tamam cnm sana da iyi gecelerevet uzun oldu ama pişman olduk açıkçası yatak bulmakta zorlandık ve çok kızdık mobilyacıya şimdide uyku seti arıyoruz ve sıkıntılı beğenmedik bir türlü fazla detaycı olmak hiç iyi değilmiş aslında kendime zorluk çıkardım hep :)
zeytini deneyeyim kuzum ya bence işe yarar
bu aralar başlayalım o zaman kreme iyi olur doğum yapınca kullanmanın mantığı yokmuş çünkü
herkese iyi geceler kızlar
oylesı daha ıyı ya canımSen korkuyosan ya biz ne yapalim,cogumuzun ilk dogumu olacak,basimiza neler gelecegini bilmiyoruz
Alışverişini bitirmiş olman güzel. Doğum bu, ne zaman olacağı belli olmaz. Madem çok araştırarak ve internetten yaptın. Hemen öneri isteyeyim. Almam gerekenler aşağıda yazıyor.
1) Bebek arabası
2) Oto koltuğu
3) Ateş ölçer
4) Küvet-kova-maşrafa-file
5) Banyo havlusu-sünger
6) Şampuan
7) Emzirme atleti (2 adet almıştım. Tekrar alacağım, yetmez)
8) Lohusa tacı
9) Depend hasta bezi
10) Burun aspiratörü(otribebe düşünüyorum)
11) Biberon(avent veya nuk)(kaç ml.lik ve kaç adet?)
12) Tırnak makası-Tarak(chicco ya da bebedor)
13) Islak mendil(unibaby yenidogan-babyme)
Canim çok sevindim iyi olmana lutfen yorma kendini yerçekimini karşı durmak çok önemli ne kadar yarardan o kadar az kisalir rahim ağzı uzunluğu. Progestan erken doğumu engellemede etkinliği kanıtlanmış bir ilaç. Her şey güzel olacak inşallah.müziğin güle güle kullansin esyalarini
Gülegüle kullansın canım, sağlıklaBugün Havuzlu Handan epey bişey aldık. Küvet ve file. Göğüs pedi ve kremi, ilaç kaşığı, 2 tane emzik kutusu, nem ölçer termometre, park yatak, uyku seti, avent yenidoğan 125 ml biberon, 2 eldiven, 1 yenidoğan tulum ve 1 adet set, anne sırt çantası ve portbebe. C/A'dan 1 tane 0-3 ay, 1 tane 3-6 ay kadife tulum, 1 paket 5'li yarım kol çıtçıtlı atlet. Kendime 1 gecelik ekru, 1 sabahlıklı pijama takımı. 1 top 10 metrelik kapı tülü. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yalnız park yatağı 70-120 cm almakla kötü ettik sanırımne dersiniz? @Dekalpy leylam355
Rica ederim canım.Gayet netti canm, okudum Şu egzesizleri deneyeceğim, cok tesekkür ederim. O kadar sıkıntın sırasında bi de bana bilgilendirme mesajı attın
Çok içten bi yazı olmuş çok tesekkur ederim okuyunca hissettim inan. Allah bebislerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
bende başlıycam kullanmaya çok sağol önceden sürünce dediğin gibi çatlak ve yarayı önlüyormuş :)lansinoh aldim ve.kullanmaya basladim simdiden kullanmanin yarari var yani 8 aylikken.baska gogus.kremi kullanmaya catlagi yarayi onluyor
37 bitiyor 38 in icinde aliyorDoktorun 20 gün önce mi alıo sezeryana
bende çok beğendim bu arabayı sürüş çok rahat güle güle kullan canımarabası sunny travel sistem araba ve oto koltuğu ana kucağı hediye geldi
2. ana kucağı oto koltuğunu da joie marka aldım linkte çıkan üründü
çok sağ ol sürüşü gerçekten kolay bende beğendim sağ olsun kayınvalidem almış bende Kraft ve bugaoo ları çok beğeniyordum ama hediye gelince daha iyi oldubende çok beğendim bu arabayı sürüş çok rahat güle güle kullan canım
Ben renkleri icin ve sora beğendiğim kraft treval sistem aldım
yok cnm dogum baslamis oluyor illa sezeryan olmuyor. bnm de acilmam ve agrim olmadi. suni sanci verdiler. ona ragmen 20 saat sonra acilma oldu. beklediler o kadar saat. bebegi kontrol altinda tutuyolar zaten o kadar saat. 22 saat sonra dogum oldu. olmasaydi bir iki saat daha sezeryana alicaz demislerdi.hepsi bırden gelirse mecburen sezeryan mı oluyor zaten su olmadıgı için normal dogum zoraşıyordur belkıde
arkadaşımın ilk suyu gelmişti suni sancı vermişler hıc bır agrı hıssemedım açılmada olmadı amelıyatla aldırlar demişti
canım ben ateş ölçer medifine aldım doktorların ve hemşirelerin tavsiyesi var
banyo süngeri almadım gerek görmedim
şampuan mustela aldım hem konak önleyici hem de şampuanını
emzirme atleti almadım sütyenini aldım sence gerekli mi atlet..onu bilemedim hangisi kullanışlı olur sanki atlette göğüslerim toplanmaz gibi geliyor alayım mı sence?
depentin hasta kilotunu aldım bez almadım
biberon avent cam aldım
Biz de seni cooook özledik tatlim, madem sorun çözüldü daha sık gel artık :)kızlarrr nasılsınız
ev de internet sorunu vardı giremedim bayadır. nasılsınız, herşey yolunda mı, kötü haberler yoktur umarım..
çok özledim sizleri
Evet sağolsunlar abla abla diye her dediğimi yaparlar kardeşten farksızlar o yüzden şanslıyım :)
evet tatlım hiç aklıma gelmemişti sağolasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?