bu zeytinyağı önerisi iyiymiş, tişikkirlir. visco yatak bilgisi için de ayrıca sağol. alt kat yaylı yarı ortopedik tamam da asma kat için ince yatak dediğin nedir? ne alayım, nerden alayım sence?ea1986 zeytinyağı ile perine bölgesine yapılan masaj, doğum sırasında açılmaya yardımcı oluyormuş. Ben hamile pilatesine gidiyorum. Hoca orada önerdi. Ama son zamanlarda yapılmalı sanırım.
folik visco yatakların bebekler için zararlı olduğu söylendi. Bebek içine gömülüp boğulma riski olabiliyormuş. Ben park yatak için ince yataklardan kullanacağım. Büyüyen beşik için de normal yaylı yatak kullanacağım.
ay evet söylemiştin ben unuttum cnm. sağlıklı güzel gebelikler dilerim.Ali paşa bey benim ilk doğumum gerçekleştirdi zaten bu ikinci hamileliğimaradan 3 sene geçti
Evet bende öyle düşündüm erken acilma olur gibime geldi 38 haftadan sonra yaparım amaea1986 zeytinyağı ile perine bölgesine yapılan masaj, doğum sırasında açılmaya yardımcı oluyormuş. Ben hamile pilatesine gidiyorum. Hoca orada önerdi. Ama son zamanlarda yapılmalı sanırım.
folik visco yatakların bebekler için zararlı olduğu söylendi. Bebek içine gömülüp boğulma riski olabiliyormuş. Ben park yatak için ince yataklardan kullanacağım. Büyüyen beşik için de normal yaylı yatak kullanacağım.
Amin cümlemize ,sizin yolunuz az kalmış sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımbu zeytinyağı önerisi iyiymiş, tişikkirlir. visco yatak bilgisi için de ayrıca sağol. alt kat yaylı yarı ortopedik tamam da asma kat için ince yatak dediğin nedir? ne alayım, nerden alayım sence?
ay evet söylemiştin ben unuttum cnm. sağlıklı güzel gebelikler dilerim.
Yasin bana da mantıklı geliyor netten mi alacaksın? Set demiştin farklı mi o? Bir de 70 çikolata 40 tl acaba ikram için ince mi? Burada öksüzler diye l okumcu var olmazsa mevlide lokum ikram ederiz. Mevlide de akıma kurbaniyla pilav düşündüm tatlı yanına ama koyun etini herkes yer mi ki?Bende o siteye karar verdim. Yorumları okudum herkes çok memnun.
Bende hastane için gülsuyu çikolata ve bebek şekeri düşündüm.
Mevlüt içinde küllah şekerler yasin kitaplı set düşündüm..
Ebebekte var canım. Park yatak için ince yatak. Link çıktı mı bilmiyorum. Park yatak sayan yerlerde yatağını da satarlar.asma kat için ince yatak dediğin nedir? ne alayım, nerden alayım sence?
amin Allah razı olsun, inşallah. tecrübelerinle bize yardımcı olursun sen deAmin cümlemize ,sizin yolunuz az kalmış sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
evet satıyorlar ama işte dediğim gibi visco yatak var hep her yerde. bu verdiğn linkteki de öyle deil mi?Ebebekte var canım. Park yatak için ince yatak. Link çıktı mı bilmiyorum. Park yatak sayan yerlerde yatağını da satarlar.
http://mobil.e-bebek.com/babyjem-oyun-parki-yatagi-60x120-cm_BJE-89119
Bana arkadaşım verdiği için hiç araştırmadım. Onun bebeği büyüyünce kullanmayı bırakmışlar.
Doğru demiş dr dikkat etmek lazım canım.Bende progestanı gece kullanıyorum canım.
Inşallah 2 cm altına düşmez. Cumartesi günü kontrolüm var. Tekrar ölçüm yapılacak. Doktor yatak israhati veriyorum dedi. Yürüyüş yapmak uzun süre ayakta durmak yasak dedi. Eşim çok yardımcı bu konuda. Öksürük var bir haftadır bende. Doktor bu da tetikleyebilir dedi. Inşallah vakti zamanında küveze gerek kalmadan doğar minikler..
Hoş geldin ben de 3. Prensimi bekliyorum.:)Merhaba hanımlar bende Aralık annesiyim 3.prensesimi bekliyorum
Yaz google a akilli klavye kapatma diye orda gosteriyor nasil kapatacagin,bende oyle kapatabildimYa çok beceriksizlik ben bulamadım ki
haha aynenGörmemisin bir kızı olmus:)))))))
geçmiş olsun canım bı doktora gorun bence dogumunda sıkıntı yaratmasın kucukken al onlemını bana ılaclar cok ıyı geldı sukurler olsunBugün başladım elmaya. Bakalım ise yarar inşaallah. Şuanda hemoroid sıkıntı yaratmıyor fazla bana. Ama bende ilerlemesinden çok korkuyorum. Geçenelifeva uyarmisti beni eksiden turşudan uzak dur diye. Uyguladım ama geç kalmışım
Sabah aç karnına bir kaşık bal ve ılık su iç canım ben öyle baş ettimBen elma tam tersi etki yapıyor zannediyordum. Bende hayatımda ilk kez kabiz oldum ve hemoroide çevirdi. O yüzden elmadan uzak duruyordum. Ama kaç gündür yemedigim meyve kalmadı ama işe yaramadıçok sinir bozucu bişey bu yaaa
arkadasim aradi bugun haftami sordu 34 dedim hazirlikli ol iki dogumumuda 36 da yaptim dedi,hicbir sorun yasamamis kuvozde bile kalmamislar ikiside 2900 dogmus,simdi masallahlar var sıkma canini.sadece daha erken kavusmus olacaksin yavrunabu arada herkese mutlu pazarlar kızlarr yine bol kaşıntılı bi sabaha uyandık yürüyemiyoruz bacak ağrısından ama coook mutlu uyandık inşş tüm sıkıntılar uçar giderrr allaha sıgındık hayırlısı olsun hakkımızda :):):)
arkadasim aradi bugun haftami sordu 34 dedim hazirlikli ol iki dogumumuda 36 da yaptim dedi,hicbir sorun yasamamis kuvozde bile kalmamislar ikiside 2900 dogmus,simdi masallahlar var sıkma canini.sadece daha erken kavusmus olacaksin yavruna
Canım bebişin kilosu iyi şimdilik ve geçmiş olsun 36 yı atlatırsan sorun yaşamazsın arkadaşım oğlunu yedi aylık doğurdu bu kireçlenme yüzünden 2100 gr hiçte kuvezde kalmadı sadece iki yaşına kadar çok sık hastalandı pozitif düşün iyi olucak herşeyKızlar dun doktora gittik muayne ye bebeğimiz 1900 gr olmuş 33. Haftaya uyumlu dedi.. Fakat bizi üzen bişey oldu plasenta da hafif kireçlenme başlangıcı var dedi plasenta yaşlanması olarak da biliniyormuş.. erken doğum olabilir dedinetten biraz baktım genelde bu durumu yasayanlarin bebekleri gerçekten hep erken doğmuş ve 2200 ' 2500 kilolarda bir çoğu kuveze alınmış aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı .. yada bilgisi olan :'( dünden beri çok Üzgünüm gerçekten ...
Ben kızımı hastaneden geldiğimiz gün yıkamıştım hergün göbeği haftasına düştü birde sabun kullanmıştım life altı aylıktı geçtim kış bebeği olmasına rağmen hergün yıkamıştıkO da olur canım zaten göbeği dusen e dek onermiyorlar yikamayi hem üzerinde koruyucu madde ile doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?