- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Canim evden eve tasima sirketleri herseyi toplayip,gittigin eve yerlestiriyorlar,sen sadece giyisileri ve bardak tabaklari toplasan yeterli olurYa ben evim küçük die istiyordum çıkmayı ama bi türlü içime sinen yer bulamamıştım bir kaç gün önce eşim bi ilana rastlamİş gittik baktık beğendim evi eşim herşeyi ben hallederim sen tamam de yeter dedi böylece bi anda taşınıyor olduk ay başında yeni evimizde olcaz nası olacaksa her gün biraz biraz toparlanmayı düşünüyorum
Bak alanlar da olmuş forumda A 101 den, memnunlar. Bence kaçırma Fırsatı canım. Biz ilk araba koltuğınu almıştık minnoşun:)Olmazsa carsidan bakarım pahali olsun istemiyorum.
Canim mecburen sezaryen. Benim ilk oğlum anlattığım gibi sezaryen oldu.sonra 25 haftalık normal doğum yaptım. Sonrası gebelikte karnimdan 4 yerden küçük kesilerle rahim ağzını diktiler çık üstten erken doğmasına diye. Bu dikiş şeklinde olan mecbur sezaryen oluyor çünkü vajinal yoldan alınamıyor bu dikiş. Sezaryen oldum ve o dikiş kaynaşmış bu gebelikte de duruyor hala yine sezaryen mecburen. Ama normal dogumumda çok kolay ve güzeldi 800 gram dogmustu gerci bebek.Teşekkürler canım. Link çıkmamış. Sunny baby, baston tipi değil mi?
Ben de karar vermedim. Araştırmalarım sonucu önerilenler:
Ateşölçer:
1) medifine (doktorlar ve hemşirelerin önerisiyle uzaktan ve kulaktan ölçer)
2) Visio focus
3) Chicco Easy Touch Ateş Ölçer
4) braun
5) kraft
Şimdiki doğumun nasıl olacak? 2.si de sezeryan mıydı?
Mutfak ve kıyafetleri de topluyorlar ben o şeklde taşındım. Çekmeceleri hiç boşaltmıyorlar , askıdakileri de sarıyorlar. Getirip yerine koyuyorlar. Mutfağı da kendileri topluyor ama onu yerleştirmiyorlar. ( zaten insan önce bir yıkamak istiyor) Onun dışında her yer yerleşiyor. Sen hiçbirşeye dokunmuyorsun.Canim evden eve tasima sirketleri herseyi toplayip,gittigin eve yerlestiriyorlar,sen sadece giyisileri ve bardak tabaklari toplasan yeterli olur
Ikisininde kendine gore zorluklari var,hakkimizda hangisi hayirlisi ise oolsun ne diyelim,bir sekilde dogacaklar artikYok canım ya o kadar da kötü değil. Çok alttan dikisliler var ben rastalmistim ben bebegi sezaryenle taşırken dikiş üstüne oturamiyordu kişiye göre de değişiyor.
benım ılk dogumum cok dıkıslı olmustu oda açılmam olmadan doguma aldıkları ıcın 2,5 cm le doguma aldılar kesmek zorunda kaldılar ama artık açılmıyosa almıyolar normal doguma dırek sezeryanYok canım ya o kadar da kötü değil. Çok alttan dikisliler var ben rastalmistim ben bebegi sezaryenle taşırken dikiş üstüne oturamiyordu kişiye göre de değişiyor.
Güle güle kullanın bizim küçük oğlanın isofiksli var ama anakucagi değil. Normal oto koltugu. bu sefer portbebe de almayacagimBak alanlar da olmuş forumda A 101 den, memnunlar. Bence kaçırma Fırsatı canım. Biz ilk araba koltuğınu almıştık minnoşun:)
Sağo canım. Bizimki de oto koltuğu aslında, aldığımız bebek Arabası ile de uyumlu. Ilk 6 ay bebek Arabasına onu takıcam.Güle güle kullanın bizim küçük oğlanın isofiksli var ama anakucagi değil. Normal oto koltugu. bu sefer portbebe de almayacagim
2,5 mu? Ah kıyamam...benım ılk dogumum cok dıkıslı olmustu oda açılmam olmadan doguma aldıkları ıcın 2,5 cm le doguma aldılar kesmek zorunda kaldılar ama artık açılmıyosa almıyolar normal doguma dırek sezeryan
aynen canım o donemlerde devlet hastanelerıde kotuydu bende cahildim 13 saatte acılmayınca kestıler artık sımdıkı sıstemde açılmıyosa dırek sezeryana alıyolar garezleri banaymıs2,5 mu? Ah kıyamam...
Ay gelmiş geçmiş ama kesmiş de geçmiş arkadaşımaynen canım o donemlerde devlet hastanelerıde kotuydu bende cahildim 13 saatte acılmayınca kestıler artık sımdıkı sıstemde açılmıyosa dırek sezeryana alıyolar garezleri banaymıs
Allah kolaylık versin. Kendini fazla yorma canım.Ya ben evim küçük die istiyordum çıkmayı ama bi türlü içime sinen yer bulamamıştım bir kaç gün önce eşim bi ilana rastlamİş gittik baktık beğendim evi eşim herşeyi ben hallederim sen tamam de yeter dedi böylece bi anda taşınıyor olduk ay başında yeni evimizde olcaz nası olacaksa her gün biraz biraz toparlanmayı düşünüyorum
Ayyy korku filmi gibiAy gelmiş geçmiş ama kesmiş de geçmiş arkadaşımyahu insanın başına gelecek varsa önüne geçemiyor bazen iste. Ben geçtiğimiz Kasım sonu bebeğimi kaybettim kürtajlar aldılar. Üstüne 2-3 ay adet göremedim bir gece inanılmaz bir sancıyla Haydarpaşa numune acile gittim. O da öZel hastanelerde Jinekolog olmuyor diye. Adam benş kandırıp anestezi vermeden operasyon yaptı resmen! Aklım uçtu, öleceğin zannettim acıdan . Sonra bana bir de pişkin pişkin a kürtajı anestezi ile mi Yaptılar daha önce diyor 2015 yılında, 36 Yaşında İstanbul'un göbeğinde aha da benim suçum bu Başıma gelen dediydim
Sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah çok güzeller :))Merhaba aralik anneleri ve minnoslariBunlarda bizim bebikonun ceyizleri ama sanki daha eksik cok
Masallah pek guzeller,gule gile kullansin minik,Bide bunlar
Zalım doktor!Ayyy korku filmi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?