Günaydın mutlu sabahlar hanimlar
- Kizlar ara ara oluyor sürekli bir kaşinti durumu yok ama dün gece çok oluyordu
- Devam eden bir kaşinti olursa doktora sorarim tesekkur ederim ilginize
- Ya kullanmaya çalisiyorumda her sabah kalktiğimda kendimi vıcık vıcık hissediyorum fitil akmis oluyor o durum ve görüntü beni rahatsiz ediyor
- Bu noktalı yazim da güzel oldu ha havali
- Metin yazmış gibi.elim deydi tesadüf nereye değdi bilmiyorum:)))
yok canım niye utanasın o zaman böyle düşündürmeseydi en başından sana söylemeliydi kızım bende alışveriş yapıcam sen ona göre yap alışverişini diye daha az masraf yapardın böylece ama yine de ince kadınmış :)walla ya, o "bunu da alayım, şunu da alayım" dedıkce, dusunduklerımden utandım valla :)
oooo maşallah canım boyu ne kadar . bizimki 1800 olmuş :) doktorumuz biraz tombik bir kızımız olacak galiba dedikızlar günaydın bebişleriniz kaç kg benim 2650 kg olmuş dr. çok gelişmiş bir anda yavaşlatmak lazım kiloyu dedi farklı ne yaptın dedi ben bi nesguik içiyorm başka farklı bişi yapmıyorm anlamadım iri bi bebek olacak gibi dedi sizin bebişler kaç kg
Benimkisi daha 1500 seninkine maşallahkızlar günaydın bebişleriniz kaç kg benim 2650 kg olmuş dr. çok gelişmiş bir anda yavaşlatmak lazım kiloyu dedi farklı ne yaptın dedi ben bi nesguik içiyorm başka farklı bişi yapmıyorm anlamadım iri bi bebek olacak gibi dedi sizin bebişler kaç kg
geçmiş olsun canım gece ters bi hareket yapmışsındır belki ondandırGünaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum nedense belime sancı geliyor hayır olsun
seninle aramizda 1 gun var,bende bugun gidicem kontrole,yazarim donunce ben 2500 gr oldugunj tahmin ediyorum 1 hafta onden gidiyoruz.kızlar günaydın bebişleriniz kaç kg benim 2650 kg olmuş dr. çok gelişmiş bir anda yavaşlatmak lazım kiloyu dedi farklı ne yaptın dedi ben bi nesguik içiyorm başka farklı bişi yapmıyorm anlamadım iri bi bebek olacak gibi dedi sizin bebişler kaç kg
benimkide cnm senin haftalarda o kilodaydı son 2 haftada almış senin bebişte öyle olacak inşallahBenimkisi daha 1500 seninkine maşallah
maşallah cnm benimde 2 hafta önden gidiyormuş ama doğum sata göre olacakmış şimdilik bi aksilik olmadıkça tabiki daha erken dediseninle aramizda 1 gun var,bende bugun gidicem kontrole,yazarim donunce ben 2500 gr oldugunj tahmin ediyorum 1 hafta onden gidiyoruz.
boyu 44 cm cnm ama benimki 13 gün önce 1980 gr dı son 10 günde almış sanırımoooo maşallah canım boyu ne kadar . bizimki 1800 olmuş :) doktorumuz biraz tombik bir kızımız olacak galiba dedi
benimki ayin 15 inde 1650 diboyu 44 cm cnm ama benimki 13 gün önce 1980 gr dı son 10 günde almış sanırım
Massallah cnm bebegineboyu 44 cm cnm ama benimki 13 gün önce 1980 gr dı son 10 günde almış sanırım
Allah Allah hic duymamistimKizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
Haklisin canim napalim mecbur devam edicezhe he :) guzel olmus cıdden. Canım bılıyorum hoş degıl, ben de hergun vucudumu yağlamaktan nefret ettım ama napalım. Hadı bı de benım kı estetık amaclı, senın saglık acısından gereklı, kalın ped koy geceden sabaha atarsın. Bebıs ıcın gereklı bak annesı pyle dusun, enfeksıyonun devam etmemesı lazım.
MMaşallah bebişekızlar günaydın bebişleriniz kaç kg benim 2650 kg olmuş dr. çok gelişmiş bir anda yavaşlatmak lazım kiloyu dedi farklı ne yaptın dedi ben bi nesguik içiyorm başka farklı bişi yapmıyorm anlamadım iri bi bebek olacak gibi dedi sizin bebişler kaç kg
bizde iyiyiz canim cok sukur.ufak tefek sıkintilar dışinda iyiyiz.Günaydın kızlar :) Gülücük attığıma bakmayın gece uyuyamadım hiç dört buçukta hala uyanıktım.kalkıp süt ısıttım iyi gelir belki diye ama nerdee.. sabaha doğru uyumuşum çaat alarm çaldı altı buçukta sinir oldumgeçen hafta raporluydum 32 hafta çalışabilir izni almadan 5 gün olsun dinleneyim dedim ama 5 gün nasıl geçti anlamadım valla. bebişin cicilerini yıka ütüle 2 gün geçti, evin ufak tefek işleri, yemek vs derken bittiiiiii işe başladım yine bugün . hafta sonuna doğru da çalışabilir raporumuı alıcam işte.sonra gel 37 gel
bu arada doktora da gittik geçen hafta kızımız 43 cm 1800 gr olmuşama ben kilomu sabitlemişim 1 aydır çok mutluyum
sizi de pek takip edemedim iş güç derken, herkes iyi herşey yolunda di mi hamiş arkadaşlarım beniiiimmmmmm
Hayrolsun canim insallah önemli bisey değildir.aniden falan kalkma ters bir hareket yapma benim gibi."clarita, post: 43103505, member: 172009"]Günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum nedense belime sancı geliyor hayır olsun
ilk kez duydumKizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
aynı anne profiline sahibiz. bende aldım herşeyini az çok hafta sonu da kızdırdılar gene yarın gidip ne var ne yok alacambak gördün mü demekki biz aceleci davranıyoruz benim annemde dur bakalım alınır cocuk dogsun diyor ama ben herşeyini aldım sayılır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?