2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Kaçtin mi :) bi alemsn kız :)

Maşallah canım herşey yolunda olması güzel

Anladim canm, desene tam gününe yazıyolar illaki .
Maşallah sana da bebişe de İnş benmki de brz almiş olur gttiğimde.

Kizlar ben ufaktan temizliklige basladim.gardolabi,bazanin altini duzenliyorum.giymediklerimizi ayiriyorum, yazlik kisliklari ayarliyorum.bugun boyle gecer herhalde

Benm abla geldi, yapti gtti sağolsun Yoksa ben bu karinla brz zor yaparim Tabi hangi kıyafetler kalacak hangileri hurçlanacak ben karar verdim, ben katlayıp yerlestirdim. Kalanlari da abla katlayip hurcladi.

Biraz daha dayansın küçücük inşallah. Ben de bebeğin çantayı hazırladım bu erken gelmedi istekleri nedeniyle

canim gecmis oldun,Allahim korusun seni ve bebegini.tehlikeli donemleri atlattik sayilir canim stres yapip kendine ve bebegine zarar verme

Bu cinsel ilişkiler de nelere kadirmiş arkadas :) biri bebek donmemişse dondurur diyo, biri normal doğumu kolaylaştirir diyo Arkadaslar bence bu erkeklerin cıkarlari ıcın uydurduklari yalan haberler :)
Bebek dönmemişse döndürüyormu ???ilk kez duydum... ama spermlerin ve annenin kasılmasının doğumu son haftalarda çabuklaştırdığını bilimsel bir makalede okumuştum doğruluğunu bilemem canım belki birbiriyle bağlantılı olabilir.

Benm demedi ama benm de aklimda , ilk randevuda sorayım

Ay bi de oyle bişey mi var grip aşisi seker mi yukseltiyo

Allah yardımcın olsun inşallah sağ alim vaktinde alırsın kucağına

Ateş ölçerin markasına karar verdin mi?

yanlizlik zor canim,isler bana ben islere bakiyorum
Ben de bebeğin hastane eşyalarını hazırladım şimdi zevkli ve telaş ediyor insan sanki büyük kıyafetler ya çok büyük olursa diye. Benim küçük iri bebektibebekti 0 3 ay oldu ilk dogunca

Hmm anladim ben kusak gibi bişey sanmıstım. Bu sarkan gobegi toplamak için değil mi?
Canım ben kızda korse giyememiştim sezeryan dikişim acıyordu kilot yerini kesmiştik önden çıtçıtla kapanıyordu oda zorla annemde mermerşahin kumaş alıp onla sıkıca sarmıştı karnımı onunla rahat ettim şimdi hem korse hazır hem kumaş hangisi olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…