ben pijamalara bakmadım tatlım ya relax mode dan alıcam ama annem hediye almış pamidor dan onu beğendimBizde gecen pazar gaziemir minadan aldik eksiklerimizi.ates olcer,pijama,karyola icine yatak ve anakucagi kaldi bir kac paketde bez ve islak mendil aldikmi tamamdir insallah.begendigim pijamalar cok pahali dun baktinmi sen minadaki pijamalara karar veremedim hangisini alayim.yataga karar verdik bir ara gidip alicaz,ana kucaginida cybex alicam indirimi kolluyorum.sen neden sorun yasadin yatakta.hangi ebatlarda yapmislar yatagi
Ben agrilara dayanikliyimda cati muayenesi falan o bolgeye yapilacak islemlerden korkuyorum
Ben de nihayet bugün bebeğimin eşyalarını yıkıyorum. Makinaya attım. :)Kizlar ben ufaktan temizliklige basladim.gardolabi,bazanin altini duzenliyorum.giymediklerimizi ayiriyorum, yazlik kisliklari ayarliyorum.bugun boyle gecer herhalde
inşallah güzel haberlerle dönersin :) Şunu atladım söylemeyi sağlık bakanlığından bilgi gelmiş hamilelere grip aşısı önerin diye..Bence yaptır tam kış ayındasınız en tehlikeli dönem diyor doktorum sizlerin doktoruda böyle birşey dedimi tereddütte kaldım açıkcası...
E Esmer54 benim doktorum da 4-5-6 hafta aralıklarla çağırıyor. Son 2 seferdir 6 hafta aralıklarla gittim. Dün gittiğimde ilk defa 3 hafta sonra gel dedi.(6kasım) Acil bir durum olursa da hemen gel dedi.Ne guzel yakin sizin muayeneler bnm 4 kasim daha cok var artk siklastrsnlar yaf haftada 1 fln cok ozluyrm kizimi ben
Olabilir elif belki hızlandırmışsındır ayrica son haftalarda cinsel ilişki de doğumu kolaylaşırır ve çabuklaştırır derler denemedim ama çooook duydum
Bende buyuk ihtimal relax modedan alicam yeni sezon cok guzel seyler gelmis.benim esimde medicalciden alacakmis yoksa ben 10 kere almistim.yatagi bizde yatsan tempurdan alicaz joiujoiu mu ne oyle bir model.benim yatakda 70e130 ellerinde var gidip alip gelicez.geri yollasaydiniz yatagi mobilyaciya,madem esinin arkadasi daha cok naziniz gecer,sizmi demistiniz bu olculerde olsun diye.bu yuzden hic sevmiyorum iste ismarlama isiben pijamalara bakmadım tatlım ya relax mode dan alıcam ama annem hediye almış pamidor dan onu beğendim
yatak ölçüsü 70*140 olunca sıkıntılı oldu tempur yatsan dan şipariş verdik fiyatları çok pahalı offf ben kaçtım eşim baktı seçti sinir oldum tekrar mobilyacıya eşimde aynen sinir oldu adam daha çok kızmasın diye sustum kaçtım
ben ateş ölçeri medikalciden almaya karar verdim o yüzden almadım
bebek bezi de Prima Premium care 1 numara tek paket aldım poposunu neyle silicem bu çocuğun ona karar veremedim sadece
Ay o karinla ne iliskisi sagima soluma zor donuyorumBu cinsel ilişkiler de nelere kadirmiş arkadas :) biri bebek donmemişse dondurur diyo, biri normal doğumu kolaylaştirir diyo Arkadaslar bence bu erkeklerin cıkarlari ıcın uydurduklari yalan haberler :)
aynen en kolayı okeske dogumda lavman kadar olsa bıtek ınsanda ılk dogumsa aşırı cekıngenlık oluyo o çatala yatınca adam karsında duruyo ya yada ebe o zaman ınsan cok kasılıo orda rahat olursan hersey rahat olur
Şubesi değil direk kendisi canm, tamamen tasındi Bz ablamla o hastanede doğmustuk da ablem doğum saatı ıcın kanunıye gelip arşivi arastrmişti.O kanunni eski bakırköy yeni mh kadın doğumun şubesi allah korumuş seni
ay sımdı baktım ürünlere guzele benzıyolar kız bebek battanıyesı yorganı yastıgı nevresımı ben daha once a 101den uyku setı almıstım cok memnun kaldım ınsallah bu seferkılerde ıyıdır
Yani ne bileyim, herkesin bi sancisi falan tuttuNoldu canım ben daha sayfaları okuyamadım
Ozaman bz hiç ayırt edemeyiz desene :)erken dogurmaktan korkuyom canım ben onun harıcınde dogumdan korkmuyorumda bu sancılar yalancımı gercekmı onu ayırt edemıyorum
Döner dünürcüğüm bol su iç, beni dinle! Kaysın dönsün fıldır fıldır gelinim
noldu kığıız
aynı değil cnm 1 haftayla önümdesin.
sağol dünürüm, ben de uğramak istiyorum tekrar. işyerinin yanında küçük bi şubesi vardı, oraya uğrayıp aldım bugün. büyük bir şube için de avm'ye gitmek lazım ama haftasonu adım atılmaz orayazaten yarın havuzlu han yapıyoruz kısmetse. park yatak ne alayım bu arada? internetten mi alsam kararsızım.
avent'in yenidoğan natural setini gördüm az önce nette, bi yazıp baksana google'a, nasıl sence? emziği, fırçası, 4 biberonu var. biberonların emzikleri anne taklidiymiş yenidoğana özel.
Kızlar anakucagi otomobil koltugu gibi olandan alan var mi 6 aya kadar mi kullanılıyor a101 e gelcekmis 50 civarı almak istiyorum siz kaça aldınız?
(fiyatını hatırlamıyorum) yazmayı unutmuşum bu arada arabasıyla takım olanlarda var
Ateş ölçeri hangi marka alacaksın?aksilik olmazsa 24 ekim haftaya bugün tatlım çalışabilir raporu alıcam pınar bebişin kalan eşyalarını aldık dün akşam bugüne bırakmayalm dedik e bebek sonra Gaziemir mina baby sonra selway mina ya gittik sadece uyku seti ateş ölçer ve küveti kaldı almadığım çok yorulduk ama beşik yatağınıda o kadar sıkıntı yaşadıkki anşlatamam senin eksiğin kaldımı
canım benim casual cadillacın 200 egeldi indirimden almıstık ve evet adam 1 yas diyorlar ama altı aydan sonra rahatsız oluyo cocuklar demişti elli cok iyiymiş ama ısofix falan var mı ona bi dikkat et istersen
Tatlım nerdeyse iki ay var daha şuan döndü dönmedi muhabbeti hiç yapmadı bile benim doktorum kıpır kıpırlar bence daha erken bunu takmak için
@Aylininannesi den ses var mı? mrk ettikkkk kuzum seni inş iyisinizdir
kızlar günaydın bi haftadır vücudumda kaşıntı vardı dün karaciğer enzimlerime baktı doktor yüksek cıktı gebelik kolestazından süphelendi ama takip edelim dedi vitamini bıraktırdı internetten okudum bi sürü kötü sey yazıyo canım sıkıldı dua edin inş degerler normale iner. ben kasıntıya falan razıyım bebişime bi şey olmaz ins
Sancılarım başlamış nst ye bağlanınca dediler ama ben hissetmemiştim suni verdiler fakat kız makat geliş olduğu için sezeryan oldum şimdi normal gibi diyor drSana ilkinde suni sancı mı verdiler? Bu sefer de sezeryan mı olacaksın?
Benim de ağrı eşiğim düşükNormal doğum istiyorum.
Allah yardımcın olsun canım dikkat etKızlar 15 gün içinde evimizden taşınıyoruz bu halimle ne cesaret ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?