Bilemiyorum kızdada böyle olmuştu doğuma almışlardı devam ederse dr gidicem hareketleri normal her zamanki gibi hastane çıkışlarım hazır değildi onları ütülüyorumgeçmiş olsun canım gece ters bi hareket yapmışsındır belki ondandır
Kızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldım @nilbebekveannesi
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :)) @nilbebekveannesi ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
Herkese mutlu haftalar kızlar
Atraksiyonlu rüyalara devam sanırım doğuma kadarBu sabah yine erken doğum oluyordu, kızçemi emziriyordum
çok fazla yememek gerek bende duydum doğrumu bilmiyorum birazcık nardan bişey olmaz heraldeKizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
Doktr verdigine gore ozmn bole bisey yoktr saol cnm ya sevndm gece 4de kalktm cnm cekti anam aklima gelince bogazima dugumlendi kaldi saol cnmyooo, ben duymadım hatta benım gebelık sekerı dıyetımde nar serbest.
Bilmiyorum gecede wc ye çok kalktım bebeğin hareketleri herzamanki gibi normal belime hiç ağrı girmezdi takipteyim bakalımHaklisin canim napalim mecbur devam edicez
MMaşallah bebişeBenim ki 29.hafta 1.300kg dı
bizde iyiyiz canim cok sukur.ufak tefek sıkintilar dışinda iyiyiz.
Her tatilin sonu var malasef canim izne ayrilinca bol bol dinlenirsin dicem ama demeyeyim yinede ama bebişinle bol bol vakit gecireceksin o bir gercek
Hayrolsun canim insallah önemli bisey değildir.aniden falan kalkma ters bir hareket yapma benim gibi.
Benim sabah bir alarm çaliyor yataktan firlamam bir oluyor elimde olmadan.
Kiz aklima yarisini yedktn snra aklima gldi fkt cnm melteme doktoru ye dms kotu olsa zarari olsa vermezdi herldeçok fazla yememek gerek bende duydum doğrumu bilmiyorum birazcık nardan bişey olmaz heralde
Canım kabızlık var sanırım. Bende oğluma hamilelikten hatıra hemodroid var maalesef. Bu hamileliğin ilk aylarında çok çektim. 3. ay geçince duphalac şurup verdi drum onun sayesinde biraz rahatladım. Yeşil salata yemeye çalış öğünlerinde faydası oluyor. Benim bu aralar yine başladıBen de yeşillik tüketiyorum bol bol. Çok geçmiş olsun.
Güle güle kullanın canım hepsi çok güzelKızlarrr çok mutluyummm içime sinen bir gün oldu sonunda
Öncelikle aldıklarımı yazayım;
*gecelik pijama sabahlık takımını boynerden aldım suwen marka süslü püslü tam takım. 1 tane daha gecelik alcam kırmızı renk bulurum umarım
* lansinoh 40 ml gögüs kremi aldım başlicam sürmeye kasım başında
*philips avent gögüs kalkanı- indirimdeydi
*2 tane normal kullandığımız cup lı sütyenlerin aynısından emzirme sütyeni aldım ben serbest olmasın istedim gögüsler toplansın
*1 tane penye tarzı emzirme sütyeni aldım 1 tane emzirme atleti aldım ama emzirme atletleri içime sinmedi çeşit çoktu sütyenli olandan aldım toplayan
*banyo küvet kova file vs malzemesini aldım babyjem
*biberon 120 ml philips avent naturel cam aldım
*1 tane de dr browns doğal akış aldım fazladan byük boy
*unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım 12 li
*prima premium care 1 numara aldım 1 tane ,2 numara da hediye gelmişti zaten
*Mustela bebek sampuanı
* desitin mor pişik kremi
* bübchen bebek sabunu yenidoğan
*unibaby bebek losyonu
*unibaby yenidoğan köpük
*boğulmayı önleyici yastık diye geçen bi yastık aldım @nilbebekveannesi
*depend emici kulot aldım hastane için
*hem penye hem de müslin ağız bezi
* alez aldım yatağı için
* müslin bez aldık büyük nedenini bilmiyorum annem aldırdı
*bebişkoya özel kirli çamaşır torbası aldık
*tiny love 3ü birarada aldık sonunda, phalı diye istemedim ama o kdr şey baktk en kullanışlı en güzeli buydu kırmızı olanı aldım fotosunu paylaşim anneannesi dedesi almış oldu salonda kurtarıcım olcak :)) @nilbebekveannesi ve @Aylininannesi ( sizle baya konuşmuştuk tiny love ı)
*anneanne bir mont begendi zorla aldı onu da gerk yok diyorum dinlemiyo napim ama çook tatlı
* emzik bi tane de avent alcaktım 0-6 ay sootie dışnda ama kızlar damaklı al dediler nuk damaklı aldım bitane kullanır mıyız bilmiyorum dursun artk :)
Fotoları da yükledim. sütyen külot fln çekmedim diğerlerinden baya çektim inş fikir olur.
Akşam da kalanları internetten aldım
*kraft pamuk yatak park yatak için
*otribebe nazal aspratör
*chicco saç fırça tarak seti
*babyjem çamaşır yıkama torbası
*babyjem yan yatış yastığı
*hastane için canbebe kullan at alt açma
Bu arada çantama ufak boy sıcak su torbası koycam tavsiye üzerine kış olcağı için gögsüme koyarım gerekirse dedim bnm evde küçük boy vardı mudodan aklınızda olsun düşünenler için
En altta da 6-9 ay aldıklarım var bu hafta gelcek inş
Oy maşallah ikinizin adına sevindimkızlar şimdi doktordan geldim 33+3 olduk bebişimin kilosu 2230 gr boyu 45 cmilk kez nst ye girdim sancım çıkmadı çalışmaya devam doktor tahmini doğum tarihini sezeryan olacak bir olumsuzluk olmazsa 24 kasım gibi olur dedi benim için de anlamlı bir gün ..kilomu da beğendi 81 olmuştum çok korktum kızacak diye ama kontrollü almışsın kilon iyi dedi sevindim buna bebeğim su içiyordu ağzını kocam açmıştı bizden haberler bu kadar teyzeleri darısı size inş
gerçekten mi nar serbest yiyebiliyoruz yani oh be rahat rahat yiyebileceğimiz bir meyve çıktı :)
Maşallah cnm hayırlısı artıkGunaydın kızlar oğlumuz 2,100 gr ve 44 cmm olmuş 32+0 da
ufak bişey beklemeyelim dedi doktor
bende 12 kilo almışım.
ama bebiş henüz dönmemiş 36. hafatya kadar döner merak etme dedi .
Ama %95 i döner dedibizimki % 5 lik dilimde hayırlısı artık
teşekkür ederiz teyzesiOy maşallah ikinizin adına sevindim
Pardon canım yanlış yazmışım 19 unda raporluyum ayrılıyorum demek istedim19 u dönüş tarihi derken neyi kastettin?
Ben bugün itibariyle çalışabilir raporu aldım. 20 kasımda 37 haftam doluyor. O zaman izne ayrılacağım.
Doktr verdigine gore ozmn bole bisey yoktr saol cnm ya sevndm gece 4de kalktm cnm cekti anam aklima gelince bogazima dugumlendi kaldi saol cnm
kızlar şimdi doktordan geldim 33+3 olduk bebişimin kilosu 2230 gr boyu 45 cmilk kez nst ye girdim sancım çıkmadı çalışmaya devam doktor tahmini doğum tarihini sezeryan olacak bir olumsuzluk olmazsa 24 kasım gibi olur dedi benim için de anlamlı bir gün ..kilomu da beğendi 81 olmuştum çok korktum kızacak diye ama kontrollü almışsın kilon iyi dedi sevindim buna bebeğim su içiyordu ağzını kocam açmıştı bizden haberler bu kadar teyzeleri darısı size inş
Bilemiyorum ya artık çok ağırlaştım yada dayanamıyor cuma günüde genel bir temizlik yapmıştım evde omu tetikledi artık nasipcanım bende de oldu dün, ama benımkı böbrekten. Sendekı de bobrek sancısı olabılır ıyı gozlemle, bobrek buyumesı cogu hamılede olur aslında ama kımınde cok kucuk bıyutta old ıcın fark etmezmıs bıle.
sağolasın tatlım 68 le haimle kalınca 80lere dayadıkMaşallah bebişine canım :)) sana da masallah kılon da ıyıymıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?