2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

lansinoh aldim ve.kullanmaya basladim simdiden kullanmanin yarari var yani 8 aylikken.baska gogus.kremi kullanmaya catlagi yarayi onluyor
@nilbebekveannesi ve Sycorox ben lansinoh göğüs ucu kremini doğuma bir ay kala kullanmayı düşünüyorum. Geç mi olur?

KEVOK çok teşekkür ederim. Hiç üşenmeden uzun uzun yazmışsın. Çok sağol.

Sedefcim ablam da aynisini dedi emzirme sütyeni için tatlm. "Zaten gögüslerin büyüyo ve ağrlaşiyi, sarkmaya meyilli oluyo, o yuzden atlet değil iyi saran bi kaç sütyen al" dedi
huzurluvemutlu
Düz olan emzirme atletleri bence de çok iyi olmaz. Ama sütyenli gibi olan emzirme atletlerini beğendim.

Aa doğru canım ikea da vardı bende bakayım banada lazım çünkü baya toparlayici olur
Evet o kutulardan kullanmak çok mantıklı. Bizim burada ikea yok. İnternet sitesinden sipariş vereyim dedim. 6lı kutu seti 22 TL, kargo 13 TL. Toplam 35 TL oluyor.
Koçtaşa bakacağım, orada da kutular oluyor. Hem görerek alırım. Hem de kargo ücretinden kurtulurum.

Kevok gibi biz de sakallı ipten orduk lif. Ben de öyle lif kullanıyorum yumuşacık ve kopuruyor

Cnm bnn 70*110 ama 70*120 de çok genel bi ölçü hepsiburada da vardı kraftın pamuk yatakları e- bebekte yoksa oraya da bak derim.içine sinmedi mi senin? Bu arada güle güle sağlıkla kullansın oğluşunn ohhh çoğu bitmişş bile alışverişin folikimisim karar verdiniz mi ben mi atladım

Sağol canım çok teşekkürler..
Senin uzunluk ölçün kaçtı en son.
Doktorum bana 1.5 cm düşerse bir hafta on gün içinde doğum gerçekleşir dedi.
Inşallah daha da kısalmaz.
Canım 2 cm altı riskli. Benim 21. Hafta da 2.3 oldu sonra proluton depot kullanıyordum zaten progestan ekledi. Sonra bir hafta sonra 3.1 oldu sonra genelde 3.5 civarı. Bir kere 3 hafta önce 2.8 oldu ben proluton yarım doz giriyordum tam vurulcam dedi geçen hafta 3.5 cm di. Bu arada büyük oğlundan 29 artı 4 te 4 cm açılma vardı düşün hep yattım 38 de dogdu 34 e dek hep yattım canım premature bakimi zor. Progestani gece yatarken koy hafif su gibi islanabilir iç açmasının progestandan camasir sık değiştir bol su iç bir de.

Hacı seriften çikolata alan var mi link atabilir misiniz güzel mi peki

Kızlar dun doktora gittik muayne ye bebeğimiz 1900 gr olmuş 33. Haftaya uyumlu dedi.. Fakat bizi üzen bişey oldu plasenta da hafif kireçlenme başlangıcı var dedi plasenta yaşlanması olarak da biliniyormuş.. erken doğum olabilir dedi netten biraz baktım genelde bu durumu yasayanlarin bebekleri gerçekten hep erken doğmuş ve 2200 ' 2500 kilolarda bir çoğu kuveze alınmış aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı .. yada bilgisi olan :'( dünden beri çok Üzgünüm gerçekten ...

Canım üzülme haftanın iyi dr takip eder biraz daha kilo alır kuveze de gerek duymadan doğar inşallah.

Canım ama 2500 gr kucuk değil ki, benm bi ablam da normal doğumla 2800 doğmus.
Peki erken doğabilme ihtimaline karsı seni bebek ciğerlerini geliştirici iğneye başlattı mı?

Hayır canım bişeye başlamadi .. sanırım bu kireçlenme başladıktan sonra 4 hafta sürüyormuş bu durum hatta o 4 haftanın son iki haftası da bebek gelismiyormus 2 hafta sonra tekrar çağırdı sadece bakıp öyle tedavi uygulayacak sanırım

Ben şeker yaptırıcam zaten, ayrıca çıkolataya da gerek var mı sence tatlm, bi de kuru pasta yaptiririm.
Şeker derken bebek sekeri denen sus mü bilmiyorum ki canım ben de kokulu taş çikolata kendimi yapcam kurabiye ve lohusa serbeti düşünüyorum hastaneye. Gerçi çok gelen de olmaz bırakıp değiliz öğretmen arkadaşlar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…