- 21 Temmuz 2015
- 343
- 199
- 23
- 38
Benim kızkardeşim hacı şeriften hediye aldı çikolatayı daha göndermedi kv de kurabiye yapıcak hastane lohusa şerbeti veriyor zaten birde görümcemin çocukkları kardeşimin ve kızım için hediye oyuncak aldım horoz şekeri aldım okadarŞeker derken bebek sekeri denen sus mü bilmiyorum ki canım ben de kokulu taş çikolata kendimi yapcam kurabiye ve lohusa serbeti düşünüyorum hastaneye. Gerçi çok gelen de olmaz bırakıp değiliz öğretmen arkadaşlar gelir
Ay geçmiş olsun iki haftadır öyleyim gündüz iyide gece olunca fenalaşıyorum bendeSlm kizlar ben grip oluyorum
Yok canım yıkanıyor benimki on sene oldu üç tane çocuk büyüttü döndü dolaştı yine geldi bana yepyeni hiçbirşey olmuyorBüyüyen karyola için uyku setinin yatağın etrafına takılan baş koruma yastıkları makinada yayınlanabilir değil mi? Siz ne yaptınız? Yastıklar yıkanınca kötü olmaz değil mi?
Benim kızda çok kabız oluyor normal yoğurt yemiyor bimdeki hüptrik yoğurdu yiyince çıkıyor yoğurt dene istersen aç karnınadeneyeyim meltem bayağı fena oldum kuzum ya dr gidecek derecedeyim şuan
ama evın her ısını de ben yapıca cmt tum gunum gıdıyordu Sımdı en azından mutfagı 1.5-2 sa de halledıp ısımı bıtırıyorum. Bı de benım koltuklar buyuk agır, ıtıp cekemıyorum, belım cok agrıyor. MEcbur yanı kadın gelıyor.
cok odaklandım normale, barı kabullenıp sezeryanı kabul edeyım napayım. Yoksa dogum sonrası cokuntu olacak bende
geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne dogumdan once atlatman ıyı aslında ama cok dıkkat et ateşlenmemeye calısSlm kizlar ben grip oluyorum
Kızlar işyerinde cogu kisi senin göbeğin aşağı inmiş diyor yoneticim bile git revirde bol bol uzan ya da kötü hissedersen eve git her an dogurucakmissin gibi duruyorsun diyorlar annem de 2 gün önce sen bir aya kalmaz dogurursun belli ediyorsun diyo nasıl ediyosam artık :) korkmaya başladım arada bebeğin hareketlerini tam malum bölgede hissediyorum sanki hani şu ağda yaptirdigimiz yer var ya orada kimildamalar var valla korkmaya başladım ufaktan
Kızlar ailevi bir sıkıntımız var hepinizden dua istiyorum hamişlerin duasi kabul olur
Rabbim hayirlisiyla bu sıkıntıdan çıkarsın derseniz sevinirim.
Şimdiden hepinize tesekkur ediyorum
Kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkürler..
Evime yakın olan hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim. Muaynede herşey normaldi.
Sonra doktor alttan servikal uzunluğunu ölçücem dedi. 2 cm çıktı. 2.5 cm olması gerekiyordu bu haftada dedi. Erken doğum riskin var. Çalışamaz raporu vericem. Nst de sancın çıkarsa yatış vericem dedi.
Uzun nst istiyorum dedi doğumhaneye gönderdi. Doğum çantan hazır mı dedi.
Çok korktum. Nst de şükür sancı çıkmadı. İdrar testi yaptı iltihap çıkmadı. Bebek için ciğer geliştirici iğne yazdı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Hemen kendi doktorumu aradım. Durumu anlattım. Ciğer geliştiriciyi şimdi yapma dedi. Uzunluk 1.5 düşerse bir hafta on gün içinde doğurursun dedi. Bol israhat bol su ve magnezyum dedi. Sancın olursa hemen ara dedi.
Yeni eve geldim. Çok çatım ağrıyor.
Yusufumla çok konuştum. Daha beraber gidip oy kullancaz bile dedim:)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..
Bilmiyorum canım. Özelliklerinde polüretan sünger demiş. Ne demek bilmiyorum.amin Allah razı olsun, inşallah. tecrübelerinle bize yardımcı olursun sen de
evet satıyorlar ama işte dediğim gibi visco yatak var hep her yerde. bu verdiğn linkteki de öyle deil mi?
kızlar günaydın bi haftadır vücudumda kaşıntı vardı dün karaciğer enzimlerime baktı doktor yüksek cıktı gebelik kolestazından süphelendi ama takip edelim dedi vitamini bıraktırdı internetten okudum bi sürü kötü sey yazıyo canım sıkıldı dua edin inş degerler normale iner. ben kasıntıya falan razıyım bebişime bi şey olmaz ins
Kızlar 15 gün içinde evimizden taşınıyoruz bu halimle ne cesaret ben de anlamadım
gunduzleri iyiyim ama gece fenalasiyorum.o kadar nane limonda iciyorum.burnum genzim tikandigeçmiş olsun canım dıkkat et kendıne dogumdan once atlatman ıyı aslında ama cok dıkkat et ateşlenmemeye calıs
Kızlar dün akşam birden sancim tuttu hastaneye gitti açıklık vardı nst de hafif sancı çıktı hemen ignelerle durdurdular serum fitil koydular bebek için de 15gun önce 1.doz ciğer geliştirici vurmuşlardı dün 2.doz 15gun sonra doğum bekliyorlar bana da dua edin
Kızlar dun doktora gittik muayne ye bebeğimiz 1900 gr olmuş 33. Haftaya uyumlu dedi.. Fakat bizi üzen bişey oldu plasenta da hafif kireçlenme başlangıcı var dedi plasenta yaşlanması olarak da biliniyormuş.. erken doğum olabilir dedinetten biraz baktım genelde bu durumu yasayanlarin bebekleri gerçekten hep erken doğmuş ve 2200 ' 2500 kilolarda bir çoğu kuveze alınmış aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı .. yada bilgisi olan :'( dünden beri çok Üzgünüm gerçekten ...
geçmiş olsun canım ınsallah bıan once atlatırsın ıhlamur felan denesen yada varsa evde bardaga pekmez koy yarım cay kasıgı karabıber ılık su karıstırıp bı dıkıste iç ertesı gune hıc bıseyın kalmıyogunduzleri iyiyim ama gece fenalasiyorum.o kadar nane limonda iciyorum.burnum genzim tikandi
Bende aynıyım ya şimdi bişeyim yok akşam altıdan sonra dökülüyorum nefes alamıyorumgunduzleri iyiyim ama gece fenalasiyorum.o kadar nane limonda iciyorum.burnum genzim tikandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?