2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım bunu duyduguma çok sevındım ilk suyum gelirse dıye korkuyordum su gelıce fazla beklemeden amelıyata alıyolar sanıyordum arkadaşımdan dolayı 22 baya vakıt tanımışlar
Evt evt korkma hemen almazlar sezeryana. Dra da bagli gerci bn yurtdisindayim bnm cati muayenem uygun degildi aslinda ona ragmen ve 22 saate ragmen almadilar sezeryana

Ya ben şimdi park yatağı kurdum baktım ölçüleri garip geldi 72 106 geliyor hadi enini 70 lik yatak alıyım boyu 100 110 mu anlayamadımEki Görüntüle 1661142
içinden mi ölçtün cnm, ne ilginç ebatmış cidden içinin ölçüsüne göre al yatağını.

Sıkıntınız her neyse Allah yardımcınız olsun cnm. Sana da geçmiş olsun, ilaç işe yaramıştır umarım..

saol tatlım. şimdi biraz daha iyiyim sanki. folik elma demişti sanki işe yaradı gibi. bide bol bol su içiyorum.
yarın yine yap ihmal etme, sabah kalkar kalkmaz ye bir elma. akşam da rendeleyip yiyebilirsin, o da ayrı güzel oluyo çatalla yemesi

Süs değil de bi tane minik ayakkabı bi magnet, içine şeker konuluyor. Bi de hazır kuru pasta ve içecek alsak, çikolataya gerek kalmayabilir diye duşunuyorum
sen ne hazırlıyorsun şimdi tam olarak? hastaneye mi eve mi bunlar?

Tatlim sen simdiden düşünme onları, dur bakalım bi tahlil sonuçların çıksın, doktorun sonuçlara bakıp bi yorum yapsın.
Ayrıca 37-38 erken değil ki, burda sezeryan olacak arkadaslarin baya bi kısmının doktoru, herkeş normal olsa da sezeryan tarıhını 37 hafta gibi vermiş ztn

İnşallah canim... öyle tabi ama daha doğmadan annelik kaygıları başladı galiba.. dunden beri her konu acildiginda gozlerim dolup bosaliyor insallah bir sorun olmadan gelir kizim ..

İnş canm benm, her gun kendi bebeğimle beraber sizinkilere de dua ediyorum ınan.
Hepimiz sağlıkla doğumlarımızı gerceklestirelim inşallah

[QSanırım oani2606, post: 43098502, member: 683870"]Sokullu son durak mı yoksa dikmen son durak mı canım?[/QUOTE]

Sanirim onun ki akpınar dikmen otobüslerinin son durağı yanı cnm :)

Evt evt korkma hemen almazlar sezeryana. Dra da bagli gerci bn yurtdisindayim bnm cati muayenem uygun degildi aslinda ona ragmen ve 22 saate ragmen almadilar sezeryana
Bi an kendi yazdıklarımı okuyorum sandım hangi ülkedeydin canım ? Benimde aynı oldu ilk doğumum

biz de son halini gördük bebişin 42 cm olms .1900 gr.ama çok asık suratlı bir cocuk:)kaşlarını çatmış:) sizlerin pozları nasıl..hazırlıklarımız da bitmek üzere.normalde 16 aralık görünüyor.10u gibi alırız demişti doktor ama son kontrolde okadar durmaz bu dedi..daha da erkene alabilirz tam kesin değil.

bn amerikadayim sen?
Canım ilk doğumumda Almanya daydım suyum geldi 24 saat çektim yine de sezeryana almadılar her yolu deneyip normal doğurttular...şimdi Türkiye de yaşıyorum bu doğumum nasıl olacak merakla bekliyorum Almanyadaki gibi olursa hemen sezeryana alırlar uğraşmaz ve riske girmezler keşke bilebilsem aynı olacagını bende o kadar uğraştirmaz direk sezeryan isterim

Cumartesi gelsede bende gitsem:) tarih verir mi acaba İnşaallah hayırlısı ile saglıkla doğururuz

Kızlar bişey soracam Şimdi calışabilir raporu alıyoruz diyelim grip falan olduk iki gün rapor aldık sorun olmuyo di mi yani ikisi ayrı konu sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…