- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Iyi bari cektigine degmis.dusuk yaptigimda bende dogumevine gitmistim cok memnun kalmistim,ne bir yerim agridi ne bisey hissettim,sagolsun hastabakicilar beni teselli etmislerdiZalım doktor!Allahtan yaptığı işlem doğruymuş. 1 ay sonra hamile kaldım ğ
başın sagolsun canım sımdıkı doktorumdan cok cok memnunum ben. bende bundan oncekı gebelıgımı 5 aylıkken normal dogumla sonlandırıldı dogumdan sonra plaesanta parcası kalmıs dıye kurtaj yapılcaktı yemek yeme dedıgı halde yedıgım ıcın narkoz veremedı mecbur canlı oldum çok anlayıslı cok nazıl bı adam Allah karşımıza hep ıyı ınsanları cıkarsın ınsallahAy gelmiş geçmiş ama kesmiş de geçmiş arkadaşımyahu insanın başına gelecek varsa önüne geçemiyor bazen iste. Ben geçtiğimiz Kasım sonu bebeğimi kaybettim kürtajlar aldılar. Üstüne 2-3 ay adet göremedim bir gece inanılmaz bir sancıyla Haydarpaşa numune acile gittim. O da öZel hastanelerde Jinekolog olmuyor diye. Adam benş kandırıp anestezi vermeden operasyon yaptı resmen! Aklım uçtu, öleceğin zannettim acıdan . Sonra bana bir de pişkin pişkin a kürtajı anestezi ile mi Yaptılar daha önce diyor 2015 yılında, 36 Yaşında İstanbul'un göbeğinde aha da benim suçum bu Başıma gelen dediydim
Aminn inşallah hepiminizin bebeklerineSağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah çok güzeller :))
Bnm de kntroller 2 haftaya düştü haftaya ctesi gidince dr a sorucam aşıyı haberleşelim bu konuda. Eğer bebiş de koruncaksa iyi olur aslındatamam canım ben dr konuşmadım tatlım aşı konusunu haftaya gidicem ama bence vurulmak bize iyi gelmeyebilir bizim şekerimiz yüksek ve grip ilaçları şekeri çok yükseltiyor benim abim geçen sene vuruldu ve şekeri 300 küsür olmuştu
Ay gelmiş geçmiş ama kesmiş de geçmiş arkadaşımyahu insanın başına gelecek varsa önüne geçemiyor bazen iste. Ben geçtiğimiz Kasım sonu bebeğimi kaybettim kürtajlar aldılar. Üstüne 2-3 ay adet göremedim bir gece inanılmaz bir sancıyla Haydarpaşa numune acile gittim. O da öZel hastanelerde Jinekolog olmuyor diye. Adam benş kandırıp anestezi vermeden operasyon yaptı resmen! Aklım uçtu, öleceğin zannettim acıdan . Sonra bana bir de pişkin pişkin a kürtajı anestezi ile mi Yaptılar daha önce diyor 2015 yılında, 36 Yaşında İstanbul'un göbeğinde aha da benim suçum bu Başıma gelen dediydim
Merhaba aralik anneleri ve minnoslariBunlarda bizim bebikonun ceyizleri ama sanki daha eksik cok
Bu cinsel ilişkiler de nelere kadirmiş arkadas :) biri bebek donmemişse dondurur diyo, biri normal doğumu kolaylaştirir diyo Arkadaslar bence bu erkeklerin cıkarlari ıcın uydurduklari yalan haberler :)
Âmin canım ... Senin de başın Sağolsun... Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi...başın sagolsun canım sımdıkı doktorumdan cok cok memnunum ben. bende bundan oncekı gebelıgımı 5 aylıkken normal dogumla sonlandırıldı dogumdan sonra plaesanta parcası kalmıs dıye kurtaj yapılcaktı yemek yeme dedıgı halde yedıgım ıcın narkoz veremedı mecbur canlı oldum çok anlayıslı cok nazıl bı adam Allah karşımıza hep ıyı ınsanları cıkarsın ınsallah
Ne güzel... Benim gece sabaha karşıydı canım... Ilk önce Zeynep kamil doğum hastenesine gittim artık hamile Değilim diye bakmadılarIyi bari cektigine degmis.dusuk yaptigimda bende dogumevine gitmistim cok memnun kalmistim,ne bir yerim agridi ne bisey hissettim,sagolsun hastabakicilar beni teselli etmislerdi
Kizlar ben karar veremedim ic citcitlilar disinda kactane dış giysisi olmali ayrica malum kara kista geliyolar alt ust 2 katmi giydiricez
suul 2. operasyonun sebebi neydi? Çok geçmiş olsun. Nasıl bir doktorumuş öyle?
Rahimde tıkanıklık oluşmuş... Kanama içeride oluyor ama dışarı akmıyormuş. Zaten rahim içi dolduğu içln o derece ağrı yapmış...onunaçtıkar. Benim kaybımdan sonra o dönemim çok acayipti... 2 hamilelik arasın 10-11 kilo aldım. Şiştim de şişti . Hormonlar diyip geçtiler.
BENNU__ güle güle kullan.
Eşim fiyat alıyor canım bakalım biriyle anlaşcak heraldeCanim evden eve tasima sirketleri herseyi toplayip,gittigin eve yerlestiriyorlar,sen sadece giyisileri ve bardak tabaklari toplasan yeterli olur
Zeynep kamilde ben de 11 gün yatmistim erken doğacaktır diye tedavileri ise yaradı ama.Ne güzel... Benim gece sabaha karşıydı canım... Ilk önce Zeynep kamil doğum hastenesine gittim artık hamile Değilim diye bakmadılarDoktor orada olmamdan baya mutsuzdu :)
Doğuma kadar kalmasa da taşınacağım zaman bi kaç gün gelcek sonra gidip tekrar doğuma gelcek inşEvet cnm sen yinede anneni çağır son dönemindesin biz sana ne kadar dikkat et desekte ağır kaldırmasanda bütüngün iş yapıcaksın bitsin diye çağır anneni kalsın doğuma kadar
Gelicek canım bi kaç günlüğüneKolay gelsin canım sen yine de annenleri vs cagirvs
Güle güle giysin bebis hepsi çok güzelmişMerhaba aralik anneleri ve minnoslariBunlarda bizim bebikonun ceyizleri ama sanki daha eksik cok
Çok deneyimliler Zeynep Kamil de, ama işte ben artık hamile Değilim diye acilde bana bakmamışlar, göndermişlerdi.Zeynep kamilde ben de 11 gün yatmistim erken doğacaktır diye tedavileri ise yaradı ama.
amin canım ınsallah saolasınÂmin canım ... Senin de başın Sağolsun... Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?