2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim kızkardeşim hacı şeriften hediye aldı çikolatayı daha göndermedi kv de kurabiye yapıcak hastane lohusa şerbeti veriyor zaten birde görümcemin çocukkları kardeşimin ve kızım için hediye oyuncak aldım horoz şekeri aldım okadar

Büyüyen karyola için uyku setinin yatağın etrafına takılan baş koruma yastıkları makinada yayınlanabilir değil mi? Siz ne yaptınız? Yastıklar yıkanınca kötü olmaz değil mi?
Yok canım yıkanıyor benimki on sene oldu üç tane çocuk büyüttü döndü dolaştı yine geldi bana yepyeni hiçbirşey olmuyor

Anladım canım, bende yavaş yavaş hallediyorum genellikle.

Korkma canım ya benim göbeğimde hep aşağıdaydı hala da öyle.

Bir arkadaşımın göbeği ilk hamileliğinde nerdeyse tam göğsünün altındaydı ikinci hamileliğinde ise aşağıdaydı. O seninle alakalı bir durum değil yani.

Kızlar ailevi bir sıkıntımız var hepinizden dua istiyorum hamişlerin duasi kabul olur
Rabbim hayirlisiyla bu sıkıntıdan çıkarsın derseniz sevinirim.
Şimdiden hepinize tesekkur ediyorum

Canım enfeksiyon için geçmiş olsun. Sıkıntınız da en kısa zamanda geçer inşallah.

Geçmiş olsun canım. İnşallah vaktinde gelir bebeğin. Bol bol dinlen.

amin Allah razı olsun, inşallah. tecrübelerinle bize yardımcı olursun sen de

evet satıyorlar ama işte dediğim gibi visco yatak var hep her yerde. bu verdiğn linkteki de öyle deil mi?
Bilmiyorum canım. Özelliklerinde polüretan sünger demiş. Ne demek bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebeklerimizi.

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla vaktinde gelecek inşallah bebeklerimiz.

Canım geçmiş olsun. Doktorun takipte olacaksa seni bir sıkıntı olmaz inşallah. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

gunduzleri iyiyim ama gece fenalasiyorum.o kadar nane limonda iciyorum.burnum genzim tikandi
geçmiş olsun canım ınsallah bıan once atlatırsın ıhlamur felan denesen yada varsa evde bardaga pekmez koy yarım cay kasıgı karabıber ılık su karıstırıp bı dıkıste iç ertesı gune hıc bıseyın kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…