımcın olsun inşallah zamanında gelir dualarımız seninle...
Ayy küçük melek yaallah yardımcınız olsun tatlim, biz dua edicez sen de bol bol dua et ve bebeğinle konus canm, henüz erken oldugunu braz daha beklemesi gerektiğini söyle. Annelerini hissederler onlar
KEVOK tatlım Allah yardımcı olsun inşaallah bekleyecektir bebişin benim arkadasım yeni 1.5 kilo doğum yaptı. İnşaallah inşaallah daha bekler ama şükür ki sağlıklı olabilecekleri aydayız. Meltem e katılıyorum konuş bebeğinle ve bol bol dua et bizde dua ediyoruz inşaallah Lütfen elinden geldiğince olumlu ol
canım ya umarı bebeğin biraz daha bekler bol bol dua edicem senin için güzel haberler bekliyoruz
geçmiş olsun cnm
ayy inşallah iyi haberlerle dönersin cnm..
cnm inşallah her şey yolundadır
Gecmis olsun canim,stres yaoma,bebegine odaklan,riskli donemleri atlattik sayilir,progestan vermedimi doktorunKızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Donra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Uzun nst istiyorum dedi doğumhaneye gönderdi. Doğum çantan hazır mı dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Yeni eve geldim. Çok çatım ağrıyor.
Yusufumla çok konuştum. Daha beraber gidip oy kullancaz bile dedim:)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Canim benim haftada bir proluton deportivo ve her gün vajinal progestan kullanıyorum benim de 2.3 e indiğinde perinatolog dr verdi bence mucize bu ilaç bir hafta sonra 3.1 e çıktı dr ne sorun mutlaka. Ve dinlen bol bol bu konuda çok araştırdım mutlaka kullanmanız tavsiye ederim.Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Donra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Iki tane kemer var karnına iki yere takılıyor biri bebeğin kalp atışını biri sancıyı olcuyorkizlar nst ne oluyorrr merak ettim hepiniz giriyorsunuz
36. Haftadan sonra premature sayilmiyorlar ku zee grime lerinde Greek yokAy Allah korusun acele etmesinler ya.Daha çok var gelmelerine
Sağol kuzucuğum, gerçekten öyle oldu, sadece 1 tk nevresim ve 1 çrşf-ystk tk aldım ben. Başka da yok evde, kaç tane almalıyım ki acaba daha? Sen kaç tane aldın?karli bir gun olmus tatlim,gule gule kullanin
bende dun burda kizlardan ogrendim indirimi.kaz tuyu yastik,nevresim,pike aldim.bu konuda eksigim kalmadi artik
Aslında geçen gidişimizde bir tane çok beğenmiştik, 255 tl idi ama markasına bakmamışım, ünlü bişey değildi ama neydi bilmiyorum. çok sağlam ve konforlu, işlevsel bi modeldi. gidip onu alalım gözümüz görerek diyo eşim. bilemedim. bakiyim bi ebebek'e de sağol canımcığım. bi de yenidoğan uyumlu biberon ne alayım?Kraft cnm bzimki bende yatak alcam içine kraftın pamuk yatağını. Ya indirim vardı chicco da park yataklarda da e- bebekteydi galiba geçti mi indirim bilmiyorum hemen hmen aynı gibi park yataklar inş içine sinen bulursun folikimm
vakitlice sağlıklıca gelsin inşallah tatlım.Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
maşallah cnm hayırlısı olsun, hangi hastaneydi snn?Kızlar bugün doktora gittim bebiş 2260 gram olmuş. 33 haftayla uyumluluk gösteriyormuş. Nst ye soktu doktorum hafif sancılar çıktı. ki bugün sancım olmadığı halde. wc dışında yatmamı ayaklarımı havada tutmamı söyledi. İlk defada doğumla ilgili konuştuk. bebek ilerde olduğu ve benim ilk gebelik olduğu için 4 kiloyu geçer bu gidişle ilk doğumda 4 kiloyu geçince normal doğumdan yana değiliz. sezeryanda yapmıyoruz zorunlu olmadığımız sürece dedi. kasım sonu aralığın ilk haftası prenses doğum ile suni sancı veririz. alırız 3600,3800 de dediBebişim gayet sağlıklıymış. Kalp atışları düzenli maşallah.. Babası doğumu duyunca bi panik oldu. Bence fiyat olarakta uygun 1100 herşeyi içinde. eğer tam teşekküllü hastane isterseniz 1500 dedi
Sağol kuzucuğum, gerçekten öyle oldu, sadece 1 tk nevresim ve 1 çrşf-ystk tk aldım ben. Başka da yok evde, kaç tane almalıyım ki acaba daha? Sen kaç tane aldın?
Aslında geçen gidişimizde bir tane çok beğenmiştik, 255 tl idi ama markasına bakmamışım, ünlü bişey değildi ama neydi bilmiyorum. çok sağlam ve konforlu, işlevsel bi modeldi. gidip onu alalım gözümüz görerek diyo eşim. bilemedim. bakiyim bi ebebek'e de sağol canımcığım. bi de yenidoğan uyumlu biberon ne alayım?meltemcivil
vakitlice sağlıklıca gelsin inşallah tatlım.
maşallah cnm hayırlısı olsun, hangi hastaneydi snn?
sen nasıl doğum yapmak istiyorsun peki? normal/sezeryan?Özel İzmit Kadın Doğum Merkezi diye geçiyor. 3 katlı küçük polikinlik gibi. 2 kadın doğum 1 çocuk doktoru var. Ama doktorlar aynı zamanda başka hastaneylede anlaşmalı. Cihan Hastanesi gibi büyük hastanelerle.
sen nasıl doğum yapmak istiyorsun peki? normal/sezeryan?
Canim 1 kilodan biraz fazla sütten çıkardım.Haftaya bende yapicam,bende koyarim fotograf.bu kadar tereyag kac kilo sutten cikti
Ben fiyati uygun diye bol bol aldim.3 unu kendime sakliycam 2sini hediye goturucem.uygun bulmusken 1 takim daha alabilirsin benceSağol kuzucuğum, gerçekten öyle oldu, sadece 1 tk nevresim ve 1 çrşf-ystk tk aldım ben. Başka da yok evde, kaç tane almalıyım ki acaba daha? Sen kaç tane aldın?
Aslında geçen gidişimizde bir tane çok beğenmiştik, 255 tl idi ama markasına bakmamışım, ünlü bişey değildi ama neydi bilmiyorum. çok sağlam ve konforlu, işlevsel bi modeldi. gidip onu alalım gözümüz görerek diyo eşim. bilemedim. bakiyim bi ebebek'e de sağol canımcığım. bi de yenidoğan uyumlu biberon ne alayım?meltemcivil
vakitlice sağlıklıca gelsin inşallah tatlım.
maşallah cnm hayırlısı olsun, hangi hastaneydi snn?
Hayirlisi tatlim,umarim o zamana kadar beklerNormal istiyorum hiç kesilmeye niyetim yok açıkçası. Ama 4.5 kilo doğurup cart diye yırtılmayada niyetim yok. onun için doktorun söylediği mantıklı. gelişimini tamamlayınca. suni sancı ile doğurtacaklar
evet mantıklı, hakkında hayırlısı olsun inşallah.Normal istiyorum hiç kesilmeye niyetim yok açıkçası. Ama 4.5 kilo doğurup cart diye yırtılmayada niyetim yok. onun için doktorun söylediği mantıklı. gelişimini tamamlayınca. suni sancı ile doğurtacaklar
haklısın, ürünleri güvenilir hem. tişikkirlir nicki'ciğimBen fiyati uygun diye bol bol aldim.3 unu kendime sakliycam 2sini hediye goturucem.uygun bulmusken 1 takim daha alabilirsin bence
Kız ben 31 aralık doğumluyum, doğum günlerim hep çok eğlenceli gecti :)oyle ama canım baksana hemen hemen herkezde sancılar başladı rahım acılmaları kasılmalar ben aralık cocuguyum cok kotu oluyo ne dogum gunun eglencelı oluo nede cagırdıgın mısafırler eglenıo sıcak odada sıkıs tıkıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?