tatlım evet ya senin kullandığın ilaçlar bile nasıl etkiledi seni meltem cim hatırlasana kuzum ama dr konuşmak lazım önce belki herkesin bünyesi farklıdırAy bi de oyle bişey mi vargrip aşisi seker mi yukseltiyo
ben oie nin oto koltuğu ana kucağunı aldım arabamız sunny baby onunda oto koltuğu var sana linki atayım
Ay o karinla ne iliskisi sagima soluma zor donuyorum
daha karar vermedim araştırma aşmasındayım sen baktınmı markalaraAteş ölçerin markasına karar verdin mi?
Ahhhh ben ya ben bebek doğmak üzereydi ilk doğumda makası istedi hemsireden ben kesilmeyen çok korkarım attım kendimi o masadan sezaryenle aldı hem de doğuma çok az kaldiydi hem o kadar acı çektim hem sezaryen oldum. Sezaryen masum değil o sezaryende sezaryen dikisime mesane yapışmış malesef seneler sonra rahim ağzıma dikiş atılırken farkedildi bir de onu ayırdı dr ler.Napim canım ebeler canımı çok yakmıştı adamın elini görünce uçtum
Kızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
Kızlar,
Sabahtan beri 3-5 hareket (o da kıpırdama) anca hissettim daha 30. Hafta ya
He he :)Napim canım ebeler canımı çok yakmıştı adamın elini görünce uçtum
yanlizlik zor canim,isler bana ben islere bakiyorum
Bebek dönmemişse döndürüyormu ???ilk kez duydum... ama spermlerin ve annenin kasılmasının doğumu son haftalarda çabuklaştırdığını bilimsel bir makalede okumuştum doğruluğunu bilemem canım belki birbiriyle bağlantılı olabilir.
0-13 kg tatlim Ama dediğin gibi ancak 6 aydır bence deKaç aya kadar kullanılıyor canim
Canım ben kızda korse giyememiştim sezeryan dikişim acıyordu kilot yerini kesmiştik önden çıtçıtla kapanıyordu oda zorla annemde mermerşahin kumaş alıp onla sıkıca sarmıştı karnımı onunla rahat ettim şimdi hem korse hazır hem kumaş hangisi olursa
İnşallah dayanır canın yaa bizimki de hazirBiraz daha dayansın küçücük inşallah. Ben de bebeğin çantayı hazırladım bu erken gelmedi istekleri nedeniyle
tatlım evet ya senin kullandığın ilaçlar bile nasıl etkiledi seni meltem cim hatırlasana kuzum ama dr konuşmak lazım önce belki herkesin bünyesi farklıdır
İnşallah dayanır canım yaa bizimki de hazirBiraz daha dayansın küçücük inşallah. Ben de bebeğin çantayı hazırladım bu erken gelmedi istekleri nedeniyle
Amiinn canım hepimizin bebeklerini Rabbim korusun ister istemez üzülüyor insancanim gecmis oldun,Allahim korusun seni ve bebegini.tehlikeli donemleri atlattik sayilir canim stres yapip kendine ve bebegine zarar verme
Kıpırdanma da olsa onlari da hareket olarak sayıyosun cnm Doktorum dedi
Marka diyemem ama uzaktan ölçer kullanıyoruz rahatdaha karar vermedim araştırma aşmasındayım sen baktınmı markalara
Ya ben evim küçük die istiyordum çıkmayı ama bi türlü içime sinen yer bulamamıştım bir kaç gün önce eşim bi ilana rastlamİş gittik baktık beğendim evi eşim herşeyi ben hallederim sen tamam de yeter dedi böylece bi anda taşınıyor olduk ay başında yeni evimizde olcaz nası olacaksa her gün biraz biraz toparlanmayı düşünüyorumNeden tasiniyorsunuz tatlm?
Ailem memlekette biz ankaradayız tek tesellim burda üniversitede ve kara harpte sporcu kuzenlerim var onlar yardım ederse daha da kolaylaşırCnmm Allah kolaylık versin, yardm edecek var di mi ?sen stres de yapma yorma da kendini bi şekilde halleder yakınlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?