2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

he he :) guzel olmus cıdden. Canım bılıyorum hoş degıl, ben de hergun vucudumu yağlamaktan nefret ettım ama napalım. Hadı bı de benım kı estetık amaclı, senın saglık acısından gereklı, kalın ped koy geceden sabaha atarsın. Bebıs ıcın gereklı bak annesı pyle dusun, enfeksıyonun devam etmemesı lazım.

walla ya, o "bunu da alayım, şunu da alayım" dedıkce, dusunduklerımden utandım valla :)
yok canım niye utanasın o zaman böyle düşündürmeseydi en başından sana söylemeliydi kızım bende alışveriş yapıcam sen ona göre yap alışverişini diye daha az masraf yapardın böylece ama yine de ince kadınmış :)

Günaydın kızlar :) Gülücük attığıma bakmayın gece uyuyamadım hiç dört buçukta hala uyanıktım.kalkıp süt ısıttım iyi gelir belki diye ama nerdee.. sabaha doğru uyumuşum çaat alarm çaldı altı buçukta sinir oldum geçen hafta raporluydum 32 hafta çalışabilir izni almadan 5 gün olsun dinleneyim dedim ama 5 gün nasıl geçti anlamadım valla. bebişin cicilerini yıka ütüle 2 gün geçti, evin ufak tefek işleri, yemek vs derken bittiiiiii işe başladım yine bugün . hafta sonuna doğru da çalışabilir raporumuı alıcam işte.sonra gel 37 gel
bu arada doktora da gittik geçen hafta kızımız 43 cm 1800 gr olmuş ama ben kilomu sabitlemişim 1 aydır çok mutluyum
sizi de pek takip edemedim iş güç derken, herkes iyi herşey yolunda di mi hamiş arkadaşlarım beniiiimmmmmm

oooo maşallah canım boyu ne kadar . bizimki 1800 olmuş :) doktorumuz biraz tombik bir kızımız olacak galiba dedi

Benimkisi daha 1500 seninkine maşallah

seninle aramizda 1 gun var,bende bugun gidicem kontrole,yazarim donunce ben 2500 gr oldugunj tahmin ediyorum 1 hafta onden gidiyoruz.

seninle aramizda 1 gun var,bende bugun gidicem kontrole,yazarim donunce ben 2500 gr oldugunj tahmin ediyorum 1 hafta onden gidiyoruz.
maşallah cnm benimde 2 hafta önden gidiyormuş ama doğum sata göre olacakmış şimdilik bi aksilik olmadıkça tabiki daha erken dedi

Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm

Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
Allah Allah hic duymamistim

Haklisin canim napalim mecbur devam edicez
MMaşallah bebişeBenim ki 29.hafta 1.300kg dı
bizde iyiyiz canim cok sukur.ufak tefek sıkintilar dışinda iyiyiz.
Her tatilin sonu var malasef canim izne ayrilinca bol bol dinlenirsin dicem ama demeyeyim yinede ama bebişinle bol bol vakit gecireceksin o bir gercek

"clarita, post: 43103505, member: 172009"]Günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum nedense belime sancı geliyor hayır olsun
Hayrolsun canim insallah önemli bisey değildir.aniden falan kalkma ters bir hareket yapma benim gibi.
Benim sabah bir alarm çaliyor yataktan firlamam bir oluyor elimde olmadan.

ilk kez duydum
İlk aylar düşüğe sebep olurmu bilmem ama ben gecen bir tabak yedim bisey olmadi ki kv de verdi bana bisey olsa vermezdi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…