- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
biz iyiyiz kuzucum sen nasılsın, nerelerdesin, napıyosun, neyin var bakim senin?
Allah razı olsun, hepimizinki inş. :)
Amin cnmcım sağol :) evet 1 günde önemli kısmını halledip sizlerle açığımı kapattım sanırım ehehtamam foto ve fiyat için denerim. Eni değil şekerim sorun boyu. 70-120 değil de 70-110 mu olsaydı diyorum. her yerde standartmışçasına 70-110 yatak var, hem alt kat için hem asma kat için. He bu arada asma kat için şu visco denen sünger yataklardan mı aldınız acaba herkes nasıl çözdü bu işi bana pek sağlıklı görünmedi de onlar.
saol kuzucum tmm. biz marmara forum'a baktık dün, kalmadı gelecek dediler.
tmm oraya da bakayım denizimin inci tanesisaol kuzucum, amin, hepimiz sağlıkla kullanırız inş. isim yok hala düşünüyoruz. taktık öztürkçe olsun diye ama tonyukuk'a kadar kaçtı ipin ucu, toparlamaya çalışıyoruz
Uzuluyorsun diye seyetmistimüzme kendiii. Bu arada Maşaallah çok erken kalkiyorsun. Ben en iyi 5-6 gibi uyuyabiliyorum. Bütün gece uyku sersemiyle done done bi hal oluyorum
Bu aksam onuda deniycem. Kuzu bütün gün hareket halindeyim. Bu aralar işler azalacagina artti. Bi fabrikada falan dogurmam inşaallah
deneyeyim meltem bayağı fena oldum kuzum ya dr gidecek derecedeyim şuan
Ebebekte var canım. Park yatak için ince yatak. Link çıktı mı bilmiyorum. Park yatak sayan yerlerde yatağını da satarlar.
http://mobil.e-bebek.com/babyjem-oyun-parki-yatagi-60x120-cm_BJE-89119
Bana arkadaşım verdiği için hiç araştırmadım. Onun bebeği büyüyünce kullanmayı bırakmışlar.
ben önümüzdeki cumartesi dr gidicem sorarım eğer iç derse tavsiyene uyarımBen zorda kalınca magnezi calvino kullanıyorum bir bardağa 1 çay kaşığı koyup karıştırıyorum bugün ben de zorlandım çok
evet zuhal ya gerçekten fena bir durummuş hamileliğin aşında ishalden rapor alıp evde yatmışken şimdi kabızlıktan şikayet eder oldumLeylacım gecmiş olsun ya çok beter birşey o zeytinyağlı yemeye dikkat et
Kızlarr alışveriş bitti yorgunluktan bende bittimmmmmarkayla birlikte yazıcam aldıklarımı fikir olur hem iyi ki liste yapmışım ve araştırmışım yoksa satışçı kızlar çok kafa karıştırıyo sadece park yatak yatağı yan yatış yastığı ve bi begenemedim banyo havlusu kaldı. Park yatak yatağını kraft yataşın olduğu için istiyorum pamuk yatak ama kraft kalmamış snir oldum ( Emzirme yastığı da karar veremedim meltemcivil ablan hangi tarz önerdi tatlım bi ufak dikdörtgenler var bi de yarım ay şeklinde büyükler var sana sorayım dedim burun aspratörü otribebe bulamadım diye almadım.
ya armut çok tatlı meltem ya ne bileyim yersem vicdan azabı yaşarım şimdi bunların hepsini sorucam dr ama önce şu zeytin yağını bir deneyeyim umarım çözüm olurHadi ya
Bi iki gün arnut + sıcak suyu deneseydin öncelikle
tamam canım denerim doğru yoğurt bağırsak florasına iyi gelir :)Benim kızda çok kabız oluyor normal yoğurt yemiyor bimdeki hüptrik yoğurdu yiyince çıkıyor yoğurt dene istersen aç karnına
Allahım sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin cnm. Kesin tarıh olduguna gore sezeryan sanrm???Kızlar kesin doğum yapacağım tarih 15.11.2015
Ona buna zarar vermeye çalışan psikopat gibi bişey iste :))Sayko ne canım
içinden mi ölçtün cnm, ne ilginç ebatmış ciddeniçinin ölçüsüne göre al yatağını.
Sıkıntınız her neyse Allah yardımcınız olsun cnm.Sana da geçmiş olsun, ilaç işe yaramıştır umarım..
yarın yine yap ihmal etme, sabah kalkar kalkmaz ye bir elma. akşam da rendeleyip yiyebilirsin, o da ayrı güzel oluyo çatalla yemesi
sen ne hazırlıyorsun şimdi tam olarak? hastaneye mi eve mi bunlar?
Senn kesin sezeryan mi?biz de son halini gördük bebişin 42 cm olms .1900 gr.ama çok asık suratlı bir cocuk:)kaşlarını çatmış:) sizlerin pozları nasıl..hazırlıklarımız da bitmek üzere.normalde 16 aralık görünüyor.10u gibi alırız demişti doktor ama son kontrolde okadar durmaz bu dedi..daha da erkene alabilirz tam kesin değil.
Amin aynen ne varsa insanin kendi annesinde var bana da yardım çok geliyo kiyamiyorum ben yaparım yavaş yavaş diyorum olmaz diyo ondada bel.ffıtığı var hem calisiyo hem bana yardıma geliyo ssalı günü gelcek perdelerim tikancak camları sikcek takcak onları ben on kiyamiyom o bana Rabbim sağlık versin başımızdan eksik etmesin onlariEsmer54 .!.:Slm kizlr naptnuz bugun bugun ben cok yoruldm pek is yapmadm anamdn cok ben yoruldm anlamadm evmi duzene soktu anam yorgn fln fazla olanlri yer acilsn diye gonderdim saolsn hurclayip kaldrck dolabinin ustune guzl etti evim 1+1 oldugundn esylrm sigmiyr ne varsa ananda vr vallahi ya kayinvalidm 1kez,olsn demedi bile lafini yap be kizim evini temzliyim silip supureym dedi anam yorulmus beli koptu hala yardm edeym diye ugrasiyr yarin yaparm bn yavas yavas diyrm daha fazla is yapma diyr yat dinln diyr ahh anam anam ne vrsa ananda var nekadar olursa olsn ana bnm anam laf cok yapar yani soylenir iyiligimize fkt bzn cok abartr kaynanam hic yapmz yapmzsn bile onmsemz yani anam bna kaynanalik yapar kayinvalidm yapmz fkt iste boyle durumlrda analasir hmn sunu yapaym bunu yapaym der RABBIM ailemzi basimzdn eksik etmesn ins
ben işteOna buna zarar vermeye çalışan psikopat gibi bişey iste :))
Cumartesiye çok var telefonda soru ikunmak iyi değil erken doğumu tetikleyebilirben önümüzdeki cumartesi dr gidicem sorarım eğer iç derse tavsiyene uyarım
çok fena bir durumdayım resmen
O kusak gibi dediklerindende vardi. Ben daha once hic korse kullanmadigimdan bu daha rahat olur diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?