2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ya 0-3 ay giyeceği şeyleri askıya astım bukadar yeter diyo herkes ama bana az geliyo toplam 10 tane kıyafeti var tulum ve alt üst takım olarak sizce yeter mi alayım mı biraz daha kundak yapacağım için yeter diyolar

Eklentiler

• image.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 117
ilk 3 aya yeter canım bı kacta kışlık suveter yelek felan yaptıysan tamam ama ayaksız bı ıkı pıjama takımı daha alabılırsın

ilk 3 aya yeter canım bı kacta kışlık suveter yelek felan yaptıysan tamam ama ayaksız bı ıkı pıjama takımı daha alabılırsın
Ayaksız 2 pijama takımı var alt olarak ta 4 tane ayaklı pantolonu var . Süveter 2 tane var küçük. Abartmak istemiyorum ilk 3 ay lık kıyafetler 1-2 giyişte hemen küçücük kalıyo zaten

Çok güzel canım zibin lar yeterli ama bebisler kış bebegi olucak oyuzden bende birazdaha kalın tulum takım felan almayi dusunuyorum bide alttaki kutuları nerden aldın banada lazım çok iyi yapmisin

Çok içten bi yazı olmuş çok tesekkur ederim okuyunca hissettim inan. Allah bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Evett benim ki erkenci ignelerle duruyoo

canım ben iki tane oto koltuğu almak zorundaydık biri tek oto koltuğu ana kucağu joie marka diğeri arabasıyla takım sunn baby

Haftaya soracam bu konuyu senin için sende doktoruna sor bu kadar stres yapma o da daha erken diyecektir

Bi kere sordum pek bişey demedi, dönerse döner dönmezse dönmez gibi bişeyler dedi, cuma günü gttiğimde bu konudaki hassasiyetimi dile getiricrm

10 takım bence gayet yeterli baktın yetmio alırsın

Canm benim, hepimiz burda brbrmze destek içşn buradayız tabi ki yannda olacağiz, inan sizin kötü bi hikayeniz ardından güzel haberler alinca sizler kadar ben de seviniyorum :)
Senn bebiş dahil, tüm bebişlerimiz allaha emanet olsunlar. Kendine ve bebise dikkat et annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…