2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Hayırlisi olsun canım, madem içinize sindi bebekten once tasının tabı Yardim edecek kimseler var mı yannda?

Walla elif sen boyle dedikçe normale iyice özeniyorum ve sıpann kafası dönmeyecek de sezeryan olacağım diye stresim artıyo.

Gecmis olsun canim,stres yaoma,bebegine odaklan,riskli donemleri atlattik sayilir,progestan vermedimi doktorun

Canım doktorumla progestan için telefonda görüştüm. 34. haftana kadar kullan dedi. Bu konuda beni uyardığınız için ikinizede çok teşekkür ederim.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hepimizin bebekleri zamanında sağlıkla doğarlar.
Ooooo daha oydan sonra da vaktiniz var. Sen içini ferah tut.

Oyyy yerim ben o yusufçuk böceğini :))
Çok sevindim canım, konuşmak işe yaramış bak :)

cnm inşallah bekler daha bebeğin ( dualarımız seninle istirahati ihmal etme. Çok dikkat et kendine

cati agrim benimde cok fazla varr ( yuruken bile etkiliyor ! Sejinde.oylemi ?

KEVOK Can'ım Nasıl oldun tüm sayfaları okuyamadım umarım iyisinizdir

kevok cum tekrar geçmiş olsun son durumundan bizide haberdar et muhakkak bebeklerimiz zamanında gelir umarım

KEVOK canım geçmiş olsun yazını alıntılardan okudum geçmişte bulamadım. Umarım bol bol dinlenme ile vaktinde gelir paşa. Sende kendine dikkat et
Kızlar çok teşekkür ederim bu süreçte beni yanlız bırakmadınız.
Bugün hemen bebeğin eşyalarını yıkamaya başladım. İyi ki alışverişimi erkenden bitirmişim. Hafta içi de yavaş yavaş ütüler yerleştiririm. Mobilya takımımız da geldi zaten.
Alışverişimi çok araştırarak ve çoğunu internetten yaptım. Bu konuda yardım isteyenlere yardımcı olurum.
Çatı ağrısı bacak arama çok vuruyor.
Yürümekte zorluk çekiyorum bazen.
Ayrıca meltem bu dönmeyen bebeklerle ilgili dün kitapta birşey okumuştum.
Birazdan fotoğrafını çeker paylaşırım seninle..

Benim 10 tane alt üst vardır 3 4 tane de ayaklı tulum var. Ben kısa ya da uzun kolluydu badi üzerine alt üst takım ya da tulum giydiriyorum. Ince penye yelekler bazen de. Soğuk gibiyse ince ayaklı pijama içine bir de
Arkadasimin 3 aylik bebegi var ona sordum 7 kat elbise yeter dedi ama yetmez dimi ablacim

meltemcivil
Canım net okunuyor mu bilmiyorum ama endişelenecek bi durum yok.

Eklentiler

• 20151017_181337.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 20151017_181427.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 234
Alışverişini bitirmiş olman güzel. Doğum bu, ne zaman olacağı belli olmaz. Madem çok araştırarak ve internetten yaptın. Hemen öneri isteyeyim. Almam gerekenler aşağıda yazıyor.
1) Bebek arabası
2) Oto koltuğu
3) Ateş ölçer
4) Küvet-kova-maşrafa-file
5) Banyo havlusu-sünger
6) Şampuan
7) Emzirme atleti (2 adet almıştım. Tekrar alacağım, yetmez)
8) Lohusa tacı
9) Depend hasta bezi
10) Burun aspiratörü(otribebe düşünüyorum)
11) Biberon(avent veya nuk)(kaç ml.lik ve kaç adet?)
12) Tırnak makası-Tarak(chicco ya da bebedor)
13) Islak mendil(unibaby yenidogan-babyme)

canım ben ateş ölçer medifine aldım doktorların ve hemşirelerin tavsiyesi var
banyo süngeri almadım gerek görmedim
şampuan mustela aldım hem konak önleyici hem de şampuanını
emzirme atleti almadım sütyenini aldım sence gerekli mi atlet..onu bilemedim hangisi kullanışlı olur sanki atlette göğüslerim toplanmaz gibi geliyor alayım mı sence?
depentin hasta kilotunu aldım bez almadım
biberon avent cam aldım

Canim çok sevindim iyi olmana lutfen yorma kendini yerçekimini karşı durmak çok önemli ne kadar yarardan o kadar az kisalir rahim ağzı uzunluğu. Progestan erken doğumu engellemede etkinliği kanıtlanmış bir ilaç. Her şey güzel olacak inşallah.müziğin güle güle kullansin esyalarini

Ben hasta kilosu bilmiyorum o ne canım. Ben atlet aldım ama pek kullanamadim. Sutyen daha iyi bence de. Likrali atlet giyince iyi oluyor yukardan da açılımı kolay oluyor.

Bebeği sünger olmadan nasıl yıkayacaksın?

Ben yaz kış hep atlet giyen biriyim. Çok üşürüm, o yüzden benim için atlet şart. Normal atletlerimin hiçbirine sığamıyorum. O yüzden şimdiden giymeye başladım. Jokerde indirim vardı, 18 TL ye aldım. Çok memnunum. Yazın sıcaklarda atlet fazla geldiğinde sadece emzirme sütyeni kullanırım. Ama şimdilik benim tercihim atlet. Normal atlet gibi değil canım, sütyenli gibi. Düz model olan emzirme atletleri bana da pek kullanışlı gelmedi, toparlamaz sanki

Dependin hasta kilodunu alacağım. Hasta bezi diye yanlış yazmışım.

Ben hasta kilosu bilmiyorum o ne canım. Ben atlet aldım ama pek kullanamadim. Sutyen daha iyi bence de. Likrali atlet giyince iyi oluyor yukardan da açılımı kolay oluyor.
Depend marka hasta kilodu. Çok fazla internette olumlu yorum okudum. Kullan at şeklinde. Yıkamaya gerek kalmıyor. Ped ya da bez değiştirmeye gerek yok.

Atlet aldım ve şu anda da kullanıyorum. Şimdilik sadece normal atlet niyetine.

Doğumdan sonra kanama ne kadar sürer? Ped kullanmak daha mı mantıklı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…