- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Benim adetlerim sancılı olmaz. Yılda 1 veya 2 defa eğer üşütmüşsem biraz sancım olur. O bile bana zor geliyor.Adet sancisi gibi csnim,zaten sancilar cogaldiginda epidurali vuruyolar,bisey hissrtmiyorsun
cnm inşallah bekler daha bebeğinKızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Donra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Uzun nst istiyorum dedi doğumhaneye gönderdi. Doğum çantan hazır mı dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Yeni eve geldim. Çok çatım ağrıyor.
Yusufumla çok konuştum. Daha beraber gidip oy kullancaz bile dedim:)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Döner dünürcüğüm bol su iç, beni dinle! Kaysın dönsün fıldır fıldır gelinimSen de mi oğretmendin canm, bak bılmıyodum.
İyilik canm ya, benm bebek hala kafası aşaği dönmedi, ona taktim bu ara ben de
noldu kığıızSağolun kizlar
Çok tesekkur ederim
aynı değil cnm 1 haftayla önümdesin.Zaten bizim sennle satlarimiz aynı değilmiş ki Ben de senn sat da 7 mart sandim :)
Neyse hallettin ya hadi hepimzin gözü aydın :)
sağol dünürüm, ben de uğramak istiyorum tekrar. işyerinin yanında küçük bi şubesi vardı, oraya uğrayıp aldım bugün. büyük bir şube için de avm'ye gitmek lazım ama haftasonu adım atılmaz orayaBen de bugun gittm english home a cidden baya indirim vardi Yarin kv ile gidicem, ben de alicam eksikleri. güle güle kullansin minik damadim.
avent'in yenidoğan natural setini gördüm az önce nette, bi yazıp baksana google'a, nasıl sence? emziği, fırçası, 4 biberonu var. biberonların emzikleri anne taklidiymiş yenidoğana özel.Canm ablam bana baya biberon getrmiş hepsi de avent marka Yenidoğana uyumlu derken şöyle oluyo, biberonun ucunu ona göre alıyosun, yenidoğan ya da 6 ay sonrası falan die, meme ucundaki deliklere göre akış hızı ayarlanıyo.
Bebiş gelince açsın ben yapamam çok komik ya :))bebek emınce huylanılmıo kız bende normalde huyluyum ama o sutu sıkman lazım bı damlada olsa hem gogus ucun emzırmeye alısıo
Evet cnm mantikli bel destegi sart cok cukur cunku ana kucagiKızlar benm ablam soyle bişey getrdi, oto koltuğu için ideal
Carsamba gittik cnm. kutularini attim ama.birazdan foto ceker eklerimCanım bugun havuzlu hana mı gittin sen?
Korseyi ne kadara aldn? Bi de foto atabilir msn cok zor olmayacaksa?
cati agrim benimde cok fazla varrKızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Donra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Uzun nst istiyorum dedi doğumhaneye gönderdi. Doğum çantan hazır mı dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Yeni eve geldim. Çok çatım ağrıyor.
Yusufumla çok konuştum. Daha beraber gidip oy kullancaz bile dedim:)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
banada dr. önemli olan sat dedi.. onu baz alıcaz hep dedi. yani ben kendi kendime doğurmazsam çocuumun 5 kilo olmasını mı beklicekler sat a göre vaktiniz var diyipsaçma geldi.
seninde az kalmış . allah kurtarsın diyolar ya hep sanki hapse düşmüşlere der gibibende allah kavuştursun diyim bari
Aynen aynen amin canim sizide allah kavuştursun canım :) ultrasonda ki haftayı takip et sen canım ona göre hazırlıklı olursunbanada dr. önemli olan sat dedi.. onu baz alıcaz hep dedi. yani ben kendi kendime doğurmazsam çocuumun 5 kilo olmasını mı beklicekler sat a göre vaktiniz var diyipsaçma geldi.
seninde az kalmış . allah kurtarsın diyolar ya hep sanki hapse düşmüşlere der gibibende allah kavuştursun diyim bari
Hayırlısı canım ınsallah sorunsuz doğum yaparız hepimiz (amin)Benim ilki sezeryandı on yıl oldu şimdi normal diyor dr bakıcaz artık
Bence kötü değildir bir de ya file koyuyorsun ya havlu vs altına bence düşünülebilir benim abiden kalma varHaber verdiğin için teşekkürler. Acaba küvetin plastiğinin kalitesi nasıldır? Fiyatı çok uygun.
canim bana doktor her gittigimde karnima iki alet koyuyorlar yuvarlak biri saga biri sola böyle siki bi kusak gibi biseyle. tutsun aletleri diye.bebegin kalp atisini duyuyoruz ama sanciyi yeni dumdum her kontrolde yapiyor bana doktor 26. haftamdan beri 20 dakika sürüyor en azIki tane kemer var karnına iki yere takılıyor biri bebeğin kalp atışını biri sancıyı olcuyor
File alacağım.Bence kötü değildir bir de ya file koyuyorsun ya havlu vs altına bence düşünülebilir benim abiden kalma var
Aynen.Uyku kaçtı gitti
dikiş nakış işinde uyuştururlar herhaldeBeni en cok o lavman,catala cikmak ve dikis nakis isleri korkutuyor
Uyusturmuyorlarmis cnm o an zaten hissetmiuormussun biryer vatmis cok hassas bi orda acuyormus sanirim oraya igne vuruyorlar ama digerinde yok mus ; (dikiş nakış işinde uyuştururlar herhalde,pınar acaba lavmanı kim yapıyor nasıl bir şey ,çataldan hiç korkmuyorum artık
oo ben susayım tatlım o zaman benim evimle hastane arası trafik olduğunda 30 dk. trafik yokken 15.dk falan dırO korkular bende de var evle hastane arası 1.5 saatilkinde suyum gelmişti bunda nası olur hiç bilmiyorum ilki gibi olursa sıkıntı olmaz ama duramadım yolda doğum videosu izledim ya diyorum yolda olursa...
umarım öyle olur yoksa dayanılmaz bir acısı vardırUyusturmuyorlarmis cnm o an zaten hissetmiuormussun biryer vatmis cok hassas bi orda acuyormus sanirim oraya igne vuruyorlar ama digerinde yok mus ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?