- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Biz de seni özledik.kızlarrr nasılsınız
ev de internet sorunu vardı giremedim bayadır. nasılsınız, herşey yolunda mı, kötü haberler yoktur umarım..
çok özledim sizleri
yok canım sen endıse etme doner o dahaWalla elif sen boyle dedikçe normale iyice özeniyorum ve sıpann kafası dönmeyecek de sezeryan olacağım diye stresim artıyo.
canım, kimler erken doğum belirtileri yaşıyor? sen nasılsın kızın olacağı kesin değil miBiz de seni özledik.
Çok şükür herşey yolunda sayılır. Erken doğum belirtileri yaşayan birkaç anne adayımız var. İğnelerle serumlarla doğumlar ertelendi. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla doğum yaparız.
Evet kızım olacağı kesinleşti artıkcanım, kimler erken doğum belirtileri yaşıyor? sen nasılsın kızın olacağı kesin değil mi
hayırlı olsun.. kız evlat candırEvet kızım olacağı kesinleşti artıkÇok şükür ben ve bebeğim iyiyiz. Dün çalışabilir raporumu aldım. Bebeğim 42cm. ve 1800gr. olmuş. 37.hafta sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.
BugünKEVOK yazmıştı. Birkaç gün önce de 2-3 kişi yazmıştı. ( @ebru41 var. Diğerlerini unuttum ) Umarım herkes zamanında sağlıkla bebeğine kavuşur. Ayrıca kartopi 'nin karaciğer enzim değerleri yükselmişti.
Maşallah bebeğine.hayırlı olsun.. kız evlat candırbenim de 2.5 hafta önce gittiğimde 1600 41 cm di. benim kesin erkek.
valla normal doğum yapmıştım ben oğlumu. şimdide normal bekliyorum. kalça ağrılarım ve vajinal basım var ama bu haftalarda normal bunlar. kevok iğne vs.. mi kullanıyor. bir de elifeva'nın kesin kızı mı olacak
Canim kişiye ve doğum şekline göre değişiyor sezaryende daha az sürer ama benim miktar az olsada 40 i buluyor hatta 40 çıkınca da adet oluyorum hemen. Bedeni var mi kulotlarinBebeği sünger olmadan nasıl yıkayacaksın?
Ben yaz kış hep atlet giyen biriyim. Çok üşürüm, o yüzden benim için atlet şart. Normal atletlerimin hiçbirine sığamıyorum. O yüzden şimdiden giymeye başladım. Jokerde indirim vardı, 18 TL ye aldım. Çok memnunum. Yazın sıcaklarda atlet fazla geldiğinde sadece emzirme sütyeni kullanırım. Ama şimdilik benim tercihim atlet. Normal atlet gibi değil canım, sütyenli gibi. Düz model olan emzirme atletleri bana da pek kullanışlı gelmedi, toparlamaz sanki
Dependin hasta kilodunu alacağım. Hasta bezi diye yanlış yazmışım.
Depend marka hasta kilodu. Çok fazla internette olumlu yorum okudum. Kullan at şeklinde. Yıkamaya gerek kalmıyor. Ped ya da bez değiştirmeye gerek yok.
Atlet aldım ve şu anda da kullanıyorum. Şimdilik sadece normal atlet niyetine.
Doğumdan sonra kanama ne kadar sürer? Ped kullanmak daha mı mantıklı?
Ya bebeğe göre de değişir bazısı çok kusuyor bazısı erkekler her alt açınca çiş yapıyor. O arkadaş versin en güzeli ilk zaman kiyafetlerini:))Arkadasimin 3 aylik bebegi var ona sordum 7 kat elbise yeter dedi ama yetmez dimi ablacim
Canım doktorumla progestan için telefonda görüştüm. 34. haftana kadar kullan dedi. Bu konuda beni uyardığınız için ikinizede çok teşekkür ederim.
vajinal fitil olarak kullanirsan cok yararini gorursun csnim,bence sen hic utu falanda yapma sadece uzan,yer cekimine maruz kalma
Kızlar çok teşekkür ederim bu süreçte beni yanlız bırakmadınız.
Bugün hemen bebeğin eşyalarını yıkamaya başladım. İyi ki alışverişimi erkenden bitirmişim. Hafta içi de yavaş yavaş ütüler yerleştiririm. Mobilya takımımız da geldi zaten.
Alışverişimi çok araştırarak ve çoğunu internetten yaptım. Bu konuda yardım isteyenlere yardımcı olurum.
Çatı ağrısı bacak arama çok vuruyor.
Yürümekte zorluk çekiyorum bazen.
Ayrıca meltem bu dönmeyen bebeklerle ilgili dün kitapta birşey okumuştum.
Birazdan fotoğrafını çeker paylaşırım seninle..
evet canım sukurler olsun kesın kız dedıler ayrıntılıda kukusunu gosterdıler sonradan pipi büyütmesındehayırlı olsun.. kız evlat candırbenim de 2.5 hafta önce gittiğimde 1600 41 cm di. benim kesin erkek.
valla normal doğum yapmıştım ben oğlumu. şimdide normal bekliyorum. kalça ağrılarım ve vajinal basım var ama bu haftalarda normal bunlar. kevok iğne vs.. mi kullanıyor. bir de elifeva'nın kesin kızı mı olacak
haha o erkek bebeklerın çiş yapması yokmu bezlerkenYa bebeğe göre de değişir bazısı çok kusuyor bazısı erkekler her alt açınca çiş yapıyor. O arkadaş versin en güzeli ilk zaman kiyafetlerini:))
tatlım bebişlerin kirinden ne olacak ki :) elimle hafif hafif ovarım diye düşünmüştüm ama şimdi kafam karşıtıBebeği sünger olmadan nasıl yıkayacaksın?
Ben yaz kış hep atlet giyen biriyim. Çok üşürüm, o yüzden benim için atlet şart. Normal atletlerimin hiçbirine sığamıyorum. O yüzden şimdiden giymeye başladım. Jokerde indirim vardı, 18 TL ye aldım. Çok memnunum. Yazın sıcaklarda atlet fazla geldiğinde sadece emzirme sütyeni kullanırım. Ama şimdilik benim tercihim atlet. Normal atlet gibi değil canım, sütyenli gibi. Düz model olan emzirme atletleri bana da pek kullanışlı gelmedi, toparlamaz sanki
Dependin hasta kilodunu alacağım. Hasta bezi diye yanlış yazmışım.
Depend marka hasta kilodu. Çok fazla internette olumlu yorum okudum. Kullan at şeklinde. Yıkamaya gerek kalmıyor. Ped ya da bez değiştirmeye gerek yok.
Atlet aldım ve şu anda da kullanıyorum. Şimdilik sadece normal atlet niyetine.
Doğumdan sonra kanama ne kadar sürer? Ped kullanmak daha mı mantıklı?
Teşekkür ederim canım. 2 boyu var.Canim kişiye ve doğum şekline göre değişiyor sezaryende daha az sürer ama benim miktar az olsada 40 i buluyor hatta 40 çıkınca da adet oluyorum hemen. Bedeni var mi kulotlarin
canım depentin hasta kilotu var büyük boy aldım sezeryanla olacak ve çok da yüksek beli ..içinde çok küçük çocuk bezi var :)kullan at şeklinde kullanılıyor..ben de atleti kullanama gibime geliyor çünkü benimkiler çok büyük sütyenli olana baktım ama toplamaz göğüslerimi :)Ben hasta kilosu bilmiyorum o ne canım. Ben atlet aldım ama pek kullanamadim. Sutyen daha iyi bence de. Likrali atlet giyince iyi oluyor yukardan da açılımı kolay oluyor.
Hala klavyeyi kapatmadinmi senMüziğin minigin :))
Ya bebeğe göre de değişir bazısı çok kusuyor bazısı erkekler her alt açınca çiş yapıyor. O arkadaş versin en güzeli ilk zaman kiyafetlerini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?