2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ohh ne güzel olmuş dünürcüm, eksiğin gediğin kalmamış :)) damadımla annesi mis gibi kullansin hepsini :)
Foto ve fiyat da musait olunca, ben de bi kere daha gidicem kv ile, unuttuğum seyler olmus
Park yatagı neden kotu yapmıssın kı anlamadm, cok iyi yapmıssın işte, benmki de 70x120 60 dar bence cnm Bebek hafif toparlanıp büyüyünce 60 dar geliyormus Rahat donemiyormus

Tatlim mall of istanbul ebebekte 70x120 dosekler var, merak etme sen, müşteri hizmetleri de cok iyi, 2-3 güne diger mağazalardan getiriyolar hemen ürünleri

Ben de aliştirmaya calişiyorum kendimi canım

Leyloşum benim, bak armut yasak değil. Aksam 22:00 de bi tane ye üstüne de büyük bi bardak su iç yat. 2-3 gün üst üste yap bunu bakalim, sende de işe yarayacak mı?

Ayşe'm gece yatmadan armut ye üzerine büyük boy bardakla sıcak su iç, leyloşa da soyledm, 2-3 gün dene, vaktin varsa yürüyüş de yap bakalim işe yarayacak mı?

gunaydın kızlar gercı daha uyumadım ama eşime yarıldım bu gece elını karnıma attı buz gıbı olmus cocugu üşüttün diye almıs eline fön makınesını yatagın ıcınde karnımı ısıtıyo bıde cocuga benı şikayet edıyo annen üşüttü dımı kızım senı dıye manyak bu adam ya

Kız dikkat et yakmasın seni gece gece :)

Siz kari koca iyi bulmussunuz birbiriniziCatlaklar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…