Evt evt korkma hemen almazlar sezeryana. Dra da bagli gerci bn yurtdisindayim bnm cati muayenem uygun degildi aslinda ona ragmen ve 22 saate ragmen almadilar sezeryanacanım bunu duyduguma çok sevındım ilk suyum gelirse dıye korkuyordum su gelıce fazla beklemeden amelıyata alıyolar sanıyordum arkadaşımdan dolayı 22 baya vakıt tanımışlar
içinden mi ölçtün cnm, ne ilginç ebatmış ciddenYa ben şimdi park yatağı kurdum baktım ölçüleri garip geldi 72 106 geliyor hadi enini 70 lik yatak alıyım boyu 100 110 mu anlayamadımEki Görüntüle 1661142
Sıkıntınız her neyse Allah yardımcınız olsun cnm.Benim değil görümcemin o sıkıntısı vardi 3 -3.5 gibi doğdu onun bebeği
canim aile ilgili bir sıkıntımiz vardi dua istedim arkadaşlardan o sıkıntımiz vardi benimde enfeksiyon vardi iste iilaç kullanmam gerekiyor kullanıyorum mecbur.
sizin de iyi olmaniza sevindim Dikkat edin kendize
Tesekkur ederim canim çok sağol
yarın yine yap ihmal etme, sabah kalkar kalkmaz ye bir elma. akşam da rendeleyip yiyebilirsin, o da ayrı güzel oluyo çatalla yemesisaol tatlım. şimdi biraz daha iyiyim sanki.folik elma demişti sanki işe yaradı gibi. bide bol bol su içiyorum.
sen ne hazırlıyorsun şimdi tam olarak? hastaneye mi eve mi bunlar?Süs değil de bi tane minik ayakkabı bi magnet, içine şeker konuluyor. Bi de hazır kuru pasta ve içecek alsak, çikolataya gerek kalmayabilir diye duşunuyorum
canım anneye kasıntı dısında etkisi olmuyomus pek ama bebek ölümleri gerceklesiyomus boyle bi teshis konulursa allah korusun sürekli nst takibi gerekiyomus ve 37. hafta cok riskli oldugu için bebek zehirlenmesin diye en gec 37- 38 de erken alıyolarmıs bebeği
İnşallah canim... öyle tabi ama daha doğmadan annelik kaygıları başladı galiba.. dunden beri her konu acildiginda gozlerim dolup bosaliyorinsallah bir sorun olmadan gelir kizim ..
Yok canım biraz daha yukarda dikmen son durağa yakın oluyor galiba bende yeni öğreniyorum çevresine sana daha da yaklaşmış olabilirim :))
Bi an kendi yazdıklarımı okuyorum sandım hangi ülkedeydin canım ? Benimde aynı oldu ilk doğumumEvt evt korkma hemen almazlar sezeryana. Dra da bagli gerci bn yurtdisindayim bnm cati muayenem uygun degildi aslinda ona ragmen ve 22 saate ragmen almadilar sezeryana
bn amerikadayim sen?Bi an kendi yazdıklarımı okuyorum sandım hangi ülkedeydin canım ? Benimde aynı oldu ilk doğumum
Dikmen in sonuna yakın canımNe güzel cnm maşşallah size Allah bozmasın muhabbetinizi :) bende oyle bi kuzen yok malesef.
Sanirim onun ki akpınar dikmen otobüslerinin son durağı yanı cnm :)
Dikmen in sonuna yakın canım
[QSanırım oani2606, post: 43098502, member: 683870"]Sokullu son durak mı yoksa dikmen son durak mı
:)
Sağol canım:))Dikmen caddesi de bitmeyen bir cadde canım ya. Her caddenin sonu oraya çıkıyor.
Hayırlı olsun şimdiden. :)
Canım ilk doğumumda Almanya daydım suyum geldi 24 saat çektim yine de sezeryana almadılar her yolu deneyip normal doğurttular...şimdi Türkiye de yaşıyorum bu doğumum nasıl olacak merakla bekliyorum Almanyadaki gibi olursa hemen sezeryana alırlar uğraşmaz ve riske girmezler keşke bilebilsem aynı olacagını bende o kadar uğraştirmaz direk sezeryan isterimbn amerikadayim sen?
Cumartesi gelsede bende gitsem:) tarih verir mi acaba İnşaallah hayırlısı ile saglıkla doğururuzbiz de son halini gördük bebişin 42 cm olms .1900 gr.ama çok asık suratlı bir cocuk:)kaşlarını çatmış:) sizlerin pozları nasıl..hazırlıklarımız da bitmek üzere.normalde 16 aralık görünüyor.10u gibi alırız demişti doktor ama son kontrolde okadar durmaz bu dedi..daha da erkene alabilirz tam kesin değil.
Hayir canim.raporunu saymiyorlar direkt dogum iznine ayiriyorlarKızlar bişey soracam Şimdi calışabilir raporu alıyoruz diyelim grip falan olduk iki gün rapor aldık sorun olmuyo di miyani ikisi ayrı konu sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?