2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlarrr nasılsınız
ev de internet sorunu vardı giremedim bayadır. nasılsınız, herşey yolunda mı, kötü haberler yoktur umarım..

çok özledim sizleri
Biz de seni özledik.
Çok şükür herşey yolunda sayılır. Erken doğum belirtileri yaşayan birkaç anne adayımız var. İğnelerle serumlarla doğumlar ertelendi. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla doğum yaparız.

canım, kimler erken doğum belirtileri yaşıyor? sen nasılsın kızın olacağı kesin değil mi

canım, kimler erken doğum belirtileri yaşıyor? sen nasılsın kızın olacağı kesin değil mi
Evet kızım olacağı kesinleşti artık Çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz. Dün çalışabilir raporumu aldım. Bebeğim 42cm. ve 1800gr. olmuş. 37.hafta sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.

Bugün KEVOK yazmıştı. Birkaç gün önce de 2-3 kişi yazmıştı. ( @ebru41 var. Diğerlerini unuttum ) Umarım herkes zamanında sağlıkla bebeğine kavuşur. Ayrıca kartopi 'nin karaciğer enzim değerleri yükselmişti.

hayırlı olsun.. kız evlat candır benim de 2.5 hafta önce gittiğimde 1600 41 cm di. benim kesin erkek.

valla normal doğum yapmıştım ben oğlumu. şimdide normal bekliyorum. kalça ağrılarım ve vajinal basım var ama bu haftalarda normal bunlar. kevok iğne vs.. mi kullanıyor. bir de elifeva'nın kesin kızı mı olacak

Maşallah bebeğine.
elifeva 'nın kesin kızı olacak.
KEVOK 2-3 sayfa önce ayrıntılı olarak yazmıştı.

Ay kızlar artık ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum iç çamaşırımı bile giyemiyorum çorapta napçaz böyle kızda böyle olmamıştım patlıcam sanki

Canim kişiye ve doğum şekline göre değişiyor sezaryende daha az sürer ama benim miktar az olsada 40 i buluyor hatta 40 çıkınca da adet oluyorum hemen. Bedeni var mi kulotlarin

evet canım sukurler olsun kesın kız dedıler ayrıntılıda kukusunu gosterdıler sonradan pipi büyütmesınde

Ya bebeğe göre de değişir bazısı çok kusuyor bazısı erkekler her alt açınca çiş yapıyor. O arkadaş versin en güzeli ilk zaman kiyafetlerini:))
haha o erkek bebeklerın çiş yapması yokmu bezlerken daha acemıydım buyuk oglumun 40 ı cıkmamıstı yere uzandım bezı almak ıcın kalktıgımda bebegın yuzunde ıslaklık vardı yalanıyodu sonradan anladım işedıgını sildim dıyede kızıyodu

tatlım bebişlerin kirinden ne olacak ki :) elimle hafif hafif ovarım diye düşünmüştüm ama şimdi kafam karşıtı

Ben hasta kilosu bilmiyorum o ne canım. Ben atlet aldım ama pek kullanamadim. Sutyen daha iyi bence de. Likrali atlet giyince iyi oluyor yukardan da açılımı kolay oluyor.
canım depentin hasta kilotu var büyük boy aldım sezeryanla olacak ve çok da yüksek beli ..içinde çok küçük çocuk bezi var :)kullan at şeklinde kullanılıyor..ben de atleti kullanama gibime geliyor çünkü benimkiler çok büyük sütyenli olana baktım ama toplamaz göğüslerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…