2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ben de bugun gittm english home a cidden baya ındirim vardi Yarin kv ile gidicem, ben de alicam eksikleri. güle güle kullansin minik damadim.

ana bak bunu bılmıodum ben kucuk oglana hamıleyken yokus yukarı yurumustum 45 dakıka eve gıttıgımde nişanım gelmıstı doguma 8 gun kala acaba yol yuzundenmıydı
Olabilir elif belki hızlandırmışsındır ayrica son haftalarda cinsel ilişki de doğumu kolaylaşırır ve çabuklaştırır derler denemedim ama çooook duydum

Canım bugun havuzlu hana mı gittin sen?
Korseyi ne kadara aldn? Bi de foto atabilir msn cok zor olmayacaksa?

Açlik 95 i gecmemeli, tokluk da 140 canm

Olabilir elif belki hızlandırmışsındır ayrica son haftalarda cinsel ilişki de doğumu kolaylaşırır ve çabuklaştırır derler denemedim ama çooook duydum
onuda ben duydum teyzem eşiyle beraber olmus banyo yapınca suyu gelmıs doguma gıtmıs

Lavman hiç korkulacak bişi değil canm, ona takılma :)
aynen en kolayı o keske dogumda lavman kadar olsa bıtek ınsanda ılk dogumsa aşırı cekıngenlık oluyo o çatala yatınca adam karsında duruyo ya yada ebe o zaman ınsan cok kasılıo orda rahat olursan hersey rahat olur

Oyyy yerim ben o yusufçuk böceğini :))
Çok sevindim canım, konuşmak işe yaramış bak :)

Kızlar bugün hasta hasta çok iş yaptım anca fırsat buldum girmeye herkes iyidir umarım çok sayfa birikmiş sadece bildirimlere baktım çok şükür dip köşe temizliğim bitti bende bittim

Canm ablam bana baya biberon getrmiş hepsi de avent marka Yenidoğana uyumlu derken şöyle oluyo, biberonun ucunu ona göre alıyosun, yenidoğan ya da 6 ay sonrası falan die, meme ucundaki deliklere göre akış hızı ayarlanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…