2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tamam cnm sana da iyi geceler

Hemen aldıklarımı söyleyeyim.
1. Bebek arabası sunny baby jimmy travel sistem puset araba
2. Arabamız olmadığı için oto koltuğu almadık. Ama bebek arabasının puseti 6 ay oto koltuğu olarak kullanılabiliyor.
3. Ateş ölçer visio focus
4. Sevi bebe
5. Havlu bebitto galiba. Sünger yerine de annem sakallı ipten lif ördü.
6. Uni baby çantalı yenidoğan seti aldım. İçinde şampuan da var. Ama ihtiyaç olursa mustela konak önleyici şampuan almayı düşünüyorum.
7. Emzirme atleti daha almadım.
8. Tesettürlü olduğum için lahusa tacı kullanmıycam.
9. Depend orta boy külot şeklinde bezi aldım.
10. Aspiratör otri bebe düşünüyordum. Ama sevi bebenin çantalı fırça tırnak makası setini aldım. İçinde Aspiratör de var. Memnun kalmazsam o zaman almayı planlıyorum.
11. Aventin yenidoğan setini aldım. İçinde 4 biberon bir fırça bir emzik var.
12. Sevi bebenin çantalı setini aldım. Ama chicco da çok iyi.
13. Uni baby Yenidoğan ıslak mendil. Kokusu güzel değil. Ama sağlıklı olduğunu düşündüğüm için aldım..

Sağol canım çok teşekkürler..
Senin uzunluk ölçün kaçtı en son.
Doktorum bana 1.5 cm düşerse bir hafta on gün içinde doğum gerçekleşir dedi.
Inşallah daha da kısalmaz.

Gülegüle kullansın canım, sağlıkla

arabası sunny travel sistem araba ve oto koltuğu ana kucağı hediye geldi
2. ana kucağı oto koltuğunu da joie marka aldım linkte çıkan üründü
bende çok beğendim bu arabayı sürüş çok rahat güle güle kullan canım
Ben renkleri icin ve sora beğendiğim kraft treval sistem aldım

bende çok beğendim bu arabayı sürüş çok rahat güle güle kullan canım
Ben renkleri icin ve sora beğendiğim kraft treval sistem aldım
çok sağ ol sürüşü gerçekten kolay bende beğendim sağ olsun kayınvalidem almış bende Kraft ve bugaoo ları çok beğeniyordum ama hediye gelince daha iyi oldu

yok cnm dogum baslamis oluyor illa sezeryan olmuyor. bnm de acilmam ve agrim olmadi. suni sanci verdiler. ona ragmen 20 saat sonra acilma oldu. beklediler o kadar saat. bebegi kontrol altinda tutuyolar zaten o kadar saat. 22 saat sonra dogum oldu. olmasaydi bir iki saat daha sezeryana alicaz demislerdi.

Sedefcim ablam da aynisini dedi emzirme sütyeni için tatlm. "Zaten gögüslerin büyüyo ve ağrlaşiyi, sarkmaya meyilli oluyo, o yuzden atlet değil iyi saran bi kaç sütyen al" dedi
huzurluvemutlu

kızlarrr nasılsınız
ev de internet sorunu vardı giremedim bayadır. nasılsınız, herşey yolunda mı, kötü haberler yoktur umarım..

çok özledim sizleri
Biz de seni cooook özledik tatlim, madem sorun çözüldü daha sık gel artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…