2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Avent göğüs kalkanı bile almışsın. Süper alışveriş yapmışsın. Aldikarin gayet yararlı.

bende ay sonu eminönü havuzluhana gidicem kızlar bütün eksikleri oradan tamamlıcam

ilk kez duydum
İlk aylar düşüğe sebep olurmu bilmem ama ben gecen bir tabak yedim bisey olmadi ki kv de verdi bana bisey olsa vermezdi herhalde.
Annem biryerde durms aradmda simdi nerdn duydugumu hatrlmiyrm ama yeme dedi cekirdegi kasilmaya yol aciyrms intrnttn baktm bazisi onayliyr bazisi batil diyr anam yemzsm olmemya kalms surda 2 ay bnmde kaynanam verdi

mutlaka haklıyızdır diyosun yani leyloş :)
hamişler hep haklıdır ztn :)

kesinlikle çok doğru söylüyorsun 6 senedir evliyiz bebeğimiz olması için maddi manevi çok şey sarf ettik ve bebek isteyenlerle sürekli yazıştık topikte olsun hastanede olsun bu durumun psikolojisi çok daha kötü maalesef...Hatta bize boşa uğraşmayın bile dediler sizin olmaz..Bence kıymetini bilelim şu durumumuzun allaha şükürler olsun.

canım duymadım ben.hatta her gün yiyorum nerdeyse. kan yapsın diye hurma yerdım sadece hurma çok yeme dediler doğum ağrısı başlatabiliyormuş. doğumuna yakın bol bol ye dediler
Hurmayi bnde duydum,cnm dogumu basltiyrms bnde gece annemn hamileligmn ilk aynda maydonozla nar yeme demsti onu hatrldm tirstm birktm

canım ya o uykusuzluk sorunu herkeste var malesef aynen dediğin gibi, benım alarm da 6.15 e kurulu, gercı masallah benmkı çalmasa da 6 ya dogru dikiliyorum ben de.
Çalışmak ıse tam ölüm, iş yerıne gelmek zaten yoruyo bızlerı, dayancaz artık, az kaldı deyıp avutalım kendımızı cnm

Günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum nedense belime sancı geliyor hayır olsun

canım bende de oldu dün, ama benımkı böbrekten. Sendekı de bobrek sancısı olabılır ıyı gozlemle, bobrek buyumesı cogu hamılede olur aslında ama kımınde cok kucuk bıyutta old ıcın fark etmezmıs bıle.

Narin pihtilasma ile ilgili bir etkisi var diye biliyorum. Kan sulandici kullananlar çok yememeli diye hatırlıyorum ama ayrıntıları neydi hatirlamiyorum:)
Anldm cnm saol ya hasta oluyrm herlde migdem bulaniyr basim agriyr hava soguk fkt bn daraliyrm cok keyifsizim birde benim 1 aydr cok akintm geliyr sari akinti wcye gidiyrm taretleniyrm cikiyrm kiloduma sipsip akiyr bisey bi bakiyrm akinti evdeym diye namaza basladm abdest tutamiyrm 2 kez 3 kez abdest aliyrm namazda

Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm

yooo, ben duymadım hatta benım gebelık sekerı dıyetımde nar serbest.

zuhalcım ben, kahvenın her turunun kabız yaptıgını bılıyordum. leylam355

canım sen herseyı tamamlamıssın masallah, gule gule kullanın kızınla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…