2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım arabaya baska bi aparat gerektirmeden direk baglayabildigin bi özellik . bazılarında yok onları arabanın kemeriyle sabitliyorsun ama oda pek saglıklı değil dedi satan adam bize
kartopi bilgilendirme için teşekkürler. Peki joie nin araba+oto koltuğu modellerinde bu özellik var mi biliyor musun? Ben baktım ama göremedim. Yok gibi sanki.

Ben koctastan aldim 4 lusu 25 liraydi hemde cok şık
Teşekkürler B Basakfehmi .

Büyüyen karyola için uyku setinin yatağın etrafına takılan baş koruma yastıkları makinada yayınlanabilir değil mi? Siz ne yaptınız? Yastıklar yıkanınca kötü olmaz değil mi?
Yayınlanabilir=yıkanabilir olacaktı.

Internete bakma canim insani bosuna strese sokuyor.sen ceviz badem sut falan Ye ic bebek kilo Alsin zaten 35 ten sonra dogan bebeklerde sorun olmuyormus Uzme kendini

malesef canım hiç bi fikrim yok nunanın ve casualın oluyo bi tek onları biliyorum

Tatlım bı arkadasımda da vardı plesenta yaşlanması durdurabilirsin , tam zamanında geldi bebeği , öncelikle yemek yedikten sonra yatacaksın sakince , bol bol dinlenme az hareket .

Valla canım benim annemde de olmamış ama bende çok fazla var otururken agriyo yürürken agriyo yürüyüşum değişti artık :)
ea1986 çatı ağrısında vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. Annen normal doğum yaptı değil mi? Demek ki ağrı olmadan da vücut kendini hazırlamış oluyor.

Canım ben henüz bebek arabası da oto koltuğu da almadım. Joie nin ikisi birarada olan aynı zamanda piyasadaki nerdeyse en hafif olan arabalarından dolayı onu beğendim. Almayı düşünüyorum. Atık malzeme olayını ilk defa duydum. Üzüldüm.

İnşallah canim ya bu hafta çok dikkat edicem insallah beslenmeye .. çok teşekkür ederim bilgi için de :*
O beslenmeye bu hafta bnmde dikkat etmem.lazim bu arada cnm bnm diytsyen protein ihtiyaci olur son 3 ay muhakkak protein beslenin karbonhidrat kendiniz.kg alirsnz dedi yani.peynir sut sut urunleri bol yumurta hastanmis ama tavuk et gibi protein al.dedi

Tabı canım 3 normal doğum yaptı bende çatı ağrıSi felan olmadi diyo bence kişiden kişiye değişiyor yani bi arkadaşım var oda 37 haftalik şuanda geçen hafta çatı muaynesi oldu açılması yokmuş normal doğum istiyo doktorda yapabilirsin demiş saf zeytinyagiyla o bölgeye masaj yap demiş çok etkiliymis bu hafta kontrole gidince doktora bende sorucam eğer doğruysa bende yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…