2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben pijamalara bakmadım tatlım ya relax mode dan alıcam ama annem hediye almış pamidor dan onu beğendim
yatak ölçüsü 70*140 olunca sıkıntılı oldu tempur yatsan dan şipariş verdik fiyatları çok pahalı offf ben kaçtım eşim baktı seçti sinir oldum tekrar mobilyacıya eşimde aynen sinir oldu adam daha çok kızmasın diye sustum kaçtım
ben ateş ölçeri medikalciden almaya karar verdim o yüzden almadım
bebek bezi de Prima Premium care 1 numara tek paket aldım poposunu neyle silicem bu çocuğun ona karar veremedim sadece

Ben agrilara dayanikliyimda cati muayenesi falan o bolgeye yapilacak islemlerden korkuyorum
nicki nick ağrıya dayanıklı olman ne güzel. O bölgeye yapılacak işlemlerden korkmana hiç gerek yok.
Beni, acı eşiğimin düşük olması endişelendiriyor.

Kizlar ben ufaktan temizliklige basladim.gardolabi,bazanin altini duzenliyorum.giymediklerimizi ayiriyorum, yazlik kisliklari ayarliyorum.bugun boyle gecer herhalde
Ben de nihayet bugün bebeğimin eşyalarını yıkıyorum. Makinaya attım. :)

arge34 ben dün doktoruma gittim. Böyle birşey demedi.

Ne guzel yakin sizin muayeneler bnm 4 kasim daha cok var artk siklastrsnlar yaf haftada 1 fln cok ozluyrm kizimi ben
E Esmer54 benim doktorum da 4-5-6 hafta aralıklarla çağırıyor. Son 2 seferdir 6 hafta aralıklarla gittim. Dün gittiğimde ilk defa 3 hafta sonra gel dedi.(6kasım) Acil bir durum olursa da hemen gel dedi.

Olabilir elif belki hızlandırmışsındır ayrica son haftalarda cinsel ilişki de doğumu kolaylaşırır ve çabuklaştırır derler denemedim ama çooook duydum

Bu cinsel ilişkiler de nelere kadirmiş arkadas :) biri bebek donmemişse dondurur diyo, biri normal doğumu kolaylaştirir diyo Arkadaslar bence bu erkeklerin cıkarlari ıcın uydurduklari yalan haberler :)

Bende buyuk ihtimal relax modedan alicam yeni sezon cok guzel seyler gelmis.benim esimde medicalciden alacakmis yoksa ben 10 kere almistim.yatagi bizde yatsan tempurdan alicaz joiujoiu mu ne oyle bir model.benim yatakda 70e130 ellerinde var gidip alip gelicez.geri yollasaydiniz yatagi mobilyaciya,madem esinin arkadasi daha cok naziniz gecer,sizmi demistiniz bu olculerde olsun diye.bu yuzden hic sevmiyorum iste ismarlama isi

Walla elifcim senn su rahatliğina hayranım, keske benım doğum kocum olsan Oyle anlatıyosun ki sanki 10 tane gamile kalır, 10 tanesini de normal
Doğurasım geliyo :)

Suyu zaten bol içiyorum canm, yürüyüşümü de aksatmıyorum, inş doner.

Biz de bugun english homedan iki nevresim takımı aldik, yorgan kalmamişti
Park yatagi bence yuk etme kendine netten al derim.
Canım o seti biliyorum cok guzel bence de :) ındırımde yakala al hemen

Kızlar anakucagi otomobil koltugu gibi olandan alan var mi 6 aya kadar mi kullanılıyor a101 e gelcekmis 50 civarı almak istiyorum siz kaça aldınız?
chnb ben ebebekten bebek arabası ile oto koltuğu bir arada olan modellerden almayı düşünüyorum. (joie marka)

(fiyatını hatırlamıyorum) yazmayı unutmuşum bu arada arabasıyla takım olanlarda var
leylam355 ben de joie almayı düşünüyorum. Sen hangi modelini almıştın?

Ateş ölçeri hangi marka alacaksın?

canım benim casual cadillacın 200 egeldi indirimden almıstık ve evet adam 1 yas diyorlar ama altı aydan sonra rahatsız oluyo cocuklar demişti elli cok iyiymiş ama ısofix falan var mı ona bi dikkat et istersen
kartopi isofix ne demek?

İnternette ne gibi kötü şeyler yazıyo cnm?

Sana ilkinde suni sancı mı verdiler? Bu sefer de sezeryan mı olacaksın?
Benim de ağrı eşiğim düşük Normal doğum istiyorum.
Sancılarım başlamış nst ye bağlanınca dediler ama ben hissetmemiştim suni verdiler fakat kız makat geliş olduğu için sezeryan oldum şimdi normal gibi diyor dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…