2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Napim canım ebeler canımı çok yakmıştı adamın elini görünce uçtum
Ahhhh ben ya ben bebek doğmak üzereydi ilk doğumda makası istedi hemsireden ben kesilmeyen çok korkarım attım kendimi o masadan sezaryenle aldı hem de doğuma çok az kaldiydi hem o kadar acı çektim hem sezaryen oldum. Sezaryen masum değil o sezaryende sezaryen dikisime mesane yapışmış malesef seneler sonra rahim ağzıma dikiş atılırken farkedildi bir de onu ayırdı dr ler.

Allaha emanet olun canm, bebiş ve sen için hayırlisi olsun.

walla burda biri demişti ama kım demişti hatrlayamadim :)

Evet yanı sezeryan olursa kuşak işi yatar.

Neden tasiniyorsunuz tatlm?
Ya ben evim küçük die istiyordum çıkmayı ama bi türlü içime sinen yer bulamamıştım bir kaç gün önce eşim bi ilana rastlamİş gittik baktık beğendim evi eşim herşeyi ben hallederim sen tamam de yeter dedi böylece bi anda taşınıyor olduk ay başında yeni evimizde olcaz nası olacaksa her gün biraz biraz toparlanmayı düşünüyorum

Cnmm Allah kolaylık versin, yardm edecek var di mi ?sen stres de yapma yorma da kendini bi şekilde halleder yakınlarınız
Ailem memlekette biz ankaradayız tek tesellim burda üniversitede ve kara harpte sporcu kuzenlerim var onlar yardım ederse daha da kolaylaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…