Kolay gelsin canım sen yine de annenleri vs cagirvsYa ben evim küçük die istiyordum çıkmayı ama bi türlü içime sinen yer bulamamıştım bir kaç gün önce eşim bi ilana rastlamİş gittik baktık beğendim evi eşim herşeyi ben hallederim sen tamam de yeter dedi böylece bi anda taşınıyor olduk ay başında yeni evimizde olcaz nası olacaksa her gün biraz biraz toparlanmayı düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. 15 gün önce niye iğne vurdular? Erken doğum riskin mi vardı? İnşallah bebeğin zamanında gelir canım. İçini ferah tut, bol bol dinlen. Yorma kendini.Kızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
Amin canım çok saollAllah yardımcın olsun inşallah sağ alim vaktinde alırsın kucağına
Amin Allah razı olsun canimAllaha emanet olun canm, bebiş ve sen için hayırlisi olsun.
Kızın kaç haftalık doğmuştu?Sancılarım başlamış nst ye bağlanınca dediler ama ben hissetmemiştim suni verdiler fakat kız makat geliş olduğu için sezeryan oldum şimdi normal gibi diyor dr
Evet canım nst de yine sancı çıkmıştı tutturdu erken gelcem diyeGeçmiş olsun canım. 15 gün önce niye iğne vurdular? Erken doğum riskin mi vardı? İnşallah bebeğin zamanında gelir canım. İçini ferah tut, bol bol dinlen. Yorma kendini.
Cnm bn soyle bir yorum okudum a101deki ile ilgili kumasini yikamadan aşınmış sadece bunu duydum ama bisey olmaz bnce ondan da icine batanniye yastik falan koyacagiz zaten cok cukur cunku
39+3 ilkinde cahildim normal kontrole diye gittim dr fırçayı çekti doğum başlamış diye ben ogün doğurcamı hissettim ama ağdamı yapan kadın sancın gelirse kimseye söyleme kaçar dedi söylemedim eşime bebek çantasını alalım dedim almadı dr yanından çıkınca göbek atmıştım doğuruyorum diyeKızın kaç haftalık doğmuştu?
korkma canım uyusturuyolar ya senı kandırmıs yada onun basına oyle bısey gelmısArkadasim oyle dedi benimi kandirdi yanii okadarda korktum he ; (
Evet cnm sen yinede anneni çağır son dönemindesin biz sana ne kadar dikkat et desekte ağır kaldırmasanda bütüngün iş yapıcaksın bitsin diye çağır anneni kalsın doğuma kadarAilem memlekette biz ankaradayız tek tesellim burda üniversitede ve kara harpte sporcu kuzenlerim var onlar yardım ederse daha da kolaylaşır
ama oyle canım tamam ıllakı zorlugu var ama doğumun sonrasının rahatlıgı hıc bıseyde yok bıcak yıyıp doğum yapanları gorunce bebeklerını rahat kucaklarına bıle alamıyolar bırak emzırmeyıWalla elifcim senn su rahatliğina hayranım, keske benım doğum kocum olsan Oyle anlatıyosun ki sanki 10 tane gamile kalır, 10 tanesini de normal
Doğurasım geliyo :)
Teşekkürler canım. Link çıkmamış. Sunny baby, baston tipi değil mi?ben oie nin oto koltuğu ana kucağunı aldım arabamız sunny baby onunda oto koltuğu var sana linki atayım
http://www.e-bebek.com/joie-gemm-0-13-kg-oto-koltugu_JOI-C0911MDN000
Ben de karar vermedim. Araştırmalarım sonucu önerilenler:daha karar vermedim araştırma aşmasındayım sen baktınmı markalara
Şimdiki doğumun nasıl olacak? 2.si de sezeryan mıydı?Ahhhh ben ya ben bebek doğmak üzereydi ilk doğumda makası istedi hemsireden ben kesilmeyen çok korkarım attım kendimi o masadan sezaryenle aldı hem de doğuma çok az kaldiydi hem o kadar acı çektim hem sezaryen oldum. Sezaryen masum değil o sezaryende sezaryen dikisime mesane yapışmış malesef seneler sonra rahim ağzıma dikiş atılırken farkedildi bir de onu ayırdı dr ler.
aynen öyle cnm bn aldığım bebek arabasının yanında vardı ana kucağı yoksa alırdım ben bunu zaten 6 ay kullanıyor içine bel desteği alacağım :)chnb fiyatı o kadar uygun ki aşınsa ne olur. Zaten Dediğin gibi içine battaniye serilir. Birde e-bebekte oto koltuğunun içine konan minderli kılıf gibi bir şey görmüştüm bellki ondan da alabilirsin.
yok ya bebek urunlerınde o sekılde bısey yapılcanı zannetmıyorum bu tur fabrıkalar ıncelenıyo dıye bılıyorumKuvetin plastiğinde kanserojen varmidir kı
gecmıs olsun canım ınsallah bebegın sabreder 4 5 hafta daha Allah yardımcın olsunKızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
Bende zannetmiyorum cnm ya hepsi plastik markadan dolayı fiyatlar değişiyor bence hepsi aynıdır diye düşünüyorumKuvetin plastiğinde kanserojen varmidir kı
Olmazsa carsidan bakarım pahali olsun istemiyorum.chnb fiyatı o kadar uygun ki aşınsa ne olur. Zaten Dediğin gibi içine battaniye serilir. Birde e-bebekte oto koltuğunun içine konan minderli kılıf gibi bir şey görmüştüm bellki ondan da alabilirsin.
Teşekkürler canım. Link çıkmamış. Sunny baby, baston tipi değil mi?
Ben de karar vermedim. Araştırmalarım sonucu önerilenler:
Ateşölçer:
1) medifine (doktorlar ve hemşirelerin önerisiyle uzaktan ve kulaktan ölçer)
2) Visio focus
3) Chicco Easy Touch Ateş Ölçer
4) braun
5) kraft
Şimdiki doğumun nasıl olacak? 2.si de sezeryan mıydı?
Hayırlısı, doğacak olanı engellemek ne mümkün. Çok şükür bilim işimizi kolaylaştırıyor. Bak Ciğer geliştirici iğneleri olmuşsun, şimdi 33. Hafta 15 gün sonra 35 olacaksın. Zaman iyice ilerlemiş olaxak. Zaten 36. Hafta normal karşılanıyor. Şükür tehlikeli zamanlar geçti artık. Allah senin ve bebişinin yanında olsun... Kendini üzme hiç bosuna canım.... Sağlıkla kavuşun inşallah.Kızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
Yok canım ya o kadar da kötü değil. Çok alttan dikisliler var ben rastalmistim ben bebegi sezaryenle taşırken dikiş üstüne oturamiyordu kişiye göre de değişiyor.ama oyle canım tamam ıllakı zorlugu var ama doğumun sonrasının rahatlıgı hıc bıseyde yok bıcak yıyıp doğum yapanları gorunce bebeklerını rahat kucaklarına bıle alamıyolar bırak emzırmeyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?