- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
evet uzun oldu ama pişman olduk açıkçası yatak bulmakta zorlandık ve çok kızdık mobilyacıya şimdide uyku seti arıyoruz ve sıkıntılı beğenmedik bir türlü fazla detaycı olmak hiç iyi değilmiş aslında kendime zorluk çıkardım hep :)
zeytini deneyeyim kuzum ya bence işe yarar
bu aralar başlayalım o zaman kreme iyi olur doğum yapınca kullanmanın mantığı yokmuş çünkü
herkese iyi geceler kızlar
@nilbebekveannesi velansinoh aldim ve.kullanmaya basladim simdiden kullanmanin yarari var yani 8 aylikken.baska gogus.kremi kullanmaya catlagi yarayi onluyor
Hemen aldıklarımı söyleyeyim.
1. Bebek arabası sunny baby jimmy travel sistem puset araba
2. Arabamız olmadığı için oto koltuğu almadık. Ama bebek arabasının puseti 6 ay oto koltuğu olarak kullanılabiliyor.
3. Ateş ölçer visio focus
4. Sevi bebe
5. Havlu bebitto galiba. Sünger yerine de annem sakallı ipten lif ördü.
6. Uni baby çantalı yenidoğan seti aldım. İçinde şampuan da var. Ama ihtiyaç olursa mustela konak önleyici şampuan almayı düşünüyorum.
7. Emzirme atleti daha almadım.
8. Tesettürlü olduğum için lahusa tacı kullanmıycam.
9. Depend orta boy külot şeklinde bezi aldım.
10. Aspiratör otri bebe düşünüyordum. Ama sevi bebenin çantalı fırça tırnak makası setini aldım. İçinde Aspiratör de var. Memnun kalmazsam o zaman almayı planlıyorum.
11. Aventin yenidoğan setini aldım. İçinde 4 biberon bir fırça bir emzik var.
12. Sevi bebenin çantalı setini aldım. Ama chicco da çok iyi.
13. Uni baby Yenidoğan ıslak mendil. Kokusu güzel değil. Ama sağlıklı olduğunu düşündüğüm için aldım..
Düz olan emzirme atletleri bence de çok iyi olmaz. Ama sütyenli gibi olan emzirme atletlerini beğendim.Sedefcim ablam da aynisini dedi emzirme sütyeni için tatlm. "Zaten gögüslerin büyüyo ve ağrlaşiyi, sarkmaya meyilli oluyo, o yuzden atlet değil iyi saran bi kaç sütyen al" dedi
huzurluvemutlu
Evet o kutulardan kullanmak çok mantıklı. Bizim burada ikea yok. İnternet sitesinden sipariş vereyim dedim. 6lı kutu seti 22 TL, kargo 13 TL. Toplam 35 TL oluyor.Aa doğru canım ikea da vardı bende bakayım banada lazım çünkü baya toparlayici olur
Görmemisin bir kızı olmus:)))))))yok yakmadıda kafayı yedıdıyom vucudumun ıcınde suyun ıcınde ne üşücek dıye yok üşür dıyo
Kevok gibi biz de sakallı ipten orduk lif. Ben de öyle lif kullanıyorum yumuşacık ve kopuruyorSedefcim valla ben yenidoğanın yıkandiği videolarin hiçbirinde sunger, tülbent vs. bişey gormedim canm, hep elleriyle hafifce ovalayıp bırakıyorlar Ama ilerleyen zamanlarda lazim olur diyorsan al tabii.
huzurluvemutlu
Cnm bnn 70*110 ama 70*120 de çok genel bi ölçü hepsiburada da vardı kraftın pamuk yatakları e- bebekte yoksa oraya da bak derim.içine sinmedi mi senin? Bu arada güle güle sağlıkla kullansın oğluşunn ohhh çoğu bitmişş bile alışverişin folikimBugün Havuzlu Handan epey bişey aldık. Küvet ve file. Göğüs pedi ve kremi, ilaç kaşığı, 2 tane emzik kutusu, nem ölçer termometre, park yatak, uyku seti, avent yenidoğan 125 ml biberon, 2 eldiven, 1 yenidoğan tulum ve 1 adet set, anne sırt çantası ve portbebe. C/A'dan 1 tane 0-3 ay, 1 tane 3-6 ay kadife tulum, 1 paket 5'li yarım kol çıtçıtlı atlet. Kendime 1 gecelik ekru, 1 sabahlıklı pijama takımı. 1 top 10 metrelik kapı tülü. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yalnız park yatağı 70-120 cm almakla kötü ettik sanırımne dersiniz? D Dekalpy @nilbebekveannesi
Canım 2 cm altı riskli. Benim 21. Hafta da 2.3 oldu sonra proluton depot kullanıyordum zaten progestan ekledi. Sonra bir hafta sonra 3.1 oldu sonra genelde 3.5 civarı. Bir kere 3 hafta önce 2.8 oldu ben proluton yarım doz giriyordum tam vurulcam dedi geçen hafta 3.5 cm di. Bu arada büyük oğlundan 29 artı 4 te 4 cm açılma vardı düşün hep yattım 38 de dogdu 34 e dek hep yattım canım premature bakimi zor. Progestani gece yatarken koy hafif su gibi islanabilir iç açmasının progestandan camasir sık değiştir bol su iç bir de.Sağol canım çok teşekkürler..
Senin uzunluk ölçün kaçtı en son.
Doktorum bana 1.5 cm düşerse bir hafta on gün içinde doğum gerçekleşir dedi.
Inşallah daha da kısalmaz.
Ya çok beceriksizlik ben bulamadım kiHala klavyeyi kapatmadinmi sen
Benimkide öyle düzenli bi ağrı değil ama genel olarak agriyo yani çok değişik dimi sanki cidden adet olcakmis gibi hissediyosun
Ben daha gormedim onu canm, görürsem uygunsa ben de sutyen yanı sıra 1-2 tane de ondan alirimDüz olan emzirme atletleri bence de çok iyi olmaz. Ama sütyenli gibi olan emzirme atletlerini beğendim.
O sakalli ipi ben hiç görmedim canm yaKevok gibi biz de sakallı ipten orduk lif. Ben de öyle lif kullanıyorum yumuşacık ve kopuruyor
O da olur canım zaten göbeği dusen e dek onermiyorlar yikamayi hem üzerinde koruyucu madde ile doğuyorO sakalli ipi ben hiç görmedim canm ya
Ben yine de 1-2 kıyamam bebişse ya, cildi cok ınce olur onun varsın lifsiz yıkansn :)
Hacı seriften çikolata alan var mi link atabilir misiniz güzel mi peki
Canım üzülme haftanın iyi dr takip eder biraz daha kilo alır kuveze de gerek duymadan doğar inşallah.Kızlar dun doktora gittik muayne ye bebeğimiz 1900 gr olmuş 33. Haftaya uyumlu dedi.. Fakat bizi üzen bişey oldu plasenta da hafif kireçlenme başlangıcı var dedi plasenta yaşlanması olarak da biliniyormuş.. erken doğum olabilir dedinetten biraz baktım genelde bu durumu yasayanlarin bebekleri gerçekten hep erken doğmuş ve 2200 ' 2500 kilolarda bir çoğu kuveze alınmış aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı .. yada bilgisi olan :'( dünden beri çok Üzgünüm gerçekten ...
Kızlar dun doktora gittik muayne ye bebeğimiz 1900 gr olmuş 33. Haftaya uyumlu dedi.. Fakat bizi üzen bişey oldu plasenta da hafif kireçlenme başlangıcı var dedi plasenta yaşlanması olarak da biliniyormuş.. erken doğum olabilir dedinetten biraz baktım genelde bu durumu yasayanlarin bebekleri gerçekten hep erken doğmuş ve 2200 ' 2500 kilolarda bir çoğu kuveze alınmış aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı .. yada bilgisi olan :'( dünden beri çok Üzgünüm gerçekten ...
Şeker derken bebek sekeri denen sus mü bilmiyorum ki canım ben de kokulu taş çikolata kendimi yapcam kurabiye ve lohusa serbeti düşünüyorum hastaneye. Gerçi çok gelen de olmaz bırakıp değiliz öğretmen arkadaşlar gelirBen şeker yaptırıcam zaten, ayrıca çıkolataya da gerek var mı sence tatlm, bi de kuru pasta yaptiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?