- 16 Ekim 2015
- 176
- 26
- 28
- 35
Avent göğüs kalkanı bile almışsın. Süper alışveriş yapmışsın. Aldikarin gayet yararlı.Günaydın kızlarherkese iyi haftalar diliyorum Dün kızımın bütün her şeyi ni aldık Bu pazar da beşikle dolabımız gelecek Sadece çantamı hazırlamam kaldı Onu da bu hafta Halledeceğim inşallah Aldıklarımı resmini fikir acisindan paylaşiyorum...
Sagol canm teşekkür ederimmmÇok güzel ler güle güle kullanın canim
senin saldıklarını yeni gördüm ebru harika şeyler almışsın çok beğendim güle güle kullanın :)Sagol canm teşekkür ederimmm
Tesekkur ederim ıvır zivirlarimiz bitti daha iyisi sizin olsun inşsenin saldıklarını yeni gördüm ebru harika şeyler almışsın çok beğendim güle güle kullanın :)
Annem biryerde durms aradmda simdi nerdn duydugumu hatrlmiyrm ama yeme dedi cekirdegi kasilmaya yol aciyrms intrnttn baktm bazisi onayliyr bazisi batil diyr anam yemzsm olmemya kalms surda 2 ay bnmde kaynanam verdiilk kez duydum
İlk aylar düşüğe sebep olurmu bilmem ama ben gecen bir tabak yedim bisey olmadi ki kv de verdi bana bisey olsa vermezdi herhalde.
yok canım niye utanasın o zaman böyle düşündürmeseydi en başından sana söylemeliydi kızım bende alışveriş yapıcam sen ona göre yap alışverişini diye daha az masraf yapardın böylece ama yine de ince kadınmış :)
bana da bazen oluyor ama cevremde cocuğu olsun diye okadar uğraşan insan var ki,sonra kendi kendime sus ve sükret diyorum.çok güzel bişi yaşıyoruz zorlukları tabi ki var ama sonu çok güzel olcak böyle düşün cnm,gecmiş olsun...
aynen öyle meltemcimmutlaka haklıyızdır diyosun yani leyloş :)
hamişler hep haklıdır ztn :)
Hurmayi bnde duydum,cnm dogumu basltiyrms bnde gece annemn hamileligmn ilk aynda maydonozla nar yeme demsti onu hatrldm tirstm birktmcanım duymadım ben.hatta her gün yiyorum nerdeyse. kan yapsın diye hurma yerdım sadece hurma çok yeme dediler doğum ağrısı başlatabiliyormuş. doğumuna yakın bol bol ye dediler
Günaydın kızlar :) Gülücük attığıma bakmayın gece uyuyamadım hiç dört buçukta hala uyanıktım.kalkıp süt ısıttım iyi gelir belki diye ama nerdee.. sabaha doğru uyumuşum çaat alarm çaldı altı buçukta sinir oldumgeçen hafta raporluydum 32 hafta çalışabilir izni almadan 5 gün olsun dinleneyim dedim ama 5 gün nasıl geçti anlamadım valla. bebişin cicilerini yıka ütüle 2 gün geçti, evin ufak tefek işleri, yemek vs derken bittiiiiii işe başladım yine bugün . hafta sonuna doğru da çalışabilir raporumuı alıcam işte.sonra gel 37 gel
bu arada doktora da gittik geçen hafta kızımız 43 cm 1800 gr olmuşama ben kilomu sabitlemişim 1 aydır çok mutluyum
sizi de pek takip edemedim iş güç derken, herkes iyi herşey yolunda di mi hamiş arkadaşlarım beniiiimmmmmm
Günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum nedense belime sancı geliyor hayır olsun
Anldm cnm saol ya hasta oluyrm herlde migdem bulaniyr basim agriyr hava soguk fkt bn daraliyrm cok keyifsizim birde benim 1 aydr cok akintm geliyr sari akinti wcye gidiyrm taretleniyrm cikiyrm kiloduma sipsip akiyr bisey bi bakiyrm akinti evdeym diye namaza basladm abdest tutamiyrm 2 kez 3 kez abdest aliyrm namazdaNarin pihtilasma ile ilgili bir etkisi var diye biliyorum. Kan sulandici kullananlar çok yememeli diye hatırlıyorum ama ayrıntıları neydi hatirlamiyorum:)
Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
yooo, ben duymadım hatta benım gebelık sekerı dıyetımde nar serbest.
Bitkisel halletmeye çalış canım emin ol bende dahil biçoğumuz yaşadı ve yaşıyoruz halâ elifeva gibi...ben şekerin sınırda çıktığını duyunca hergün 2,3 adet kuru kaysı yemeye başladım yoksa mahvoluyordum o beni kurtardı ama sen yiyemezsinde onu en azından katı yemeklerden uzak dur bir müddet et bulgur vs..kabak mücveri balık kızartma gibi yemeklerle bol çorba tüket arada öğlen sütlü kahve iç çok saglıķlı olmasa da bağıŕsakları çalıştırır....krem sürmeyi ihmal etme basura çevirmesin canım çok gećmiş olsun
Ohh ne güzel canım sin zaman da olsa bir şeyler yapmış kv:)
Günaydın kızlarherkese iyi haftalar diliyorum Dün kızımın bütün her şeyi ni aldık Bu pazar da beşikle dolabımız gelecek Sadece çantamı hazırlamam kaldı Onu da bu hafta Halledeceğim inşallah Aldıklarımı resmini fikir acisindan paylaşiyorum...
Sagol canmcanım sen herseyı tamamlamıssın masallah, gule gule kullanın kızınla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?