- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Cnmm Allah kolaylık versin, yardm edecek var di mi ?sen stres de yapma yorma da kendini bi şekilde halleder yakınlarınızKızlar 15 gün içinde evimizden taşınıyoruz bu halimle ne cesaret ben de anlamadım
Maşallah cnm bebişe de sana dakızlar şimdi muayenden geldim @meltemcivil çalışamaz raporunu veririm bugün seni 32.haftalık olarak göstererek dedi ancak öyle oluyormuş bende yok salı günü(32.haftam)geleyim dedim o zaman....En son 20 gün önce gitmiştim ben hiç kilo almamışım bebek 500 gr almış 1714 olmuş herşey yolundaymış.Normal doğum yapıcaz galiba şuanlık öyle...
Bnde başlicam şimdi kışlıkları ayrmaya, yrn alışverişe gtcez eksikler için bugünden halletmem lazmKizlar ben ufaktan temizliklige basladim.gardolabi,bazanin altini duzenliyorum.giymediklerimizi ayiriyorum, yazlik kisliklari ayarliyorum.bugun boyle gecer herhalde
Masallah sizekızlar şimdi muayenden geldim @meltemcivil çalışamaz raporunu veririm bugün seni 32.haftalık olarak göstererek dedi ancak öyle oluyormuş bende yok salı günü(32.haftam)geleyim dedim o zaman....En son 20 gün önce gitmiştim ben hiç kilo almamışım bebek 500 gr almış 1714 olmuş herşey yolundaymış.Normal doğum yapıcaz galiba şuanlık öyle...
El degde bnde basliyaym tatlim annem gelck ins banada kullanmdklrimi ona goturcz yani esim arabyla goturck artk yavas yavas biseyler yapmk lazim bnde yarin esimle yazlik kislk ayrimi yapicm ins kolay gelsn cnmKizlar ben ufaktan temizliklige basladim.gardolabi,bazanin altini duzenliyorum.giymediklerimizi ayiriyorum, yazlik kisliklari ayarliyorum.bugun boyle gecer herhalde
Masallah sizebenimde kontrolum pazartesi gunu sabirsizlaniyorum son havadisleri ogrenmek icin
Ne guzel yakin sizin muayeneler bnm 4 kasim daha cok var artk siklastrsnlar yaf haftada 1 fln cok ozluyrm kizimi benMasallah sizebenimde kontrolum pazartesi gunu sabirsizlaniyorum son havadisleri ogrenmek icin
Bnmki demedi ins der bnm grip cok agir geciyr gebelikte hele ilacta kullanamiyrz cok,dikkat ediyrm grip olmiyayim diye yazin ortasnda oldm zor atlattm tasinma esnasindainşallah güzel haberlerle dönersin :) Şunu atladım söylemeyi sağlık bakanlığından bilgi gelmiş hamilelere grip aşısı önerin diye..Bence yaptır tam kış ayındasınız en tehlikeli dönem diyor doktorum sizlerin doktoruda böyle birşey dedimi tereddütte kaldım açıkcası...
Bnmki demedi ins der bnm grip cok agir geciyr gebelikte hele ilacta kullanamiyrz cok,dikkat ediyrm grip olmiyayim diye yazin ortasnda oldm zor atlattm tasinma esnasinda
canım çok sağol inan o kadar fena oldum ki umarım geçerCanim kabizlik icin kuru kayisi renkleri koyu olan onlari yika tencerede ustunu gececek kadar suyla kaynat.sabah kalktiginda ac karnina Ondan Ye.hem tanelerini Ye hem suyundan ic ustune bi bardakta normal Su ic acayip duzenliyor bana cok cok iyi geldi
lavman konusu benim için bir muallak ama çatal korkusu düşük yaptığımda çıkmıştım inan gözünde büyüttüğün bir şey yok hatta çok rahat bir oturma pozisyonu gibi düşün ve çatala çıktığında kimse önünde geçmiyor hemen üstüne bir örtü veriyorlar insanlar mahremiyete çok saygılı davranıyor korkma :)Bende hic bilmiyorum canim tuvalette mi yapiyorlar acaba yada yapip tuvalete mi yolluyorlar,normal dogum yapan arkadaslar biliyorlardir bizi aydinlatsinlar please
Catal benim korkulu ruyam,normal sedyede dogursam olmaz mi yaaa.sen nasil yendin korkunu
aslıcım nasılsın grip mi. oldun tatlımBende kesin olurum grip doktorumada güveniyorum ama grip aşısıyla alakalı çok yazılıp çizildi ondan da korkuyorum.Hatta kendi doktorum dün vurulmuş..
aslıcım nasılsın grip mi. oldun tatlım
Cnm öyle düşünme hepimizde başladı o korkular(
Arkadasim oyle dedi benimi kandirdi yanii okadarda korktum he ; (yok canım daha neler dogum başlarken ebe anlıyo zaten bebegın cıkıp cıkmıcanı uyusturuyo
tamam canım ben dr konuşmadım tatlım aşı konusunu haftaya gidicem ama bence vurulmak bize iyi gelmeyebilir bizim şekerimiz yüksek ve grip ilaçları şekeri çok yükseltiyor benim abim geçen sene vuruldu ve şekeri 300 küsür olmuştuyok canım olmadımda bugün doktora gittim grip aşısı ol dedi sağlık bakanlığından yazı gelmiş tüm hamilelere söyleyin diye.En tehlikeli aylarda doğum yapacaksınız diyor bence ol dedi de sizinle paylaşıp fikir alayım dedim sizlerin dr söyledmi böyle birşye diye..
Canim benim küçük oğlum 14 kasımda dogdu. Benim dr perinatolig. Seni ve bebegi 6 ay korur sesiydi oldum ve gerçekten gripliler içinde de kaldı grip olmadı ben de haftaya olacağım.yok canım olmadımda bugün doktora gittim grip aşısı ol dedi sağlık bakanlığından yazı gelmiş tüm hamilelere söyleyin diye.En tehlikeli aylarda doğum yapacaksınız diyor bence ol dedi de sizinle paylaşıp fikir alayım dedim sizlerin dr söyledmi böyle birşye diye..
yaptiricam canim aklimda benimde pazartesi soracaktim doktoruma,gecen gun forumda yazdim doktorlariniza danisip grip asisi yaptirin diye.hamilelikte yapilan grip asisi bebegide 6 ay koruyormusinşallah güzel haberlerle dönersin :) Şunu atladım söylemeyi sağlık bakanlığından bilgi gelmiş hamilelere grip aşısı önerin diye..Bence yaptır tam kış ayındasınız en tehlikeli dönem diyor doktorum sizlerin doktoruda böyle birşey dedimi tereddütte kaldım açıkcası...
Kolay gelsin canım burası yaz gibi 35 derece var sıcaklık klimayi acacam utanmasam her yer acik. Ne zaman sogur bilmiyorum o yuzden kislik da cikaramiyorum yer yok dolaptaKizlar ben ufaktan temizliklige basladim.gardolabi,bazanin altini duzenliyorum.giymediklerimizi ayiriyorum, yazlik kisliklari ayarliyorum.bugun boyle gecer herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?