2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bana en çok o sancı kısmı kötü geliyor. Lavman, kesi, dikiş bir şekilde olup biter.

kızlar günaydın bi haftadır vücudumda kaşıntı vardı dün karaciğer enzimlerime baktı doktor yüksek cıktı gebelik kolestazından süphelendi ama takip edelim dedi vitamini bıraktırdı internetten okudum bi sürü kötü sey yazıyo canım sıkıldı dua edin inş degerler normale iner. ben kasıntıya falan razıyım bebişime bi şey olmaz ins

İnşallah önemli bir durum değildir canım. Sen içini ferah tut. Dualarımız seninle.

Bana en çok o sancı kısmı kötü geliyor. Lavman, kesi, dikiş bir şekilde olup biter.
Valla bana kızda yedi saat boşuna sancı çektirmişlerdi benim için en kötüsü pelvik muayneydi ikide birde bakırköyde önüne gelen el etıyor en son gelen dr ellerini papuç gibi görünce dokuzuncu kattan çıplak kaçmıştım ve yine o dr sayesinde hemen sezeryana alınmıştım kaçmamda işe yaramıştı eşimide doğumda yanıma almışlardı yani ağrı eşiğim düşük ama sancılara katlanabildim

Kaşıntı strestende olabilir cnm. Şimdiden bişey belli olmadan üzme kendini

Sana ilkinde suni sancı mı verdiler? Bu sefer de sezeryan mı olacaksın?
Benim de ağrı eşiğim düşük Normal doğum istiyorum.

Inşallah değildir canım dr kontrol altında tutacak canını sıkma

Çok geçmiş olsun canım Allah ın izniyle bebişlerimize bişey olmayacak tatlım

Benim esimde 3 gundur yok,oglumun ruhu bile duymadi kimil kimil yine,kurtlu oglum benim anneci olacak
Senin ogln oyuzdndr cnm bizim paluk bastn koktu simdidn esime bisey dememe gelmiyr pat tekme yiyrm boyle bisey yokya Rabbim cok buyuk annem diyor dahs dur senin bna yaptklrni kizin yapick sana babani savunup duruyrsn al sana kizin yapick bunlr bslngc diyr

Kızlar 15 gün içinde evimizden taşınıyoruz bu halimle ne cesaret ben de anlamadım

kızlar şimdi muayenden geldim meltemcivil çalışamaz raporunu veririm bugün seni 32.haftalık olarak göstererek dedi ancak öyle oluyormuş bende yok salı günü(32.haftam)geleyim dedim o zaman....En son 20 gün önce gitmiştim ben hiç kilo almamışım bebek 500 gr almış 1714 olmuş herşey yolundaymış.Normal doğum yapıcaz galiba şuanlık öyle...

Allah korusun sizi canim,insallah bir sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…