- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
kızlar unibaby yenidoğan çanta seti vardı dün markette, tek kaldığı için uygun fiyata satıldığını düşünüp aldım ve sanırım iyi ettim :) 30 liraydı ve hemen orda cepten nete girip baktım en ucuzu 50 tl görünüyordu, ben de aldım gitti. bir eksik daha aradan çıktı bu tatlı tesadüfle
ayrıca bugün english home'a uğrayıp %50 indirimle nevresim takımı, 1 pike, 1 örgü battaniye, 1 çarşaf-yastık seti, 1 kaz tüyü yastık aldım
Olabilir elif belki hızlandırmışsındır ayrica son haftalarda cinsel ilişki de doğumu kolaylaşırır ve çabuklaştırır derler denemedim ama çooook duydumana bak bunu bılmıodum ben kucuk oglana hamıleyken yokus yukarı yurumustum 45 dakıka eve gıttıgımde nişanım gelmıstı doguma 8 gun kala acaba yol yuzundenmıydı
kızlar korse ve emzirme atleti (kaplı) almadıysanız havuzlu handa maya diye bi mağaza var %90 bambudan ürünleri var . çook güzel. ben birer tane aldım geçen gün. yıkadım kaldırdım. fiyatlarıda 30 tl. almak isterseniz tavsiye ederim..
doğumdan sonra korse giyecez ya . hemen mi giycez onu daha hastanedeyken mi?
dün sabah pekmezli kahvaltı sonrası 149 çıkmıştı. eczacı 180 e kadar yolu var dedi. bende bi havalar görecen. ooo diyom o kadarda pekmez yedim.. dün akşam 114.. bu gün ise sabah 103 (pekmezsiz) öğlende 136 (makarna).. ama daha 140 ı geçmem yemem tutuyom gırtlağımı..
onuda ben duydum teyzem eşiyle beraber olmus banyo yapınca suyu gelmıs doguma gıtmısOlabilir elif belki hızlandırmışsındır ayrica son haftalarda cinsel ilişki de doğumu kolaylaşırır ve çabuklaştırır derler denemedim ama çooook duydum
Bn gorerek aldm cnm kesinlikle gerekli cok cukur bencede hayatta yatamaz bebek onda ya bel destegi yastik alicam yada evdeki yastiklrdan idare edicem sanirim
Beni en cok o lavman,catala cikmak ve dikis nakis isleri korkutuyor
evet aslinda doktorun dedigini türkceye cevirince öyle demek oluyor yani cocugun kemikleri cok güclü demek istemis hem onu demisti güclü diye bide iki hafta büyük görünüyor dedi canim sagsalim kucaklarimiza alalimda insallah baska ne isteriz
aynen en kolayı oLavman hiç korkulacak bişi değil canm, ona takılma :)
Haber verdiğin için teşekkürler. Acaba küvetin plastiğinin kalitesi nasıldır? Fiyatı çok uygun.Kuzlarrr bu perşembe a101 ebebek eşyaları geliyor küvet vs çok uygun emzirmeden sutyeni biberon çok şey ben ugrayacagini anakucagi için
Benim ilki sezeryandı on yıl oldu şimdi normal diyor dr bakıcaz artıkDimi oyuzden hapşırma tehlikeli diyolar inşallah erken acilma olmaz canım normal dogum mu dusunuyosun?
Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Donra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Uzun nst istiyorum dedi doğumhaneye gönderdi. Doğum çantan hazır mı dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Yeni eve geldim. Çok çatım ağrıyor.
Yusufumla çok konuştum. Daha beraber gidip oy kullancaz bile dedim:)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Bize yakın a101 yok yaKuzlarrr bu perşembe a101 ebebek eşyaları geliyor küvet vs çok uygun emzirmeden sutyeni biberon çok şey ben ugrayacagini anakucagi için
O kanunni eski bakırköy yeni mh kadın doğumun şubesi allah korumuş seniHadi nst neysede alttan muayeneyi ne yapacaklarmis,gul gibi ultrason dururken.ne meraklilar sey gormeye
Sağol kuzucuğum, gerçekten öyle oldu, sadece 1 tk nevresim ve 1 çrşf-ystk tk aldım ben. Başka da yok evde, kaç tane almalıyım ki acaba daha? Sen kaç tane aldın?
Aslında geçen gidişimizde bir tane çok beğenmiştik, 255 tl idi ama markasına bakmamışım, ünlü bişey değildi ama neydi bilmiyorum. çok sağlam ve konforlu, işlevsel bi modeldi. gidip onu alalım gözümüz görerek diyo eşim. bilemedim. bakiyim bi ebebek'e de sağol canımcığım. bi de yenidoğan uyumlu biberon ne alayım?meltemcivil
vakitlice sağlıklıca gelsin inşallah tatlım.
maşallah cnm hayırlısı olsun, hangi hastaneydi snn?
ay sımdı baktım ürünlere guzele benzıyolar kız bebek battanıyesı yorganı yastıgı nevresımı ben daha once a 101den uyku setı almıstım cok memnun kaldım ınsallah bu seferkılerde ıyıdırBize yakın a101 yok ya
Noldu canım ben daha sayfaları okuyamadımBugunkü kotu haberlerden sonra senden bu guzel seyleri duymak iyi geldi canm Sana da bebege de masallah :)
Elifcim sen de korkuyosan biz napalım :)hıssettıgım oyle pazartesı gıdınce dıcem doktora bakalım daha oncekılerde yalancı dogum sancısı yasamadıgım ıcın bılmıom gercekmı yalancımı
erken dogurmaktan korkuyom canım ben onun harıcınde dogumdan korkmuyorumda bu sancılar yalancımı gercekmı onu ayırt edemıyorumElifcim sen de korkuyosan biz napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?