2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya armut çok tatlı meltem ya ne bileyim yersem vicdan azabı yaşarım şimdi bunların hepsini sorucam dr ama önce şu zeytin yağını bir deneyeyim umarım çözüm olur

Tatli ama bana izin vermisler ben de yiyorum.
Hadi bakalim inşallah zeytınyaği işe yarar, ben o yağ olayını da cok duymuştum

Canim ALLAH yardimcin olsun gecmis olsun

Evt evt korkma hemen almazlar sezeryana. Dra da bagli gerci bn yurtdisindayim bnm cati muayenem uygun degildi aslinda ona ragmen ve 22 saate ragmen almadilar sezeryana
ne güzel karşı komşum dogum yaptı dun ziyarete gittik ilk doğumu normal olmuştu bu doğumda tansıyonu çıkmış ve acıl sezeryana almışlar dıyor kı ; normal doğum yapmak varken nasıl sezeryanı secebılıyolar cok zor dedi. ikisinide deneyımlemiş olarak. inşallah normal doğum nasıp olur bize de

N ne kaynanalar var yaaaa gozlerim yasardi. Bana daha bisiy alip getiren soran yok

Sıkıntınız her neyse Allah yardımcınız olsun cnm. Sana da geçmiş olsun, ilaç işe yaramıştır umarim
Tesekkur ederim canim sagol.ilaclari kullaniyorum hala tek icimlik toz ve kremi kullandim fitilide 3 gün kullandim daha kullanmak istemiyorum 17 tane daha var ama kullanmicam ya sevmiyorum fitili

Cumartesiye çok var telefonda soru ikunmak iyi değil erken doğumu tetikleyebilir
telefonla arayabiliyorum tabi ama yarın arayayım artık iki gündür çektim zaten bir gece daha dayanayım
hiç ıkınmadığım için sıkıntı verdi zaten korkuyorum ıkınmaya bebeğe bir şey olur diye
dediğin ilaca baktım netten bayağı etkiliymiş umarım bana da öyle bir şey verir

Geçmiş olsun cnm Stres yapmamaya caliş evet çok zor ggeçiyor hamilelik ama dünyanin en güzel aylarani yasiyoruz bir yandan da her kula nasip etmiyor Rabbim ve bebeğimiz büyüdükten bir süre sonra tekrar o duyguyu yasamak için can atiyoruz.o yüzden biraz sabir cnm az kaldı göz acip kapatana dek zaman geçmiş olacak.inşallah bir daha yaşanazsin bu sıkintilari da car cabuk geçer zaman:)
Geçmiş olsun canım stres yapmana gerek yok sayılı gün çabuk geçer
Merhaba hoşgeldin aramiza senin bebişler hep ayin 15ini tercih ediyor 3.de öyle yapacak mi acaba kesin mi.
aynen uyku duzenlerı dogduklarındada boyle olursa yandık valla benımkı suan kudurmus gıbı
benim kizda ısigi kapatip yataga girince başliyor oynamaya durmaksizin.
O yüzden uyuyamiyorum bekliyorum o durana kadar sanirim karanliği sevmiyor bizimkisi:)
Ya birde ben çok kaşiniyorum ya neden kasiniyorum bilmiyorum
Çok sinir bozucu

canım kaşıntı ıcın doktora gorunmelısın gecmıyosa bıle karacıgerle ılgılı bıse oldugunu duymustum gebelıkte cok gorunuyo

yurtdisinda en son care oluyor sezeryan. Tr de o kadar beklemiyorlar. Ins ayni sıkıntıları yasamazsın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…