- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Teşekkürler canım. Yorganını yıkadım. Koruma yastıklarını da yıkayacağım.Yok canım yıkanıyor benimki on sene oldu üç tane çocuk büyüttü döndü dolaştı yine geldi bana yepyeni hiçbirşey olmuyor
Yok canım biraz daha yukarda dikmen son durağa yakın oluyor galiba bende yeni öğreniyorum çevresine sana daha da yaklaşmış olabilirim :))Canım şimdiden kolay gelsin. Allah yardımcınız olsun. Sokulluda mı buldunuz evi?
Ne güzel ben de çocuklara şeker düşünüyorum cubukluBenim kızkardeşim hacı şeriften hediye aldı çikolatayı daha göndermedi kv de kurabiye yapıcak hastane lohusa şerbeti veriyor zaten birde görümcemin çocukkları kardeşimin ve kızım için hediye oyuncak aldım horoz şekeri aldım okadar
Benimde park yatak kraftın hiç açıp bakmadım kardeşim nasıl getirdi öyle duruyor açıp bakmam lazım içine yatak konusunda bende kararsızım emzirme yastığınında kılıfını verdi içini yorgancıdan almam lazımKızlarr alışveriş bitti yorgunluktan bende bittimmmmmarkayla birlikte yazıcam aldıklarımı fikir olur hem iyi ki liste yapmışım ve araştırmışım yoksa satışçı kızlar çok kafa karıştırıyo sadece park yatak yatağı yan yatış yastığı ve bi begenemedim banyo havlusu kaldı. Park yatak yatağını kraft yataşın olduğu için istiyorum pamuk yatak ama kraft kalmamış snir oldum ( Emzirme yastığı da karar veremedim meltemcivil ablan hangi tarz önerdi tatlım bi ufak dikdörtgenler var bi de yarım ay şeklinde büyükler var sana sorayım dedim burun aspratörü otribebe bulamadım diye almadım.
Visco sağlıksız diyolar pamuk alcam kesin cnm ama bende bulamadım bugün internetten alcam artkbiz iyiyiz kuzucum sen nasılsın, nerelerdesin, napıyosun, neyin var bakim senin?
Allah razı olsun, hepimizinki inş. :)
Amin cnmcım sağol :) evet 1 günde önemli kısmını halledip sizlerle açığımı kapattım sanırım ehehtamam foto ve fiyat için denerim. Eni değil şekerim sorun boyu. 70-120 değil de 70-110 mu olsaydı diyorum. her yerde standartmışçasına 70-110 yatak var, hem alt kat için hem asma kat için. He bu arada asma kat için şu visco denen sünger yataklardan mı aldınız acaba herkes nasıl çözdü bu işi bana pek sağlıklı görünmedi de onlar.
saol kuzucum tmm. biz marmara forum'a baktık dün, kalmadı gelecek dediler.
tmm oraya da bakayım denizimin inci tanesisaol kuzucum, amin, hepimiz sağlıkla kullanırız inş. isim yok hala düşünüyoruz. taktık öztürkçe olsun diye ama tonyukuk'a kadar kaçtı ipin ucu, toparlamaya çalışıyoruz
Bnm park yatak da kraft cnm yatağı da kraft pamuk olsun yataşın oluyo o diye istedim kalmamışBenimde park yatak kraftın hiç açıp bakmadım kardeşim nasıl getirdi öyle duruyor açıp bakmam lazım içine yatak konusunda bende kararsızım emzirme yastığınında kılıfını verdi içini yorgancıdan almam lazım
Yasin bana da mantıklı geliyor netten mi alacaksın? Set demiştin farklı mi o? Bir de 70 çikolata 40 tl acaba ikram için ince mi? Burada öksüzler diye l okumcu var olmazsa mevlide lokum ikram ederiz. Mevlide de akıma kurbaniyla pilav düşündüm tatlı yanına ama koyun etini herkes yer mi ki?
ben ben benAy tıpa takıcam kendime artık bıktım çişe çıkmaktan tm azıcık gribim am iki aydır salondan çok wc de geçiriyorum vaktimi otur kalk bıktımsizde böylemisiniz
ay evet nolur paylaşınca beni de etiketle bişiy bulursan. ben bilemedim, dünden beri ona bakıyorum. ama ekrandan bakmakla olmuyo kiiiBnm park yatak da kraft cnm yatağı da kraft pamuk olsun yataşın oluyo o diye istedim kalmamışvisco yatakalr vardı bi de bilmediğim bi markanın pamuk yatağı vardı begenmedim. İnternetten alcam artk hepsiburadaya güveniyorum o knuda Azcık dinleneyim size markalı fln sunum yapcam
Maşallah hoşbulduk canımHoş geldin ben de 3. Prensimi bekliyorum.:)
Benim değil görümcemin o sıkıntısı vardi 3 -3.5 gibi doğdu onun bebeğiKaç kilo doğdu senin ki ..
canim aile ilgili bir sıkıntımiz vardi dua istedim arkadaşlardan o sıkıntımiz vardi benimde enfeksiyon vardi iste iilaç kullanmam gerekiyor kullanıyorum mecbur.biz iyiyiz kuzucum sen nasılsın, nerelerdesin, napıyosun, neyin var bakim senin?
Tesekkur ederim canim çok sağolCanım enfeksiyon için geçmiş olsun. Sıkıntınız da en kısa zamanda geçer inşallah.
canım hadi hayırlısı sağlıkla al bebişini kucağına..sezeryan mı seninkiKızlar kesin doğum yapacağım tarih 15.11.2015
Sağol evet canım sezaryencanım hadi hayırlısı sağlıkla al bebişini kucağına..sezeryan mı seninki
ilgincmiş ölçüleri. kendinizde bir ölçün olmazsa 106 ne yaws şaşkın bunlar. tam 106 ise 100 varsa 105 daha mantıklı bence. 110 girmez falan yazık olur.Ya ben şimdi park yatağı kurdum baktım ölçüleri garip geldi 72 106 geliyor hadi enini 70 lik yatak alıyım boyu 100 110 mu anlayamadımEki Görüntüle 1661142
benimki de sezeryan yarın kontrolüm var doktor henüz tarih vermedi inş yarın verirSağol evet canım sezaryen
yaaa işte dönmeyince öle dertlerin olmuyor. bana bak dönmedi sıpa relax oh sık sık tuvalet derdim yokben ben benwcden cıkamıyorum ıkı damla olsa sankı hıc tuvaletımı yapmamısım gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?