- 17 Eylül 2015
- 26
- 14
- 3
- 38
İnşallah canim ...duymadım hiç canım ama dua edelim inşş olmaz öyle bi şey vakitlice gelir kucagına inşş
Aynen cnm ben biraz arastirdim çok normalmis rahim kasılmaları oluyomus birde bende olmadı daha ama çatı ağrısı çok fazla varEvet canm aynen oyle Ama her agrida da doktorumu aramak istemiyorum açıkcası
canım arabaya baska bi aparat gerektirmeden direk baglayabildigin bi özellik . bazılarında yok onları arabanın kemeriyle sabitliyorsun ama oda pek saglıklı değil dedi satan adam bize
Teşekkürler B Basakfehmi .Ben koctastan aldim 4 lusu 25 liraydi hemde cok şık
Yayınlanabilir=yıkanabilir olacaktı.Büyüyen karyola için uyku setinin yatağın etrafına takılan baş koruma yastıkları makinada yayınlanabilir değil mi? Siz ne yaptınız? Yastıklar yıkanınca kötü olmaz değil mi?
Internete bakma canim insani bosuna strese sokuyor.sen ceviz badem sut falan Ye ic bebek kilo Alsin zaten 35 ten sonra dogan bebeklerde sorun olmuyormus Uzme kendiniHayır canım bişeye başlamadi .. sanırım bu kireçlenme başladıktan sonra 4 hafta sürüyormuş bu durum hatta o 4 haftanın son iki haftası da bebek gelismiyormus2 hafta sonra tekrar çağırdı sadece bakıp öyle tedavi uygulayacak sanırım
malesef canım hiç bi fikrim yok nunanın ve casualın oluyo bi tek onları biliyorumkartopi bilgilendirme için teşekkürler. Peki joie nin araba+oto koltuğu modellerinde bu özellik var mi biliyor musun? Ben baktım ama göremedim. Yok gibi sanki.
Teşekkürler B Basakfehmi .
Yayınlanabilir=yıkanabilir olacaktı.
Ben de çatı ağrısı hiç olmadı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Aynen cnm ben biraz arastirdim çok normalmis rahim kasılmaları oluyomus birde bende olmadı daha ama çatı ağrısı çok fazla var
Tamam canım. Teşekkürler.malesef canım hiç bi fikrim yok nunanın ve casualın oluyo bi tek onları biliyorum
Internete bakma canim insani bosuna strese sokuyor.sen ceviz badem sut falan Ye ic bebek kilo Alsin zaten 35 ten sonra dogan bebeklerde sorun olmuyormus Uzme kendini
Hayırlı olsun. Hoşgeldin. Ne güzel tecrübeli anne.Merhaba hanımlar bende Aralık annesiyim 3.prensesimi bekliyorum
Tatlım bı arkadasımda da vardı plesenta yaşlanması durdurabilirsin , tam zamanında geldi bebeği , öncelikle yemek yedikten sonra yatacaksın sakince , bol bol dinlenme az hareket .gecmis olsun canim 38. Haftaya kadar bekler sonra sezeryanla alır bebeği büyük ihtimal eğer 4 hafta kadar süresi varsa plesentanin.38 de gelisimi tamamlaniyor zaten endişelenme
Görümceminde öyle oldu plesenta yaşlanması var dedi sezeryanla aldi gelişimi tamamlanmişti yani
Valla canım benim annemde de olmamış ama bende çok fazla var otururken agriyo yürürken agriyo yürüyüşum değişti artık :)Ben de çatı ağrısı hiç olmadı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Hoşbulduk teşekkür ederim canımHayırlı olsun. Hoşgeldin. Ne güzel tecrübeli anne.
kartopi bilgilendirme için teşekkürler. Peki joie nin araba+oto koltuğu modellerinde bu özellik var mi biliyor musun? Ben baktım ama göremedim. Yok gibi sanki.
Canım sen joienin oto koltuğunu mu aldın? Ben e bebekde oto koltuğu bakarken joienin kimi beğenmistim ablam vaz gecirmisti benim japon Mali atık malzemelerden yapiliyomus felan dedi sonra kraftin mint modeli indirimdeydi onu aldım bende
Teşekkürler B Basakfehmi .
Yayınlanabilir=yıkanabilir olacaktı.
İnşallah canımm ya sağlıkla gelsinler uzmesinler biziebrucum çok geçmiş olsun bu aralar çoğumuzun bebeği erkenden gelmek istiyor sanırım sabırsız bebeklerimiz var umarım bir an önce toparlarsınız ve bebek de zamanında gelir
Valla canım benim annemde de olmamış ama bende çok fazla var otururken agriyo yürürken agriyo yürüyüşum değişti artık :)
O beslenmeye bu hafta bnmde dikkat etmem.lazim bu arada cnm bnm diytsyen protein ihtiyaci olur son 3 ay muhakkak protein beslenin karbonhidrat kendiniz.kg alirsnz dedi yani.peynir sut sut urunleri bol yumurta hastanmis ama tavuk et gibi protein al.dediİnşallah canim yabu hafta çok dikkat edicem insallah beslenmeye .. çok teşekkür ederim bilgi için de :*
ea1986 çatı ağrısında vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. Annen normal doğum yaptı değil mi? Demek ki ağrı olmadan da vücut kendini hazırlamış oluyor.
Canım ben henüz bebek arabası da oto koltuğu da almadım. Joie nin ikisi birarada olan aynı zamanda piyasadaki nerdeyse en hafif olan arabalarından dolayı onu beğendim. Almayı düşünüyorum. Atık malzeme olayını ilk defa duydum.Üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?