2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim gebelikte kasinti cok tehlikeli olabilir,karacigerdeki ast alt enzimlerine bakilmasi gerekiyor,bir an once doktara gorun bence

Canim doktorunu ara sor istersen magnesie calcine diye bir ilac var,prospektusunde hamileler kullanabilir diyor,o cok iyi geliyor,bu sorun icin tek gecerim
bugün arıycam pınarcım sende çok de sağol chnb söyledi bu ilacı gece biraz daha iyi oldum kısmen doğal bir çözüm buldum rendelenmiş salatalık ve sulandırılmış yoğurt karıştırıp yedim biraz daha iyi gibiyim şimdi ama dr arıyıcam mutlaka böyle olmaz çünkü

O ilaci arada kullanirsan bi daha oyle bir sorun yasamazsin canim,direkt midede cozuyor sonunu bagirsaklara birakmiyor,bende 2-3 gun etkisini kaybetmemisti

gülaycım neden kaşınıyorsun acaba alerjik bir şeyler mi var yada nicki nick dediği gibi karaciğerle ilgili olabilir mi dr danışsan keşke, umarım geçici bir durumdur kaşınmak çok sinir bozucu bir durum çünkü

O ilaci arada kullanirsan bi daha oyle bir sorun yasamazsin canim,direkt midede cozuyor sonunu bagirsaklara birakmiyor,bende 2-3 gun etkisini kaybetmemisti
bu gün dr sorucam pınar eğer kullan derse içicem artık kabızlık çok riskli bir durum gerçekten çok sağol

N ne kaynanalar var yaaaa gozlerim yasardi. Bana daha bisiy alip getiren soran yok

benım kv ıle hafta sonu avm ya gttık, englısh homedan nevresım takımı falan aldık, 2 hafta sonra da havuzlu hana gıdıcez, yorgandır alt acmadır vs. eksıklerı alıcaz, kadının gunahını almısım ılgılenmıyo dıye, neyı gorse alalım dıyo, ben durdurdum "bunların hepsı havuzlu handa yarı fıyatı ordan alırız" dıye :)
Bazen, kendımi, annemın dedıgı gıbı cok kotu bırı gıbı hıssedıyorum valla :)

Tesekkur ederim canim sagol.ilaclari kullaniyorum hala tek icimlik toz ve kremi kullandim fitilide 3 gün kullandim daha kullanmak istemiyorum 17 tane daha var ama kullanmicam ya sevmiyorum fitili

canım ama gereklı kı doktor yazmıs bak, kafana gore tedavını yarıda kesme gulo.

bak gördün mü demekki biz aceleci davranıyoruz benim annemde dur bakalım alınır cocuk dogsun diyor ama ben herşeyini aldım sayılır. :)

bak gördün mü demekki biz aceleci davranıyoruz benim annemde dur bakalım alınır cocuk dogsun diyor ama ben herşeyini aldım sayılır. :)

benım annem babam kv ve kp ı cok sever zaten, cok yakın koyluyuz, evlılıkle olusmus ortak akarabalar falan da var, ne olsa annem bana kızar, ben malımı bılmıyo muyum, sen suclusundur, buz gıbısın dıye :)
Bazen kendı annelerımızı dınlemek lazım :)

Günaydın mutlu sabahlar hanimlar

canım kaşıntı ıcın doktora gorunmelısın gecmıyosa bıle karacıgerle ılgılı bıse oldugunu duymustum gebelıkte cok gorunuyo

Canim gebelikte kasinti cok tehlikeli olabilir,karacigerdeki ast alt enzimlerine bakilmasi gerekiyor,bir an once doktara gorun bence

• Kizlar ara ara oluyor sürekli bir kaşinti durumu yok ama dün gece çok oluyordu
  • Devam eden bir kaşinti olursa doktora sorarim tesekkur ederim ilginize

canım ama gereklı kı doktor yazmıs bak, kafana gore tedavını yarıda kesme gulo.
  • Ya kullanmaya çalisiyorumda her sabah kalktiğimda kendimi vıcık vıcık hissediyorum fitil akmis oluyor o durum ve görüntü beni rahatsiz ediyor
  • Bu noktalı yazim da güzel oldu ha havali
  • Metin yazmış gibi.elim deydi tesadüf nereye değdi bilmiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…