2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
geçmiş olsun canım gece ters bi hareket yapmışsındır belki ondandır
Bilemiyorum kızdada böyle olmuştu doğuma almışlardı devam ederse dr gidicem hareketleri normal her zamanki gibi hastane çıkışlarım hazır değildi onları ütülüyorum

ay ay ay Annesı bunların hepsi çok şeker :) montu da cok susluymus :) senn cıcın de cok guzel canım, gule gule saglıkla gıyın analı kızlı :)

alezi ve bogulmayı onleyıcı yastıgı kaça aldın canım?

Kizlar gunaydin bisey sorucm gece cnm cekti dolapta nar vardi aldm yiyrdm yerkn bi anda sklima geldi anbem gebelkte nar yeme fln demsti gebelkte nar yenmzmi hic duydnuzmu? Dusuk olurmus korktm aklma gelnce biraktm yemiyrm
çok fazla yememek gerek bende duydum doğrumu bilmiyorum birazcık nardan bişey olmaz heralde

Bilmiyorum gecede wc ye çok kalktım bebeğin hareketleri herzamanki gibi normal belime hiç ağrı girmezdi takipteyim bakalım

kızlar şimdi doktordan geldim 33+3 olduk bebişimin kilosu 2230 gr boyu 45 cm ilk kez nst ye girdim sancım çıkmadı çalışmaya devam doktor tahmini doğum tarihini sezeryan olacak bir olumsuzluk olmazsa 24 kasım gibi olur dedi benim için de anlamlı bir gün ..kilomu da beğendi 81 olmuştum çok korktum kızacak diye ama kontrollü almışsın kilon iyi dedisevindim buna bebeğim su içiyordu ağzını kocam açmıştı bizden haberler bu kadar teyzeleri darısı size inş

madem o zamandan vardı neden ameliyat olup kurtulmadın canım? Benım ablamda ilk evlendiği zamanlar olmuştu, ameliyat oldu şimdi çok rahat.

Güle güle kullanın canım hepsi çok güzel

Oy maşallah ikinizin adına sevindim

Maşallah cnm hayırlısı artık

Doktr verdigine gore ozmn bole bisey yoktr saol cnm ya sevndm gece 4de kalktm cnm cekti anam aklima gelince bogazima dugumlendi kaldi saol cnm

chnb nin dediği gibi kan sulandırıcı etkısını bılıyorum sadece ben de. Sende de kanama var, senn yerınde olsam yıne de doktoruma danısırdım.

Maşallah bebişine canım :)) sana da masallah kılon da ıyıymıs :)

Bilemiyorum ya artık çok ağırlaştım yada dayanamıyor cuma günüde genel bir temizlik yapmıştım evde omu tetikledi artık nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…