Doktorun 20 gün önce mi alıo sezeryanaBenim de şafak 52 yazıyor ama 17 Kasım sezeryan tarihine ne kaldı benim hesaplayiver canım
Gayet netti canm, okudum Şu egzesizleri deneyeceğim, cok tesekkür ederim. O kadar sıkıntın sırasında bi de bana bilgilendirme mesajı attın
yok canım ya almadık sanrım onu son dakika alıcaz denizcim karar verme aşamasındayız foto atarım canım şu bebeğin odası bir temizlensin deYrn gidicez kalan eksikleri halledicemsen dün yapmışsn cnm az kalmış vakt buldugunda foto isterzzz park yatak aldn mı ?
Suyu zaten bol içiyorum canm, yürüyüşümü de aksatmıyorum, inş doner.
Biz de bugun english homedan iki nevresim takımı aldik, yorgan kalmamişti
Park yatagi bence yuk etme kendine netten al derim.
Canım o seti biliyorum cok guzel bence de :) ındırımde yakala al hemen
arabası sunny travel sistem araba ve oto koltuğu ana kucağı hediye geldiTeşekkürler canım. Link çıkmamış. Sunny baby, baston tipi değil mi?
Ben de karar vermedim. Araştırmalarım sonucu önerilenler:
Ateşölçer:
1) medifine (doktorlar ve hemşirelerin önerisiyle uzaktan ve kulaktan ölçer)
2) Visio focus
3) Chicco Easy Touch Ateş Ölçer
4) braun
5) kraft
Şimdiki doğumun nasıl olacak? 2.si de sezeryan mıydı?
hepsini güle güle kullan folikcim bayağı alışveriş yapmışsın ne güzelBugün Havuzlu Handan epey bişey aldık. Küvet ve file. Göğüs pedi ve kremi, ilaç kaşığı, emzik kutusu, nem ölçer termometre, park yatak, uyku seti, avent yenidoğan 125 ml biberon, 2 eldiven, 1 yenidoğan tulum ve 1 adet set, anne sırt çantası ve portbebe. C/A'dan 1 tane 0-3 ay, 1 tane 3-6 ay kadife tulum, 1 paket 5'li yarım kol çıtçıtlı atlet. Kendime 1 gecelik ekru, 1 sabahlıklı pijama takımı. 1 top 10 metrelik kapı tülü. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yalnız park yatağı 70-120 cm almakla kötü ettik sanırımne dersin? D Dekalpy leylam355
Ay cicislere bak sen. Güle güle giysin bebisin annesiKızlar ya 0-3 ay giyeceği şeyleri askıya astım bukadar yeter diyo herkes ama bana az geliyo toplam 10 tane kıyafeti var tulum ve alt üst takım olarak sizce yeter mi alayım mı biraz daha kundak yapacağım için yeter diyolar
Umarim canim iyi gelir rahatlarsincanım çok sağol inan o kadar fena oldum ki umarım geçer
O kutulardan bende aldım canım. Ikea da var. Bebisin cekmecelerinin içine koydum ben. Minik minik cicileri için iyi oluyorÇok güzel canım zibin lar yeterli ama bebisler kış bebegi olucak oyuzden bende birazdaha kalın tulum takım felan almayi dusunuyorum bide alttaki kutuları nerden aldın banada lazım çok iyi yapmisin
sağol kuzucuuuuum, bilhassa CA'dan aldığımız kadife tulumları görmelisin, çok tatlılaarhepsini güle güle kullan folikcim bayağı alışveriş yapmışsın ne güzel
park yatak konusunda benimde fikrim yok daha araştırma aşamasındayız sen neden ölçüleriyle ilgili kaygılandın tatlım anlamadım
geçmiş olsun cnm, ben de sabahları kalkar kalkmaz bir elma yiyorum, en az yarım saat kadar sonra yapıyorum kahvaltıyı. gün içinde 2 kere çıkartıyor wc'yecanım çok sağol inan o kadar fena oldum ki umarım geçer
cnm hediye de gelecektir, senin alman için bence de yeterli gibi bu kadar. Güle güle giysin minik.Kızlar ya 0-3 ay giyeceği şeyleri askıya astım bukadar yeter diyo herkes ama bana az geliyo toplam 10 tane kıyafeti var tulum ve alt üst takım olarak sizce yeter mi alayım mı biraz daha kundak yapacağım için yeter diyolar
hıı bende daha almadım ama içine sinmediyse değiştir bence bende beşik yatağıyla sorun yaşadım ve inan çok daha pahalıya geldi bize bizimkinin ölçüsü de 70-140 dı her yerde yok maalesef. pamidor ve mina baby sitelerinde bak değiştirmeden belki oralarda bu ölçülerde yatak vardır folikcimsağol kuzucuuuuum, bilhassa CA'dan aldığımız kadife tulumları görmelisin, çok tatlılaarüzerinde de görmeyi nasip eder hepimize inşallah Rabbim aldıklarımızı. Park yatak konusuna gelince, içine yatak almak istedik ama her yerde 70-110 cm yatak vardı. 70-120 sadece ebebekte online'de görünüyo, mağazasında ise yoktu, ama geleceğini söylediler. Yani 70-110 standart gibi bişey anladığım kadarıyla, her yerde bulmak daha kolay. değiştirsek mi acaba bilemedim alır almaz böyle bi sıkıntı yaşayınca ona taktım kafayı.
Kuzu takma şu dönme meselesini. Önemli olan bebisinin ve senin sağlığın. İkiniz için hayırlısı sagliklisi neyse o olsun inşaAllah. Benim sıpada donmedi. Artık iki durumada kendimi hazirlamaya çalışıyorum.Bi kere sordum pek bişey demedi, dönerse döner dönmezse dönmez gibi bişeyler dedi, cuma günü gttiğimde bu konudaki hassasiyetimi dile getiricrm
sagol folikcim ya maalesef meyve şekerden dolayı yasaklandı ondan zaten kabız oldum dr sorucam gidince bayağı sıkıntı vermeye başladı çünkü salatalık yedim ama nafile az kaldı deyip duruyorum ama fena olmaya başladım artıkgeçmiş olsun cnm, ben de sabahları kalkar kalkmaz bir elma yiyorum, en az yarım saat kadar sonra yapıyorum kahvaltıyı. gün içinde 2 kere çıkartıyor wc'yeumarım sende de çalışır bu metot, dene bakalım.
cnm hediye de gelecektir, senin alman için bence de yeterli gibi bu kadar. Güle güle giysin minik.
Ben elma tam tersi etki yapıyor zannediyordum. Bende hayatımda ilk kez kabiz oldum ve hemoroide çevirdi. O yüzden elmadan uzak duruyordum. Ama kaç gündür yemedigim meyve kalmadı ama işe yaramadıgeçmiş olsun cnm, ben de sabahları kalkar kalkmaz bir elma yiyorum, en az yarım saat kadar sonra yapıyorum kahvaltıyı. gün içinde 2 kere çıkartıyor wc'yeumarım sende de çalışır bu metot, dene bakalım.
cnm hediye de gelecektir, senin alman için bence de yeterli gibi bu kadar. Güle güle giysin minik.
ebrucum çok geçmiş olsun bu aralar çoğumuzun bebeği erkenden gelmek istiyor sanırım sabırsız bebeklerimiz var umarım bir an önce toparlarsınız ve bebek de zamanında gelirEvett benim ki erkenci ignelerle duruyoo
sen de uzun almışsın boyunu epey, ama beşik yatak diyorsun, daha uzun süre kullanacaksın sen sanırım dimi? dediğin sitelere bakayım hemen saol cnm. teşekkür ederim. göğüs ucu kremi lansinoh 40 ml. aldım. satıcı 7,5-8 aylıkken kullanmaya başlayın dedi.hıı bende daha almadım ama içine sinmediyse değiştir bence bende beşik yatağıyla sorun yaşadım ve inan çok daha pahalıya geldi bize bizimkinin ölçüsü de 70-140 dı her yerde yok maalesef. pamidor ve mina baby sitelerinde bak değiştirmeden belki oralarda bu ölçülerde yatak vardır folikcim
CA gerçekten çok güzel şeyler yapmış geçen gün bende baktım hepsini güle güle sağlıkla kullanın
göğüs ucu kremi aldınmı sen ve aldıysan ne zaman başlayacaksın kullanmaya acaba başlasakmı şimdiden
ay cnm unutuyorum evet afedersin, ama kuru kayısıda da şeker var onu nasıl yapacaksın? başka bir çözüm bulmalı... sabah aç karnına bir zeytin yutabilirsin belki.sagol folikcim ya maalesef meyve şekerden dolayı yasaklandı ondan zaten kabız oldum dr sorucam gidince bayağı sıkıntı vermeye başladı çünkü salatalık yedim ama nafile az kaldı deyip duruyorum ama fena olmaya başladım artık
yoo elma mide ve bağırsak dostudur. hazmı kolaylaştırır.Ben elma tam tersi etki yapıyor zannediyordum. Bende hayatımda ilk kez kabiz oldum ve hemoroide çevirdi. O yüzden elmadan uzak duruyordum. Ama kaç gündür yemedigim meyve kalmadı ama işe yaramadıçok sinir bozucu bişey bu yaaa
evet uzun oldu ama pişman olduk açıkçası yatak bulmakta zorlandık ve çok kızdık mobilyacıya şimdide uyku seti arıyoruz ve sıkıntılı beğenmedik bir türlü fazla detaycı olmak hiç iyi değilmiş aslında kendime zorluk çıkardım hep :)sen de uzun almışsın boyunu epey, ama beşik yatak diyorsun, daha uzun süre kullanacaksın sen sanırım dimi? dediğin sitelere bakayım hemen saol cnm. teşekkür ederim. göğüs ucu kremi lansinoh 40 ml. aldım. satıcı 7,5-8 aylıkken kullanmaya başlayın dedi.
ay cnm unutuyorum evet afedersin, ama kuru kayısıda da şeker var onu nasıl yapacaksın? başka bir çözüm bulmalı... sabah aç karnına bir zeytin yutabilirsin belki.zeytinini yiyip çekirdeğini yutuyorsun, üzerine 1 bardak su. sonra kahvaltını en az yarım saat sonra yapıyorsun. bunu deneyebilirsin belki.
yoo elma mide ve bağırsak dostudur. hazmı kolaylaştırır.
kabızlığı değil ama hemoroidi ben de ilk kez yaşıyorum, Allah tekrarından ve beterinden saklasınumarım ilerlemez.
lansinoh aldim ve.kullanmaya basladim simdiden kullanmanin yarari var yani 8 aylikken.baska gogus.kremi kullanmaya catlagi yarayi onluyorhıı bende daha almadım ama içine sinmediyse değiştir bence bende beşik yatağıyla sorun yaşadım ve inan çok daha pahalıya geldi bize bizimkinin ölçüsü de 70-140 dı her yerde yok maalesef. pamidor ve mina baby sitelerinde bak değiştirmeden belki oralarda bu ölçülerde yatak vardır folikcim
CA gerçekten çok güzel şeyler yapmış geçen gün bende baktım hepsini güle güle sağlıkla kullanın
göğüs ucu kremi aldınmı sen ve aldıysan ne zaman başlayacaksın kullanmaya acaba başlasakmı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?