- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Valla bana kızda yedi saat boşuna sancı çektirmişlerdi benim için en kötüsü pelvik muayneydi ikide birde bakırköyde önüne gelen el etıyor en son gelen dr ellerini papuç gibi görünce dokuzuncu kattan çıplak kaçmıştım ve yine o dr sayesinde hemen sezeryana alınmıştım kaçmamda işe yaramıştı eşimide doğumda yanıma almışlardı yani ağrı eşiğim düşük ama sancılara katlanabildim
Neden tasiniyorsunuz tatlm?Kızlar 15 gün içinde evimizden taşınıyoruz bu halimle ne cesaret ben de anlamadım
Maşallah canım herşey yolunda olması güzelkızlar şimdi muayenden geldimmeltemcivil çalışamaz raporunu veririm bugün seni 32.haftalık olarak göstererek dedi ancak öyle oluyormuş bende yok salı günü(32.haftam)geleyim dedim o zaman....En son 20 gün önce gitmiştim ben hiç kilo almamışım bebek 500 gr almış 1714 olmuş herşey yolundaymış.Normal doğum yapıcaz galiba şuanlık öyle...
kızlar şimdi muayenden geldimmeltemcivil çalışamaz raporunu veririm bugün seni 32.haftalık olarak göstererek dedi ancak öyle oluyormuş bende yok salı günü(32.haftam)geleyim dedim o zaman....En son 20 gün önce gitmiştim ben hiç kilo almamışım bebek 500 gr almış 1714 olmuş herşey yolundaymış.Normal doğum yapıcaz galiba şuanlık öyle...
Napim canım ebeler canımı çok yakmıştı adamın elini görünce uçtumKaçtin mi :) bi alemsn kız :)
BendeBen agrilara dayanikliyimda cati muayenesi falan o bolgeye yapilacak islemlerden korkuyorum
Kizlar ben ufaktan temizliklige basladim.gardolabi,bazanin altini duzenliyorum.giymediklerimizi ayiriyorum, yazlik kisliklari ayarliyorum.bugun boyle gecer herhalde
Biraz daha dayansın küçücük inşallah. Ben de bebeğin çantayı hazırladım bu erken gelmedi istekleri nedeniyleKızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
canim gecmis oldun,Allahim korusun seni ve bebegini.tehlikeli donemleri atlattik sayilir canim stres yapip kendine ve bebegine zarar vermeKızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
yanlizlik zor canim,isler bana ben islere bakiyorumBenm abla geldi, yapti gtti sağolsun Yoksa ben bu karinla brz zor yaparim Tabi hangi kıyafetler kalacak hangileri hurçlanacak ben karar verdim, ben katlayıp yerlestirdim. Kalanlari da abla katlayip hurcladi.
Bebek dönmemişse döndürüyormu ???ilk kez duydum... ama spermlerin ve annenin kasılmasının doğumu son haftalarda çabuklaştırdığını bilimsel bir makalede okumuştum doğruluğunu bilemem canım belki birbiriyle bağlantılı olabilir.Bu cinsel ilişkiler de nelere kadirmiş arkadas :) biri bebek donmemişse dondurur diyo, biri normal doğumu kolaylaştirir diyo Arkadaslar bence bu erkeklerin cıkarlari ıcın uydurduklari yalan haberler :)
inşallah güzel haberlerle dönersin :) Şunu atladım söylemeyi sağlık bakanlığından bilgi gelmiş hamilelere grip aşısı önerin diye..Bence yaptır tam kış ayındasınız en tehlikeli dönem diyor doktorum sizlerin doktoruda böyle birşey dedimi tereddütte kaldım açıkcası...
Ay bi de oyle bişey mi vartamam canım ben dr konuşmadım tatlım aşı konusunu haftaya gidicem ama bence vurulmak bize iyi gelmeyebilir bizim şekerimiz yüksek ve grip ilaçları şekeri çok yükseltiyor benim abim geçen sene vuruldu ve şekeri 300 küsür olmuştu
Allah yardımcın olsun inşallah sağ alim vaktinde alırsın kucağınaKızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
Ateş ölçerin markasına karar verdin mi?ben pijamalara bakmadım tatlım ya relax mode dan alıcam ama annem hediye almış pamidor dan onu beğendim
yatak ölçüsü 70*140 olunca sıkıntılı oldu tempur yatsan dan şipariş verdik fiyatları çok pahalı offf ben kaçtım eşim baktı seçti sinir oldum tekrar mobilyacıya eşimde aynen sinir oldu adam daha çok kızmasın diye sustum kaçtım
ben ateş ölçeri medikalciden almaya karar verdim o yüzden almadım
bebek bezi de Prima Premium care 1 numara tek paket aldım poposunu neyle silicem bu çocuğun ona karar veremedim sadece
Hmm anladim ben kusak gibi bişey sanmıstım. Bu sarkan gobegi toplamak için değil mi?korseyi 30 tl ye aldım cnm. sadece beli saran da vardı. paçalı tarzda olanda. ben sadece göbekten kilo aldığım için bunu tercih ettim..
Kızlar anakucagi otomobil koltugu gibi olandan alan var mi 6 aya kadar mi kullanılıyor a101 e gelcekmis 50 civarı almak istiyorum siz kaça aldınız?
Ben de bebeğin hastane eşyalarını hazırladım şimdi zevkli ve telaş ediyor insan sanki büyük kıyafetler ya çok büyük olursa diye. Benim küçük iri bebektibebekti 0 3 ay oldu ilk doguncayanlizlik zor canim,isler bana ben islere bakiyorum
Kaç aya kadar kullanılıyor canimWollex alicam netten, 90 tl
Canım ben kızda korse giyememiştim sezeryan dikişim acıyordu kilot yerini kesmiştik önden çıtçıtla kapanıyordu oda zorla annemde mermerşahin kumaş alıp onla sıkıca sarmıştı karnımı onunla rahat ettim şimdi hem korse hazır hem kumaş hangisi olursaHmm anladim ben kusak gibi bişey sanmıstım. Bu sarkan gobegi toplamak için değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?