- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bugün Havuzlu Handan epey bişey aldık. Küvet ve file. Göğüs pedi ve kremi, ilaç kaşığı, 2 tane emzik kutusu, nem ölçer termometre, park yatak, uyku seti, avent yenidoğan 125 ml biberon, 2 eldiven, 1 yenidoğan tulum ve 1 adet set, anne sırt çantası ve portbebe. C/A'dan 1 tane 0-3 ay, 1 tane 3-6 ay kadife tulum, 1 paket 5'li yarım kol çıtçıtlı atlet. Kendime 1 gecelik ekru, 1 sabahlıklı pijama takımı. 1 top 10 metrelik kapı tülü. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yalnız park yatağı 70-120 cm almakla kötü ettik sanırımne dersiniz? @Dekalpy @nilbebekveannesi
sağol kuzucuuuuum, bilhassa CA'dan aldığımız kadife tulumları görmelisin, çok tatlılaarüzerinde de görmeyi nasip eder hepimize inşallah Rabbim aldıklarımızı. Park yatak konusuna gelince, içine yatak almak istedik ama her yerde 70-110 cm yatak vardı. 70-120 sadece ebebekte online'de görünüyo, mağazasında ise yoktu, ama geleceğini söylediler. Yani 70-110 standart gibi bişey anladığım kadarıyla, her yerde bulmak daha kolay. değiştirsek mi acaba bilemedim alır almaz böyle bi sıkıntı yaşayınca ona taktım kafayı.
Kuzu takma şu dönme meselesini. Önemli olan bebisinin ve senin sağlığın. İkiniz için hayırlısı sagliklisi neyse o olsun inşaAllah. Benim sıpada donmedi. Artık iki durumada kendimi hazirlamaya çalışıyorum.
sagol folikcim ya maalesef meyve şekerden dolayı yasaklandı ondan zaten kabız oldum dr sorucam gidince bayağı sıkıntı vermeye başladı çünkü salatalık yedim ama nafile az kaldı deyip duruyorum ama fena olmaya başladım artık
Ben elma tam tersi etki yapıyor zannediyordum. Bende hayatımda ilk kez kabiz oldum ve hemoroide çevirdi. O yüzden elmadan uzak duruyordum. Ama kaç gündür yemedigim meyve kalmadı ama işe yaramadıçok sinir bozucu bişey bu yaaa
Rica ederim canım.
Inşallah doğum pozisyonunu alır.
Sağlıkla doğarlar..
Ayyy 30 seninki pek heyecanliBenim de şafak 52 yazıyor ama 17 Kasım sezeryan tarihine ne kaldı benim hesaplayiver canım
Gunaydin hanimlarrr uykusuz gecelerrr ; (
gunaydın kızlar gercı daha uyumadım amaeşime yarıldım bu gece elını karnıma attı buz gıbı olmus cocugu üşüttün diye almıs eline fön makınesını yatagın ıcınde karnımı ısıtıyo bıde cocuga benı şikayet edıyo annen üşüttü dımı kızım senı dıye manyak bu adam ya
yok yakmadıda kafayı yedıKız dikkat et yakmasın seni gece gece :)
Siz kari koca iyi bulmussunuz birbirinizigunaydın kızlar gercı daha uyumadım amaeşime yarıldım bu gece elını karnıma attı buz gıbı olmus cocugu üşüttün diye almıs eline fön makınesını yatagın ıcınde karnımı ısıtıyo bıde cocuga benı şikayet edıyo annen üşüttü dımı kızım senı dıye manyak bu adam ya
kız adam ıyıce kafayı yedıSiz kari koca iyi bulmussunuz birbiriniziCatlaklar sizi
yok yakmadıda kafayı yedıdıyom vucudumun ıcınde suyun ıcınde ne üşücek dıye yok üşür dıyo
Niye 2 tane almak zorundaydın? Bebek arabasının takımı olan arabaya monte edilmiyor mu?canım ben iki tane oto koltuğu almak zorundaydık biri tek oto koltuğu ana kucağu joie marka diğeri arabasıyla takım sunn baby
H&m ye bayiliyorum zaten aynen bakicam canimH&m bebek bölümünde kalın alt üst takımlar var aldım ben
Benimkide öyle düzenli bi ağrı değil ama genel olarak agriyo yani çok değişik dimi sanki cidden adet olcakmis gibi hissediyosunBenm de kasıklarım sık ağrımaya başladı, ama ritmik değil die önemsemiyorum açıkçası
Aa doğru canım ikea da vardı bende bakayım banada lazım çünkü baya toparlayici olurO kutulardan bende aldım canım. Ikea da var. Bebisin cekmecelerinin içine koydum ben. Minik minik cicileri için iyi oluyor
6lı set halinde satılan kutular mı canım? Çok kullanışlı gözüküyor.O kutulardan bende aldım canım. Ikea da var. Bebisin cekmecelerinin içine koydum ben. Minik minik cicileri için iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?