- 9 Haziran 2015
- 970
- 926
- 103
- 45
Aynen 05:28 itibari ile benim oğlan da uyandiEvet bide sabah beşte uyanıyor benim kızda hiç böyle değildi uyku düzeni böyle olursa yandım
Canim doktorunu ara sor istersen magnesie calcine diye bir ilac var,prospektusunde hamileler kullanabilir diyor,o cok iyi geliyor,bu sorun icin tek gecerimtamam canım denerim doğru yoğurt bağırsak florasına iyi gelir :)
Canim gebelikte kasinti cok tehlikeli olabilir,karacigerdeki ast alt enzimlerine bakilmasi gerekiyor,bir an once doktara gorun benceGeçmiş olsun cnm Stres yapmamaya caliş evet çok zor ggeçiyor hamilelik ama dünyanin en güzel aylarani yasiyoruz bir yandan da her kula nasip etmiyor Rabbim ve bebeğimiz büyüdükten bir süre sonra tekrar o duyguyu yasamak için can atiyoruz.o yüzden biraz sabir cnm az kaldı göz acip kapatana dek zaman geçmiş olacak.inşallah bir daha yaşanazsin bu sıkintilari da car cabuk geçer zaman:)
Merhaba hoşgeldin aramiza senin bebişler hep ayin 15ini tercih ediyor 3.de öyle yapacak mi acaba kesin mi.benim kizda ısigi kapatip yataga girince başliyor oynamaya durmaksizin.
O yüzden uyuyamiyorum bekliyorum o durana kadar sanirim karanliği sevmiyor bizimkisi:)
Ya birde ben çok kaşiniyorum ya neden kasiniyorum bilmiyorum
Çok sinir bozucu
Gunaydin leylos,umarim guzel haberler alacagimiz mutlu bir hafta olur,bugun kontrolum varHerkese günaydın bol tekmeli, sağlıklı haftalar
bugün arıycam pınarcım sende çok de sağolCanim doktorunu ara sor istersen magnesie calcine diye bir ilac var,prospektusunde hamileler kullanabilir diyor,o cok iyi geliyor,bu sorun icin tek gecerim
sana da günaydın pınarcım hdi bakalım çokk güzel haberlerinizi bekliyoruz anne oğul sizdenGunaydin leylos,umarim guzel haberler alacagimiz mutlu bir hafta olur,bugun kontrolum var
O ilaci arada kullanirsan bi daha oyle bir sorun yasamazsin canim,direkt midede cozuyor sonunu bagirsaklara birakmiyor,bende 2-3 gun etkisini kaybetmemistibugün arıycam pınarcım sende çok de sağolchnb söyledi bu ilacı gece biraz daha iyi oldum kısmen doğal bir çözüm buldum rendelenmiş salatalık ve sulandırılmış yoğurt karıştırıp yedim biraz daha iyi gibiyim şimdi ama dr arıyıcam mutlaka böyle olmaz çünkü
gülaycım neden kaşınıyorsun acaba alerjik bir şeyler mi var yadaGeçmiş olsun cnm Stres yapmamaya caliş evet çok zor ggeçiyor hamilelik ama dünyanin en güzel aylarani yasiyoruz bir yandan da her kula nasip etmiyor Rabbim ve bebeğimiz büyüdükten bir süre sonra tekrar o duyguyu yasamak için can atiyoruz.o yüzden biraz sabir cnm az kaldı göz acip kapatana dek zaman geçmiş olacak.inşallah bir daha yaşanazsin bu sıkintilari da car cabuk geçer zaman:)
Merhaba hoşgeldin aramiza senin bebişler hep ayin 15ini tercih ediyor 3.de öyle yapacak mi acaba kesin mi.benim kizda ısigi kapatip yataga girince başliyor oynamaya durmaksizin.
O yüzden uyuyamiyorum bekliyorum o durana kadar sanirim karanliği sevmiyor bizimkisi:)
Ya birde ben çok kaşiniyorum ya neden kasiniyorum bilmiyorum
Çok sinir bozucu
bu gün dr sorucam pınar eğer kullan derse içicem artık kabızlık çok riskli bir durum gerçekten çok sağolO ilaci arada kullanirsan bi daha oyle bir sorun yasamazsin canim,direkt midede cozuyor sonunu bagirsaklara birakmiyor,bende 2-3 gun etkisini kaybetmemisti
N ne kaynanalar var yaaaa gozlerim yasardi. Bana daha bisiy alip getiren soran yok
aynen uyku duzenlerı dogduklarındada boyle olursa yandık valla benımkı suan kudurmus gıbı
Tesekkur ederim canim sagol.ilaclari kullaniyorum hala tek icimlik toz ve kremi kullandim fitilide 3 gün kullandim daha kullanmak istemiyorum 17 tane daha var ama kullanmicam ya sevmiyorum fitili
umarım meltemcim yarın arıycam dr böyle olmayacak zaten dayanamıyorum artık
Herkese günaydın bol tekmeli, sağlıklı haftalar
umarı meltem cim bulur :)hadı bakalım ınsallah bı cozum bulur doktorun leylosum.
sanada günaydın meltemgunaydın leylos, amıııınnnn :)
bak gördün mü demekki biz aceleci davranıyoruz benim annemde dur bakalım alınır cocuk dogsun diyor ama ben herşeyini aldım sayılır. :)benım kv ıle hafta sonu avm ya gttık, englısh homedan nevresım takımı falan aldık, 2 hafta sonra da havuzlu hana gıdıcez, yorgandır alt acmadır vs. eksıklerı alıcaz, kadının gunahını almısım ılgılenmıyo dıye, neyı gorse alalım dıyo, ben durdurdum "bunların hepsı havuzlu handa yarı fıyatı ordan alırız" dıye :)
Bazen, kendımi, annemın dedıgı gıbı cok kotu bırı gıbı hıssedıyorum valla :)
umarı meltem cim bulur :)
sanada günaydın meltem
kv alışveriş çılgınlığına tutulmuş süper miş
bak gördün mü demekki biz aceleci davranıyoruz benim annemde dur bakalım alınır cocuk dogsun diyor ama ben herşeyini aldım sayılır. :)
canım kaşıntı ıcın doktora gorunmelısın gecmıyosa bıle karacıgerle ılgılı bıse oldugunu duymustum gebelıkte cok gorunuyo
Canim gebelikte kasinti cok tehlikeli olabilir,karacigerdeki ast alt enzimlerine bakilmasi gerekiyor,bir an once doktara gorun bence
gülaycım neden kaşınıyorsun acaba alerjik bir şeyler mi var yadanicki nick dediği gibi karaciğerle ilgili olabilir mi dr danışsan keşke, umarım geçici bir durumdur kaşınmak çok sinir bozucu bir durum çünkü
canım ama gereklı kı doktor yazmıs bak, kafana gore tedavını yarıda kesme gulo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?