Canım üzülme haftanın iyi dr takip eder biraz daha kilo alır kuveze de gerek duymadan doğar inşallah.
canım bunu duyduguma çok sevındım ilk suyum gelirse dıye korkuyordum su gelıce fazla beklemeden amelıyata alıyolar sanıyordum arkadaşımdan dolayı 22 baya vakıt tanımışlaryok cnm dogum baslamis oluyor illa sezeryan olmuyor. bnm de acilmam ve agrim olmadi. suni sanci verdiler. ona ragmen 20 saat sonra acilma oldu. beklediler o kadar saat. bebegi kontrol altinda tutuyolar zaten o kadar saat. 22 saat sonra dogum oldu. olmasaydi bir iki saat daha sezeryana alicaz demislerdi.
Sorma cnm yaa aksami zor yaotim o gun ama sanirim 2 gunluk stresten dolayi olmus dedim evde az dinleneyim gecmesse gidelim dinlenince kendime geldim yarin insallah sbh dr gidicem zaten nst m de var calisma raporu alicam birde bakalim insallah ama suan cok sukur iyiyim ya mudure sinirlenmistim o stres bebege yansimis bayaaa beni cok zorladi bidaha bukadar stres yapmiycam ilk kez yaptim oda etkiledi gordum ; (Tatlım sen nasıl oldun?? Sancılarından sonra seni göremedim bi daha
Hayır canım bişeye başlamadi .. sanırım bu kireçlenme başladıktan sonra 4 hafta sürüyormuş bu durum hatta o 4 haftanın son iki haftası da bebek gelismiyormus2 hafta sonra tekrar çağırdı sadece bakıp öyle tedavi uygulayacak sanırım
gecmis olsun canim 38. Haftaya kadar bekler sonra sezeryanla alır bebeği büyük ihtimal eğer 4 hafta kadar süresi varsa plesentanin.38 de gelisimi tamamlaniyor zaten endişelenmeHayır canım bişeye başlamadi .. sanırım bu kireçlenme başladıktan sonra 4 hafta sürüyormuş bu durum hatta o 4 haftanın son iki haftası da bebek gelismiyormus2 hafta sonra tekrar çağırdı sadece bakıp öyle tedavi uygulayacak sanırım
Canim Eger kayisi yasaksa sabahlari bi tatli kasigi zetinyagi ic ac karnina sonra Su ve yarim saat sonra kahvalti belki iyi gelirebrucum çok geçmiş olsun bu aralar çoğumuzun bebeği erkenden gelmek istiyor sanırım sabırsız bebeklerimiz var umarım bir an önce toparlarsınız ve bebek de zamanında gelir
canım anneye kasıntı dısında etkisi olmuyomus pek ama bebek ölümleri gerceklesiyomus boyle bi teshis konulursa allah korusun sürekli nst takibi gerekiyomus ve 37. hafta cok riskli oldugu için bebek zehirlenmesin diye en gec 37- 38 de erken alıyolarmıs bebeğiİnternette ne gibi kötü şeyler yazıyo cnm?
canım arabaya baska bi aparat gerektirmeden direk baglayabildigin bi özellik . bazılarında yok onları arabanın kemeriyle sabitliyorsun ama oda pek saglıklı değil dedi satan adam bizechnb ben ebebekten bebek arabası ile oto koltuğu bir arada olan modellerden almayı düşünüyorum. (joie marka)
@nilbebekveannesi ben de joie almayı düşünüyorum. Sen hangi modelini almıştın?
Ateş ölçeri hangi marka alacaksın?
kartopi isofix ne demek?
Ben koctastan aldim 4 lusu 25 liraydi hemde cok şıkEvet o kutulardan kullanmak çok mantıklı. Bizim burada ikea yok. İnternet sitesinden sipariş vereyim dedim. 6lı kutu seti 22 TL, kargo 13 TL. Toplam 35 TL oluyor.
Koçtaşa bakacağım, orada da kutular oluyor. Hem görerek alırım. Hem de kargo ücretinden kurtulurum.
İnşallah canim... öyle tabi ama daha doğmadan annelik kaygıları başladı galiba.. dunden beri her konu acildiginda gozlerim dolup bosaliyorAnladim cnm, doktorun en iyisini biliyordur merak etme sen canm, eminm kaç tane vaka görmüştür bu şekilde. Sen doktoruna guven. Ayrıca bebeğin sağliği için gerekiyorsa da küveze girsin, tabi ki hepimiz vaktinde doğsunlar isteriz ama sonucta sağliği onu gerektiriyorsa girsin kuveze sonra da annesinın kucagında memeyi eme eme buyusun kocaman olsun.
Kaç kilo doğdu senin ki ..gecmis olsun canim 38. Haftaya kadar bekler sonra sezeryanla alır bebeği büyük ihtimal eğer 4 hafta kadar süresi varsa plesentanin.38 de gelisimi tamamlaniyor zaten endişelenme
Görümceminde öyle oldu plesenta yaşlanması var dedi sezeryanla aldi gelişimi tamamlanmişti yani
Canım hiç canını sıkma. Şükürler olsun bugünlere geldik. Şu andan sonra doğarsa da riskli durumu atlatmış haldeyiz. İnşallah hepimizin bebekleri zamanında ve sağlıkla doğarlar.Kızlar dun doktora gittik muayne ye bebeğimiz 1900 gr olmuş 33. Haftaya uyumlu dedi.. Fakat bizi üzen bişey oldu plasenta da hafif kireçlenme başlangıcı var dedi plasenta yaşlanması olarak da biliniyormuş.. erken doğum olabilir dedinetten biraz baktım genelde bu durumu yasayanlarin bebekleri gerçekten hep erken doğmuş ve 2200 ' 2500 kilolarda bir çoğu kuveze alınmış aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı .. yada bilgisi olan :'( dünden beri çok Üzgünüm gerçekten ...
Canım hiç canını sıkma. Şükürler olsun bugünlere geldik. Şu andan sonra doğarsa da riskli durumu atlatmış haldeyiz. İnşallah hepimizin bebekleri zamanında ve sağlıkla doğarlar.
duymadım hiç canım ama dua edelim inşş olmaz öyle bi şey vakitlice gelir kucagına inşşKızlar dun doktora gittik muayne ye bebeğimiz 1900 gr olmuş 33. Haftaya uyumlu dedi.. Fakat bizi üzen bişey oldu plasenta da hafif kireçlenme başlangıcı var dedi plasenta yaşlanması olarak da biliniyormuş.. erken doğum olabilir dedinetten biraz baktım genelde bu durumu yasayanlarin bebekleri gerçekten hep erken doğmuş ve 2200 ' 2500 kilolarda bir çoğu kuveze alınmış aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı .. yada bilgisi olan :'( dünden beri çok Üzgünüm gerçekten ...
Tabi cnm görerek al ebatlarınada bakarsın hemEvet o kutulardan kullanmak çok mantıklı. Bizim burada ikea yok. İnternet sitesinden sipariş vereyim dedim. 6lı kutu seti 22 TL, kargo 13 TL. Toplam 35 TL oluyor.
Koçtaşa bakacağım, orada da kutular oluyor. Hem görerek alırım. Hem de kargo ücretinden kurtulurum.
bende arastırdım canım onları biz yorganını yün yorgan yaptıgımız için uyku seti almadık cok pahalı geldi ayrıca dün english home da gördüm sadece koruyucu hemde indirimde ordan aldım cok tatlı :) kız yıkanabilir dediBüyüyen karyola için uyku setinin yatağın etrafına takılan baş koruma yastıkları makinada yayınlanabilir değil mi? Siz ne yaptınız? Yastıklar yıkanınca kötü olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?