korseyi 30 tl ye aldım cnm. sadece beli saran da vardı. paçalı tarzda olanda. ben sadece göbekten kilo aldığım için bunu tercih ettim..Canım bugun havuzlu hana mı gittin sen?
Korseyi ne kadara aldn? Bi de foto atabilir msn cok zor olmayacaksa?
sagol canim,ufaktan basladim bugun o isleri halledicem vaktim kalirsa bufenin icindeki yemek ve bardak takimlarimi makinaya atip .yikiycam,bufenin icini temizliycem.haftaya misafirler gelecek onlsr gityikten sonrada halilari yikamaya vericem,tulleri yikiycam.erken gibi sanki ama 2 kisiyiz pislenmez 1 ayda.detaylari halledeyimde son zamanlarda genel bi temizlik yapsak yeterEl degde bnde basliyaym tatlim annem gelck ins banada kullanmdklrimi ona goturcz yani esim arabyla goturck artk yavas yavas biseyler yapmk lazim bnde yarin esimle yazlik kislk ayrimi yapicm ins kolay gelsn cnm
Burasida fena degil aslinda ama nasil olsa yazliklarimin hicbirinin icine giremiyorum,duruyorlar oylece.2 elbise,2 pantalon,2 tsirtle yazi bitirdim.Kolay gelsin canım burası yaz gibi 35 derece var sıcaklık klimayi acacam utanmasam her yer acik. Ne zaman sogur bilmiyorum o yuzden kislik da cikaramiyorum yer yok dolapta
Gecenlerde yine vardi a101 de fena degil ama ben almadim ,baska bir modele karar verdim,indirimde yakalamayi bekliyorumKızlar anakucagi otomobil koltugu gibi olandan alan var mi 6 aya kadar mi kullanılıyor a101 e gelcekmis 50 civarı almak istiyorum siz kaça aldınız?
Bebek küçükken kullanılıyor o yüzden hemen almak istiyorum son bebek diye de uygun bir şey istedim.ben de benimkileri kaldırdım yazliklari esiminkileri kaldirmadim oglanlarin yarı yarıya işte.Gecenlerde yine vardi a101 de fena degil ama ben almadim ,baska bir modele karar verdim,indirimde yakalamayi bekliyorum
ben aldım joie nin ama o kadar çok şey aldım ki hatırlamıyorum 13 kg dediler ama nasıl olur bilemedimKızlar anakucagi otomobil koltugu gibi olandan alan var mi 6 aya kadar mi kullanılıyor a101 e gelcekmis 50 civarı almak istiyorum siz kaça aldınız?
(fiyatını hatırlamıyorum) yazmayı unutmuşum bu arada arabasıyla takım olanlarda varKızlar anakucagi otomobil koltugu gibi olandan alan var mi 6 aya kadar mi kullanılıyor a101 e gelcekmis 50 civarı almak istiyorum siz kaça aldınız?
Cnm bn soyle bir yorum okudum a101deki ile ilgili kumasini yikamadan aşınmış sadece bunu duydum ama bisey olmaz bnce ondan da icine batanniye yastik falan koyacagiz zaten cok cukur cunkuBebek küçükken kullanılıyor o yüzden hemen almak istiyorum son bebek diye de uygun bir şey istedim.ben de benimkileri kaldırdım yazliklari esiminkileri kaldirmadim oglanlarin yarı yarıya işte.
Dogru soyluyosun aslinda kisa bir sure kullanilacak,o da eger otururlarsa bazilari hic oturmuyolarmis bile.benim karsimda var a101 inceledim ben sallaniyor,genis is gorur bence.Bebek küçükken kullanılıyor o yüzden hemen almak istiyorum son bebek diye de uygun bir şey istedim.ben de benimkileri kaldırdım yazliklari esiminkileri kaldirmadim oglanlarin yarı yarıya işte.
aminn ins canım cook sagolAllah korusun sizi canim,insallah bir sorun cikmaz
Leylos ne zaman gideceksin kontrole gecen sefer benden 1 gun sonra gitmistim,benimki pazartesi gunu(fiyatını hatırlamıyorum) yazmayı unutmuşum bu arada arabasıyla takım olanlarda var
sagol canım inss hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza:)Çok geçmiş olsun canım Allah ın izniyle bebişlerimize bişey olmayacak tatlım
sagol canım inşş oyledir ama ast ve alt değerlerim yükseliyo gitgide o da kasıntıya sebep oluyomus eger bi sınırda kalırsa önemli değil ama işte daha fazla yükselirse erken dogum ihtimali varmıs ama inşş olmaz öyle bişey durur inşş degerlerKaşıntı strestende olabilir cnm. Şimdiden bişey belli olmadan üzme kendini
aksilik olmazsa 24 ekim haftaya bugün tatlım çalışabilir raporu alıcam pınar bebişin kalan eşyalarını aldık dün akşam bugüne bırakmayalm dedik e bebek sonra Gaziemir mina baby sonra selway mina ya gittik sadece uyku seti ateş ölçer ve küveti kaldı almadığım çok yorulduk ama beşik yatağınıda o kadar sıkıntı yaşadıkki anşlatamam senin eksiğin kaldımıLeylos ne zaman gideceksin kontrole gecen sefer benden 1 gun sonra gitmistim,benimki pazartesi gunu
tamam canım ben dr konuşmadım tatlım aşı konusunu haftaya gidicem ama bence vurulmak bize iyi gelmeyebilir bizim şekerimiz yüksek ve grip ilaçları şekeri çok yükseltiyor benim abim geçen sene vuruldu ve şekeri 300 küsür olmuştu
canım benim casual cadillacın 200 egeldi indirimden almıstık ve evet adam 1 yas diyorlar ama altı aydan sonra rahatsız oluyo cocuklar demişti elli cok iyiymiş ama ısofix falan var mı ona bi dikkat et istersenKızlar anakucagi otomobil koltugu gibi olandan alan var mi 6 aya kadar mi kullanılıyor a101 e gelcekmis 50 civarı almak istiyorum siz kaça aldınız?
ya ne bileyim aslıcım ben abimin yaşadığı şeyden sonra korktum ama şeker olmasaydı yaptırırdım, sen birde endokrin dr sorsana belki o daha farklı bir şey söylervalla bilmiyorum canım şekerimin olduğunuda biliyor her gitmemde soruyor nasıl gidiyor ölçümler diye hatta bugün öğle ve ara öğünlerde neler yiyorum tek tek onları saydırdı şeker konusunda takıntılı :)
Bizde gecen pazar gaziemir minadan aldik eksiklerimizi.ates olcer,pijama,karyola icine yatak ve anakucagi kaldi bir kac paketde bez ve islak mendil aldikmi tamamdir insallah.begendigim pijamalar cok pahali dun baktinmi sen minadaki pijamalara karar veremedim hangisini alayim.yataga karar verdik bir ara gidip alicaz,ana kucaginida cybex alicam indirimi kolluyorum.sen neden sorun yasadin yatakta.hangi ebatlarda yapmislar yatagiaksilik olmazsa 24 ekim haftaya bugün tatlım çalışabilir raporu alıcam pınar bebişin kalan eşyalarını aldık dün akşam bugüne bırakmayalm dedik e bebek sonra Gaziemir mina baby sonra selway mina ya gittik sadece uyku seti ateş ölçer ve küveti kaldı almadığım çok yorulduk ama beşik yatağınıda o kadar sıkıntı yaşadıkki anşlatamam senin eksiğin kaldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?