2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Yok tatlim merak etme ya, anne karnındaki hareketle erken doğumun ne alakasi var :)

Esracm hepsi çok şeker, ben bi eksik göremedim Güle güle kullansn oğluşun :)

bizim apartmanda asansör yok ve en üst katta oturuyoruz. ben de merdivenlerde doğurcam diye korkuyom bi gün hastaneye giderken değil ama eve çıkarken
Senin korkun daha vahimmiş canım ama merdiven çok iyi geliyor özellikle açılmaya çok faydasi var ahh ahh bana doğumda açılma olmadı diye kaç tur attırdılar bi bilsen sen suyun falan gelirse 2,3 tur in çık yapıp öyle hastaneye git:))

arkadaşlar çok merak ediyorum nişanımız falan gelmeden ilk suyumuz gelirse ne kadar zamanımız var normal dogurmak için bilgisi olan var mı? bebegın içerde susuz kalmasıda sakıncalı sanırım

arkadaşlar çok merak ediyorum nişanımız falan gelmeden ilk suyumuz gelirse ne kadar zamanımız var normal dogurmak için bilgisi olan var mı? bebegın içerde susuz kalmasıda sakıncalı sanırım
Bnm oglumda suyum geldi cnm nisan falan yoktu. tam 22 saat sonra oldu dogum. aniden cok cok akmamissa korkma hemen gelmiyolar ama bazisinin birden hepsi akiyor o zamn hemn yetismek lazim hastaneye

Bnm oglumda suyum geldi cnm nisan falan yoktu. tam 22 saat sonra oldu dogum. aniden cok cok akmamissa korkma hemen gelmiyolar ama bazisinin birden hepsi akiyor o zamn hemn yetismek lazim hastaneye
hepsi bırden gelirse mecburen sezeryan mı oluyor zaten su olmadıgı için normal dogum zoraşıyordur belkıde
arkadaşımın ilk suyu gelmişti suni sancı vermişler hıc bır agrı hıssemedım açılmada olmadı amelıyatla aldırlar demişti

Bugunkü kotu haberlerden sonra senden bu guzel seyleri duymak iyi geldi canm Sana da bebege de masallah :)

Benim gerci erken haftada 25 haftalik dogumumda suyum bosaldi birden ilacla durdurdular digumu ama 48 saat sonra normal dogdu yani sezaryen olmadi bence sezaryen olcak diyemeyiz kesin

Benim gerci erken haftada 25 haftalik dogumumda suyum bosaldi birden ilacla durdurdular digumu ama 48 saat sonra normal dogdu yani sezaryen olmadi bence sezaryen olcak diyemeyiz kesin

ana bak bunu bılmıodum ben kucuk oglana hamıleyken yokus yukarı yurumustum 45 dakıka eve gıttıgımde nişanım gelmıstı doguma 8 gun kala acaba yol yuzundenmıydı

ilk dogumunsa 6 8 saat ıcınde olur canım bebek tamamen susuz kalırsa zaten dırek sezeryana alırlar ama bebekte sıkıntı yoksa normal dogumu beklerler

Buralardayım bugün tek tam günüm:) normalde öğlen 3 yada 4 dersim oluyo rahattım neyse bu günüde atlattık şükür:) sen nasılsın tatlım

Sen de mi oğretmendin canm, bak bılmıyodum.
İyilik canm ya, benm bebek hala kafası aşaği dönmedi, ona taktim bu ara ben de

Zaten bizim sennle satlarimiz aynı değilmiş ki Ben de senn sat da 7 mart sandim :)
Neyse hallettin ya hadi hepimzin gözü aydın :)

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla doğarlar.
Ooooo daha oydan sonra da vaktiniz var. Sen içini ferah tut.

Walla ya herşey bebekler için işte, ne gelse çekiyoruz Allah yardımcımız olsun.
Yok canm pazartesiye erteleyınce baska doktordan rNdevu alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…