2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar oglusumun dolabını aldım sonunda, Karyolası hediye geldiği için sadece dolap aldımm... Bebek dolabından ziyada senelerce kullanbileceği şekilde aldım dolabını... Çilek mobilyadan sizce nasıl ?

cok guzel canım, gule gule kullanın, ılerıkı yaslarda da kullnılabılecek bır dolap.

Kızlar oglusumun dolabını aldım sonunda, Karyolası hediye geldiği için sadece dolap aldımm... Bebek dolabından ziyada senelerce kullanbileceği şekilde aldım dolabını... Çilek mobilyadan sizce nasıl ?
çok güzel tatlım güle güle kullansın bebişin

gittiğinde beldekı agrıdan bahset de doktoruna, ultrasonla bı de bobreklerını kontrol etsn cnm
Telefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korku

Gözün aydın rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin

Telefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korku

aaaa niye öyle panik yaptı hemen ya. Nişan yok, karından sancı yok, su yok. Bi bel ağrısına hemen doğuma alacak seni bu doktor da :)

madem o zamandan vardı neden ameliyat olup kurtulmadın canım? Benım ablamda ilk evlendiği zamanlar olmuştu, ameliyat oldu şimdi çok rahat.
Ameliyatı dr uygun görürse olunuyor canım. Benim iç hemoroitler fazla. Eşim geçen sen ameliyat oldu ama hiç memnun kalmadı malesef. Kişiden kişiye göre değişebiliyor.

AYy cok sevndm cnm gozun aydn darisi basimiza ins tatlm konusma ise yaradi hrlde

çok güzeller tatlım

meltem çok sevindim canım bebeğinin dönmesine bu arada bebek çok sağlıklı maşallah size

maşallah bebeğine sedef doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başladı hakkımız da hayırlısı olsun :)

Bilmiyorum gecede wc ye çok kalktım bebeğin hareketleri herzamanki gibi normal belime hiç ağrı girmezdi takipteyim bakalım
belinmi ağrıyor aylacım kendini çok mu yordun acaba umarım hemen geçer bel ağrısı çok fena gerçekten

aaaa niye öyle panik yaptı hemen ya. Nişan yok, karından sancı yok, su yok. Bi bel ağrısına hemen doğuma alacak seni bu doktor da :)
Bilmiyorumki cnm eşimi aradım önce bi devlete gidelim dedi sonrada kendi dr bakalım sonuç ne olacak hazırlanıyorumbakalım

valla bakalım ben şuan pek çalışmak istemyorum minnacık çocuğu bırakmak içime sinmöyor bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…