kevok cum tekrar geçmiş olsun son durumundan bizide haberdar et muhakkak bebeklerimiz zamanında gelir umarımKızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Donra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Uzun nst istiyorum dedi doğumhaneye gönderdi. Doğum çantan hazır mı dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Yeni eve geldim. Çok çatım ağrıyor.
Yusufumla çok konuştum. Daha beraber gidip oy kullancaz bile dedim:)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
yok canım daha neler dogum başlarken ebe anlıyo zaten bebegın cıkıp cıkmıcanı uyusturuyoUyusturmuyorlarmis cnm o an zaten hissetmiuormussun biryer vatmis cok hassas bi orda acuyormus sanirim oraya igne vuruyorlar ama digerinde yok mus ; (
canım sancın başlayınca o korkular anında gecıyo bıan once kurtulmak ıstıyosun zaten dogumun en zor aşaması sancı donemı ıkınma evresı felan cabucak oluyooo ben susayım tatlım o zaman benim evimle hastane arası trafik olduğunda 30 dk. trafik yokken 15.dk falan dır
zuhalcim ben o doğum videolarını hiç izlemiyorum izlersem hiç bir şey yapamam sende izleme bence insanı olumsuz etkileyor sen bu doğumu kolay atlatacaksın bence 2. çocuk olduğu için
umarım korkularımız zamanla azalır aklıma geldikçe fena olmaya başlıyorum çünkü
uyusturuyolar canım korkma lavmanı devlette hasta bakıcı yapıo muhtemelen ozeldede oyledır içi sıvı dolu bı şişe plastık ucu uzun fıtıl gıbı makata sıkıyolar 5 dakıka ıcınde wc ye kosuyosundikiş nakış işinde uyuştururlar herhalde,pınar acaba lavmanı kim yapıyor nasıl bir şey ,çataldan hiç korkmuyorum artık
elif aklıma geldikçe resmen titreme krizleri geliyor haftaya dr konuşucam çok korkmaya başladım anlatamam işin kötü tarafı sezeryan dan da korkuyorum ödlek ürkek bir anne olucam galibacanım sancın başlayınca o korkular anında gecıyo bıan once kurtulmak ıstıyosun zaten dogumun en zor aşaması sancı donemı ıkınma evresı felan cabucak oluyo
yaa iyiymiş bu aralarda bana yapılsa fena olmaz kabızlık başıma oldu nasıl geçecek bunlar offfff senin hemoroid nasıl oldu umarım daha iyidiruyusturuyolar canım korkma lavmanı devlette hasta bakıcı yapıo muhtemelen ozeldede oyledır içi sıvı dolu bı şişe plastık ucu uzun fıtıl gıbı makata sıkıyolar 5 dakıka ıcınde wc ye kosuyosun
normal dogumdan hıc korkma canım bıtek o sancı donemı oda her ınsanın agrıya dayanması farklı ben cok sakin olabılıyorum mesela sancılardan sonra ıkınma evresı başlıyo o donem cok basit ılk dogumun olcagı ıcın en fazla 10 ıkınmada gelır bebegın bebek dogdugu anda ne agrı ne sızı hıc bısey kalmıyo yenıden dogmus gıbı hıssedıyosun kendınıelif aklıma geldikçe resmen titreme krizleri geliyor haftaya dr konuşucam çok korkmaya başladım anlatamam işin kötü tarafı sezeryan dan da korkuyorum ödlek ürkek bir anne olucam galiba
çok sukur ıyıce kuculdu canım ben cok kabızlık cekınce lavman yapıyorum kendı kendımeyaa iyiymiş bu aralarda bana yapılsa fena olmaz kabızlık başıma oldu nasıl geçecek bunlar offfff senin hemoroid nasıl oldu umarım daha iyidir
inşallah elifcim dediğin gibi olur doğal doğum en güzeli aslında ama bakalım süreç neler sunacak bizlerenormal dogumdan hıc korkma canım bıtek o sancı donemı oda her ınsanın agrıya dayanması farklı ben cok sakin olabılıyorum mesela sancılardan sonra ıkınma evresı başlıyo o donem cok basit ılk dogumun olcagı ıcın en fazla 10 ıkınmada gelır bebegın bebek dogdugu anda ne agrı ne sızı hıc bısey kalmıyo yenıden dogmus gıbı hıssedıyosun kendını
sevindim umarım bir daha can yakmaz seni bayağı kötü etkiledi çünküçok sukur ıyıce kuculdu canım ben cok kabızlık cekınce lavman yapıyorum kendı kendıme
ınsallah canım rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıyı uykular canım tatlı ruyalar ruyanda bebısını gorursun ınsallahinşallah elifcim dediğin gibi olur doğal doğum en güzeli aslında ama bakalım süreç neler sunacak bizlere
sevindim umarım bir daha can yakmaz seni bayağı kötü etkiledi çünkü
kızlar ben tekrar uyumayı deneyeyim umarım uyurum
File alacağım.
Aynen.
Tatlım nerdeyse iki ay var daha şuan döndü dönmedi muhabbeti hiç yapmadı bile benim doktorum kıpır kıpırlar bence daha erken bunu takmak içinSen de mi oğretmendin canm, bak bılmıyodum.
İyilik canm ya, benm bebek hala kafası aşaği dönmedi, ona taktim bu ara ben de
Bende hic bilmiyorum canim tuvalette mi yapiyorlar acaba yada yapip tuvalete mi yolluyorlar,normal dogum yapan arkadaslar biliyorlardir bizi aydinlatsinlar pleasedikiş nakış işinde uyuştururlar herhalde,pınar acaba lavmanı kim yapıyor nasıl bir şey ,çataldan hiç korkmuyorum artık
icimizi ferah tutalim canim ins herkesten guzel haberler gelirBugunkü kotu haberlerden sonra senden bu guzel seyleri duymak iyi geldi canm Sana da bebege de masallah :)
Canim kabizlik icin kuru kayisi renkleri koyu olan onlari yika tencerede ustunu gececek kadar suyla kaynat.sabah kalktiginda ac karnina Ondan Ye.hem tanelerini Ye hem suyundan ic ustune bi bardakta normal Su ic acayip duzenliyor bana cok cok iyi geldiyaa iyiymiş bu aralarda bana yapılsa fena olmaz kabızlık başıma oldu nasıl geçecek bunlar offfff senin hemoroid nasıl oldu umarım daha iyidir
Benim esimde 3 gundur yok,oglumun ruhu bile duymadi kimil kimil yine,kurtlu oglum benim anneci olacakGunaydn kizlar benim kizin dun neden hareket etmedigini anladm esim sehir disindydi dun feldi kiz costu gece bile hareketleryle uyandriyr babasina bisey desem tekme atiyr karnimdykn babaci olcgini belli etti bu cadi
Cnm öyle düşünme hepimizde başladı o korkularelif aklıma geldikçe resmen titreme krizleri geliyor haftaya dr konuşucam çok korkmaya başladım anlatamam işin kötü tarafı sezeryan dan da korkuyorum ödlek ürkek bir anne olucam galiba
N s t canım ışte o yuvarlaklardan biri kalpatışını diğeri sancıyı ölçüyor . Saat tıktan sesinden güçlü ses kalp atışı bebeğin. Bir de kağıt çıkıyor makinasına zikzak şeklinde çizgi olan. Ona bakıyor dr.canim bana doktor her gittigimde karnima iki alet koyuyorlar yuvarlak biri saga biri sola böyle siki bi kusak gibi biseyle. tutsun aletleri diye.bebegin kalp atisini duyuyoruz ama sanciyi yeni dumdum her kontrolde yapiyor bana doktor 26. haftamdan beri 20 dakika sürüyor en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?