Bana en çok o sancı kısmı kötü geliyor.normal dogumdan hıc korkma canım bıtek o sancı donemı oda her ınsanın agrıya dayanması farklı ben cok sakin olabılıyorum mesela sancılardan sonra ıkınma evresı başlıyo o donem cok basit ılk dogumun olcagı ıcın en fazla 10 ıkınmada gelır bebegın bebek dogdugu anda ne agrı ne sızı hıc bısey kalmıyo yenıden dogmus gıbı hıssedıyosun kendını
Sünger bence de daha emniyetli. Fakat ıslak kalınca bakteri üremeye müsait. O yüzden file daha hijyenik geliyor.E- bebekten plastic kuvete koyulan sunger Aldim
Bana daha emmiyetli geldi
Bende file daha iyi diye düşünüyorumSünger bence de daha emniyetli. Fakat ıslak kalınca bakteri üremeye müsait. O yüzden file daha hijyenik geliyor.
İnşallah önemli bir durum değildir canım. Sen içini ferah tut. Dualarımız seninle.kızlar günaydın bi haftadır vücudumda kaşıntı vardı dün karaciğer enzimlerime baktı doktor yüksek cıktı gebelik kolestazından süphelendi ama takip edelim dedi vitamini bıraktırdı internetten okudum bi sürü kötü sey yazıyo canım sıkıldı dua edin inş degerler normale iner. ben kasıntıya falan razıyım bebişime bi şey olmaz ins
sagol canım allah razı olsun inss değildirİnşallah önemli bir durum değildir canım. Sen içini ferah tut. Dualarımız seninle.
Valla bana kızda yedi saat boşuna sancı çektirmişlerdi benim için en kötüsü pelvik muayneydi ikide birde bakırköyde önüne gelen el etıyor en son gelen dr ellerini papuç gibi görünce dokuzuncu kattan çıplak kaçmıştım ve yine o dr sayesinde hemen sezeryana alınmıştım kaçmamda işe yaramıştı eşimide doğumda yanıma almışlardı yani ağrı eşiğim düşük ama sancılara katlanabildimBana en çok o sancı kısmı kötü geliyor.Lavman, kesi, dikiş bir şekilde olup biter.
Ben kendim icin de sunger lif kullaniyorum. Memnunum , herkese gore degistir tabi kullanim goreceli kavram.Bende file daha iyi diye düşünüyorum
Kaşıntı strestende olabilir cnm. Şimdiden bişey belli olmadan üzme kendinikızlar günaydın bi haftadır vücudumda kaşıntı vardı dün karaciğer enzimlerime baktı doktor yüksek cıktı gebelik kolestazından süphelendi ama takip edelim dedi vitamini bıraktırdı internetten okudum bi sürü kötü sey yazıyo canım sıkıldı dua edin inş degerler normale iner. ben kasıntıya falan razıyım bebişime bi şey olmaz ins
Tabiki cnm benim evde çamaşır zor kuruyor ben o yüzden fileyi tercih ediyorumBen kendim icin de sunger lif kullaniyorum. Memnunum , herkese gore degistir tabi kullanim goreceli kavram.
Sana ilkinde suni sancı mı verdiler? Bu sefer de sezeryan mı olacaksın?Valla bana kızda yedi saat boşuna sancı çektirmişlerdi benim için en kötüsü pelvik muayneydi ikide birde bakırköyde önüne gelen el etıyor en son gelen dr ellerini papuç gibi görünce dokuzuncu kattan çıplak kaçmıştım ve yine o dr sayesinde hemen sezeryana alınmıştım kaçmamda işe yaramıştı eşimide doğumda yanıma almışlardı yani ağrı eşiğim düşük ama sancılara katlanabildim
Çok geçmiş olsun canım Allah ın izniyle bebişlerimize bişey olmayacak tatlımkızlar günaydın bi haftadır vücudumda kaşıntı vardı dün karaciğer enzimlerime baktı doktor yüksek cıktı gebelik kolestazından süphelendi ama takip edelim dedi vitamini bıraktırdı internetten okudum bi sürü kötü sey yazıyo canım sıkıldı dua edin inş degerler normale iner. ben kasıntıya falan razıyım bebişime bi şey olmaz ins
Senin ogln oyuzdndr cnm bizim paluk bastn koktu simdidn esime bisey dememe gelmiyr pat tekme yiyrm boyle bisey yokya Rabbim cok buyuk annem diyor dahs dur senin bna yaptklrni kizin yapick sana babani savunup duruyrsn al sana kizin yapick bunlr bslngc diyrBenim esimde 3 gundur yok,oglumun ruhu bile duymadi kimil kimil yine,kurtlu oglum benim anneci olacak
Allah korusun sizi canim,insallah bir sorun cikmazkızlar günaydın bi haftadır vücudumda kaşıntı vardı dün karaciğer enzimlerime baktı doktor yüksek cıktı gebelik kolestazından süphelendi ama takip edelim dedi vitamini bıraktırdı internetten okudum bi sürü kötü sey yazıyo canım sıkıldı dua edin inş degerler normale iner. ben kasıntıya falan razıyım bebişime bi şey olmaz ins
Ben agrilara dayanikliyimda cati muayenesi falan o bolgeye yapilacak islemlerden korkuyorumSana ilkinde suni sancı mı verdiler? Bu sefer de sezeryan mı olacaksın?
Benim de ağrı eşiğim düşükNormal doğum istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?