2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İyi geceler hanimlar geçmişi pek okuyamadim umarim herkes iyidir
biz iyiyiz kuzucum sen nasılsın, nerelerdesin, napıyosun, neyin var bakim senin?

Gülegüle kullansın canım, sağlıkla
Allah razı olsun, hepimizinki inş. :)

Amin cnmcım sağol :) evet 1 günde önemli kısmını halledip sizlerle açığımı kapattım sanırım eheh tamam foto ve fiyat için denerim. Eni değil şekerim sorun boyu. 70-120 değil de 70-110 mu olsaydı diyorum. her yerde standartmışçasına 70-110 yatak var, hem alt kat için hem asma kat için. He bu arada asma kat için şu visco denen sünger yataklardan mı aldınız acaba herkes nasıl çözdü bu işi bana pek sağlıklı görünmedi de onlar.

Tatlim mall of istanbul ebebekte 70x120 dosekler var, merak etme sen, müşteri hizmetleri de cok iyi, 2-3 güne diger mağazalardan getiriyolar hemen ürünleri
saol kuzucum tmm. biz marmara forum'a baktık dün, kalmadı gelecek dediler.

tmm oraya da bakayım denizimin inci tanesi saol kuzucum, amin, hepimiz sağlıkla kullanırız inş. isim yok hala düşünüyoruz. taktık öztürkçe olsun diye ama tonyukuk'a kadar kaçtı ipin ucu, toparlamaya çalışıyoruz

Bugün başladım elmaya. Bakalım ise yarar inşaallah. Şuanda hemoroid sıkıntı yaratmıyor fazla bana. Ama bende ilerlemesinden çok korkuyorum. Geçen elifeva uyarmisti beni eksiden turşudan uzak dur diye. Uyguladım ama geç kalmışım

evet cnm gittim ve oldukça da memnun ayrıldık eşimle. senin nasıl gidiyor, ne yaptın?
Sevindim ben 12. Haftamı bekliyorum bana ozaman gel dedi stres ve merak içinde bekliyoruz işte
Ben de Ali Paşaya gidicem. Doğumu da orada mı yapacaksın? Ne kadar oldu acaba fiyatlar?

Ayşe'm gece yatmadan armut ye üzerine büyük boy bardakla sıcak su iç, leyloşa da soyledm, 2-3 gün dene, vaktin varsa yürüyüş de yap bakalim işe yarayacak mı?
Bu aksam onuda deniycem. Kuzu bütün gün hareket halindeyim. Bu aralar işler azalacagina artti. Bi fabrikada falan dogurmam inşaallah

Bende progestanı gece kullanıyorum canım.
Inşallah 2 cm altına düşmez. Cumartesi günü kontrolüm var. Tekrar ölçüm yapılacak. Doktor yatak israhati veriyorum dedi. Yürüyüş yapmak uzun süre ayakta durmak yasak dedi. Eşim çok yardımcı bu konuda. Öksürük var bir haftadır bende. Doktor bu da tetikleyebilir dedi. Inşallah vakti zamanında küveze gerek kalmadan doğar minikler..

Hacı seriften çikolata alan var mi link atabilir misiniz güzel mi peki
Bende o siteye karar verdim. Yorumları okudum herkes çok memnun.
Bende hastane için gülsuyu çikolata ve bebek şekeri düşündüm.
Mevlüt içinde küllah şekerler yasin kitaplı set düşündüm..

inşallah cnm memnun kalırsan sevinirim, bende çok işe yarıyor çünkü. kabız değilim ben ama hemeoroid oldum işte, bağırsaktaki gevşemeden ve baskıdan kaynaklı olduğunu söyledi dr, birçok gebemizde olur dedi. yeter ki ilerlemesin, kabız olmamaya dikkat et dedi. ondan başladım elmaya. bi de baticon yazdı.

Sevindim ben 12. Haftamı bekliyorum bana o zaman gel dedi stres ve merak içinde bekliyoruz işte
Ben de Ali Paşaya gidicem. Doğumu da orada mı yapacaksın? Ne kadar oldu acaba fiyatlar?
git cnm git, umarım sizin elektriğiniz de tutar, çok tatlı enerjik ve konuşkan biri. doğumu da kendisiyle düşünüyorum evet. hastane normal doğum için 1200, sez. için 1500 dedi. dr.dan fiyat almadık henüz.

ea1986 zeytinyağı ile perine bölgesine yapılan masaj, doğum sırasında açılmaya yardımcı oluyormuş. Ben hamile pilatesine gidiyorum. Hoca orada önerdi. Ama son zamanlarda yapılmalı sanırım.

He bu arada asma kat için şu visco denen sünger yataklardan mı aldınız acaba herkes nasıl çözdü bu işi bana pek sağlıklı görünmedi de onlar.
folik visco yatakların bebekler için zararlı olduğu söylendi. Bebek içine gömülüp boğulma riski olabiliyormuş. Ben park yatak için ince yataklardan kullanacağım. Büyüyen beşik için de normal yaylı yatak kullanacağım.

Ali paşa bey benim ilk doğumum gerçekleştirdi zaten bu ikinci hamileliğim aradan 3 sene geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…