2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu zeytinyağı önerisi iyiymiş, tişikkirlir. visco yatak bilgisi için de ayrıca sağol. alt kat yaylı yarı ortopedik tamam da asma kat için ince yatak dediğin nedir? ne alayım, nerden alayım sence?

Ali paşa bey benim ilk doğumum gerçekleştirdi zaten bu ikinci hamileliğim aradan 3 sene geçti
ay evet söylemiştin ben unuttum cnm. sağlıklı güzel gebelikler dilerim.

Evet bende öyle düşündüm erken acilma olur gibime geldi 38 haftadan sonra yaparım ama

Amin cümlemize ,sizin yolunuz az kalmış sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Bende o siteye karar verdim. Yorumları okudum herkes çok memnun.
Bende hastane için gülsuyu çikolata ve bebek şekeri düşündüm.
Mevlüt içinde küllah şekerler yasin kitaplı set düşündüm..
Yasin bana da mantıklı geliyor netten mi alacaksın? Set demiştin farklı mi o? Bir de 70 çikolata 40 tl acaba ikram için ince mi? Burada öksüzler diye l okumcu var olmazsa mevlide lokum ikram ederiz. Mevlide de akıma kurbaniyla pilav düşündüm tatlı yanına ama koyun etini herkes yer mi ki?

Amin cümlemize ,sizin yolunuz az kalmış sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
amin Allah razı olsun, inşallah. tecrübelerinle bize yardımcı olursun sen de

evet satıyorlar ama işte dediğim gibi visco yatak var hep her yerde. bu verdiğn linkteki de öyle deil mi?

Doğru demiş dr dikkat etmek lazım canım.

geçmiş olsun canım bı doktora gorun bence dogumunda sıkıntı yaratmasın kucukken al onlemını bana ılaclar cok ıyı geldı sukurler olsun

slm kızlar anca uyanabıldım eşim demın tepeme gelmıs ruyamda evanuru gordum dıo yok guzel yüzü vardı dedı ruyayı gorurken uyandım baktım sırtıma tekme atıyo dedı benım kız ben uyurken babasının sırtına vuruyomus

Sabah aç karnına bir kaşık bal ve ılık su iç canım ben öyle baş ettim

arkadasim aradi bugun haftami sordu 34 dedim hazirlikli ol iki dogumumuda 36 da yaptim dedi,hicbir sorun yasamamis kuvozde bile kalmamislar ikiside 2900 dogmus,simdi masallahlar var sıkma canini.sadece daha erken kavusmus olacaksin yavruna

arkadasim aradi bugun haftami sordu 34 dedim hazirlikli ol iki dogumumuda 36 da yaptim dedi,hicbir sorun yasamamis kuvozde bile kalmamislar ikiside 2900 dogmus,simdi masallahlar var sıkma canini.sadece daha erken kavusmus olacaksin yavruna

Canım benim ablamda iki dogumunu 36 haftalikken yaptı 35 den sonra bi tehlike kalmiyo aslında tabiki bebisler zamanında gelsin ama bende içimden diyorum 36 da gelsin bebis bekleyemiyorum çünkü :)))

Canım bebişin kilosu iyi şimdilik ve geçmiş olsun 36 yı atlatırsan sorun yaşamazsın arkadaşım oğlunu yedi aylık doğurdu bu kireçlenme yüzünden 2100 gr hiçte kuvezde kalmadı sadece iki yaşına kadar çok sık hastalandı pozitif düşün iyi olucak herşey

O da olur canım zaten göbeği dusen e dek onermiyorlar yikamayi hem üzerinde koruyucu madde ile doğuyor
Ben kızımı hastaneden geldiğimiz gün yıkamıştım hergün göbeği haftasına düştü birde sabun kullanmıştım life altı aylıktı geçtim kış bebeği olmasına rağmen hergün yıkamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…