2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kolay gelsin canım sen yine de annenleri vs cagirvs

Geçmiş olsun canım. 15 gün önce niye iğne vurdular? Erken doğum riskin mi vardı? İnşallah bebeğin zamanında gelir canım. İçini ferah tut, bol bol dinlen. Yorma kendini.

Cnm bn soyle bir yorum okudum a101deki ile ilgili kumasini yikamadan aşınmış sadece bunu duydum ama bisey olmaz bnce ondan da icine batanniye yastik falan koyacagiz zaten cok cukur cunku
chnb fiyatı o kadar uygun ki aşınsa ne olur. Zaten Dediğin gibi içine battaniye serilir. Birde e-bebekte oto koltuğunun içine konan minderli kılıf gibi bir şey görmüştüm bellki ondan da alabilirsin.

Kızın kaç haftalık doğmuştu?
39+3 ilkinde cahildim normal kontrole diye gittim dr fırçayı çekti doğum başlamış diye ben ogün doğurcamı hissettim ama ağdamı yapan kadın sancın gelirse kimseye söyleme kaçar dedi söylemedim eşime bebek çantasını alalım dedim almadı dr yanından çıkınca göbek atmıştım doğuruyorum diye

Ailem memlekette biz ankaradayız tek tesellim burda üniversitede ve kara harpte sporcu kuzenlerim var onlar yardım ederse daha da kolaylaşır
Evet cnm sen yinede anneni çağır son dönemindesin biz sana ne kadar dikkat et desekte ağır kaldırmasanda bütüngün iş yapıcaksın bitsin diye çağır anneni kalsın doğuma kadar

Walla elifcim senn su rahatliğina hayranım, keske benım doğum kocum olsan Oyle anlatıyosun ki sanki 10 tane gamile kalır, 10 tanesini de normal
Doğurasım geliyo :)
ama oyle canım tamam ıllakı zorlugu var ama doğumun sonrasının rahatlıgı hıc bıseyde yok bıcak yıyıp doğum yapanları gorunce bebeklerını rahat kucaklarına bıle alamıyolar bırak emzırmeyı

ben oie nin oto koltuğu ana kucağunı aldım arabamız sunny baby onunda oto koltuğu var sana linki atayım
http://www.e-bebek.com/joie-gemm-0-13-kg-oto-koltugu_JOI-C0911MDN000
Teşekkürler canım. Link çıkmamış. Sunny baby, baston tipi değil mi?

daha karar vermedim araştırma aşmasındayım sen baktınmı markalara
Ben de karar vermedim. Araştırmalarım sonucu önerilenler:
Ateşölçer:
1) medifine (doktorlar ve hemşirelerin önerisiyle uzaktan ve kulaktan ölçer)
2) Visio focus
3) Chicco Easy Touch Ateş Ölçer
4) braun
5) kraft

Şimdiki doğumun nasıl olacak? 2.si de sezeryan mıydı?

aynen öyle cnm bn aldığım bebek arabasının yanında vardı ana kucağı yoksa alırdım ben bunu zaten 6 ay kullanıyor içine bel desteği alacağım :)

gecmıs olsun canım ınsallah bebegın sabreder 4 5 hafta daha Allah yardımcın olsun

Olmazsa carsidan bakarım pahali olsun istemiyorum.

Benim kraft on senedir kullanıyorum görümcemle kız kardeşimin braun onlarda memnunlar

Hayırlısı, doğacak olanı engellemek ne mümkün. Çok şükür bilim işimizi kolaylaştırıyor. Bak Ciğer geliştirici iğneleri olmuşsun, şimdi 33. Hafta 15 gün sonra 35 olacaksın. Zaman iyice ilerlemiş olaxak. Zaten 36. Hafta normal karşılanıyor. Şükür tehlikeli zamanlar geçti artık. Allah senin ve bebişinin yanında olsun... Kendini üzme hiç bosuna canım.... Sağlıkla kavuşun inşallah.

Yok canım ya o kadar da kötü değil. Çok alttan dikisliler var ben rastalmistim ben bebegi sezaryenle taşırken dikiş üstüne oturamiyordu kişiye göre de değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…