- 21 Temmuz 2015
- 343
- 199
- 23
- 38
canım duymadım ben.hatta her gün yiyorum nerdeyse. kan yapsın diye hurma yerdım sadece hurma çok yeme dediler doğum ağrısı başlatabiliyormuş. doğumuna yakın bol bol ye dedilerKizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
Bitkisel halletmeye çalış canım emin ol bende dahil biçoğumuz yaşadı ve yaşıyoruz halâ elifeva gibi...ben şekerin sınırda çıktığını duyunca hergün 2,3 adet kuru kaysı yemeye başladım yoksa mahvoluyordum o beni kurtardı ama sen yiyemezsinde onu en azından katı yemeklerden uzak dur bir müddet et bulgur vs..kabak mücveri balık kızartma gibi yemeklerle bol çorba tüket arada öğlen sütlü kahve iç çok saglıķlı olmasa da bağıŕsakları çalıştırır....krem sürmeyi ihmal etme basura çevirmesin canım çok gećmiş olsunevet zuhal ya gerçekten fena bir durummuş hamileliğin aşında ishalden rapor alıp evde yatmışken şimdi kabızlıktan şikayet eder oldum
herşey zeytinyağıyla yapılıyor hatta kendi üretimimiz olan yağ ama aç karnına sadece zeytin yağı içmeyi deniycem bugün uarı işe yarar dr randevusuna kadar geçse keşke yoksa ilaç kullanıcam
Narin pihtilasma ile ilgili bir etkisi var diye biliyorum. Kan sulandici kullananlar çok yememeli diye hatırlıyorum ama ayrıntıları neydi hatirlamiyorum:)Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
Benim 32 artı 5 te 2240 gram dikızlar günaydın bebişleriniz kaç kg benim 2650 kg olmuş dr. çok gelişmiş bir anda yavaşlatmak lazım kiloyu dedi farklı ne yaptın dedi ben bi nesguik içiyorm başka farklı bişi yapmıyorm anlamadım iri bi bebek olacak gibi dedi sizin bebişler kaç kg
Ohh ne güzel canım sin zaman da olsa bir şeyler yapmış kv:)benım kv ıle hafta sonu avm ya gttık, englısh homedan nevresım takımı falan aldık, 2 hafta sonra da havuzlu hana gıdıcez, yorgandır alt acmadır vs. eksıklerı alıcaz, kadının gunahını almısım ılgılenmıyo dıye, neyı gorse alalım dıyo, ben durdurdum "bunların hepsı havuzlu handa yarı fıyatı ordan alırız" dıye :)
Bazen, kendımi, annemın dedıgı gıbı cok kotu bırı gıbı hıssedıyorum valla :)
çok sağol zuhalcim gerçekten çok sıkıntılı gece biraz rahatladım ama hala kötüyüm bugün dr arıycam dayanamıyorum artıkBitkisel halletmeye çalış canım emin ol bende dahil biçoğumuz yaşadı ve yaşıyoruz halâ elifeva gibi...ben şekerin sınırda çıktığını duyunca hergün 2,3 adet kuru kaysı yemeye başladım yoksa mahvoluyordum o beni kurtardı ama sen yiyemezsinde onu en azından katı yemeklerden uzak dur bir müddet et bulgur vs..kabak mücveri balık kızartma gibi yemeklerle bol çorba tüket arada öğlen sütlü kahve iç çok saglıķlı olmasa da bağıŕsakları çalıştırır....krem sürmeyi ihmal etme basura çevirmesin canım çok gećmiş olsun
benım kı 1.800 evet maşallah senın bebiş tombişmiş sezeryan mı olcak normal doğum mukızlar günaydın bebişleriniz kaç kg benim 2650 kg olmuş dr. çok gelişmiş bir anda yavaşlatmak lazım kiloyu dedi farklı ne yaptın dedi ben bi nesguik içiyorm başka farklı bişi yapmıyorm anlamadım iri bi bebek olacak gibi dedi sizin bebişler kaç kg
Gule gule kullanin denizcim,cok guzel seyler almissin ben bi tek pijamaya karar veremedim .ne kadara aldin pijamayiKızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldımleylam355
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :))leylam355 ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
Sezaryan cnm ama arkadaşlarimin çoğu dr tutttamiyr diyr kiloyu kilolu demişler zayıf zayıf diyin de kilolu dogrumuş sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter Allahın izniylebenım kı 1.800 evet maşallah senın bebiş tombişmiş sezeryan mı olcak normal doğum mu
Canım kabızlık var sanırım. Bende oğluma hamilelikten hatıra hemodroid var maalesef. Bu hamileliğin ilk aylarında çok çektim. 3. ay geçince duphalac şurup verdi drum onun sayesinde biraz rahatladım. Yeşil salata yemeye çalış öğünlerinde faydası oluyor. Benim bu aralar yine başladıçok sağol zuhalcim gerçekten çok sıkıntılı gece biraz rahatladım ama hala kötüyüm bugün dr arıycam dayanamıyorum artık
Çok güzel ler güle güle kullanın canimGünaydın kızlarherkese iyi haftalar diliyorum Dün kızımın bütün her şeyi ni aldık Bu pazar da beşikle dolabımız gelecek Sadece çantamı hazırlamam kaldı Onu da bu hafta Halledeceğim inşallah Aldıklarımı resmini fikir acisindan paylaşiyorum...
Güle güle kullanın canım bir servet ödediniz di mi? Çok begendim.Kızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*Mustela bebek sampuanı
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
* alez aldım yatağı için
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :))leylam355 ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
*otribebe nazal aspratör
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
deniz ne kadar güzel şeyler almışsın kuzum tiny love konuştuğumuz gibi harikaymış gerçektenKızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
*Mustela bebek sampuanı
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
* alez aldım yatağı için
*otribebe nazal aspratör
canım ya sana da geçmiş olsun evet gerçekten salata tarzı şeyler biraz rahatlattı umarım tekrarlamazCanım kabızlık var sanırım. Bende oğluma hamilelikten hatıra hemodroid var maalesef. Bu hamileliğin ilk aylarında çok çektim. 3. ay geçince duphalac şurup verdi drum onun sayesinde biraz rahatladım. Yeşil salata yemeye çalış öğünlerinde faydası oluyor. Benim bu aralar yine başladıBen de yeşillik tüketiyorum bol bol. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?