2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlarr alışveriş bitti yorgunluktan bende bittimmmm markayla birlikte yazıcam aldıklarımı fikir olur hem iyi ki liste yapmışım ve araştırmışım yoksa satışçı kızlar çok kafa karıştırıyo sadece park yatak yatağı yan yatış yastığı ve bi begenemedim banyo havlusu kaldı. Park yatak yatağını kraft yataşın olduğu için istiyorum pamuk yatak ama kraft kalmamış snir oldum ( Emzirme yastığı da karar veremedim meltemcivil ablan hangi tarz önerdi tatlım bi ufak dikdörtgenler var bi de yarım ay şeklinde büyükler var sana sorayım dedim burun aspratörü otribebe bulamadım diye almadım.

Ne güzel ben de çocuklara şeker düşünüyorum cubuklu

Ay tıpa takıcam kendime artık bıktım çişe çıkmaktan tm azıcık gribim am iki aydır salondan çok wc de geçiriyorum vaktimi otur kalk bıktımsizde böylemisiniz

Benimde park yatak kraftın hiç açıp bakmadım kardeşim nasıl getirdi öyle duruyor açıp bakmam lazım içine yatak konusunda bende kararsızım emzirme yastığınında kılıfını verdi içini yorgancıdan almam lazım

Visco sağlıksız diyolar pamuk alcam kesin cnm ama bende bulamadım bugün internetten alcam artk ayy çok tatlısınızzz baya eskilere gitmişsiniz kız dönün geri isim konusu zor iş inş içinize sinen güzel bir isim bulursunuz. E harfinin enerjisi düşük diye biliyorum ama ben hep efe eren gibi isimleri seviyorum. Kağan da güzel mesela. Öztürkçe mi bunlar bilmiyorum gerçi

Bnm park yatak da kraft cnm yatağı da kraft pamuk olsun yataşın oluyo o diye istedim kalmamış visco yatakalr vardı bi de bilmediğim bi markanın pamuk yatağı vardı begenmedim. İnternetten alcam artk hepsiburadaya güveniyorum o knuda Azcık dinleneyim size markalı fln sunum yapcam

Bende hataydayım ya biliyorum öksüzleri. Ürünleri çok güzel oluyor. Bizim mevlütlerde ya tavuklu pilav ayran verilir. Ya da kuru pasta hamurişi şerbet verilir. Koyun eti ağır olabilir.
Bence çikolata ince değil sonuçta ağızlar tatlansın.
Bak sana fotoğraflarını göndereyim.

Eklentiler

• mevlut-sekeri-lokum-akide-buyuk.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_2015-10-18-16-18-10-1.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 92
ay evet nolur paylaşınca beni de etiketle bişiy bulursan. ben bilemedim, dünden beri ona bakıyorum. ama ekrandan bakmakla olmuyo kiii

Ya ben şimdi park yatağı kurdum baktım ölçüleri garip geldi 72 106 geliyor hadi enini 70 lik yatak alıyım boyu 100 110 mu anlayamadım

Kaç kilo doğdu senin ki ..
Benim değil görümcemin o sıkıntısı vardi 3 -3.5 gibi doğdu onun bebeği

biz iyiyiz kuzucum sen nasılsın, nerelerdesin, napıyosun, neyin var bakim senin?
canim aile ilgili bir sıkıntımiz vardi dua istedim arkadaşlardan o sıkıntımiz vardi benimde enfeksiyon vardi iste iilaç kullanmam gerekiyor kullanıyorum mecbur.
sizin de iyi olmaniza sevindim Dikkat edin kendize
Canım enfeksiyon için geçmiş olsun. Sıkıntınız da en kısa zamanda geçer inşallah.
Tesekkur ederim canim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…