2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ameliyatı dr uygun görürse olunuyor canım. Benim iç hemoroitler fazla. Eşim geçen sen ameliyat oldu ama hiç memnun kalmadı malesef. Kişiden kişiye göre değişebiliyor.

hımm anladım canım, bi de iç ve dış hemeroid diye bişi var yani
Allahım hepimizin yardımcısı olsun, hastalıklar zor
Bora abi nasıl, kardeşi için heyecanlı mı :)

AYy cok sevndm cnm gozun aydn darisi basimiza ins tatlm konusma ise yaradi hrlde

evet canım ya, konuştum kızımla "dön kızım bak normal doğum en iyisi, hem dönmezsen anneyi kesecekler" dedim, o da duydu demek ki :)

meltem çok sevindim canım bebeğinin dönmesine bu arada bebek çok sağlıklı maşallah size

sağol leyloşum, bakalım cuma ya da cmt de kendi doktorumuzda kontrol var, boy kılo degerlerı devlettekı gıbı mı cıkacak. Devletın makınları cok eskı de guvenemıyorum :)

Bilmiyorumki cnm eşimi aradım önce bi devlete gidelim dedi sonrada kendi dr bakalım sonuç ne olacak hazırlanıyorumbakalım

nedense içimden bi ses doktorunun bosuna panık yaptıgını soyluyor cnm, yıne de bı kontrol ettır kafan rahat olur.

cnm noldu bebş döndümü naptın bende yeni geldm dr dan ama usg ye girmedk sadece nst ayın 4nde kasım bizm normal randevumzu snn kg felan belli oldumu

tatlım mesajını kaçırdım sanırım doktora gitmişsin bebişn dönmüş değil mi hadi gözün aydın:)

cnm noldu bebş döndümü naptın bende yeni geldm dr dan ama usg ye girmedk sadece nst ayın 4nde kasım bizm normal randevumzu snn kg felan belli oldumu

Walla ben gıttım devlet hast.ne, doktora "32. haftamdayım Çalısabılır raporu alacagım" dedım. "hemen raporu vereyım mı muayene edeyım mı" dedı. Once gerek yok dedım, sonra da "bı ultrasonla kılosuna boyuna bakalım madem" dedım :)
Baktık kafası donmus teyzesı :) 43 cm 1980 gr cıktı :)

Senn bebısın durumu nedır? boy kılo pozısyon?

hadi hayırlısı canım ben de çalışmamın 2. haftasındayım ha gayret

tamam canım sonuçlara bakrsın bende cumartesi gidicem doktora şimdiden heyecan ve sinir stres bastı son randevu şekli
geliyor gözümün önüne umarım bu sefer güzel geçer

Gozun aydin canim cok sevindim Masallah bebisine

ay çok sevindim cnm yaa çok şükür ALLAH a vallahi bak ne güzel haber verdin maşallah ona bebişinede sağlıkla gelir inşallah benim bilmyorumki ayın 4nde biz sadece nst ye girdik çalışablr raporu için dr çok yoğundu giremedik ayın 4nde normal muayenemiz onada daha çok var 15 gn ama ben belki dayanamaz hs. devletten acil kısmında baktırırım :) duyr bakalım bakıyorlar dimi öyle

sağolasın canım :)
nst ye baglayacagına usg de bı baksaydı keske, tabı acılde bakarlar, "bugun bebek hıc hareket etmedı, çok telaşlandım, bı usg de bakabılır mıyız" de, bakalrlar onlar zaten :) he he cok pısız ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…