2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım bunu duyduguma çok sevındım ilk suyum gelirse dıye korkuyordum su gelıce fazla beklemeden amelıyata alıyolar sanıyordum arkadaşımdan dolayı 22 baya vakıt tanımışlar

Tatlım sen nasıl oldun?? Sancılarından sonra seni göremedim bi daha
Sorma cnm yaa aksami zor yaotim o gun ama sanirim 2 gunluk stresten dolayi olmus dedim evde az dinleneyim gecmesse gidelim dinlenince kendime geldim yarin insallah sbh dr gidicem zaten nst m de var calisma raporu alicam birde bakalim insallah ama suan cok sukur iyiyim ya mudure sinirlenmistim o stres bebege yansimis bayaaa beni cok zorladi bidaha bukadar stres yapmiycam ilk kez yaptim oda etkiledi gordum ; (

Anladim cnm, doktorun en iyisini biliyordur merak etme sen canm, eminm kaç tane vaka görmüştür bu şekilde. Sen doktoruna guven. Ayrıca bebeğin sağliği için gerekiyorsa da küveze girsin, tabi ki hepimiz vaktinde doğsunlar isteriz ama sonucta sağliği onu gerektiriyorsa girsin kuveze sonra da annesinın kucagında memeyi eme eme buyusun kocaman olsun.

gecmis olsun canim 38. Haftaya kadar bekler sonra sezeryanla alır bebeği büyük ihtimal eğer 4 hafta kadar süresi varsa plesentanin.38 de gelisimi tamamlaniyor zaten endişelenme
Görümceminde öyle oldu plesenta yaşlanması var dedi sezeryanla aldi gelişimi tamamlanmişti yani

ebrucum çok geçmiş olsun bu aralar çoğumuzun bebeği erkenden gelmek istiyor sanırım sabırsız bebeklerimiz var umarım bir an önce toparlarsınız ve bebek de zamanında gelir
Canim Eger kayisi yasaksa sabahlari bi tatli kasigi zetinyagi ic ac karnina sonra Su ve yarim saat sonra kahvalti belki iyi gelir

İnternette ne gibi kötü şeyler yazıyo cnm?
canım anneye kasıntı dısında etkisi olmuyomus pek ama bebek ölümleri gerceklesiyomus boyle bi teshis konulursa allah korusun sürekli nst takibi gerekiyomus ve 37. hafta cok riskli oldugu için bebek zehirlenmesin diye en gec 37- 38 de erken alıyolarmıs bebeği

canım arabaya baska bi aparat gerektirmeden direk baglayabildigin bi özellik . bazılarında yok onları arabanın kemeriyle sabitliyorsun ama oda pek saglıklı değil dedi satan adam bize

Ben koctastan aldim 4 lusu 25 liraydi hemde cok şık

Büyüyen karyola için uyku setinin yatağın etrafına takılan baş koruma yastıkları makinada yayınlanabilir değil mi? Siz ne yaptınız? Yastıklar yıkanınca kötü olmaz değil mi?

İnşallah canim... öyle tabi ama daha doğmadan annelik kaygıları başladı galiba.. dunden beri her konu acildiginda gozlerim dolup bosaliyor insallah bir sorun olmadan gelir kizim ..

Kaç kilo doğdu senin ki ..

Canım hiç canını sıkma. Şükürler olsun bugünlere geldik. Şu andan sonra doğarsa da riskli durumu atlatmış haldeyiz. İnşallah hepimizin bebekleri zamanında ve sağlıkla doğarlar.

duymadım hiç canım ama dua edelim inşş olmaz öyle bi şey vakitlice gelir kucagına inşş

Tabi cnm görerek al ebatlarınada bakarsın hem

Büyüyen karyola için uyku setinin yatağın etrafına takılan baş koruma yastıkları makinada yayınlanabilir değil mi? Siz ne yaptınız? Yastıklar yıkanınca kötü olmaz değil mi?
bende arastırdım canım onları biz yorganını yün yorgan yaptıgımız için uyku seti almadık cok pahalı geldi ayrıca dün english home da gördüm sadece koruyucu hemde indirimde ordan aldım cok tatlı :) kız yıkanabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…