- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Ameliyatı dr uygun görürse olunuyor canım. Benim iç hemoroitler fazla. Eşim geçen sen ameliyat oldu ama hiç memnun kalmadı malesef. Kişiden kişiye göre değişebiliyor.
ayla dr mı gidiyorsun o kadar kötü mü oldun ya bizi habersiz bırakma merak ederiz canım umarım bir sorun yokturBilmiyorumki cnm eşimi aradım önce bi devlete gidelim dedi sonrada kendi dr bakalım sonuç ne olacak hazırlanıyorumbakalım
tamam aylacım umarım bir sorun yokturVar bişey ama böyle iğne batırıp çekiyolar gibi eşim geliyor bir gidelim bakalım
AYy cok sevndm cnm gozun aydn darisi basimiza ins tatlm konusma ise yaradi hrlde
meltem çok sevindim canım bebeğinin dönmesine bu arada bebek çok sağlıklı maşallah size
Bilmiyorumki cnm eşimi aradım önce bi devlete gidelim dedi sonrada kendi dr bakalım sonuç ne olacak hazırlanıyorumbakalım
cnm noldu bebş döndümü naptın bende yeni geldm dr dan ama usg ye girmedk sadece nstevet canım ya, konuştum kızımla "dön kızım bak normal doğum en iyisi, hem dönmezsen anneyi kesecekler" dedim, o da duydu demek ki :)
sağol leyloşum, bakalım cuma ya da cmt de kendi doktorumuzda kontrol var, boy kılo degerlerı devlettekı gıbı mı cıkacak. Devletın makınları cok eskı de guvenemıyorum :)
kızlar sonunda çalışabilir aldım nst miz de gayet güzel çıktı bıcırık çok tepikledi hemşiremizde böyle güleryüzlü mutlu annenin çocuğuda hareketli olur dedi norml dedi :))) ayy içime ferahlık çöktü
tatlım mesajını kaçırdım sanırım doktora gitmişsin bebişn dönmüş değil mi hadi gözün aydın:)evet canım ya, konuştum kızımla "dön kızım bak normal doğum en iyisi, hem dönmezsen anneyi kesecekler" dedim, o da duydu demek ki :)
sağol leyloşum, bakalım cuma ya da cmt de kendi doktorumuzda kontrol var, boy kılo degerlerı devlettekı gıbı mı cıkacak. Devletın makınları cok eskı de guvenemıyorum :)
cnm noldu bebş döndümü naptın bende yeni geldm dr dan ama usg ye girmedk sadece nstayın 4nde kasım bizm normal randevumzu snn kg felan belli oldumu
hadi hayırlısı canım ben de çalışmamın 2. haftasındayım ha gayretkızlar sonunda çalışabilir aldım nst miz de gayet güzel çıktı bıcırık çok tepikledi hemşiremizde böyle güleryüzlü mutlu annenin çocuğuda hareketli olur dedi norml dedi :))) ayy içime ferahlık çöktü
tatlım mesajını kaçırdım sanırım doktora gitmişsin bebişn dönmüş değil mi hadi gözün aydın:)
tamam canım sonuçlara bakrsın bende cumartesi gidicem doktora şimdiden heyecan ve sinir stres bastı son randevu şeklievet canım ya, konuştum kızımla "dön kızım bak normal doğum en iyisi, hem dönmezsen anneyi kesecekler" dedim, o da duydu demek ki :)
Gozun aydin canim cok sevindim Masallah bebisineWalla ben gıttım devlet hast.ne, doktora "32. haftamdayım Çalısabılır raporu alacagım" dedım. "hemen raporu vereyım mı muayene edeyım mı" dedı. Once gerek yok dedım, sonra da "bı ultrasonla kılosuna boyuna bakalım madem" dedım :)
Baktık kafası donmus teyzesı :) 43 cm 1980 gr cıktı :)
Senn bebısın durumu nedır? boy kılo pozısyon?
ay çok sevindim cnm yaa çok şükür ALLAH a vallahi bak ne güzel haber verdin maşallah ona bebişinede sağlıkla gelir inşallah benim bilmyorumki ayın 4nde biz sadece nst ye girdik çalışablr raporu için dr çok yoğundu giremedik ayın 4nde normal muayenemiz onada daha çok varWalla ben gıttım devlet hast.ne, doktora "32. haftamdayım Çalısabılır raporu alacagım" dedım. "hemen raporu vereyım mı muayene edeyım mı" dedı. Once gerek yok dedım, sonra da "bı ultrasonla kılosuna boyuna bakalım madem" dedım :)
Baktık kafası donmus teyzesı :) 43 cm 1980 gr cıktı :)
Senn bebısın durumu nedır? boy kılo pozısyon?
aaaa hadi bakalım 2 hafta snra evdesin yani ohh maşallah çok sağol cnm bu aradahadi hayırlısı canım ben de çalışmamın 2. haftasındayım ha gayret
tamam canım sonuçlara bakrsın bende cumartesi gidicem doktora şimdiden heyecan ve sinir stres bastı son randevu şekli
geliyor gözümün önüneumarım bu sefer güzel geçer
Valla ben ole bisi duymadım geçen ggün bende yedimilk kez duydum
İlk aylar düşüğe sebep olurmu bilmem ama ben gecen bir tabak yedim bisey olmadi ki kv de verdi bana bisey olsa vermezdi herhalde.
Gozun aydin canim cok sevindim Masallah bebisine
ay çok sevindim cnm yaa çok şükür ALLAH a vallahi bak ne güzel haber verdin maşallah ona bebişinede sağlıkla gelir inşallah benim bilmyorumki ayın 4nde biz sadece nst ye girdik çalışablr raporu için dr çok yoğundu giremedik ayın 4nde normal muayenemiz onada daha çok var15 gn ama ben belki dayanamaz hs. devletten acil kısmında baktırırım :) duyr bakalım bakıyorlar dimi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?