peşinden gelıom kızAmanin safak 50 olmus ya benim
ilk 3 aya yeter canım bı kacta kışlık suveter yelek felan yaptıysan tamam ama ayaksız bı ıkı pıjama takımı daha alabılırsınKızlar ya 0-3 ay giyeceği şeyleri askıya astım bukadar yeter diyo herkes ama bana az geliyo toplam 10 tane kıyafeti var tulum ve alt üst takım olarak sizce yeter mi alayım mı biraz daha kundak yapacağım için yeter diyolar
Ayaksız 2 pijama takımı var alt olarak ta 4 tane ayaklı pantolonu var . Süveter 2 tane var küçük. Abartmak istemiyorum ilk 3 ay lık kıyafetler 1-2 giyişte hemen küçücük kalıyo zatenilk 3 aya yeter canım bı kacta kışlık suveter yelek felan yaptıysan tamam ama ayaksız bı ıkı pıjama takımı daha alabılırsın
evet tatlım hiç aklıma gelmemişti sağolasın :)sedef21 ağız mendili olarak aldiginiz yada tülbent lerlede bebegi yikayabilirsiniz ki daha yumuşak oluyor bence
Sen korkuyosan ya biz ne yapalim,cogumuzun ilk dogumu olacak,basimiza neler gelecegini bilmiyoruzpeşinden gelıom kızgun azaldıkca korku artıyo hergun esıme dıom su kadar gun kaldı bu kadar gun kaldı dıe
Çok güzel canım zibin lar yeterli ama bebisler kış bebegi olucak oyuzden bende birazdaha kalın tulum takım felan almayi dusunuyorum bide alttaki kutuları nerden aldın banada lazım çok iyi yapmisinKızlar ya 0-3 ay giyeceği şeyleri askıya astım bukadar yeter diyo herkes ama bana az geliyo toplam 10 tane kıyafeti var tulum ve alt üst takım olarak sizce yeter mi alayım mı biraz daha kundak yapacağım için yeter diyolar
Benim de şafak 52 yazıyor ama 17 Kasım sezeryan tarihine ne kaldı benim hesaplayiver canımAmanin safak 50 olmus ya benim
H&m bebek bölümünde kalın alt üst takımlar var aldım benÇok güzel canım zibin lar yeterli ama bebisler kış bebegi olucak oyuzden bende birazdaha kalın tulum takım felan almayi dusunuyorum bide alttaki kutuları nerden aldın banada lazım çok iyi yapmisin
Amin canım ya cookk sağ olgecmıs olsun canım ınsallah bebegın sabreder 4 5 hafta daha Allah yardımcın olsun
Çok içten bi yazı olmuş çok tesekkur ederim okuyunca hissettim inan. Allah bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinHayırlısı, doğacak olanı engellemek ne mümkün. Çok şükür bilim işimizi kolaylaştırıyor. Bak Ciğer geliştirici iğneleri olmuşsun, şimdi 33. Hafta 15 gün sonra 35 olacaksın. Zaman iyice ilerlemiş olaxak. Zaten 36. Hafta normal karşılanıyor. Şükür tehlikeli zamanlar geçti artık. Allah senin ve bebişinin yanında olsun... Kendini üzme hiç bosuna canım.... Sağlıkla kavuşun inşallah.
tamam canım konuşuruz muhakkak sen alışverişini tamamladın mı denizcimBnm de kntroller 2 haftaya düştü haftaya ctesi gidince dr a sorucam aşıyı haberleşelim bu konuda. Eğer bebiş de koruncaksa iyi olur aslında
Evett benim ki erkenci ignelerle duruyooEvet kızım olacağı kesinleşti artıkÇok şükür ben ve bebeğim iyiyiz. Dün çalışabilir raporumu aldım. Bebeğim 42cm. ve 1800gr. olmuş. 37.hafta sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.
Bugün @KEVOK yazmıştı. Birkaç gün önce de 2-3 kişi yazmıştı. ( A Alisinannesi var. Diğerlerini unuttum) Umarım herkes zamanında sağlıkla bebeğine kavuşur. Ayrıca @kartopi 'nin karaciğer enzim değerleri yükselmişti.
canım ben iki tane oto koltuğu almak zorundaydık biri tek oto koltuğu ana kucağu joie marka diğeri arabasıyla takım sunn babyTeşekkürler canım. Link çıkmamış. Sunny baby, baston tipi değil mi?
Ben de karar vermedim. Araştırmalarım sonucu önerilenler:
Ateşölçer:
1) medifine (doktorlar ve hemşirelerin önerisiyle uzaktan ve kulaktan ölçer)
2) Visio focus
3) Chicco Easy Touch Ateş Ölçer
4) braun
5) kraft
Şimdiki doğumun nasıl olacak? 2.si de sezeryan mıydı?
Kızlar heran adet olcakmis gibi kasıklarım belim agriyo ayaklarım usuyor yün patikleri giydim yani artık
Evet çok şükür:) 8. Ayın ilk haftası da bittiBir gun daha bitti kizlar
Haftaya soracam bu konuyu senin için sende doktoruna sor bu kadar stres yapma o da daha erken diyecektir
10 takım bence gayet yeterli baktın yetmio alırsınKızlar ya 0-3 ay giyeceği şeyleri askıya astım bukadar yeter diyo herkes ama bana az geliyo toplam 10 tane kıyafeti var tulum ve alt üst takım olarak sizce yeter mi alayım mı biraz daha kundak yapacağım için yeter diyolar
Canım doktorumla progestan için telefonda görüştüm. 34. haftana kadar kullan dedi. Bu konuda beni uyardığınız için ikinizede çok teşekkür ederim.
Kızlar çok teşekkür ederim bu süreçte beni yanlız bırakmadınız.
Bugün hemen bebeğin eşyalarını yıkamaya başladım. İyi ki alışverişimi erkenden bitirmişim. Hafta içi de yavaş yavaş ütüler yerleştiririm. Mobilya takımımız da geldi zaten.
Alışverişimi çok araştırarak ve çoğunu internetten yaptım. Bu konuda yardım isteyenlere yardımcı olurum.
Çatı ağrısı bacak arama çok vuruyor.
Yürümekte zorluk çekiyorum bazen.
Ayrıca meltem bu dönmeyen bebeklerle ilgili dün kitapta birşey okumuştum.
Birazdan fotoğrafını çeker paylaşırım seninle..
Yrn gidicez kalan eksikleri halledicemtamam canım konuşuruz muhakkak sen alışverişini tamamladın mı denizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?