2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm inşallah bekler daha bebeğin ( dualarımız seninle istirahati ihmal etme. Çok dikkat et kendine

Sen de mi oğretmendin canm, bak bılmıyodum.
İyilik canm ya, benm bebek hala kafası aşaği dönmedi, ona taktim bu ara ben de
Döner dünürcüğüm bol su iç, beni dinle! Kaysın dönsün fıldır fıldır gelinim

Sağolun kizlar
Çok tesekkur ederim
noldu kığıız

Zaten bizim sennle satlarimiz aynı değilmiş ki Ben de senn sat da 7 mart sandim :)
Neyse hallettin ya hadi hepimzin gözü aydın :)
aynı değil cnm 1 haftayla önümdesin.

Ben de bugun gittm english home a cidden baya indirim vardi Yarin kv ile gidicem, ben de alicam eksikleri. güle güle kullansin minik damadim.
sağol dünürüm, ben de uğramak istiyorum tekrar. işyerinin yanında küçük bi şubesi vardı, oraya uğrayıp aldım bugün. büyük bir şube için de avm'ye gitmek lazım ama haftasonu adım atılmaz oraya zaten yarın havuzlu han yapıyoruz kısmetse. park yatak ne alayım bu arada? internetten mi alsam kararsızım.

avent'in yenidoğan natural setini gördüm az önce nette, bi yazıp baksana google'a, nasıl sence? emziği, fırçası, 4 biberonu var. biberonların emzikleri anne taklidiymiş yenidoğana özel.

cati agrim benimde cok fazla varr ( yuruken bile etkiliyor ! Sejinde.oylemi ?

Aynen aynen amin canim:))) sen yinede ultrasonda ki haftanı takip et canım :))

Aynen aynen amin canim sizide allah kavuştursun canım :) ultrasonda ki haftayı takip et sen canım ona göre hazırlıklı olursun

Iki tane kemer var karnına iki yere takılıyor biri bebeğin kalp atışını biri sancıyı olcuyor
canim bana doktor her gittigimde karnima iki alet koyuyorlar yuvarlak biri saga biri sola böyle siki bi kusak gibi biseyle. tutsun aletleri diye.bebegin kalp atisini duyuyoruz ama sanciyi yeni dumdum her kontrolde yapiyor bana doktor 26. haftamdan beri 20 dakika sürüyor en az

dikiş nakış işinde uyuştururlar herhalde,pınar acaba lavmanı kim yapıyor nasıl bir şey ,çataldan hiç korkmuyorum artık
Uyusturmuyorlarmis cnm o an zaten hissetmiuormussun biryer vatmis cok hassas bi orda acuyormus sanirim oraya igne vuruyorlar ama digerinde yok mus ; (

O korkular bende de var evle hastane arası 1.5 saat ilkinde suyum gelmişti bunda nası olur hiç bilmiyorum ilki gibi olursa sıkıntı olmaz ama duramadım yolda doğum videosu izledim ya diyorum yolda olursa...
oo ben susayım tatlım o zaman benim evimle hastane arası trafik olduğunda 30 dk. trafik yokken 15.dk falan dır
zuhalcim ben o doğum videolarını hiç izlemiyorum izlersem hiç bir şey yapamam sende izleme bence insanı olumsuz etkileyor sen bu doğumu kolay atlatacaksın bence 2. çocuk olduğu için
umarım korkularımız zamanla azalır aklıma geldikçe fena olmaya başlıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…