2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
OTE="sedef21, post: 43097104, member: 658073"]benimki de sezeryan yarın kontrolüm var doktor henüz tarih vermedi inş yarın verir[/QUOTE]
Hadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur

OTE="sedef21, post: 43097104, member: 658073"]benimki de sezeryan yarın kontrolüm var doktor henüz tarih vermedi inş yarın verir
Hadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur[/QUOTE]
evet canım beni de telaş korku sardı henüz ihtiyaçlar bitmedi çamaşırları yıkamadım çantam hazır değil üstelik çalışabilr raporu aldım çalışıyorum da gittiği yere kadar inş

geçmiş olsun canım bı doktora gorun bence dogumunda sıkıntı yaratmasın kucukken al onlemını bana ılaclar cok ıyı geldı sukurler olsun
Sağol elifcim. yarın görüşcem doktorumla. süper kendi kendime nazar degdiririm. olmaz dedigim herşey oluyor maşaallah

UOTE="sedef21, post: 43097165, member: 658073"]Hadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur[/QUOTE]
evet canım beni de telaş korku sardı henüz ihtiyaçlar bitmedi çamaşırları yıkamadım çantam hazır değil üstelik çalışabilr raporu aldım çalışıyorum da gittiği yere kadar inş [/QUOTE]
İlk bebeğin mi

Hadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur
evet canım beni de telaş korku sardı henüz ihtiyaçlar bitmedi çamaşırları yıkamadım çantam hazır değil üstelik çalışabilr raporu aldım çalışıyorum da gittiği yere kadar inş [/QUOTE]
ayyyy azıcık kalmış sizin. ilk anneler hayırlısı ile inşaallah yavaş yavaş belli oluyor.

Etmemmi ederim tabiki cnm dur bakalim neler olcak bende bekliyorum sabirla daral geldi su isyerinden bi ciksaydim varya kimsenin o suratsiz sifatini izin almaya calisirken cekmezdim
Bende 17 sene çalıştım canım geçen sene yeter artık kızlarımla ilgileneceğim biraz dinlenmek istiyorum dedim ev çoçuklar daha çok yoruluyorum ve ev işi çok nankör bendede simetri ve temizlik hastalığı var yardımcı bayanda geliyor haftada bazen onbeşgunde bir o gün daha çok yoruluyorum.heryere elim değecek diyorum doğum yapayım biraz toparlansunda tekrar çalışayım ev kızın dersi off karnımdakini unuttum

UOTE="sedef21, post: 43097165, member: 658073"]Hadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur
İlk bebeğin mi[/QUOTE]
evet ilk bebeğim

UOTE="sedef21, post: 43097393, member: 658073"]evet canım beni de telaş korku sardı henüz ihtiyaçlar bitmedi çamaşırları yıkamadım çantam hazır değil üstelik çalışabilr raporu aldım çalışıyorum da gittiği yere kadar inş [/QUOTE]
İlk bebeğin mi[/QUOTE]
evet ilk bebeğim[/QUOTE]
Ne güzel kız mı erkek mi canım

İlk bebeğin mi[/QUOTE]
evet ilk bebeğim[/QUOTE]
Ne güzel kız mı erkek mi canım[/QUOTE]
kızım olacak inş canım senin ilk mi cinsiyeti nedir

UOTE="sedef21, post: 43097486, member: 658073"]İlk bebeğin mi[/QUOTE]
evet ilk bebeğim[/QUOTE]
kızım olacak inş canım senin ilk mi cinsiyeti nedir[/QUOTE]
Benim de 3.kızım olcak

UOTE="sedef21, post: 43097486, member: 658073"]İlk bebeğin mi
evet ilk bebeğim[/QUOTE]
Benim de 3.kızım olcak[/QUOTE]
oooooo maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine ..isim olarak ne düşündün

evet ilk bebeğim
oooooo maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine ..isim olarak ne düşündün[/QUOTE]
Sağol canım seninkine de Allah uzun ömür versin isim olarak sare dedik ama eşim meryem istiyor sen ne düşündün

Ne güzel kız mı erkek mi canım
oooooo maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine ..isim olarak ne düşündün[/QUOTE]
Sağol canım seninkine de Allah uzun ömür versin isim olarak sare dedik ama eşim meryem istiyor sen ne düşündün[/QUOTE]
elif ikra veya sadece serra ..sence hangisi

kızım olacak inş canım senin ilk mi cinsiyeti nedir
Sağol canım seninkine de Allah uzun ömür versin isim olarak sare dedik ama eşim meryem istiyor sen ne düşündün[/QUOTE]
elif ikra veya sadece serra ..sence hangisi [/QUOTE]
Bence Serra olsun ikra ismini koyan çok var bu sene elifte çok var yinede kendin bilirsin

Benim de 3.kızım olcak
Bence Serra olsun ikra ismini koyan çok var bu sene elifte çok var yinede kendin bilirsin[/QUOTE]
isim koymak ne zormuş böyle

oooooo maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine ..isim olarak ne düşündün
Bence Serra olsun ikra ismini koyan çok var bu sene elifte çok var yinede kendin bilirsin[/QUOTE]
isim koymak ne zormuş böyle [/QUOTE]
Hahahaha evet canım

Süs değil de bi tane minik ayakkabı bi magnet, içine şeker konuluyor. Bi de hazır kuru pasta ve içecek alsak, çikolataya gerek kalmayabilir diye duşunuyorum

Ahh cnm ya, cidden senn anlattiklarina göre bildiğin saykolarmıs zaten
Allah yardımcin olsun, oyle bi durumda bebeğini düsün lütfen kendini de bebeği de üzme annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…