biz iyiyiz kuzucum sen nasılsın, nerelerdesin, napıyosun, neyin var bakim senin?İyi geceler hanimlar geçmişi pek okuyamadim umarim herkes iyidir
Allah razı olsun, hepimizinki inş. :)Gülegüle kullansın canım, sağlıkla
Amin cnmcım sağol :) evet 1 günde önemli kısmını halledip sizlerle açığımı kapattım sanırım ehehOhh ne güzel olmuş dünürcüm, eksiğin gediğin kalmamış :)) damadımla annesi mis gibi kullansin hepsini :)
Foto ve fiyat da musait olunca, ben de bi kere daha gidicem kv ile, unuttuğum seyler olmus
Park yatagı neden kotu yapmıssın kı anlamadm, cok iyi yapmıssın işte, benmki de 70x120 60 dar bence cnm Bebek hafif toparlanıp büyüyünce 60 dar geliyormus Rahat donemiyormus
saol kuzucum tmm. biz marmara forum'a baktık dün, kalmadı gelecek dediler.Tatlim mall of istanbul ebebekte 70x120 dosekler var, merak etme sen, müşteri hizmetleri de cok iyi, 2-3 güne diger mağazalardan getiriyolar hemen ürünleri
tmm oraya da bakayım denizimin inci tanesiCnm bnn 70*110 ama 70*120 de çok genel bi ölçü hepsiburada da vardı kraftın pamuk yatakları e- bebekte yoksa oraya da bak derim.içine sinmedi mi senin? Bu arada güle güle sağlıkla kullansın oğluşunn ohhh çoğu bitmişş bile alışverişin folikimisim karar verdiniz mi ben mi atladım
evet cnm gittim ve oldukça da memnun ayrıldık eşimle. senin nasıl gidiyor, ne yaptın?folik selam merak ettim ethica incirli hastanesine gittin mi? Ali Paşa Oskay'a ?
Bugün başladım elmaya. Bakalım ise yarar inşaallah. Şuanda hemoroid sıkıntı yaratmıyor fazla bana. Ama bende ilerlemesinden çok korkuyorum. Geçensen de uzun almışsın boyunu epey, ama beşik yatak diyorsun, daha uzun süre kullanacaksın sen sanırım dimi? dediğin sitelere bakayım hemen saol cnm. teşekkür ederim. göğüs ucu kremi lansinoh 40 ml. aldım. satıcı 7,5-8 aylıkken kullanmaya başlayın dedi.
ay cnm unutuyorum evet afedersin, ama kuru kayısıda da şeker var onu nasıl yapacaksın? başka bir çözüm bulmalı... sabah aç karnına bir zeytin yutabilirsin belki.zeytinini yiyip çekirdeğini yutuyorsun, üzerine 1 bardak su. sonra kahvaltını en az yarım saat sonra yapıyorsun. bunu deneyebilirsin belki.
yoo elma mide ve bağırsak dostudur. hazmı kolaylaştırır.
kabızlığı değil ama hemoroidi ben de ilk kez yaşıyorum, Allah tekrarından ve beterinden saklasınumarım ilerlemez.
Uzuluyorsun diye seyetmistimBen de aliştirmaya calişiyorum kendimi canım
Sevindim ben 12. Haftamı bekliyorum bana ozaman gel dedi stres ve merak içinde bekliyoruz işteevet cnm gittim ve oldukça da memnun ayrıldık eşimle. senin nasıl gidiyor, ne yaptın?
Benim arkadas gecen sene 35+5 dogum yapti bebiste gayet saglikli Masallah Icini ferah tutİnşallah canim yabu hafta çok dikkat edicem insallah beslenmeye .. çok teşekkür ederim bilgi için de :*
Bu aksam onuda deniycem. Kuzu bütün gün hareket halindeyim. Bu aralar işler azalacagina artti. Bi fabrikada falan dogurmam inşaallahAyşe'm gece yatmadan armut ye üzerine büyük boy bardakla sıcak su iç, leyloşa da soyledm, 2-3 gün dene, vaktin varsa yürüyüş de yap bakalim işe yarayacak mı?
Canım 2 cm altı riskli. Benim 21. Hafta da 2.3 oldu sonra proluton depot kullanıyordum zaten progestan ekledi. Sonra bir hafta sonra 3.1 oldu sonra genelde 3.5 civarı. Bir kere 3 hafta önce 2.8 oldu ben proluton yarım doz giriyordum tam vurulcam dedi geçen hafta 3.5 cm di. Bu arada büyük oğlundan 29 artı 4 te 4 cm açılma vardı düşün hep yattım 38 de dogdu 34 e dek hep yattım canım premature bakimi zor. Progestani gece yatarken koy hafif su gibi islanabilir iç açmasının progestandan camasir sık değiştir bol su iç bir de.
Ben 6 li aldım canım. Çekmecelere tam oldu ve cok tatli duruyorlar6lı set halinde satılan kutular mı canım? Çok kullanışlı gözüküyor.
Bende o siteye karar verdim. Yorumları okudum herkes çok memnun.Hacı seriften çikolata alan var mi link atabilir misiniz güzel mi peki
deneyeyim meltem bayağı fena oldum kuzum ya dr gidecek derecedeyim şuanLeyloşum benim, bak armut yasak değil. Aksam 22:00 de bi tane ye üstüne de büyük bi bardak su iç yat. 2-3 gün üst üste yap bunu bakalim, sende de işe yarayacak mı?
birini biz aldık biri arabayla takım olarak hediye geldi :)Niye 2 tane almak zorundaydın? Bebek arabasının takımı olan arabaya monte edilmiyor mu?
aa bub daha iyiymiş ya hemen yarın sabah denerim :)Canim Eger kayisi yasaksa sabahlari bi tatli kasigi zetinyagi ic ac karnina sonra Su ve yarim saat sonra kahvalti belki iyi gelir
inşallah cnm memnun kalırsan sevinirim, bende çok işe yarıyor çünkü. kabız değilim ben ama hemeoroid oldum işte, bağırsaktaki gevşemeden ve baskıdan kaynaklı olduğunu söyledi dr, birçok gebemizde olur dedi. yeter ki ilerlemesin, kabız olmamaya dikkat et dedi. ondan başladım elmaya. bi de baticon yazdı.Bugün başladım elmaya. Bakalım ise yarar inşaallah. Şuanda hemoroid sıkıntı yaratmıyor fazla bana. Ama bende ilerlemesinden çok korkuyorum. Geçenelifeva uyarmisti beni eksiden turşudan uzak dur diye. Uyguladım ama geç kalmışım
git cnm git, umarım sizin elektriğiniz de tutar, çok tatlı enerjik ve konuşkan biri. doğumu da kendisiyle düşünüyorum evet. hastane normal doğum için 1200, sez. için 1500 dedi. dr.dan fiyat almadık henüz.Sevindim ben 12. Haftamı bekliyorum bana o zaman gel dedi stres ve merak içinde bekliyoruz işte
Ben de Ali Paşaya gidicem. Doğumu da orada mı yapacaksın? Ne kadar oldu acaba fiyatlar?
Tabı canım 3 normal doğum yaptı bende çatı ağrıSi felan olmadi diyo bence kişiden kişiye değişiyor yani bi arkadaşım var oda 37 haftalik şuanda geçen hafta çatı muaynesi oldu açılması yokmuş normal doğum istiyo doktorda yapabilirsin demiş saf zeytinyagiyla o bölgeye masaj yap demiş çok etkiliymis bu hafta kontrole gidince doktora bende sorucam eğer doğruysa bende yaparım.
He bu arada asma kat için şu visco denen sünger yataklardan mı aldınız acaba herkes nasıl çözdü bu işibana pek sağlıklı görünmedi de onlar.
Ali paşa bey benim ilk doğumum gerçekleştirdi zaten bu ikinci hamileliğiminşallah cnm memnun kalırsan sevinirim, bende çok işe yarıyor çünkü. kabız değilim ben ama hemeoroid oldum işte, bağırsaktaki gevşemeden ve baskıdan kaynaklı olduğunu söyledi dr, birçok gebemizde olur dedi. yeter ki ilerlemesin, kabız olmamaya dikkat et dedi. ondan başladım elmaya. bi de baticon yazdı.
git cnm git, umarım sizin elektriğiniz de tutar, çok tatlı enerjik ve konuşkan biri. doğumu da kendisiyle düşünüyorum evet. hastane normal doğum için 1200, sez. için 1500 dedi. dr.dan fiyat almadık henüz.
Ben zorda kalınca magnezi calvino kullanıyorum bir bardağa 1 çay kaşığı koyup karıştırıyorum bugün ben de zorlandım çokdeneyeyim meltem bayağı fena oldum kuzum ya dr gidecek derecedeyim şuan
Leylacım gecmiş olsun ya çok beter birşey o zeytinyağlı yemeye dikkat etdeneyeyim meltem bayağı fena oldum kuzum ya dr gidecek derecedeyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?