2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Zalım doktor! Allahtan yaptığı işlem doğruymuş. 1 ay sonra hamile kaldım ğ
Iyi bari cektigine degmis.dusuk yaptigimda bende dogumevine gitmistim cok memnun kalmistim,ne bir yerim agridi ne bisey hissettim,sagolsun hastabakicilar beni teselli etmislerdi

başın sagolsun canım sımdıkı doktorumdan cok cok memnunum ben. bende bundan oncekı gebelıgımı 5 aylıkken normal dogumla sonlandırıldı dogumdan sonra plaesanta parcası kalmıs dıye kurtaj yapılcaktı yemek yeme dedıgı halde yedıgım ıcın narkoz veremedı mecbur canlı oldum çok anlayıslı cok nazıl bı adam Allah karşımıza hep ıyı ınsanları cıkarsın ınsallah

KEVOK canım geçmiş olsun yazını alıntılardan okudum geçmişte bulamadım. Umarım bol bol dinlenme ile vaktinde gelir paşa. Sende kendine dikkat et

Bnm de kntroller 2 haftaya düştü haftaya ctesi gidince dr a sorucam aşıyı haberleşelim bu konuda. Eğer bebiş de koruncaksa iyi olur aslında

suul 2. operasyonun sebebi neydi? Çok geçmiş olsun. Nasıl bir doktorumuş öyle?

Merhaba aralik anneleri ve minnoslari Bunlarda bizim bebikonun ceyizleri ama sanki daha eksik cok
BENNU__ güle güle kullan.

Kizlar ben karar veremedim ic citcitlilar disinda kactane dış giysisi olmali ayrica malum kara kista geliyolar alt ust 2 katmi giydiricez

Âmin canım ... Senin de başın Sağolsun... Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

Iyi bari cektigine degmis.dusuk yaptigimda bende dogumevine gitmistim cok memnun kalmistim,ne bir yerim agridi ne bisey hissettim,sagolsun hastabakicilar beni teselli etmislerdi
Ne güzel... Benim gece sabaha karşıydı canım... Ilk önce Zeynep kamil doğum hastenesine gittim artık hamile Değilim diye bakmadılar Doktor orada olmamdan baya mutsuzdu :)

Benim 10 tane alt üst vardır 3 4 tane de ayaklı tulum var. Ben kısa ya da uzun kolluydu badi üzerine alt üst takım ya da tulum giydiriyorum. Ince penye yelekler bazen de. Soğuk gibiyse ince ayaklı pijama içine bir de
Kizlar ben karar veremedim ic citcitlilar disinda kactane dış giysisi olmali ayrica malum kara kista geliyolar alt ust 2 katmi giydiricez

Ne güzel... Benim gece sabaha karşıydı canım... Ilk önce Zeynep kamil doğum hastenesine gittim artık hamile Değilim diye bakmadılar Doktor orada olmamdan baya mutsuzdu :)
Zeynep kamilde ben de 11 gün yatmistim erken doğacaktır diye tedavileri ise yaradı ama.

Evet cnm sen yinede anneni çağır son dönemindesin biz sana ne kadar dikkat et desekte ağır kaldırmasanda bütüngün iş yapıcaksın bitsin diye çağır anneni kalsın doğuma kadar
Doğuma kadar kalmasa da taşınacağım zaman bi kaç gün gelcek sonra gidip tekrar doğuma gelcek inş

Zeynep kamilde ben de 11 gün yatmistim erken doğacaktır diye tedavileri ise yaradı ama.
Çok deneyimliler Zeynep Kamil de, ama işte ben artık hamile Değilim diye acilde bana bakmamışlar, göndermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…