- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kızlar oglusumun dolabını aldım sonunda, Karyolası hediye geldiği için sadece dolap aldımm... Bebek dolabından ziyada senelerce kullanbileceği şekilde aldım dolabını... Çilek mobilyadan sizce nasıl ?
Bilemiyorum ya artık çok ağırlaştım yada dayanamıyor cuma günüde genel bir temizlik yapmıştım evde omu tetikledi artık nasip
sağolasın tatlım 68 le haimle kalınca 80lere dayadıkşu ana kadar 13 kilo almış oldum sen kaç kilo aldın
çok güzel tatlım güle güle kullansın bebişinKızlar oglusumun dolabını aldım sonunda, Karyolası hediye geldiği için sadece dolap aldımm... Bebek dolabından ziyada senelerce kullanbileceği şekilde aldım dolabını... Çilek mobilyadan sizce nasıl ?
Yani batıl inanç belkide kilolarca yemiyoruzki alt tarafı bi tanecikKiz aklima yarisini yedktn snra aklima gldi fkt cnm melteme doktoru ye dms kotu olsa zarari olsa vermezdi herlde
Telefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korkugittiğinde beldekı agrıdan bahset de doktoruna, ultrasonla bı de bobreklerını kontrol etsn cnm
Gözün aydın rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsinÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
bebiş 43 cm 1980 gr veeeeeee en güzeliiiiii KAFASI DÖNMÜÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞ :)
hadi hepimiz rahatlayalım artık, sizleri de rahatsız etmiştim biliyorum :))
Telefon açtım şimdi dk tut dedi tekrar beni bilgilendir yalancıda olabilir dedi telefonda gel dersem herşeyin hazır olsun dedi evdede yalnız kalma dedi ay hem heyecan var hem korku
Gözün aydın rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin
chnb nin dediği gibi kan sulandırıcı etkısını bılıyorum sadece ben de. Sende de kanama var, senn yerınde olsam yıne de doktoruma danısırdım.
Ameliyatı dr uygun görürse olunuyor canım. Benim iç hemoroitler fazla. Eşim geçen sen ameliyat oldu ama hiç memnun kalmadı malesef. Kişiden kişiye göre değişebiliyor.madem o zamandan vardı neden ameliyat olup kurtulmadın canım? Benım ablamda ilk evlendiği zamanlar olmuştu, ameliyat oldu şimdi çok rahat.
AYy cok sevndm cnm gozun aydn darisi basimiza ins tatlm konusma ise yaradi hrldeÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
çok güzeller tatlımGünaydın kızlarherkese iyi haftalar diliyorum Dün kızımın bütün her şeyi ni aldık Bu pazar da beşikle dolabımız gelecek Sadece çantamı hazırlamam kaldı Onu da bu hafta Halledeceğim inşallah Aldıklarımı resmini fikir acisindan paylaşiyorum...
meltem çok sevindim canım bebeğinin dönmesine bu arada bebek çok sağlıklı maşallah sizeÇALIŞABİLİR raporumu aldım en sonunda :)
maşallah bebeğine sedef doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başladı hakkımız da hayırlısı olsun :)kızlar şimdi doktordan geldim 33+3 olduk bebişimin kilosu 2230 gr boyu 45 cmilk kez nst ye girdim sancım çıkmadı çalışmaya devam doktor tahmini doğum tarihini sezeryan olacak bir olumsuzluk olmazsa 24 kasım gibi olur dedi benim için de anlamlı bir gün ..kilomu da beğendi 81 olmuştum çok korktum kızacak diye ama kontrollü almışsın kilon iyi dedi sevindim buna bebeğim su içiyordu ağzını kocam açmıştı bizden haberler bu kadar teyzeleri darısı size inş
belinmi ağrıyor aylacım kendini çok mu yordun acaba umarım hemen geçer bel ağrısı çok fena gerçektenBilmiyorum gecede wc ye çok kalktım bebeğin hareketleri herzamanki gibi normal belime hiç ağrı girmezdi takipteyim bakalım
Bilmiyorumki cnm eşimi aradım önce bi devlete gidelim dedi sonrada kendi dr bakalım sonuç ne olacak hazırlanıyorumbakalımaaaa niye öyle panik yaptı hemen ya. Nişan yok, karından sancı yok, su yok. Bi bel ağrısına hemen doğuma alacak seni bu doktor da :)
Var bişey ama böyle iğne batırıp çekiyolar gibi eşim geliyor bir gidelim bakalımbelinmi ağrıyor aylacım kendini çok mu yordun acaba umarım hemen geçer bel ağrısı çok fena gerçekten
valla bakalım ben şuan pek çalışmak istemyorum minnacık çocuğu bırakmak içime sinmöyor bakalım kısmetBende 17 sene çalıştım canım geçen sene yeter artık kızlarımla ilgileneceğim biraz dinlenmek istiyorum dedim ev çoçuklar daha çok yoruluyorum ve ev işi çok nankör bendede simetri ve temizlik hastalığı var yardımcı bayanda geliyor haftada bazen onbeşgunde bir o gün daha çok yoruluyorum.heryere elim değecek diyorum doğum yapayım biraz toparlansunda tekrar çalışayım ev kızın dersi off karnımdakini unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?