Sabah aç karnına bir kaşık bal ve ılık su iç canım ben öyle baş ettim
Hadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur[/QUOTE]OTE="sedef21, post: 43097104, member: 658073"]benimki de sezeryan yarın kontrolüm var doktor henüz tarih vermedi inş yarın verir
Sağol elifcim. yarın görüşcem doktorumla. süper kendi kendime nazar degdiririm. olmaz dedigim herşey oluyor maşaallahgeçmiş olsun canım bı doktora gorun bence dogumunda sıkıntı yaratmasın kucukken al onlemını bana ılaclar cok ıyı geldı sukurler olsun
evet canım beni de telaş korku sardıHadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur
Bende 17 sene çalıştım canım geçen sene yeter artık kızlarımla ilgileneceğim biraz dinlenmek istiyorum dedim ev çoçuklar daha çok yoruluyorum ve ev işi çok nankör bendede simetri ve temizlik hastalığı var yardımcı bayanda geliyor haftada bazen onbeşgunde bir o gün daha çok yoruluyorum.heryere elim değecek diyorum doğum yapayım biraz toparlansunda tekrar çalışayım ev kızın dersi off karnımdakini unuttumEtmemmi ederim tabiki cnm dur bakalim neler olcak bende bekliyorum sabirla daral geldi su isyerinden bi ciksaydim varya kimsenin o suratsiz sifatini izin almaya calisirken cekmezdim
evet canım beni de telaş korku sardıUOTE="sedef21, post: 43097165, member: 658073"]Hadi bakalım canım seninle doğum tarihlerimiz yakınmış muhtemelen 15 kasımdan sonra olur
İlk bebeğin mi[/QUOTE]UOTE="sedef21, post: 43097393, member: 658073"]evet canım beni de telaş korku sardıhenüz ihtiyaçlar bitmedi çamaşırları yıkamadım çantam hazır değil üstelik çalışabilr raporu aldım çalışıyorum da gittiği yere kadar inş
evet ilk bebeğim[/QUOTE]UOTE="sedef21, post: 43097486, member: 658073"]İlk bebeğin mi
Ne güzel kız mı erkek mi canım[/QUOTE]evet ilk bebeğim
kızım olacak inş canım senin ilk mi cinsiyeti nedir[/QUOTE]Ne güzel kız mı erkek mi canım
Benim de 3.kızım olcak[/QUOTE]kızım olacak inş canım senin ilk mi cinsiyeti nedir
oooooo maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine ..isim olarak ne düşündün[/QUOTE]Benim de 3.kızım olcak
Sağol canım seninkine de Allah uzun ömür versin isim olarak sare dedik ama eşim meryem istiyor sen ne düşündün[/QUOTE]oooooo maşallah canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerine ..isim olarak ne düşündün
Şeker derken bebek sekeri denen sus mü bilmiyorum ki canım ben de kokulu taş çikolata kendimi yapcam kurabiye ve lohusa serbeti düşünüyorum hastaneye. Gerçi çok gelen de olmaz bırakıp değiliz öğretmen arkadaşlar gelir
Sorma cnm yaa aksami zor yaotim o gun ama sanirim 2 gunluk stresten dolayi olmus dedim evde az dinleneyim gecmesse gidelim dinlenince kendime geldim yarin insallah sbh dr gidicem zaten nst m de var calisma raporu alicam birde bakalim insallah ama suan cok sukur iyiyim ya mudure sinirlenmistim o stres bebege yansimis bayaaa beni cok zorladi bidaha bukadar stres yapmiycam ilk kez yaptim oda etkiledi gordum ; (
Sayko ne canımAhh cnm ya, cidden senn anlattiklarina göre bildiğin saykolarmıs zaten
Allah yardımcin olsun, oyle bi durumda bebeğini düsün lütfen kendini de bebeği de üzme annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?