2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kevok cum tekrar geçmiş olsun son durumundan bizide haberdar et muhakkak bebeklerimiz zamanında gelir umarım

canım sancın başlayınca o korkular anında gecıyo bıan once kurtulmak ıstıyosun zaten dogumun en zor aşaması sancı donemı ıkınma evresı felan cabucak oluyo

dikiş nakış işinde uyuştururlar herhalde,pınar acaba lavmanı kim yapıyor nasıl bir şey ,çataldan hiç korkmuyorum artık
uyusturuyolar canım korkma lavmanı devlette hasta bakıcı yapıo muhtemelen ozeldede oyledır içi sıvı dolu bı şişe plastık ucu uzun fıtıl gıbı makata sıkıyolar 5 dakıka ıcınde wc ye kosuyosun

canım sancın başlayınca o korkular anında gecıyo bıan once kurtulmak ıstıyosun zaten dogumun en zor aşaması sancı donemı ıkınma evresı felan cabucak oluyo
elif aklıma geldikçe resmen titreme krizleri geliyor haftaya dr konuşucam çok korkmaya başladım anlatamam işin kötü tarafı sezeryan dan da korkuyorum ödlek ürkek bir anne olucam galiba

yaa iyiymiş bu aralarda bana yapılsa fena olmaz kabızlık başıma oldu nasıl geçecek bunlar offfff senin hemoroid nasıl oldu umarım daha iyidir

elif aklıma geldikçe resmen titreme krizleri geliyor haftaya dr konuşucam çok korkmaya başladım anlatamam işin kötü tarafı sezeryan dan da korkuyorum ödlek ürkek bir anne olucam galiba
normal dogumdan hıc korkma canım bıtek o sancı donemı oda her ınsanın agrıya dayanması farklı ben cok sakin olabılıyorum mesela sancılardan sonra ıkınma evresı başlıyo o donem cok basit ılk dogumun olcagı ıcın en fazla 10 ıkınmada gelır bebegın bebek dogdugu anda ne agrı ne sızı hıc bısey kalmıyo yenıden dogmus gıbı hıssedıyosun kendını

inşallah elifcim dediğin gibi olur doğal doğum en güzeli aslında ama bakalım süreç neler sunacak bizlere
çok sukur ıyıce kuculdu canım ben cok kabızlık cekınce lavman yapıyorum kendı kendıme
sevindim umarım bir daha can yakmaz seni bayağı kötü etkiledi çünkü
kızlar ben tekrar uyumayı deneyeyim umarım uyurum

ınsallah canım rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıyı uykular canım tatlı ruyalar ruyanda bebısını gorursun ınsallah

Sen de mi oğretmendin canm, bak bılmıyodum.
İyilik canm ya, benm bebek hala kafası aşaği dönmedi, ona taktim bu ara ben de
Tatlım nerdeyse iki ay var daha şuan döndü dönmedi muhabbeti hiç yapmadı bile benim doktorum kıpır kıpırlar bence daha erken bunu takmak için

dikiş nakış işinde uyuştururlar herhalde,pınar acaba lavmanı kim yapıyor nasıl bir şey ,çataldan hiç korkmuyorum artık
Bende hic bilmiyorum canim tuvalette mi yapiyorlar acaba yada yapip tuvalete mi yolluyorlar,normal dogum yapan arkadaslar biliyorlardir bizi aydinlatsinlar please
Catal benim korkulu ruyam,normal sedyede dogursam olmaz mi yaaa.sen nasil yendin korkunu

yaa iyiymiş bu aralarda bana yapılsa fena olmaz kabızlık başıma oldu nasıl geçecek bunlar offfff senin hemoroid nasıl oldu umarım daha iyidir
Canim kabizlik icin kuru kayisi renkleri koyu olan onlari yika tencerede ustunu gececek kadar suyla kaynat.sabah kalktiginda ac karnina Ondan Ye.hem tanelerini Ye hem suyundan ic ustune bi bardakta normal Su ic acayip duzenliyor bana cok cok iyi geldi

Gunaydn kizlar benim kizin dun neden hareket etmedigini anladm esim sehir disindydi dun feldi kiz costu gece bile hareketleryle uyandriyr babasina bisey desem tekme atiyr karnimdykn babaci olcgini belli etti bu cadi
Benim esimde 3 gundur yok,oglumun ruhu bile duymadi kimil kimil yine,kurtlu oglum benim anneci olacak

N s t canım ışte o yuvarlaklardan biri kalpatışını diğeri sancıyı ölçüyor . Saat tıktan sesinden güçlü ses kalp atışı bebeğin. Bir de kağıt çıkıyor makinasına zikzak şeklinde çizgi olan. Ona bakıyor dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…