- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Tabi dayansınlar,benim kızım da inanılmaz hareketli.Dün gece saat 3 e kadar vurdu sürekli karnıma,döndü,zıpladı.Çocuk 1 dakika uyumuyo.Valla çok korkutuyo onun bu halleri beni.Dünyaya gelmek için de acele etmesin.Hem gündüz hopluyo zıplıyo,hem gece.
hıssettıgım oyle pazartesı gıdınce dıcem doktora bakalım daha oncekılerde yalancı dogum sancısı yasamadıgım ıcın bılmıom gercekmı yalancımıKız senn sancın doğum sancısı gibi mi, sana ne oldu
Kizlar merhaba isten ayrildim sizden koptum bebis eksikliklerini tamamladim insallah sizde gorun bir eksigim varsa gozden kacan hatirlatirsiniz bana su an sadece geceligm.yok bide bebek bezi ve islak mendil almadm aklima gelen
Aldigim ciciler hastane cikisnin disinda 1 tane yenidoganim var bi tanede hediye gelecek
Pamuk yatak , elyaf yastik yorgan 1 adet nevresim takimi (2.hediye gelme ihtimali var )
5 adet battaniye
3 adet havlu
Agiz mendilleri havlu ici tulbent
Eki Görüntüle 1659470 Eki Görüntüle 1659471 Eki Görüntüle 1659472 Eki Görüntüle 1659473 Eki Görüntüle 1659474 Eki Görüntüle 1659475 Eki Görüntüle 1659476 Eki Görüntüle 1659478 Eki Görüntüle 1659479 Eki Görüntüle 1659481 Eki Görüntüle 1659483 Eki Görüntüle 1659484 Eki Görüntüle 1659485
bizim apartmanda asansör yok ve en üst katta oturuyoruz. ben de merdivenlerde doğurcam diye korkuyom bi gün hastaneye giderken değil ama eve çıkarken
Bnm oglumda suyum geldi cnm nisan falan yoktu. tam 22 saat sonra oldu dogum. aniden cok cok akmamissa korkma hemen gelmiyolar ama bazisinin birden hepsi akiyor o zamn hemn yetismek lazim hastaneyearkadaşlar çok merak ediyorum nişanımız falan gelmeden ilk suyumuz gelirse ne kadar zamanımız var normal dogurmak için bilgisi olan var mı? bebegın içerde susuz kalmasıda sakıncalı sanırım
hepsi bırden gelirse mecburen sezeryan mı oluyor zaten su olmadıgı için normal dogum zoraşıyordur belkıdeBnm oglumda suyum geldi cnm nisan falan yoktu. tam 22 saat sonra oldu dogum. aniden cok cok akmamissa korkma hemen gelmiyolar ama bazisinin birden hepsi akiyor o zamn hemn yetismek lazim hastaneye
Bana sancı kısmı daha kötü geliyor.Beni en cok o lavman,catala cikmak ve dikis nakis isleri korkutuyor
Kizlar kontrolden geldim Simdi oglusum 42 cm 1850 gram olmus 31+3 teyiz.kasilmalar agrilar normal dedi bide bebek bi yerde toplaniyodu Onada normal dedi Rahim kendini doguma hazirliyormus.cinsel iliskiyi sordum yasak yok ama dikkat edin dedi bide korunarak birlikte olun dedi spremler erken dogum riski yapabiliyormus.3 hafta sonra nst Ye giricekmisim onemli bizim icin dedi.hepimiz saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim ins
Adet sancisi gibi csnim,zaten sancilar cogaldiginda epidurali vuruyolar,bisey hissrtmiyorsunBana sancı kısmı daha kötü geliyor.
Benim gerci erken haftada 25 haftalik dogumumda suyum bosaldi birden ilacla durdurdular digumu ama 48 saat sonra normal dogdu yani sezaryen olmadi bence sezaryen olcak diyemeyiz kesinhepsi bırden gelirse mecburen sezeryan mı oluyor zaten su olmadıgı için normal dogum zoraşıyordur belkıde
arkadaşımın ilk suyu gelmişti suni sancı vermişler hıc bır agrı hıssemedım açılmada olmadı amelıyatla aldırlar demişti
Benim gerci erken haftada 25 haftalik dogumumda suyum bosaldi birden ilacla durdurdular digumu ama 48 saat sonra normal dogdu yani sezaryen olmadi bence sezaryen olcak diyemeyiz kesinhepsi bırden gelirse mecburen sezeryan mı oluyor zaten su olmadıgı için normal dogum zoraşıyordur belkıde
arkadaşımın ilk suyu gelmişti suni sancı vermişler hıc bır agrı hıssemedım açılmada olmadı amelıyatla aldırlar demişti
ana bak bunu bılmıodum ben kucuk oglana hamıleyken yokus yukarı yurumustum 45 dakıka eve gıttıgımde nişanım gelmıstı doguma 8 gun kala acaba yol yuzundenmıydıSenin korkun daha vahimmiş canım ama merdiven çok iyi geliyor özellikle açılmaya çok faydasi var ahh ahh bana doğumda açılma olmadı diye kaç tur attırdılar bi bilsen sen suyun falan gelirse 2,3 tur in çık yapıp öyle hastaneye git:))
ilk dogumunsa 6 8 saat ıcınde olur canım bebek tamamen susuz kalırsa zaten dırek sezeryana alırlar ama bebekte sıkıntı yoksa normal dogumu beklerlerarkadaşlar çok merak ediyorum nişanımız falan gelmeden ilk suyumuz gelirse ne kadar zamanımız var normal dogurmak için bilgisi olan var mı? bebegın içerde susuz kalmasıda sakıncalı sanırım
Ben bisey ddmiyorum artik Allah A havale ettim o goruyor kendi kizida var karisida isine gelene boyle davraniyor ama surda 4 5 haftam var sorcam ben ona
Buralardayım bugün tek tam günüm:) normalde öğlen 3 yada 4 dersim oluyo rahattım neyse bu günüde atlattık şükür:) sen nasılsın tatlım
Rabbim yardımcı olsun inşaallah
Sağolun kizlartamam canım, sana soyle tesırı yuksek bol manevıyatlı dualar edıcez, sen hıc merak etme :)
eve gelirken uğradım yüz yüze hallettim cnm, kız zaten hesapladı ve direk 26 ekim pzt gelmem gerektiğini söyledi rapor için. önü ya da arkası olmaz dedi. ben de o tarihe aldım randevuyu, vatana millete hayırlı olsun, bu sorunsalı da böylece çözdük sanırım el birliği ve desteğinizle.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla doğarlar.Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Donra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Uzun nst istiyorum dedi doğumhaneye gönderdi. Doğum çantan hazır mı dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Yeni eve geldim. Çok çatım ağrıyor.
Yusufumla çok konuştum. Daha beraber gidip oy kullancaz bile dedim:)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Sağol cnm sorma yanma başladı mı çok fena oluyo( Allahtan sürekli değil tek tesellim bu züğürt tesellisi gibi işte napalım annelik az kaldı geçecek bu skıntılarımız inş. Bu arada dün atlamışım burcu hn medicaldydi önceden cnm. Ptesi ona mı gitcen ?ertelemiştin randevunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?