Bende hataydayım ya biliyorum öksüzleri. Ürünleri çok güzel oluyor. Bizim mevlütlerde ya tavuklu pilav ayran verilir. Ya da kuru pasta hamurişi şerbet verilir. Koyun eti ağır olabilir.
Bence çikolata ince değil sonuçta ağızlar tatlansın.
Bak sana fotoğraflarını göndereyim.
fani2606 ben balgattayim cnm annemler orada mesafemiz 10 dk felan
Kızlar bişey soracam Şimdi calışabilir raporu alıyoruz diyelim grip falan olduk iki gün rapor aldık sorun olmuyo di miyani ikisi ayrı konu sonuçta
doğum izninden düşüyorKızlar bişey soracam Şimdi calışabilir raporu alıyoruz diyelim grip falan olduk iki gün rapor aldık sorun olmuyo di miyani ikisi ayrı konu sonuçta
bana da bazen oluyor ama cevremde cocuğu olsun diye okadar uğraşan insan var ki,sonra kendi kendime sus ve sükret diyorum.çok güzel bişi yaşıyoruz zorlukları tabi ki var ama sonu çok güzel olcak böyle düşün cnm,gecmiş olsun...Selam kizlar.galiba ben depresyona giriyorum.artik bir an önce doğsun istiyorum.aglamak istiyorum.mide yanmasi gaz sancisi kabizlik gibi sorunlar yüzünden bıktım.kan düşüklüğü yüzünden serumla alinan venofer verildi hastanede.az daha ölüyordum.dilim ağırlaştı.sol kolum uyustu.ellerim karincalandi.hemen müdahale ettiler.damarlara pıhtı atti mi diye damarlarimin ultrasonunu cektiler.beynimin mr.i çekildi.saatlerce hastanede bekledim gözlem altında.simdi hep doguramicam ölücem gibi geliyo.
Teşekkür ederim canim.Allaha sığınıyorum sürekli.Şükrediyorum ona.insallah bi kucagima alabilsem saglikla.herkesin iyi haberini de burdan okusambana da bazen oluyor ama cevremde cocuğu olsun diye okadar uğraşan insan var ki,sonra kendi kendime sus ve sükret diyorum.çok güzel bişi yaşıyoruz zorlukları tabi ki var ama sonu çok güzel olcak böyle düşün cnm,gecmiş olsun...
Selam kizlar.galiba ben depresyona giriyorum.artik bir an önce doğsun istiyorum.aglamak istiyorum.mide yanmasi gaz sancisi kabizlik gibi sorunlar yüzünden bıktım.kan düşüklüğü yüzünden serumla alinan venofer verildi hastanede.az daha ölüyordum.dilim ağırlaştı.sol kolum uyustu.ellerim karincalandi.hemen müdahale ettiler.damarlara pıhtı atti mi diye damarlarimin ultrasonunu cektiler.beynimin mr.i çekildi.saatlerce hastanede bekledim gözlem altında.simdi hep doguramicam ölücem gibi geliyo.
en ölçtüm zaten şaşırdım 100 alcam 105 yoksailgincmiş ölçüleri. kendinizde bir ölçün olmazsa 106 ne yaws şaşkın bunlar. tam 106 ise 100 varsa 105 daha mantıklı bence. 110 girmez falan yazık olur.
Amin cnm ne varsa analarda var boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarSlm kizlr naptnuz bugun bugun ben cok yoruldm pek is yapmadm anamdn cok ben yoruldm anlamadm evmi duzene soktu anam yorgn fln fazla olanlri yer acilsn diye gonderdim saolsn hurclayip kaldrck dolabinin ustune guzl etti evim 1+1 oldugundn esylrm sigmiyr ne varsa ananda vr vallahi ya kayinvalidm 1kez,olsn demedi bile lafini yap be kizim evini temzliyim silip supureym dedi anam yorulmus beli koptu hala yardm edeym diye ugrasiyr yarin yaparm bn yavas yavas diyrm daha fazla is yapma diyr yat dinln diyr ahh anam anam ne vrsa ananda var nekadar olursa olsn ana bnm anam laf cok yapar yani soylenir iyiligimize fkt bzn cok abartr kaynanam hic yapmz yapmzsn bile onmsemz yani anam bna kaynanalik yapar kayinvalidm yapmz fkt iste boyle durumlrda analasir hmn sunu yapaym bunu yapaym der RABBIM ailemzi basimzdn eksik etmesn ins
Insallah canim.Allah hepimize yardim etsin.1.5 aydan beri cok sikinti yasiyorum.sanirim sabrım tukenmeye basladi Rabbim affetsin.bir sikinti daha kaldiramiyorum.Affet Allahim.Geçmiş olsun canım. Sıkıntılar illa ki oluyor, senin biraz fazla olmuş ama çoğu gitti azı kaldı öyle düşün. Bebeğin için biraz daha sabretmen gerekecek. K kubra010101 e katılmamak elde değil canım bebeği olsun diye ne kadar uğraşan insanlar var. İnşallah hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza ve o zaman bu sıkıntıların hepsini unutacağız.
İçinden ölçtüm ilginçiçinden mi ölçtün cnm, ne ilginç ebatmış ciddeniçinin ölçüsüne göre al yatağını.
Sıkıntınız her neyse Allah yardımcınız olsun cnm.Sana da geçmiş olsun, ilaç işe yaramıştır umarım..
yarın yine yap ihmal etme, sabah kalkar kalkmaz ye bir elma. akşam da rendeleyip yiyebilirsin, o da ayrı güzel oluyo çatalla yemesi
sen ne hazırlıyorsun şimdi tam olarak? hastaneye mi eve mi bunlar?
Geçmiş olsn cnm stres yapma azcık kaldı dayanSelam kizlar.galiba ben depresyona giriyorum.artik bir an önce doğsun istiyorum.aglamak istiyorum.mide yanmasi gaz sancisi kabizlik gibi sorunlar yüzünden bıktım.kan düşüklüğü yüzünden serumla alinan venofer verildi hastanede.az daha ölüyordum.dilim ağırlaştı.sol kolum uyustu.ellerim karincalandi.hemen müdahale ettiler.damarlara pıhtı atti mi diye damarlarimin ultrasonunu cektiler.beynimin mr.i çekildi.saatlerce hastanede bekledim gözlem altında.simdi hep doguramicam ölücem gibi geliyo.
Geçmiş olsun canım stres yapmana gerek yok sayılı gün çabuk geçerSelam kizlar.galiba ben depresyona giriyorum.artik bir an önce doğsun istiyorum.aglamak istiyorum.mide yanmasi gaz sancisi kabizlik gibi sorunlar yüzünden bıktım.kan düşüklüğü yüzünden serumla alinan venofer verildi hastanede.az daha ölüyordum.dilim ağırlaştı.sol kolum uyustu.ellerim karincalandi.hemen müdahale ettiler.damarlara pıhtı atti mi diye damarlarimin ultrasonunu cektiler.beynimin mr.i çekildi.saatlerce hastanede bekledim gözlem altında.simdi hep doguramicam ölücem gibi geliyo.
O kusak gibi dediklerindende vardi. Ben daha once hic korse kullanmadigimdan bu daha rahat olur diye dusundum.Hmm anladim ben kusak gibi bişey sanmıstım. Bu sarkan gobegi toplamak için değil mi?
allahtan hayırlısı bakalım canım haklısın iyi düşünelim iyi olsun inşş rabbim yardım ederTatlim sen simdiden düşünme onları, dur bakalım bi tahlil sonuçların çıksın, doktorun sonuçlara bakıp bi yorum yapsın.
Ayrıca 37-38 erken değil ki, burda sezeryan olacak arkadaslarin baya bi kısmının doktoru, herkeş normal olsa da sezeryan tarıhını 37 hafta gibi vermiş ztn
sagol canım hayırlısı inss. masallah allah saglık sıhhat vermiş onun bebişlerine inss bizimkilerde hayırlısıyla vakti ne zmnasa o zman saglıcakla gelir :)arkadasim aradi bugun haftami sordu 34 dedim hazirlikli ol iki dogumumuda 36 da yaptim dedi,hicbir sorun yasamamis kuvozde bile kalmamislar ikiside 2900 dogmus,simdi masallahlar var sıkma canini.sadece daha erken kavusmus olacaksin yavruna
aynen kuzenim ve arkadasimda kullandi sukurler olsun sikinti yasamadialrbende başlıycam kullanmaya çok sağol önceden sürünce dediğin gibi çatlak ve yarayı önlüyormuş :)
benimnsezeryan.olcak 39 haftada alacak bebegi kismetseAyyy 30 seninki pek heyecanli
Karisi delirtmistir adami :) biri biberonla kola icer biri fon makinasi ile bebek isitir :) catlak aile :)kız adam ıyıce kafayı yedıcocuk cıkınca hep yandım ben azcık vık etse aglıyo der
2 ay onceden baslamak garanti.dioalr simdiden.basla.kaybin olmaz kazancin olur kuzum@nilbebekveannesi veSycorox ben lansinoh göğüs ucu kremini doğuma bir ay kala kullanmayı düşünüyorum. Geç mi olur?
@KEVOK çok teşekkür ederim. Hiç üşenmeden uzun uzun yazmışsın. Çok sağol.
Super bir ilacMagnezi calcine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?