2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canm visko sağlıklı değil alma bence, pamuk olani var ondan al Ama bana pamuk da ınce geldi, kv ile 2 hadta sonra eminonune gidip pamuk alıcaz, annemle ikisi doseği evde yapacaklar. Ama senn yapacak zamann yoksa viskoyu alma da pamuğu al, yine daha iyi

Uzuluyorsun diye seyetmistim üzme kendiii. Bu arada Maşaallah çok erken kalkiyorsun. Ben en iyi 5-6 gibi uyuyabiliyorum. Bütün gece uyku sersemiyle done done bi hal oluyorum

Evet çok üzülüyorum ama üzüldüğümle kalıyorum, o yüzden yavaş yavaş alistirmaya çalışıyorum kendimi, sezeryan olursa psikolojik olarak çökmeyeyim diye.

Tatlim park yatagının üst katı ıcın ınce alacağiniz yataği sunger ya da visco almayın, ebebekte olcüleri uygun, asma kat için ınce pamuk yataklar var ondan alin. Satici da onu tavsıye edecektr ztn ebebek mağazada
folik

Ben zorda kalınca magnezi calvino kullanıyorum bir bardağa 1 çay kaşığı koyup karıştırıyorum bugün ben de zorlandım çok
ben önümüzdeki cumartesi dr gidicem sorarım eğer iç derse tavsiyene uyarım
çok fena bir durumdayım resmen

Leylacım gecmiş olsun ya çok beter birşey o zeytinyağlı yemeye dikkat et
evet zuhal ya gerçekten fena bir durummuş hamileliğin aşında ishalden rapor alıp evde yatmışken şimdi kabızlıktan şikayet eder oldum
herşey zeytinyağıyla yapılıyor hatta kendi üretimimiz olan yağ ama aç karnına sadece zeytin yağı içmeyi deniycem bugün uarı işe yarar dr randevusuna kadar geçse keşke yoksa ilaç kullanıcam

Ablam yarım ay olanı önerdi canm.
Havuzlu hana mı gittinz alişveriş için?
Park yatak ıcıne, asma kata ince bi yatak alman gerekse bile pamuk al canm, visco sünger falan sağlıklı değilmiş habern olsun.

Benm hastaneye cok gelen olmaz cnm, 10-15 kişi ancak Ben 50 tane aldim, kalanlari mevlütte veririz.
Hastaneye seker cıkolata kuru pasta ıcecek (belki cıkolatayı ıptal ederim bilemedim)
Mevlüde de seker yasın tesbih ya da seker havlu. Yeter ya, bi sürü para gider bu sacmaliklara, bunlaara harciycağimi bebeğime harcarim Kv de diyoki "cok kısı gelir, almak lazim, adet olmus artık, almazsak soylenirler arkamızdan" ben de " soylenecek kişi hiç gelmesin, gösteriş yapmak için toplayamam kimseyi, cok ıstiyosan da sen yap, cocugumun rızkını dağitamam ben" dedim :))
80-100 kişi toplayacak, ben de kişi başi 10 tl lik hediye alcam, etti sana 800 tl, ben zaten son 5haftaya kadar calişiyorum cocuguma iki kurus daha biriktireyim die, onu da dagitamam kımseye :)

Senn kesin sezeryan mi?
Peki neden?

Amin aynen ne varsa insanin kendi annesinde var bana da yardım çok geliyo kiyamiyorum ben yaparım yavaş yavaş diyorum olmaz diyo ondada bel.ffıtığı var hem calisiyo hem bana yardıma geliyo ssalı günü gelcek perdelerim tikancak camları sikcek takcak onları ben on kiyamiyom o bana Rabbim sağlık versin başımızdan eksik etmesin onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…